Shoppinglördag med mammi!

Fick hoppa upp ur sängen redan klockan tio idag.. Hade varit skönt att få ligga pyttelite längre bara:) Men aja klar snabbt som ögat och sen hopp in i bilen. Väl framme så börjar det snöa?:o Tycker inte det behöver göra det mer. Vill ha sommar o sooool!
Men vårshoppinghumöret försvann inte ändå fastän det snöade så. Blev glad när jag insåg att studiebidraget hade kommit, + att mamma va med. Det gynnade mig ska jag säga er! haha.


Blev mest baskläder som ni ser. Men sånt behövs alltid:)
Nästa steg är att hitta skidkläder. Måste ha lite nytt sånt som jag kan ha i backarna när jag åker upp till Trysil med Dea. Kan inte komma på hur längesedan det va hon och jag åkte skidor tsm. Tror det va typ 10 år sedan eller ngt:) hihi. Blir skojsigt detta, jag riktigt längtar!!
Kvällens planer va bestämda fram tills nu då allt blev rörigt osv. Så vi få se hur kvällen slutar:)
Höres kanske ikv eller så gör vi det i mon!
/M! 


Finally!

Äntligen helg. vilket lättnad!
Somnade halv tre i natt. Kunde verkligen inte somna? Så drygt att ligga och kolla upp i taket och inte ha ngt o göra.. Men jag vaknade utav klockan så det va bara till att stiga upp. Klar snabbt och blev upplockad utav Dennis, Robert och Ola . Slapp att cykla i denna kylan till skolan, sköönt! Sen så var det Historia då sanna hjälpte mig och förhörde mig på min uppgift. Gick väll sådär hade itne pluggat på ngt alls haha! Sen M-tid och därefter datakunskap och jag blir juh aldrig klar med den där skiten rent ur sagt! Men det är bara att kämpa på! :)
Slutade och hade sällskap med Line och Frida ner till stan. Dem skulle kolla i affärer men eftersom jag inte har ngr pengar så tyckte jag det va lika bra att åka hem så jag slapp hitta en massa saker som jag skulle velat ha^^ Mamma hämtade mig och vi körde ner till maxi o handlade. Usch vad drygt det är, alla som ska fram med vagnarna och som inte kan stressa ner. Blir juh stressad av att bara kolla på dom!
Nu ikv har jag städat mitt rum och det blev rent;D haha.. Få se hur länge det håller. Och nu är jag så där supertrött så ngt bra på TV och en massa kuddar och mina täcken sen är jag redo för att krypa ner:)

Här är Ernst och mitt bakverk som vi gjorde i hemkunskapen för ett år sedan!
Detta skulle bli en rulltårta. Likna vad det likna vill.
Men jag trodde att det va en alien som kom ut ur ugnen^^
Nu förstår ni hur bra jag är i köket för er som inte visste!

Vi hörs mina vänner!
/M!

En dag kvar sen ledigt!

Vart tar veckorna vägen? Tiden går så extremt fort så man knappast hinner andas känns det som.. Men torsdag igen och vi hade två lektioner, det va lagom tyckte jag:)
Efter matten och samhällskunskapen fick jag be far komma och hämta mig. Jag hade sån extrem skoskav. Kände att mina små fötter inte skulle klara av hela vägen hem, va knappt så jag kom ut till bilen ifrån skolan^^

Men efter bara en liten stund när jag var hemma så kom Dea. Hon fick mat och va nöjd o belåten;) haha. Efter detta tog vi det lugnt en stund innan det var dags för att åka ner o träna. Som ni vet så tränade jag inte i söndags och det tar stryk ska jah säga er. Kändes som om jag inte orkade alls lika mkt som jag bruka göra, men det tar väll inte så lång tid att ta igen hoppas jag?

Kom hem och duschade. Sedan la jag mig i min soffa och tog tag i min historiauppgift. Inte världens roligaste men det måste verkligen göras. Kan inte göra som jag gjort med svenskan. Har nämligen skjutit upp den ifrån måndagskväll tills ?? ja, när jag nu ha lust för att göra den. Men absolut senast på söndag, matten också ska vara gjord. Känner att jag måste vara ifrån den där boken ett tag. Trodde jag hade förstått men det visade sig på mattelektionen idag att jag nog inte hade det så jag gav upp. Men få ta tag i det om någon dag:) Brukar bli lättare då.

Just det! I onsdags när Linnea hade sin svenskaredovisning om en liten pryl så hade hon med sig sin smurfmössa som hennes mamma sydde till henne som hon skulle ha på sin första dansuppvisning. Det blev en succé! =D
 

Smurf-Frida!


Smurf-Ludde va nöjd!

Ja, så nu tänkte jag gå in och se vad mamma har för sig. För är jag här ute så ser jag bara min plugghög så jag försöker vara där inne så mycket som möjligt nu ^^
Vi hörs i mon!
/M!

Mer och mer förkyld..

Nu har jag kommit hem ifrån gymmet och är nyduschat och nyäten;) haha! Är nöjd med mitt pass där nere idag. När jag åkte ner så va jag osäker på om jag verkligen skulle ner dit eftersom jag frös och mådde inte alls bra. Men inget får hindra min träning så det va bara att hoppa in i bilen:) Väl där nere så fick jag sån kick och blev taggad för aerobic!! Linn likaså märkte jag efter ett tag då vi tog ut rörelserna mer än vanligt. Haha! Jag hade tydligen knytit mina skor och fått ngn såndär extrem superkraft (?) och knytit dom så hårt att min fot somnade och inte fick ngt blod i sig. Då är man på topp asså. ^^ haha!
Nu ska jag bara ta tag i svenskan och hoppas på att jag kommer på ngt bättre nu än vad det blev innan i skolan idag. Fastnade på samma ställe och kom aldrig vidare i texten så..
Sen så har jag ingen brådis för att krypa ner i sängen eftersom jag börjar sent i mon, men visst sova ut kanske?=)

Igår när jag och sanna tränade barnen så va det nog mer hon och jag som va på tramshumör så barnen såg ut som frågetecken och förstod inget. Jag menar, vid detta laget efter fyra år med henne och mig så borde dem juh vara vana^^ haha. Men iaf så kom sanna och jag på sånna gamla reklamer som gått på TV'n förut och jag tror vi kom fram till den bästa asså. Haha, den är så skön, jag känner igen mig i den så det bara skriker om att:) haha gjorde alltid så när jag va liten till allt folk, trevlig syn;)



Titta och njut! Det gör jag, skrattar högt för mig själv också=D

/M! 



Blir aldrig av med denna otäcka förkyldningen, blir bara värre och värre för varje dag man vaknar.. Usch detta lär juh sitta i till midsommar eller ngt i den stilen som vanligt..
Jaha, igår blev det ingen uppdatering för jag hade helt enkelt inte tid. Tisdagar är fullbokade från morgon till kväll så. Men händer inte direkt något händelsrikt så.

Har precis kommit hem ifrån skolan. Fick skjuts utav jojje som skulle upp till sin mormor så jag hoppade in i bilen medans bommarna var nere. Slapp jag att gå^^ haha. Annars har jag haft 2 lektioner idag, helt onödiga men vad gör man? Har likadant i mon fast då börjar jag 11.45 och slutar 14.30 så det blir en lugn och härlig dag med matte och samhällskunskap.

Ska ner till gymmet senare ikv för att köra aerobic med Linn och vi få se hur det ska funka ihop med min förkyldning.?
Men nahe, får väll sätta igång med mitt pluggande så jag slipper det sen:)
/M!


Ännu en ny vecka


Usch vad jag hatar måndagar! Äckligt jobbigt att stiga upp och veta att det är hela 5 skoldagar tills man kan gå hem med ett leénde på läpparna och säga att det är helg igen, pust!

Men som vanligt så har jag fyra lektioner på måndagarna. Datakunskap, matte, svenska och samhällskunskap. Var väll inget speciellt som hände förutom att Anna-Karin skulle auktionera ut godis på våran samhällslektion. Det va faktiskt ganska roligt, haha! Från småkoler till en chokladkaka, dock va alla lika smarta och väntade på den stora chokladkakan^^ Eftersom jag har godisförbud så gav jag mina såkallade "pengar" till Linn och Linnea:)

Efter det så mötte jag upp Sannapanna och vi skulle träna barnen:) Det gick bra och ibland undrar jag hur man kan ha så mkt energi över när man gått i skolan en hel dag?^o) Men dom är bäst!

Kom hem och satte mig ner för att plugga då jag kom på att jag måste klippa ihop musik till drillet i mon. Så det fick gå före:) Klar med det är jag nu iaf. Så jag hann med lite spanska innan jag satte mig här och efter inlägget så är det dags för engelska och innan jag somnar med överstrykningspennan i handen så blir det historia.

I morgon har vi skridskor och Linn följer med mig hem efter som vanligt på tisdagarna:) Få se vad som händer..
Inte så mycket mer att tala om för er alla som läser så vi hörs i mon igen:)
/M!

Söndag

Tjohopp!
Nu har Milis precis lämnat huset och det är dags för mig att plugga spanska, snart iaf:)
Hmm, ska se hur långt jag kom på dagen när jag senast uppdaterade?.. Kom inte så långt såg jag nu. haha!
Jag skulle börja dagen med att plugga men eftersom jag inte hade ro till det idag heller så blev det en övningskörsrunda idag också, fast med mamma:) Det gick la sådär och jag kände att jag inte orkade mer så vi körde hem;) haha. Efter det så ringer Milia och då var hon klar nere i sporthallen så vi körde ner och hämtade henne så hon slapp att gå. Efter mycket om och men vad vi skulle göra idag, handboll eller hockey bestämde vi oss för att ha en handbollskväll i soffan. Vi va så trötta efter matchen att vi la oss ute i min säng och nästan somnade då jag säger att, ska vi kolla vad det står i hockeymatchen? Det gjorde vi och vi såg att Krif ledde med 2-0. Vi satt en stund och funderade och läste om matchen som skulle dra igång på andra perioden. Ryck som vi får ibland så sa jag:
- Äh, vi hinner väll åka upp om vi vill?
efter tio minuter stod vi klara vid dörren och skulle helt plötsligt kolla på hockey. Från att ha legat i sängen helt slut och nyduschade så va vi klara, inte dåligt va?;)
Sen kollade vi klart och vi träffade Rassus där uppe så fick säga adjöss till honom som åker tillbaka till södertälje i mon. Attans, att dagarna går så snabbt nu för tiden!!=(
Sen åkte vi hem hit och la oss i sängen och bara pratade en massa onödigt skit som bara hon och jag kan;)
Nahe pluggpluggplugg!
/M!


Hejsan!
Hann inte uppdatera igår, eller jo för jag låg och itne gjorde ngt alls, men jag tänkte inte ens en tanke på bloggen igår.
Fredagen blev en härligt slapp kväll med underbara människor:)
Igår övningskörde jag faktiskt. Har inte gjort det på hur länge som helst. Sen kände jag lite press på mig att köra den nya bilen så det va nog lite därför som jag tog tag i att just igår;) haha. Men jag blir riktigt förvånad att det gick så bra som det gick för att inte ha kört på typ 4 månader. Så jag var stolt!
Sen så ringde Milan och vi kom fram till att både hon och jag va sååå rastlösa. Hade verkligen myror i benen. Och jag som sagt att jag skulle plugga igår men det hade jag ingen ro till. Så det få bli kvällens projekt, som vanlligt tyvärr:/
Men sen åkte iaf jag på släktkalas och det va riktigt roligt idag. Kusinerna hemma och ett nytt spel för de flesta på bordet ( vi brukar alltid spela ngt spel när vi är på de där träffarna). Detta hette, med andra ord. För er som itne vet så är man i lag och så tar den ena i laget upp en liten bricka. På den brickan står det ett ord som t.ex. buffel. Då ska man försöka förklara för alla i sitt lag just det ordet, MEN du får inte säga buffel, utan du få bara ge ledtrådar eller dela upp ordet i två ord. Riktigt skoj! Jag va i samma lag som min ena kusin, Erik, han och jag har mycket gemensamt eftersom vi är minst så vi jobbar bra ihop;) Sen var min andra kusin, Henke, på det andra laget. Så Erik fick upp en bricka och skulle förklara (allt går på tid också så man blir extremt stressad) Så sa Erik:
- Jamen denna blir lätt!! Henke är en sådan:P
Så svarar jag:
- En idiot?
Och det va helt rätt, snacka om att folk skrattade och att Henke säger:
- Synd att jag inte satt bredvid dig just nu så du kunde fått dig en omgång Malin;) Hahaha.
Sen har vi Fia med sina ord också. Cissis skulle beskriva ordet, Kusin vitamin. Så hon började lite lätt med:
- Henke och Malin är sånna.
Ja alla gissade juh rätt på kusin. Sen återstod juh vitamin.
Då blev det:
- Ngt nyttigt!
Fia:
- Gurk, MAJONÄS KUSIN!
hahaha, då bröt alla ihop och kunde inte andas.
Så sådär höll vi på hela kvällen och magen min hade tränats^^
Men nahe, dags för mig att ta tag i dagen så vi hörs ikv!


KusinHenke!

Lilla Viris!
/M!

Välkommen härliga helg!


Underbar konfirmationsgrupp:)

Just nu sitter jag och väntar på att Milan ska komma uthoppande ur min dusch;) Hon har nämligen tränat handboll nu ikv. Sen kommer Rassus snart så det blir en lugn kväll:)
Idag så va jag uppe med tuppen och fick skjuts till skolan av min far. Sen var det Historia och på den lektionen satt sara och jag o bara pratade om en massa konfirmationsminnen. Det va en härlig tid, och jag längtar verkligen tillbaka till de 10 dagarna:)
Sen var det M-tid och då var det en massa information om valen, drygt! Sen så var det datakunskap och idag gick det inte alls bra;) haha!
Slutade tidigt så jag mötte upp andrea som precis hade lagat sina två hål som hon hade i tänderna. Så hon va bedöva och kunde inte prata riktigt så det tyckte jag va skoj att lyssna på. Vi drog till andra våningen och det va dags för mig att äta. Blev supermätt och efter det blev det fika.
Mötte upp Sanna och vi gick till Britta, och idag va hon faktiskt trevlig. Få se hur länge det där varar?^o)
Men iaf, sanna hängde med hem efter en lite stund och vi kollade på film när jag va liten för att hon skulle få se mig sjunga. haha en upplevelse vill jag lova;) Och rätt vad det är så kom det en uppvisning från när jag va typ tre år eller ngt. Tror ni inte att hela min familj säger att:
- Nemen kolla! Där är juh Britt och Emilia på mammabarn gympan.
Visst var de det:) Sååå många gånger jag kollat på den filmen och undrat vem det va som inte hängde med riktigt i svängarna, det va min bästa kompis Emilia;) haha! Detta är lite läskigt, för allt är verkligen likadant med oss. Har vi kanske fler hemligheter om oss själva att avslöja eller är det nog med överraskningar nu?
Nahe, maten står och kallnar till Milis så vi hörs i mon kanske:)
/M!

Träning

Todeloo.

Hinner ett litet inlägg nu innan det bär av för träning för min del. Blir själv idag eftersom Dea fortfarande inte är frisk så.. Kanske inte är världens roligaste precis men jag ska klara det ändå;)
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan.. Sen gick jag hem som jag inte gjort på väldigt länge. Men det var härligt:) Och nu sitter jag här, redo för att åka ner och lyfta skrot =))
I morgon är det äntligen fredag och så är det en kort dag i skolan. Efter det ska jag hem till Britta med Sanna och hämta våra träningspengar ifrån förra terminen. Bättre sent än aldrig eller vad man nu brukar slå till med. Sen på kvällen så blire att umgås med Milan och Rassus som äntligen kom hem idag=DD Få se vad vi ska kunna hitta på, få dock inte bli allt för stimmigt eftersom hans axel nog inte klarar av det;) haha!
Nahe inte mycket mer att skriva idag, igen.. Vet inte men dagarna är så enformiga nu för tiden. Man går upp, gå till skolan, gå på lektonerna, gå hem och sen ner o träna typ:P Men jag har nog mer att skriva om i morgon.

Tjing tjong!
/M!

Möblering först på listan idag.


Tjofrääääääääääääs alla glada!
Hur står det till en dag som denna? Med mig är det som vanligt, kanoooon;D
Sitter här just nu i sängen i ett nymöblerat rum. Känns som om det är helt nytt och jag har mer utrymme. Detta tog mig hela 6 h. Fast då ingick städning från tak till golv också och det behövdes kan jag lova. Nästan läskigt med alla dammtussarna under sängen ;) haha!
Dagen har annars varit lugn. Började tidigt idag med matte. Sedan blev det svenska och sen spanska. Slut för dagen och jag bara ääälskar onsdagarna och fredagarna för då slutar vi 12.20! Kan knappast bli bättre..
Jag stannade kvar i skolan en timme för att vara lite duktig för en gångs skull, men jag hade redan glömt bort allt som jag lärde mig på morgonen på mattelektionen. Minnet är bra, men kort:)
Sen nu i kväll har jag faktiskt varit nere på aerobicen med Linn. Och själva passet är ingen tia men med Linn som toppen på glassen så blir det mycket roligare! Denna lilla flicka.=)
Morgondagens planer är roliga=DD
Rassus kommer hem vid 2!! Wiiie. Sen så ska jag sjunga och sedan ner till gymmet för att träna järnet ur Dea, om hon nu blir frisk tills dess vilket jag hoppas på:)
Och snart är det helg. Det är nice!
Inget mer att säga så vi hörs i mon.
/M!

Redan tisdag?

Oj vad tiden går snabbt.. Kom på att jag glömde skriva i bloggen igår. Tiden sprang iväg och vipps så var det läggdags? Ah, så sant så:)
Men skulle inte haft så mycket att berätta om gårdagen ändå mer än att jag pluggade^^ Så det så!
Idag var det bara en kort dag för min del, skulle nämligen med mor och far till Helsingborg för att hämta den efterlängtade nya bilen. Äntligen har min far förstått att man inte kan ha en bil som bara starta på egna vilkor. Så det var verkligen behövligt! Drygt att sitta i bilen två timmar ner och två timmar hem. Men men, har precis kommit innanför dörren ochska snart ner för att träna drilltjejerna. Sen måste jag skriva klart min svenskauppgift sen sovaaa!!

I mon så slutar jag 12.20 de ni! Så grymt skönt. Så tänker ta mig en promenad hem och sen ska jag sätta igång med att städa upp på rummet. Det är inte rent ska jag säga er, haha! Så det är också behövligt^^ Få se om det blir träning senare och om jag ska ge det en ynka liten chans till? Det återstå att se:)
/M!

På med glasögonen och slå upp böckerna Malin!

Pluggdag idag.. Som alla andra söndagar.

Vaknade tidigt idag av att det blinkade i min låda. Förmodligen va det ett sms som väntade för att få bli läst, och det var de också. Ett ifrån Rassus där han skrivit att han brytit nyckelbenet.:o Denna pojk, på tre ställen tom? Frågade honom varför han inte nöjde sig med att knäcka den på ett ställe om han nu va tvungen till att bryta det överhuvudtaget;) Men det var han=D Kan inte vara så himmelskt skönt o sova när man har det av på tre ställen? Uschja!

Men sen blev det dags för att försöka trycka in de nya kläderna i garderoben. Snart får jag be om en ännu större garderob=D Efter det satte jag mig ner för att plugga. Glosor i både spanska och engelskan + en lång sammanfattande text om en artikel i engelskan, Malin gör itne vågen för engelskaläxor precis=/
Senare idag ska jag ner på gymmet med Sanna:) Aerobic, styrka och core. Så mkt som jag ätit i helgen så MÅSTE jag ner, inget snack om saken asså^^

Sen ikv blire bara till att skriva klart sammanfattningen och bara ta det lugnt för att sedan krypa ner under täcket och sova:) Vi hörs kanske senare ikv, annars i mon:)
/M!

Malmö

Varför är alltid mitt konto tomt när jag kommer hem ifrån malmö?? Blir så trött på mig att jag inte kan stoppa mig själv när jag väl är igång.
- Amen denna är juh bra att ha.
- Det är en sån här jag letat efter jätte länge.
- Denna va billig, den tar jag.
- Detta är ett sånt typiskt hemmaplagg som är kanonbra att ha.
osv... Finns huuuur många repliker som helst!

Idag klockan halv nio bar det iväg hemifrån. Trött som jag var hann jag inte äta frukost. Men min snälla mamma hade gjort frukost till mig som jag kunde käka i bilen sen lite senare. Vi hämtade upp Linnea och hon skulle nu få följa med oss ner. Väl framme så släpper dom av Linnea och mig. Vi springer ut o in i affärer, som vanligt när jag kommer ner dit. Malmö är en sån bra stad för det finns inte förlite men det finns ändå inte allt förmkt, det brukar heta lagom är bäst va?;)
Under tiden som vi åt så satt vi och kollade på en demostration som några hade. Det va faktiskt rätt så roligt att se. Dom sjöng och hissade flaggor som det stod saker på och ropade i sånna stora högtalare. Sen kom det ridande poliser vilket jag tycker är coolt. Känns så mäktigt! Där nere händer det ngt iaf, heeela tiden;)
Efter 6-7 timmars springandes på stan är det slut på kontot och det enda som vi kan göra är att sätta oss ner för att fika:) Men vi hann knappast sätta oss ner förens mamma ringer och säger att dom kan hämta oss så vi slipper gå. Det va snällt, så vi slänger i oss fikan och springer bort till bilen.
Vi kommer till Majas lägenhet och efter all renovering har den blivit jättemysig. Så nu kan du räkna med besök syrran, när kontot är fyllt igen..
Men där slog Linnea och jag oss ner i sängen och där satt vi bra tyckte vi! Fötterna värkte och benen va helt slut likaså huvudet och ögonen.
Men vi tog på oss jackorna och började förbereda oss för en två timmars fbilärd hem till Ronneby igen:( Malmö kommer bli min stad om ngr år, inte en minsta tvekan!!
Så Malin har lovat sig själv att börja skriva en budget. Vi få se hur detta går och hur länge det varar isf. Men det är alltid värt ett försök:)
Här kommer lite bilderifrån dagen:


Linnea på torget


Jag på torget



Linnea påväg för att fika!


Fint julpynt;)


Demostrationen


Jag & Linnea i lägenheten


Dagens köp

Sådär, nu har ni fått en lagom lång uppdatering. Vi hörs i mon igen!
/M!

Äntligen fredag..

Äntligen säger jag bara. Helgen har varit efterlängtad;) Denna veckan har det varit jobbigt att stiga upp..

Idag hade vi en pytteliten sovmorgon för att vi skulle vara i kyrkan på studiebesök med historian. Det va faktiskt ganska så intressant, tycker det är mysigt med all musik som spelas där. Det visar sig att våran historielärare är med i en sån gospelskör och har en grymt bra röst:) Hon skriver tydligen egen musik till olika körer runt om i landet och åker runt och ge konserter med sin egna kör. Vi fick iaf sjunga ngr låtar med henne och det va riktigt roligt. Våran klass hade blivit en bra gospelkör, tro mig;) haha!
7 minus i morse och det va inte behagligt. Frös medans vi gick till skolan för att ha en tio minuter lång m-tid och sedan datakunskap. Sen slutade vi. Så kommer mina fredagar se ut nu framöver till sommarlovet. Me like!!

Hem och vände för att sen åka ner till salongen och fixa till håret:) Blev ganska så nöjd.. Satt där i 4 h och sedan följde jag med mor o far för att gå ner och äta tillsammans med deras kompisar. Riktigt god mat och jag kan klara mig en hel vecka framåt om det nu skulle behövas;) haha.
Just nu sitter jag och kollar på Let's dance för att snart gå o lägga mig. Malmö tidigt i mon med Linnea så det ska bli mysigt. Äta på mitt favoritställe där dom bara ha en massa ekologisk mat:)
Nahe ska kanske göra mig i ordning för sängen nu medans det är paus:)
Sköt om er. Kramohej!
/M!

Snart helg

Hejsanhoppsan!
Malin är heeelt slut.. Efter dagens träningspass skakade hela hon. Typiskt att man tror att man klarar mer än vad man egentligen gör:) Men ibland måste man släppa det gamla och lägga på nytt för att sedan se ett minimalt resultat;)

Vaknade idag och hade sovmorgon. Idag kom jag ihåg det iaf;) Sen så cyklade jag till skolan och buhu vad kallt. Engelska första och sedan matte. Avslutade med samhällskunskap:) Slutt!, för idag..
Cyklade hem och nu va det kallare, måste varit minusgrader eller ngt i den stilen.
Tog mig en bit mat och sedan for det iväg ner till gymmet med deaplutt. Först blev det core och sedan power. Och det är där vi ha nyckeln till varför jag är helt slut. Linda ( hon som har passet, min låg och mellanstadielärare) tyckte jag skulle lägga på lite extra idag. Dum som jag va så gjorde jag det också. Men är ändå ganska så nöjd med min insatts;) haha. Hem snabbt som fasen och sen upp för att kolla på J20 när dom spelade derby (Krfi-Khk) slutade med resultatet 3-5, vilket inte va så lyckat precis=/
Men nu sitter man här med två strumpor, stora byxor och en varm tröja för att få upp värmen igen.. Det går sakta men säkert.

Imon så ska vi först till kyrkan och sen är det inte så mkt mer på schemat, m-tid och datakunskap. Lite senare sen ska jag slinga och fixa till mig i håret, så vi få se hur det blir;)
Sen har jag blivit erbjuden att följa med mor o far och deras kompisar ut och äta i mon kväll. Men har fortfarande inte bestämt mig. Men tror jag hänger med, för restaurangmat är juh inte helt fel?;)
Sov gott med er för det ska jag göra. Är extremt trött:)
/M!

Åhnej!


Åhneeej, blev min reaktion när jag kom till skolan idag. Gissa varför? Jag hade glömt att vi hade sovmorgon! Jag blir så trött på mig själv att jag är så glömsk hela tiden.. Hade verkligen tvingat mig upp i morse, hade huvudvärk så det sjöng om att och sen va jag fruktansvärt trött. Men upp snabbt som fasen och göra sig i ornding. Fick tom sminka mig i bilen påväg till skolan för att jag inte hann^^ Och när jag kommer till skolan står Julia vid skåpen och när Tina undrar om vi ska kompletera i matten så slog det mig, sovmorgon till tio. Så där stod jag och julia två timmar förtidiga till skolan.. Härlig upplevelse, dock hoppas jag att ajg aldrig få uppleva den mer;)
Men vi hade bara svenska och spanska idag sen slutade vi. Och efter vi slutat ville pappa bjuda mig på lunch så det gick jag mer än gärna med på. Så på andra våningen satt jag och alla jobbanissarna och åt.
Men efter jag jobbat i ngr timmar så är jag nu hemma. Blir ändrade planer för min del ikv. Inget gym utan det blir sporthallen ist. Mig gör det inget för Linn kunde inte eftersom hon skulle på föräldrarmöte och Annika hann inte. Dessutom va passet inte ngn tia så jag få köra nästa gång kanske:)
Nu när jag kom hem så va mamma hemma. Så hon kommer springandes ut till mitt rum och säger att jag ska följa med in. Jag följer med henne och hon visa mig och förklarar en film för mig. Filmen heter Björnen och när jag va liten (3 år) så satt jag, mamma och min syster och kollade på den. Det handlar om en björnunge som förlorar sin mamma som blir skjuten. Och när jag såg den så hade jag tydligen börjat gråta så mycket och tyckt så synd om den lilla björnungen som inte hade sin mamma kvar så vi kunde inte kolla klart på filmen. Vi fick stänga av;) haha! Jag tyckte de va lite roligt när mamma berättade detta för mig. Känslig redan då;) nej men jag kollar faktiskt på den nu och den är rätt så sorglig.
Men men, i mon är det torsdag och DÅ ska jag inte glömma min sovmorgon!! För den behövs.
Hörs.
/M!

13/1-09

Vilken natt! Har knappast sovit en blund.. Gick o la mig ganska tidigt efter att ha pluggat engelska och somnade ovanligt fort. Men jag har typ vaknat minst 5 gånger under natten. Vaknade vid fem och va hur pigg som helst, vilket inte är så likt mig precis. Äh, tänkte jag detta kan inte vara sant men som tur väl va så somnade jag om efter mycket om o men. Tack o lov för det!
Skola idag och tisdagar är jobbiga, dom också.. Men sista timmen hade vi skridskor och det va faktiskt hyffsat skoj. Har inte åkt senast jag åkte med skolan. Vilket va ett helt år sedan. Det betyder oslipade skridskor haha. Tummen upp för det;) Lite kämpigt att bromsa när det knappast tog ngt men man fick skaffa sig ny teknik och efter ett tag funkade det också:)
Sen gick lLnn och jag hem hit, åt oss en bit mat och jag hade ingen matlust för fem öre. Istället tog jag dom små runda potatisarna och tyckte att det va kanonläge för att lägga den på skeden för att sedan skjuta den på mamma. Haha, träffade gjorde jag också (Y) Olyckligtvis stod hon och hade precis gjort grädde så mitt ansikte blev nerkletat av grädde, härligt! Linn hade inte mod i sig för att gå emellan utan satt bara och skrattade eftersom det brukar hända sånhär mellan mor och mig:) Men ibland får man sina idéer och denna gången kunde jag inte låta bli;)
Nu sitter jag här och måste ta mig en titt på engelskan. Blörk!
Slutar dock 12.20 i mon och det är underbart! Få se om jag ska ner och jobba lite. Annika sa att hon behövde lite hjälp nu innan hon åker till sälen så jag få nog ställa upp lite. Har ändå inget annat för mig:)
På kvällen sen blir det träning för pojkarna och sedan aerobic för min del. Hoppas att det blir roligare denna gången än förra. 
/M! 

Måndag

(Bild ifrån Östersund 2007)

Usch vad jag hatar att skriva ordet måndag. Det betyder att det är långt till helg, det är ny vecka, det är en jobbig dag i skolan och den är allmänt tråkig.. Men jag är faktiskt på bra humör idag fastän det inte låter så;) haha.
Vaknade tidigt idag eftersom våran extremt långa sovmorgon på måndagarna har försvunnit nu så vi började vid kvart i tio. Som jag sa igår så visste jag inte hur jag skulle komma till skolan idag. Men efter att ha legat och dratt sig allt för länge i sängen så fick det bli cykeln. Kanske itne så lyckat om jag ska säga det med egna ord.. Knappst någon luft i däcken och det blåste som fasen. Kallt var det också. Hur mycket jag än trampade så kändes det som jag bara åkte bakåt ist? Men jag såg det som ett träningspass ist haha. Kanske itne så trevligt att komma till skolan men saken va det att jag frös ist för att svettas så det va bra^^
Vi hade datakunskap första lektionen. Ska inte säga ngt för ALLT är bättre än estetisk verksamhet, believe me! Sedan va det mat, och fy vilka äckliga kycklingbitar! Besviken på det. De såg juh ut som rostade ostar eller ngt.. Och salladen va inte heller någon tia! Haha, men jag är fortfarande på bra humör fastän jag klagar;)
Sen blev det matte och det är juh lika drygt som vanligt och sen engelska/svenska. Vet itne riktigt vad det va vi hade, en blandning mellan sött o salt fast borde egentligen skrivit en blandning mellan salt och salt för båda ämnerna är riktigt sega. Fick världens läxa i engelska, förstår mig inte på vad det ska vara bra för? Visst lite läxa men inte så mycket att man inte hinner med sitt liv?
Sista va samhälle och det va ändå ganska roligt:)
Sen var det träning med barnen och nu helt plötsligt ska vi bara ha dom endast EN gång i veckan? Dessa småbrudar, har dom verkligen blivit så stora så dom ska träna med uppvisnngsgruppen två ggr i veckan? Sorgligt men sant:/ Men jag klarar mig, dom en gång och sen småkillarna en gång det blir juh två ggr i veckan ändå;)
När jag kom hem stod maten på bordet som vanligt och det va gottit =) Så jag satt kvar där ett bra tag och babblade på med pappa och hade det riktigt roligt^^ Han är knas!!
Och nu ska jag snart kolla igenom engelskan för att sen kolla TV.
Imon är det spanska, engelska, historia och idrott. På historian är det Emil i lönneberga och på idrotten är det skridskor wiiiiehu=P haha!
Go kväll!
/M!

Sovit bort helgen?

Hej igen:)
Hade faktiskt tänk att gå o lägga mig i hyffsad tid idag. Tror att man få vända tbk på dygnet nu om man ska orka ngt i skolan fram till sommaren..
Va nere o tränade idag och herreguuuuuud vad jobbigt det va helt plötsligt?? Aldrig blivit så svettig förut.. Kan ha varit för att jag är förkyld också som det blev extra jobbigt men ändå:P haha. Aja först var det aerobic sen styrka och sedan core. Ojojoj min kropp är heeelt slut nu. Härligt!
I mon ska jag använda mina ben för att ta mig till skolan, om jag sen ska ha hjälp utav två hjul eller inte, det beror på vädret i mon:)
Men nu ska jag hoppa bort till sängen och kolla om det finns ngt trevligt på TV.
Vi hörs i mon!
/M!



Känns som jag bara sovit i helgen och inte gjort något annat haha.
Igår så skulle jag juh försöka skaffa mig en handling i filmen. Men efter tio minuter frågar jag om vi ska byta film? De andra gick med på det och det blev Sunes jul=D DÄR behöver jag inte ens försöka skaffa mig en handling för jag har sett den så många gånger att jag kan allt utantill. Tror ni inte mig får ni fråga dom som satt bredvid mig och kollade;) Kan verkligen inte få nog av den filmen. Kommer ihåg att allt började när jag va på gran canaria med Lisa. Hennes o min familj satt på balkongen och kom in på ngt om sunes jul. Sen hade vi roligt åt det hela veckan och när jag kom hem köpte mamma filmen till mig. Och det är nog ett utav de bästa jag fått utav henne;) haha!
Men iaf efter det så tog vi ngr matcher på rita&gissa. Och här kommer det nu upp lite bilder^^


Här ritas och gissas det för fullt;)


M&M


Jag ser lagom uttråkad ut;)


Och den här bilden tycker jag är lite intressant. Emilia ritade och jag skulle gissa. Ser ni vad det är? Näe det gjrode inte jag heller kan jag lova. Jag gissade på kundvagn, barnvagn och allt möjligt. MEN det va en gräsklippare?^o)
Först är det juh ett hus det ser vi alla, sen en gubbe. Men sen det där kladdet där bak det va tydligen en buske;) Och prickarna som hon duttat va gräs=D Fiiint Milan;)

Senare sen blev det singstar för det gillar Robert:P






Yey!
I morse vaknade jag och steg upp och var lika seg som vanligt. Satte mig ner en stund vid mamma och pratade lite och hade det trevligt. Sen så kom Maja ut och sa att hon skulle tbk till malmö nu så nu är man hemma själv igen.. Man tror inte att man ska sakna sitt syskon så mycket som man egentligen gör. Jag menar, hon har varit här hemma hela mitt jullov oså. Men jag har bestämt att jag ska ner på lördag och då ska förmodligen Dea också hänga med:) Behöver lite påfyllning i min garderob^^
Senare idag ska jag ner och göra gymmet osäkert;) Näe itne direkt men jag ska ner o träna hade jag tänkt. Passa på så länge tiden räcker till:)
Nu i veckan drar ALLT igång och jag känner att det kommer bli lika jobbigt som det va förra terminen så vi få se hur länge jag orkar.
På tisdag är det skridskor och på onsdag har jag två lektioner. Fredag är det dags för slingning som är sjukt behövligt!! Blir nog en aning mörkare tror jag. På historian på fredag ska vi till kyrkan:P och även denna dagen fyller Gusten år så det händer lite iaf^^
Nahe mat, sängen och gymmet!
/M!

Lördagsmys!

Todeloo!
Sitter här just nu i min säng med fyra andra små människor och kollar på Transsiberian. Det va Robert som frågade om jag bloggat ngt idag och då kom jag på att jag inte hade det. Så nu äre dags o berätta hur dagen varit:)

Vaknade sent och det va inte helt fel. Att äntligen få sova ut och slippa stiga upp vid kvart i sju på morgonen är ganska så nice. Sen gick jag upp och satte mig där inne vid soffan med syster min och kollade klart på en film som gick på TV. Sen blev jag kvar där i soffan, film efter film. Tillslut kom Emilia och gjorde mig sällskap i rummet. Sen blev det mat med familjen.
Senare nu ikv så kom Dennis, Felicia och Robert och hämtade oss så körde vi ner och hyrde oss en film. Efter mkt om o men så blev det Transsiberian och den verkar juh sådär:P
Så nu ska jag försöka få mig en handling i denna filmen så jag inte är helt borta om vi nu börjar diskutera.
Tjipp!
/M!


Fredag!!

Wääähj, Fredag<3 Precis kommit innanför dörren här hemma och la mig på sängen. Helt sjukt vad jag är trött.. Fastän man bara gått 3 dagar så har det varit jobbigt att stiga upp!

Igår hann jag inte uppdatera så jag berättar lite kort om den dagen.
Hade sovmorgon så vaknade vid nio. Jag väckte syrran och bad henne köra mig till skolan vilket hon gjorde:) Engelska första och sen matte. Sen var det estetisk verksamhet och där fick vi våra betyg sen fick vi sluta..

Jag gick hem och åt innan det va dags för träning nere på gymmet med Andrea och Emilia. Core och styrka och jag va helt slut. Shiet vad man få ta mycket stryk när man inte hållt igång de såkallade "musklerna" haha! Men det blir skärpning på detta nu.

Jag åkte med andrea hem till henne och där satt jag resten av kvällen och åt o pratade. Kom hem sent och kände att det skulle bli jobbigt att stiga upp dagen efter..


Idag:

helt rätt. Sjukt jobbigt vare o stiga upp. Men fick skjuts utav syster idag igen och det va historia första. Ganska så nice lektion för vi kollade på Emil i lönneberga. Haha, den är så rolig^^ Sen vare M-tid och som vanligt så tar det inte en timme utan det tar max 15 min. Naturkunskap nästa och där fick vi också bara våra betyg sen fick vi gå.

Linnea x2 och jag bestämde oss för att ta en fika på andra våningen. Så vi traskade ner till stan och njöt av att solen hade tagit bort all snö på vägarna=D

Efter ngr timmar begav vi oss tillbaka och det va dags för SH. Dock alltid lika seriösa lektioner såhär på fredagseftermiddagen men det funkar.

Nytt schema från och med på måndag. Riktigt nice måste jag säga. Tre dagar i veckan har vi sovmorgon och vi slutar 12.20 både ons och fre och går till 15.40 endast en dag och det är måndagen så jag är kalasnöjd:)

Nahe, känner att jag måste göra något innan ögonen slocknar så vi hörs!
/M!


Skola

Jisses amalia.. Nu har helvetet börjat igen. Tidiga mornar och tidiga kvällar. Usch för det! Känns som det va igår som jag sa att jag hade ett långt och härligt lov framför mig.. Vart tog det vägen?


Vaknade av väckaklockan och bara önskade att jag skulle få ligga kvar och gömma mig under mina täcken.. Men icke sa nicke. Upp och göra sig i ornding, jag hann halft iaf. haha!
Första lektionen var matte, och då skulle vi få nya böcker men dom hade inte kommit än. Alla blev kalasglada och hoppade upp i taket av lycka ända tills Göran säger:
- Så nu har jag kopierat det till er ist!
Nu förvandlades våra glada ansikten till stora åskmoln med bittra leénden..
Efter det så vare svenska och redig lektion där också direkt.. Sen spanska och det va ändå lite roligt idag med allas kommentarer när vi skulle översätta en text;) haha!
Sen blev det engelska men där gjorde vi inget för han hade betygsamtal med alla så det va fritt klassrum. Och det äre även i mon;)
Ikv började vi träna pojkarna igen och en utav barnen lyckades knäcka min extremt långa nagel. Förstår inte hur det är möjligt? Så jag har typ ingen kvar:o Trodde jag skulle svimma vad ont det gjorde, hela fingret pulserade! haha! Sen så åkte jag ner till gymmet och tränade med Elin och Annika. Men det där nya passet får inget toppenbetyg utav mig så jag få se hur det går med detta nu framöver.. Kände mig töntig med alla rörelserna? Lite väl överdrivet för min smak kanske, jag vet inte...
Så i mon blire skola. Sen core och styrka, ska se om jag få med mig Andreababe ner dit:)

(Frida och jag på bilden från våran klassdag ute i skogen)

Ett STORT tack till Robert som fixat denna nya fina headern till mig. Det var bussigt av dig! :)

Buenos noche!
/M!


Kallt!

Huuuuu vad kallt det är i mitt rum idag. Vaknade inatt och va tvungen till att dra på mig både strumpor och en stor tjock tröja för att inte förfrysa. Usch ja!

Idag kom Elin hit på besök en runda och det va längesedan faktiskt. Kommer inte ihåg sist men det va längesedan. haha! Vi bestämde oss för att åka ner till gymmet för att träna efter ett slappt lov. Jag kan säga att bodystep inte ligger så högt på min lista längre. Förut tyckte jag att det va roligt men nu vet jag varken om det är roligt eller tråkigt? Så njaa blir nog inga mer sånna pass för mig. Det kan vara mina reservpass;) tss. Men innan vi skulle ner o träna så skulle kocken malin laga mat^^ För första gången i hela mitt liv lagade jag köttfärssås. Och den blev inte direkt lika god som min mammas men det slank ner och sen va Elin o jag redo för singstar. Haha!
Vi sprang nästan ner till gymmet och kom en aning sent, ni som inte känner mig så är jag en ganska så stor tidsoptimist.. Haha, men vi missade bara lite. o SHIET vad mycket folk det var där nere idag? Man fick juh knappast plats inne på passet. Men iaf, jag fick skjuts hem och det var jag glad över eftersom det är sjutk kallt..
Nu sitter jag i sängen och ska snart ta och kolla på film. Ska in o se om syrran vill göra mig sällskap...

I morgon börjar helvetet igen och jag har extrem ångerst. Sen ska jag träna pojkarna i gymnastiken innan jag och Elin drar ner för att sätta betyg på årets aerobicpass nu när itne sofie har det längre.. Så vi få se vilket humör jag är på i mon:)
Kram!
/M!

Ny vecka, nya tag!

Igår var jag nere på gymmet med Sanna. Skönt att komma igång igen. Ser att schemat som är lagt nere på gymmet inte riktigt passar in i min självaste planering men det ska vi väll försöka få ändring på =)

Vaknade idag och jisses vad tidigt. Redan vid tio? Hur mycket jag än funderar på det så kommer jag inte fram till någon förklaring, haha. Men vid tolv skulle mamma komma hem så då skulle hon och Maja till tingsryd. Jag hänger med men hoppar av i backaryd för att stanna hos Linnsan. Då var det dags för pluggtime och vi blev klara ganska så snabbt. Och det visade sig att mamma och maja också blev så vi åkte med dom in till stan igen. Men efter ett tag så kände vi oss nöjda med pluggandet och Linn åkte hem till sig.
Nu ikv gick jag till andrea och det va då uppfriskande må jag säga. Vi satte oss ner och bara pratade en massa. Sånt som vi två är bra på ;) haha! Så skönt att veta att någon alltid har tid med en och är där så fort man känner att man behöver ha några vettiga svar till sina tusentals frågor. Tack siss!
Var ganska trött så jag kom precis hem och shiet vad kallt det är nu då? - 13, detta måste vara något slags rekord eller ngt här nere där jag bor^^ Nej värme och sol nu, det är min grej.
Fick hem H&M katalogen och jag har fastnat för allt för mycket kläder och grejer så jag får nog ta och fundera på vad jag verkligen skulle behöva och kryssa över allt onödigt!
När Dea och jag satt och pratade ikväll så kom vi in på våran skidsemester och jag längtar juh inte lite måste jag erkänna!! Wiiie..
Nahe om man skulle ta och krypa ner i min underbara soffa och bara somna. Det lät ganska så mysigt.
Tack o hej!
/M!

Söndag

Usch inatt har jag inte sovit gott för fem öre! Började med att jag somnade ganska så snabbt men när jag sen vaknade av min väckaklocka som jag glömt att stänga av sen igår så kändes det som om jag inte hade sovit utan bara vilat.. Men jag försökte somna om men halvsov bara. Så jag mår inte alls bra idag.
Dagens planer är att milan snart kommer hit och sen ska dom ut och åka pulka.. Jag har lovat mig själv att ta tag i min träning för detta året så jag får skippa pulkan denna gången. Sanna kanske skulle följa med mig ner till gymmet. Mår man inte bra är det de bästa stället man kan gå till.. Enligt mig iaf.
I mon ska jag försöka ta mig ut till backaryd då linn och jag skulle plugga klart naturkunskapen som vi ska lämna in på onsdag. Så jag få se om pappsi kan köra ut mig dit eller om jag ska behöva ta cykeln;) Annars har jag väll inte så mycket mer o skriva om idag mer än att det har kommit lite snö nu och att det är svinkallt!
/M!


Barnvakt

Har precis kommit ut ifrån en dusch. Och det va skönt måste jag säga. Få bort allt dregel och allt annat som hamnat på armar, kläder, händer och itne minst hår idag..

Vaknade vi 8 då klockan ringde. Vid 9 hämtade Adde mig för att ge mig skjuts upp till kallinge, mycket snällt tkr jag tur jag har honom^^ haha. Sen så kommer jag upp till dom då och till en början sitter vi och bara småpratar. Sen vill viran ha uppmärksamhet så då blire lekdags wiie;) haha. Känns som jag ätit hela dagen idag. Men jag va helt slut när hon äntligen somnade middag så jag satte mig i deras massagestol och därmed kunde jag nästan somna om det itne varit så att min mosters man suttit bredvid och bad mig kolla på filmen top gun med honom;) så det gjorde jag.. När den slutat vaknade viris igen och då va hon så kelglad så hon satt i mitt knä och kolalde på TV med mig ganska länge:) Sen var det spring i hennes små ben (hon har nästan lärt sig gå så man måste hålla i henne för annars funkar det inte) så det har vi tränat på idag:)
Och jag blev ganska förvånad över en sak, flickan kunde sitta och äta tomat som jag äter äppel:o Jag hatar tomat så jag tyckte det va extra häftigt att hon gjorde de med sina små framtänder som inte är alls stora;)
Men dagen led mot sitt slut och jag är helt slut i huvudet. Tur man inte är förälder asså. Då hade jga verkligen inte kunnat sova till tolv på dagarna ^^ haha!
Men Adde kom upp och hämtade mig också så det va riktigt bussigt av honom(:
Så nu blir det soffan för min del ikv och tro mig, jag kommer somna snabbt!

 

      Här är hon med sin tomat;)

 

 
 

 Hej! Jag heter Elvira och är världens sötaste unge:)

/M!


Segisdag

Hejhej!
Idag vaknade jag och kände inte för att göra något annat än att ligga kvar i sängen. Envis som jag är så gjorde jag det =D Fast ångersten kröp fram lite senare och jag drog mig upp iaf. Men detta lovet över jul är ett sånt lov. Det är mörkt när man vaknar och mörkt när man går o lägger sig;) Att man sover nästintill hela tiden eller kanske itne hela tiden men mer än vanligt. Så är det iaf för mig:)
Moster ringde nu idag och sa att hon behövde hjälp med barnvakt i mon. Gissa hur tidigt påtal om att jag bara sover hela tiden? Klockan nio:o Uschannamaj säger jag bara^^ Haha. Fast vad gör man inte för moster och snäckans skull?=D
Men iaf när jag vaknade så tog jag verkligen ta i att göra ngt. Jag kände att något måste jag sysselsätta mig med och det blev STÄDNING av allt?:o Hur i hela friden kommer det sig?? Fast det behövdes, ett tag var jag inne på att möblera också men när jag insåg att man måste dra om kablarna till TV'n så struntade jag i det;) haha.
Så nu är det inte en enda dammtuss här inne i mitt rum det riktigt blänker om golvet^^
Nahe, har inte så mycket o säga mera. Hoppas på att morgondagen blir händelserik så jag kan berätta lite om den ist:)
/M!

1/1-09

Måste säga att det kändes konstigt att skriva 09 ist för 08. Men ändå en härlig känsla. För detta året ska ändå bli ett bra år. Det har jag sagt hur många gånger så jag knappast kan räkna det på en hand, men 09 det är mitt sista bud^^

Igår vaknade jag sent och hade sjukt ont i halsen. Åhnej tänkte jag, inte idag.. Men det gick bort sen under dagen. Vid 4 började jag göra mig i ordning för att sedan dra till frida med alla tjejerna. Vi lagade mat och hade det mysigt. Sen kom hela gänget och festen va igång mer än någonsin=D En riktigt rolig och lyckad kväll. Så jag är nöjd!
Sen började klockan närma sig tolslaget så vi gick ner till stan och shiet vad kallt:o Trodde jag skulle frysa benen av mig. Men efter vi varit där nere ett tag så får jag nog. Jag säger till att vi går hem till mig innan allihopa bir sjuka. Inte för vi blev så många med kul hade vi iaf. Singstar för fulla halsar blev det kan jag lova.
Det blev sent och det led mot sitt slut. Somnade utan att ens behöva tänka på att jag skulle sova..
Vaknade idag och har verkligen inte gjort något annat än att duschat, kollat på vänner och legat i soffan/sängen. Men sånna dagar behöver man också:)

I mon skulle jag ner till salongen men jag har ångrat mig och ska därför beställa en ny tid. Så dagen i mon får jag se vad som händer.
Nahe, jag borde kanske plocka upp här lite på rummet innan det blir dags för sängen igen, så ni får lite bilder att kolla på ist=)


















/M!

RSS 2.0