Snart är det jul:)

Ja, nu är det inte långt kvar tills lovet. Och med detta medföljer julafton och nyår och allt. Tiden går för fort ibland tycker jag. Känns som det precis va jul??
Jaha helgen har varit fullbokad. Först spelning i tingsryd igår och sen idag har det juh varit julskyltning i staden. Drog direkt ner till gymmet och tränade:) Skönt att träna på söndagarna tkr jag, inte så mkt folk där nere och man kan avsluta veckan med att vara nöjd.
Nu ikv har jag bara städat upp på rummet vilket behövdes och sen satte jag mig framför TV'n med mamma och maja.:)
Har faktiskt inte så mkt mera att skriva för tillfället utan är ganska trött.
Hej svejs!
/M!

Nu är det fredag igen.

Hej alla godingar som läser:)
Shiiet vad veckan har gått fort. Fast tänker jag efter så har jag varit ledig två dagar ifrån denna veckan, så det kan ju faktiskt bero lite på den saken också:)
Igår var jag i malmö med Milan och familjen. Uppe med tuppen va vi efter fem timmars sömn under natten. Låg säkert och pratade i 2 timmar eller ngt. Blir juh lätt så när man inte ses så ofta nu för tiden. Men igår kändes allt som den gammla härliga M&M tiden=D
Vi åkte ner redan vid 7 på morgonen och hämtade upp syster vid halv tio. Snabbt som tusan åker vi till mäklaren och få nycklarna till lägenheten. Vi kollar läget och den kan nog bli fin om man gör om så som dom sa att dom skulle göra=D Helt okej lägenhet fastän man itne gjort om den.
Sen blev Milan och jag uttråkade så dom fick köra in oss till stan så vi kunde gå där en liten stund. Jovisst, från kvart över tio till kvart över fem sprang vi som galningar på gatorna. In o ut ifrån affärerna, upp o ner i trapporna och in o ut i provrummen^^ Men vi hittade saker iaf:)
Dom fick hämta upp oss och vi åkte till lägenheten igen. Nu hade det kommit upp möbler osånt också, bäst av alla möblerna där va sängen! Den kastar Milan och jag oss på när vi kommer innanför dörren. Fötterna värker och vi orkar inte gå en meter till!!
Vi åker hem vid 7 och kör inom McDonalds och äter. Sen var vi hemma runt tio tiden och jag kan säga er att jag somnade gott:)
Aldrig sett så mycket polisbilar som det va i malmö igår. Blåljus exakt hela tiden! Skulle man sattsat på, Polis:) Spännande att komma till jobbet varje dag och inte veta vad som kommer o hända. Fast då ska man juh vara det i någon storstad och inte i en liten stad.

Idag va jag huuur sleten som helst och är fortfarande. Men dagen är iaf över och ikv ska jag ut till Milan. Hade tänkt kolla idol. Vem åker ikv? :)



                                                                                                                                                       
Dagens köp:)
                                                                                
/M!

Hemma dag idag och trevligt besök på kvällen

Tjohoo på er!
Allt bra med er? Med mig va det sådär i morse. Vaknade med halsont och nacken kunde inte vrida sig. Men tiden som gick så kom det en huvudvärk som strösslet på en glass. Men det försvann under dagen och jag kunde ändå åka ner o träna girlsen och boysen för första gången. Det va riktigt roligt med dom där småpojkarna. Sikket spring i benen dom hade:o Blev juh trött av att bara kolla på när dom sprang runt där i salen och upp o ner på väggen.. Men dom va ändå härliga på ett sätt!:)
Ikväll kom Milia på besök och hon är här fortfarande. Hon ska sleepa över här eftersom hon ska med oss till Malmö i mon. Men vi kollade Mamma mia och nu äre pelle svanslös för fulla muggar^^ Haha! Säger bara Bill o Bull^^

Under dagen som gått så har jag börjat ändra här i bloggen osm jag sa tidigare att jag skulle göra. Är inte klar på långa vägar men jag hoppas att blir klar så fort som möjligt:)
Ha en härlig natt!
/M!

Tisdag och klädsim!

Känner mig som fisken i vattnet idag=D Roligaste lektionen på länge måste jag säga. Bada, det tycker jag är roligt. Först vare 20 längder med kläder på, och då trodde jag att jag skulle drunkna. Kände mig då inte som fisken i vattnet utan en dränkt säl eller ngt i den stilen^^
Men sen åkte kläderna bort och då va man världens lättaste, kändes det som iaf. Haha!
Sen plågade dem oss med att stå och trampa vatten i tio minuter UTAN armar. Träningsverk i morgon kanske dåja.
SEN va det dags för lek och det fanns en person som va mer taggad till det än jag och det va Tilde;) Haha, hade inte jag varit i hennes lag hade jag nog inte vågat ge mig på henne vill jag lova. Slutade med att vi förlorade men vi hade så skoj ändå så det gjorde inget.
Efter att man fått 20 kallsupar och svalt halva vattnet så mådde man kanske inte sådär prima. Men åkte hem och åt med Linn.

Nu sitter jag här och denna tisdagen är återigen avklarad. Fryser som en hund och är förkyld så jag kan knappt andas. Ska in och se vad mamma har för sig nu iaf:)
/M!

Första snön i Ronneby!!

Tjihoooo 24/11-08 typ runt tolv i eftermiddags fick vi våran första snö här nere i Ronneby. Wiiie vad jag blev glad. Nästan så man ville hem och ta på sig sina termobyxor för att sätta sig i pulkan och åka ner i en av backarna  här i området^^ Men så blev det inte.=( Jag va tvungen till att sitta kvar på min stol i klassrummet och kolla ner i min underbara mattebok.
Efter det vare dags för bokpresentation vilket funkade som det skulle och sista lektionen var samhällskunskap.
Sen skulle jag träna barnen och efter det vare luciaträning. Det börjar faktiskt låta ganska bra och fortsätter det fram med denna takten så blir det nog fintfint:)
Jag avslutade dagen med att gå snabbt till RSS träningen och skulle få ihop vårat program med deras och visst, det artar sig det också^^
Ikv har jag för första gången på länge tagit det hyffsat lugnt och nu ska jag snart packa o leta upp kläder till klädsimmet som vi ska ha i morgon. Jag älskar att få hoppa och plaska i vattnet, känner mig som en riktig fisk =D haha!

Nahe tack o hej för mig!
/M!

V. 47 avklarad!

Todeloo!
Idag är jag på blogghumör så vi få se hur mkt jag ska smitta av mig med hjälp av tangenterna.
Idag vaknade jjag och fixade klart tröjorna till gymnastiken. Pjuuh, sikket jobb jag tog på mig o göra. Men när jag väl va klar med det så tog jag tag i mitt liv och åkte ner till gymmet:) De vanliga passen som jag alltid kör på söndagarna va lika jobbiga idag som alla andra gånger.
Men tror faktiskt det ger resultat eftersom jag inte få träningsvärk längre efter söndagarna;) oouh säger jag bara;)
Jahaa, och vad i allsindar ska jag skriva nu då??
Haha, har inte så mkt mer att berätta om min dag :/ den har dock inte varit så händelserik.

Kan säga att jag funderar på att färga håret en aning mörkare blont. Tycker min nuvarande hårfärg är för blont för att se verkligt ut. Eftersom jag egentligen är brunett, så som jag va i somras:)
Men det är bara en tanke, får nog disskutera lite med Hannis om den saken.



På torsdag drar jag till malmö över dagen och ska ha en trevligt dag med familj och emilia. Fast som mamma o pappa säger, vi räknar med emilia i våran familj;) haha!
Detta betyder att det inte blir ngn träning för mig på torsdag om jag inte hinner hem i vettig tid:)

Sen nästa helg är det dags för julskyltning här i Ronneby. Vilket alltid är mysigt:)
Ska också passa på att säga Grattis till Adde som fyller 16 år idag! (:

Håller också på att fixa lite nya saker här till bloggen. Och till hjälp med det har jag Oscar. Vi hade tänkt.. äh, kan juh inte säga allt som vi tänkt så ni få se när allt blivit förändrat här i min lilla blogg:)

Nahe. Kommer faktiskt itne på ngt mer o skriva. Så ha det kalas så hörs vi kanske i mon:)
PUSS!
/M!

Hej hopp!

Hallojsan folket:)
Hur är det med er? Med mig är det som det brukar vara.
Gårdagens inlägg blev lite konstigt eftersom jag va sååå hungrig, och när jag itne får mat så blir jag på riktigt dåligt humör. Men det ordnade sig tillslut. Jag blev tillfrågad av david om jag ville komma upp o äta hos han och hans familj. Tack men jag klarade mig på egen hand=D haha tro det eller ej;)
Efter det blev de idol och sen kom mamma o dom hem. Vilket gjorde att jag kunde gå o lägga mig. Men jag va inte direkt trött så det blev en film på det också:)

Vaknade idag utav att mamma kom och satte sig hos mig:) Vi pratade en lång stund och det va längesedan, kände mig som 7 år igen:)
Men iaf, klockan 12 skulle jag vara nere i sporthallen och träna inför lucia med RSS:) Gick välle sådär när vi kom på att det är max två träningar kvar. Oooops!
Åkte uppom sanna påvägen hem och skulle hämta tygerna till tjejernas tröjor. Så det är vad jag har sysselsatt mig för hela lördagen. Ganska trisst men nödvändigt. Ändå är det hälften kvar så vi få välle se om jag hinner det i morgon också:)
En filt och en soffan nu och så blire TV'n för resten av kvällen:)
Kramis!
/M!

Blir juh så trött på allt!

Idag vaknade jag och hade hur ont i halsen som helst! Men jag drog mig upp och fick gå den långa fredagen i skolan iaf. En heelt onödiga dag så jag hade kunnat stanna hemma i sängen.
Jag går hem eftersom mor och far åkte till malmö över dagen för att fixa lite saker åt maja och jag kan säga er att jag tror inte det dröjer sådär vidare länge till nu tills första snön kommer. Buhuuu vad kallt det var:o
Jag kom hem och tänkte att jag kan juh vänta lite med att laga mat tills mamma o pappa kommer hem. Så jag gick ut och kröp ner under täcket och somnade! Helt underbart måste jag säga.
Vaknade nyss utav att telefonen ringde och det va mamma. Hon säger att det snöar påväg hem ifrån malmö och att det är blixterhalt, så dom är nog inte hemma förens senare. Jaha, ska jag göra egen mat nu då??
Gick in och kollade vad vi hade i frysen och det är ingenting som passar Malin!! Hon känner också att magen börja kurra ännu mer än vad det gjorde innan.. Så jag få se om jag hittar en lösning på detta! Mat är som sagt itne min största sida. Hade det inte varit så himmelskt kallt hade jag kunnat ta mig till mormor och morfar och ätit..
Nej jag är för sur för att sitta här, det går bara ut över alla andra så jag drar mig härifrån så hörs vi i mon eller ngt!

hejhej.
/M!

Tjenare!

Hojsan på er alla:)
Idag har jag tränat o tränat o tränat. Tre pass för Malin idag och hon är stolt över sig själv:D
Skoland idag har väll inte varit sådär händelserik förutom att våran estetlärare hade trillat på en sten och skrapat upp hela pannan. Stackarn..
Men jag tänkte för en gångs skull lägga mig i soffan och kolla på TV i lugn o ro. För jag har ingen mer läxa nu tills denna veckan vilket är riktigt skönt!!
Tror också att jag håller på och börja bli sjuk. Riktigt ont i halsen i morse när jag vaknade och genomförkyld. Och nu fryser jag som en jag vet inte vad..

Imorgon så är det veckans näst bästa dag, fredag. För veckans bästa dag är helt klart lördagen. Men iaf, vi går till tjugo i fyra och sen få man se vad som händer=D

Så nu tackar jag för mig för denna kväll!
/M!

Nu var det längesedan, igen..

Hej puddingar!!
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här i bloggen. Börjar blir slarvigare o slarvigare. Kan vara för att jag har så mkt annat o göra. Men nu tog jag mig en liten tid för att skriva ner lite vad som hänt oså:)

Måndag:
I måndags var jag i skolan som alla anda måndagar och jag tycker dagarna går bara segare och segare nu, är kasnke för att man längtar så fruktansvärt till lovet kommer:)
Sanna och jag tränade tjejerna på kvällen och nu är vi klara med allt som vi ska vara klara med. Äntligen har sanna och jag förstått oss på hur man ska följa en planering för att hinna i tid;) Haha, men nu är det bara finslipning på det hela så blir allt kanon:)

Tisdag:
Japps igår då. Nu måste jag tänka vad jag gjorde... Visst ja! Riktig tråkig dag in thaaaa school. Bara en massa lektioner och idrott. Konditionstest och jag säger bara, FY FAN!
Iaf, det spöregnade så mor hämtade Linnsan o mig så vi åkte hem hit o åt lite:)
Begav oss iväg för att truddelutta och ha det skoj;) Julsånger på hög nivå ifrån baksätet ifrån Linn o mig. Nästan så mamma fick hålla för öronen, så vackert va det=D
Måste berätta en ganska rolig sak. På kvällen är det ngn som ringer fel till mig och på ngt lustigt sätt känner jag igen denna rösten. Det va nämligen så att denna personen ringde mig tusen ggr i somras också och sa att den kommit fel. Jag säger att hon kommit fel och att hon ringt minst hundraelva gånger förut. Hon bryter också på ngt språk så jag förstår itne alls så mkt som jag borde göra:P Men iaf, kvällen går och jag får ett sms ifrån samma nummer. Vad vill den nu då? tänkte jag. Smset va långt och hon trodde jag va hennes mamma?:o jovisst! Jag fick mig många goda skratt och la det åt sidan.
Men idag så ringer hon IGEN:o och jag har lärt mig, jag orkar itne svara mer;=

Onsdag (idag):
Jaha då har halva veckan gått och det går i snigelfart.. Men iaf dryg dag idag. Men jag slutade och gick hela vägen hem;) Skönt med frisk luft ibland :)
Åkte ner och tränade tjejerna och det ser bara bättre och bättre ut för varje gång.
Stannade kvar och kollade på gympakillarnas träning som dom hade med den stora uppvisningsgruppen. BAMSEGYMPA!! Haha, det va ganska så roligt att se alla gymnaster hoppa runt med killarna som är 6 år och göra sånna barnrörelser. Men aja jag drog mig vidare ner till gymmet för att få mig min egna träning:)
Det gick bra, va inte alls på träningshumör men det vände när de väl sattes igång!
Svettig och trött åkte jag hem och nu sitter jag här med denna älskade engelskaboken som jag snart spyr  på och spola ner i toan!!
Men aja.

Hoppas det inte blev för mycket på en gång nu bara:)
Hadé, som Linn o jag säger till varandra;)
/M!

Helgen har sprungit iväg..

Tjipp igen:)
Tror ni dagen blev som planerad eller? Näe precis.
Inte gjorde jag någon engelska förens nu ikv. Elin kom och det va juh sagt att vi skulle gå igenom lite, men när vi sen tog en paus så blev det sunes jul för hela slanten och när det är sunes jul i våra ögon finns det inte något annat. Spola tillbaka och kolla minst 5 gånger på när dom få till sina repliker:) Haha, ja herregud!
Men vi åt och åkte ner till gymmet för att bygga upp våra muskler, när det ena passet va slut skakade vi båda i armarna så jag kunde inte sträcka upp dom rakt upp:o Men det kan jag nu:D haha. Men vi fortsatte på coren och då vare ingen styrketräning där inte så det gick faktiskt bra:)
Kom hem och satte mig i soffan inne hos familjen och sen blev klockan såhär mkt. Så måste göra klart översättningen på engelskan, annars hinnerjag inte det denna veckan:)
Men sussa sött folket när det sen blir dags:)<3
/M!


Redan söndag? tänkte jag när jag vaknade idag. Andra tanken var, vad har jag gjort i helgen som gjort att det gått så snabbt? Jag kom inte på ngt dirket svar på den frågan...
Sen uppdatering, igen, jag vet men igår var dagen så stressig så hann inte. Men ni får en snabbgenomgång iaf:)


Igår:
Igår väckte Maja mig och frågade om vi skulle in till Kna. Visst, va juh ändå tvungen till att ha tröjor till tjejerna i gympan till uppvisningen så det va bara bra:) Dom i kassan måste juh undrat vad det va för fel på mig eftersom jag köpte typ hur många likadana tröjor som helst. Haha^^
Kom hem och det va dags att åka upp till Kallinge då min mosters man fyllde år. Släktkalas ni vet, då man äter tills man nästan spyr. Men både Maja och jag va trötta så det blev sängen så fort vi kom hem. Med det somnade jag ganska snabbt. Det är itne likt mig, brukar alltid få ligga minst en timme innan jag kan sova. Så jag har sovit många timmar i natt och det märks för nu är jag typ pigg=D haha.

Dagens planer nu då:)
Hade tänkt att jag skulle göra en liten del på engelskan idag nu innan Elin kommer vid två. Då ska vi sätta oss ner och prata om nästa helg som för oss båda består av kurser!! Heela helgen går åt det. Hemma sent på söndagen. Trevligt.. Nae, men detta är en bra kurs så vi få tänka så ist.
Efter vi är nöjda med det ska vi ta oss ner till gymmet och träna. Var riktigt längesedan jag tränade med henne nu, sist var väll i våras någon gång va? Då gympan var ett större intresse än vad det är nu. Så vi få väll se vem som hållt sig i form bäst, jag gissar på att det är Elin. =)
Sen efter det ska jag hem och fortsätta med engelskan så jag får den klar. Och sen blire kanske söndagsmys med syster innan hon åker tbk i mon.
Sen få vi juh se om jag följer dem här planerna eller inte :)

Have a nice day!
Hörs ikv:)
/M!

Freeeeeedag =)

Nu är klockan efter fyra och jag har slutat skolan för denna veckan, såååå gutt!!
Vaknade idag och fick verkligen dra mig själv upp.. Kom till skolan och hade Historia första, inte min grej det där med kungar osånt^^ M-tid och sen Naturkunskap. Ja, lilla Reid ibland får han till att=D haha! Sen va det samhälle nu sista. Fick kanonont i huvudet så tänkte jag skulle gå hem ist för att åka med David. Det va precis vad jag gjorde också. Men huvudet är inte så mkt bättre precis. Känner att mat är det första jag ska ha i mig, men riksen är att jag blir liggandes här tills den står serverad på bordet:)

Igår var jag duktig och va nere o tränade på kvällen och sedan blev det Greveholm=D Jag gillar dom filmerna haha!
Få se kvällens planer om det nu blir ngr, är huvudet såhär känner jag bara för att kolla på Tv och ligga i soffan:)
/M!

Snart helg =)

Nu är det snart helg igen. Bara två dagar kvar;) Guttans!

Idag har jag haft en mattelektion och sen två timmars håltimme typ^^ Och under dom timmarna satt jag med spanska och pluggade in det sista. Tack o lov för det för jag tror det gick ganska bra, eller det kändes så;) Men bara för man säger så så går det säkert rent åt skogen haha:)
Men iaf, Maja hämtade mig i skolan och vi skulle köra iväg för att ta den sista sprutan för livmoderhalscancer:) Äntligen, sprutor är något jag absolut inte gillar! Men vi gjorde det.
Efter det åkte vi ner till salongen och där spenderade jag typ min lediga dag. Lite skönt att komma ifrån skolans plugg oså och bara göra sånt man gillar:)
Tränade barnen och sedan drog jag vidare till gymmet med Linn:)
Nu sitter jag här framför TV'n och är trött. Somnade itne förens vid halv två i natt.. de ni! det är lite smått jobbigt att ligga o kolla i taket i ngr timmar osådära;)

Så nu ska jag fortsätta o kolla på TV. Hörs i mon!
/M!

Syster hemma igen:)

Todelooo!
Imorse när jag öppnade mina ögon stängde jag dom nästan lika snabbt, vilken huvudvärk!! Usch så jag kände att kliva upp ur sängen idag va inte min grej precis. Så jag fick stanna hemma. Jag vände på mig och somnade om tills klockan blev allt för mkt. Hade juh en hel del plugg att göra som jag skulle ta tag i. Läste ut min svenskabok och tror det eller ej men jag funderar på att läsa fortsättningen, helt frivilligt. Det har aaaldrig hänt i hela mitt liv att jag läst en bok frivilligt:D haha!
Forsatte med engelskan och fick den halvt klar, gjorde de som jag kunde iaf.. Och sen var det matte, hmm frågan är verkligen om jag kommer klara detta. I 9an kände jag ändå att jag förstod vad man höll på med, men eftersom vi har en kass lärare i det så gör han bara saken ännu värre och man får ingen förklaring på det. Näe jag saknar Perra!!
Sen tog jag tag i spanskan eftersom det är spanskaprov i morgon. Ja, detta ska dock bli spännande att se hur hon lägger upp sina prov. Är juh trotts allt gaaanska så mkt man skulle läsa på. Och detta va nog dagens. Line ringer och vi pratar lite oså, sen säger hon:
- vet du vad jag gjort?
jag börjar funderar på om hon sagt ngt som hon skulle göra eller så, men kom inte på ngt.. så jag svarar:
- näe?
- jag har glömt mina spanskaböcker i skolan.
HAHAHAHA, varför är jag inte förvånad över dig Linis?;)
Vi har haft TRE veckor på oss med detta provet och hon skulle börja lite ikv. Men hon fortsätter:
- Men vi har juh 2 timmars håltimme i mon, jag borde hinna va?;)
Asså¨jag får mig sånna skrattanfall när hon kommer med sina saker. Men du klarar det för du är säkert naturbegåvad ändå, så jag håller tummarna för dig ^^ haha!
Och inte nog med allt plugg, kom ner till sporthallen och Elin gav mig en stor bunt med papper till utbildningskursen inom gymnastiken som är inte denna helgen utan nästa! Hur i hela friden ska jag hinna detta?=S Har gått i gymnastik i typ 14 år och jag har inte hört talas om alla dessa orden?=O Jaja vi få väll ses i helgen och kolla igenom allt tillsammans:) Blir alltid enklare.

(Ni har stjärnan på bilden, Eline Bogen sket i skogen, som jag säger =D)

Syrran kom hem idag vid fyra tiden muy trevlans! :)
Men nu had ejag tänkt att bara köra igenom glosorna som inte har fastnat mellan mina öron och sen är sängen nästan en själklarhet i mina ögon:)
Föresten, ska ta spruta i mon!:o  Sånt gillar jag inte, men det är sista nu så jag får hålla ut!
/M!

Nu är det höst, punkt slut!

Usch vad ruggigt det är ute:( Man blir så trött och hängig i detta vädret...

Men sovmorgon idag och det behövdes.. Ville absolut INTE stiga upp ifrån min varma säng som är klädd med 7 kuddar och två stora täcken=D mmmm säger jag bara!
Men jag fick ta tag i det och gjorde mig i ordning. Tänkte att denna veckan ska bli bra och jag ska fixa till håret lite nu, brukar dock inte hinna det på morgonen innan skolan blir oftast toffs eller ngt i den stilen. Men jag tog mig tid till att platta och locka o hålla på:) Resultatet blev bra ändå tills jag skulle hoppa upp på cykeln för att börja trampa mot skolan. Fy attan vad det började regna:o När jag står vid torget öppnar heeela himlen och jag får så mkt vatten på mig så att jackan har fortfarande inte torkat och mina byxor va så blöta så jag kunde vrida ur vatten ur dom.. Jag märkte redan då att denna veckan kommer gå åt helvete och i mon ska jag inte lägga tid på håret eller ngt. Slöseri med tid;) Men jag kom till skolan iaf och va så sur efter detta så jag orkade inte ens kolla mig runt om. Blicken rakt fram mot skåpet, ja så va det bara!!

Görantönt gav oss 30 sidor matte att jobba på med  (som om vi inte redan hade mkt o göra) det tackar vi för! Det va kanske för att han va sååå trött på oss alla idag. Han sa tom:
- Men håll käften nu dårå!
eller:
- amen håll truten nu dårååååå!
Jaja lektionen tog slut och det blev svenska. TB tog återigen fram samma uppgift som vi sett minst 3 ggr!! Blir så trött ibland. Och efter det vare bara samhälle, ganska så nice:)

Och nu håller jag på med spanska provet. Spyr snart på alla böcker. Lov om 6 veckor, jag håller stenhård koll på detta, bara så ni vet =)

Nahe, ska kanske fortsätta med detta så jag kan känna mig lite klar med saken iaf:)
/M!

Söndag

Heeej på er alla:)
(Finns en snapsvisa som börjar så) =D haha!
Hoppas det står härliga till med er? Med mig.. Jodå återhämtat mig ifrån dagen bravad. Asså jag och pappa satt i köket och räknade matte. Helt plötsligt äre inte bara lite nummer i mitt huvud som bara snurrar runt och tillslut slocknar hela jag. Jag bara svimmade av helt plötsligt?? Vaknade av att jag låg på golvet med benen uppe på stolen och mamma och pappa bredvid mig. Ja herregud så illa det kan gå när man är så stressad att allt går upp över öronen på sig! =/

Men iaf, jag vilade en stund och sen fick jag åka med hem till mormor och morfar. Fikade och pratade med dom där underbara filurerna(: Sen blev klockan mycket och jag skulle ner och kolla på Milans handbollsmatch:) Duktig hon är. Både hennes mamma och jag va så stolta såå^^ haha!

Jag va bara hemma och vände för jag skulle ner och träna vid fem. Visst, har juh varit mer på humör de dagar jag tränar och armarna skakade en hel del under styrketräningspasset. But I made it=D
Line kom lagom till coren sen och där är vi alltid lika serriösa=)
Åkte hem och duschade. Sen nu sitter jag med spanskaböckerna framför mig eftersom vi har provet på onsdag, och det verkar itne vara ngt litet prov utan det är huuuuur mkt som helst.. Jaja, vi få se om jag orkar lösa detta också:)
Nu ska jag glo lite på TV med mammsen:)

Go kväll!
/M!

God morgon:)

Hej igen!
Har inte direkt så mkt att skriva om hur min dag varit.. Har nämligen inte okat ta tag i ngt o göra. Suttit inne med mamma och pappa ikv och gjort dom lite sällskap. Va dock ganska längesedan jag gjorde det. Pratat med min syster hann jag också med innan idag:) Vi snackade om att vi båda ville ha en hund här hemma. Men det blir nog inget med det eftersom jag är livrädd för hundar, djur överhuvudtaget:P Haha!
Imon äre fars dag så ska förmodligen upp till morfar en liten sväng och sen hade jag tänk åka till Hoby.. Men få se om jag hinner det innan jag ska vara på gymmet:)
Och och och gott folk:D Min fot är bättre idag. Jag har inte behövt ha kryckorna en ända gång idag och jag tar det som om att jag ska kunna stödja på foten helt i mon och kanske även träna aerobic. Jag är bara sååå överlycklig för det!!:)
Ha en bra kväll!
/M!




God morgon underbaringar:)

Lördag idag, och det gillar jag=D Vaknade av att Terese ringde ifrån gympan och det va dags att anmäla mig till domarkursen.. Shiiet att det va sådär mkt man skulle läsa för att klara av provet första dagen, det trodde jag då inte. Undra om man hinner det? jaja, Elin och jag får välle sätta oss på andra våningen och gå igenom det tillsammans=D haha.
Iaf, igår så måste jag bara berätta lite saker som hände.
Rassus is back in town och vi skulle fira detta med en fika;) Milia och jag gick upp och satte oss i våra soffor och väntade på honom. Tillslut ringer hennes mobil och då äre Rassus. Han förstår itne vart man ska gå in (storstadsbor ni vet) haha! Så milan säger, ah men du går bara upp för trappan och sen är du här.
Rassus svarar, ja nu är jag vid trappan men det finns inget handtag??
Milia:
- klart det finns handtag, vad snackar du om?
Hahaha, Emilia fick gå ner och möta upp honom och det visade sig att han hade gått upp på brandstegen. HAHAHA! Och ställt sig där och knackat! Och alla som satt vid glasrummet hade bara kollat på honom och skrattat. Må tro att jag och milan skrattade åt detta eller?^^
Iaf, Emil kom också efter sin träning och vi skulle GÅ/HOPPA upp till Sebban. Tack vare emil hade han en cykel så jag blev skjutsad ganska mkt. Men jag är rätt stolt över mig själv att jag klarade vattentornet. Där blir man juh anfådd UTAN kryckor.. haha!
Men iaf, vi kom fram till sebban och jag stannade lite utanför för att vänta in Milan och Rassus. Jag väntar o väntar och helt plötsligt hör jag röster bakom mig. Vände mig om  och såg att det va dom. Påväg in i fel hus:o Först trodde jag dom bara skulle göra ngt eller att ngn kände någon i det huset. Men när jag ser att Emilia har plingat och allt så skriker jag: NEEEJ, FEL HUUUS!
Hahaha snacka om att dom fick fart på sina ben eller?^^ Hahahaha!! Jag stod utanför sebbans hus och skrattade så jag inte kunde stå på mina ben. Vilken fart dom fick. Aldrig sett på maken=)) Ja herregud, längesedan man fick någon sånt roligt att skratta åt;)
Nej, jag borde kanske läsa alla papprerna till kursen så jag kommer igång lite iaf:)
Hörs sen!
/M!

Äntligen fredag!

Hejsan alla i detta avlånga land!

allt bra med er denna fredag? Med mig, äre bara bra för att det är helg. Dock är mina händer så röda effter allt hoppandet på dessa kryckor som jag snart slänger ut i skogen! Usch, aldrig mer att jag ska gå på ett par kryckor i mitt liv. För det första gör det nisseont i mina små händer, för det andra så är dom bara ivägen och för det tredje så hatar jag dom bara allmänt!! Men foten känns faktiskt bättre så jag hoppas att jag slipper dom snart, fastän doktorna sa en vecka så tycker JAG att det räcker nu:))

Va nere på gymmet igår och körde core. Det vare sämsta på länge måste jag säga. Line och jag låg där och skrattade åt alla övningarna ist för att göra dom. Nej tbk med våran Lena, tror jag hon heter;) haha. Men jag åkte hem en timme efter passet och då fick jag sätta mig direkt med naturkunskapsprovet... Blörk!

Idag vaknade jag och va bara såååå trött. Men jag gick upp eftersom det bara va M-tid och naturkunskapsprov. Va i skolan i typ två timmar idag vilket alltid är trevligt^^ Provet dåja... hmm ingen kommentar på det faktiskt. Hade nog läst på lite fel saker så, men Reid lovade att inte slå mig om jag inte fick bra resultat. Dock visade jag kryckorna samtidigt så han lovade att inte slå mig;) Måste ändå berätta detta. Jag kom till salen och så frågar han:
- har du spelat fotboll malin?
-näe? jag spelar itne fotboll vettu.
- Eller haru sprungit försnabbt till matkön?;)
Åhh denna gubbe! Han vet nämligen mina olika teperament när jag inte får mat på fredagarna. haha!

Men iaf, Jag GICK ner till stan och trodde jag skulle avlida men det gjorde jag inte=D så Line och jag satte oss på andra våningen och fikade lite. satt där i ngr timmar och sen fick pappa köra hem mig och line ner till stationen..

Kvällens planer är att jag ska ner till andra våningen igen och fika med ngr eftersom Rassus kommit hem över helgen.. Måste nog ta mig en lite eftermiddagstupplur om jag ska orka detta;)

ha det bra alla människor=)
/M!

Onsdag

Heeelt förvirrad är jag.. Trodde det va torsdag idag och hade sett fram emot fredagen. Meen nejnej.
Trodde också jag skulle klara mig en dag till utan kryckorna, men jag hade helt fel. Så när jag kom hem fick ag hämta kryckorna och sedan åka ner till barnens träning. Dom va såååå gulliga emot mig och hjälpe mig med allt:)
Men jag kom hem och tog mig en fem minutare, helt slut! Men åkte upp på hockeyn och förstod inte vad jag gjorde där. Hade behövt vara hemma och plugga på naturkunskapen. Provet är på fredag och jag har läst tre sidor utav typ 100 möjliga. Lite sådär smått panik måste jag erkänna..
Så dagens inlägg blir inte så långt eftersom jag är trött och sur! Lika bra att hålla mig härifrån då och återkomma när jag har glada nyheter osånt;) haha!

Go kväll!
/M!

Kryckor?:o

Herregud? Kan ni se mig på ett par kryckor? Nää, inte jag heller!!
Och det ska ni inte få se heller..

Igår la jag mig i soffan och kollade på Greveholm. Den filmen har man många minnen till och den är juh bara såååå rolig! Att min soffa va sådär skön hade jag ingen aning om faktiskt.. Men jag beslutade mig om att lägga mig i sängen för att sova.

Vaknade och somnade om. Hmm? blir allt vanligare nu förtiden.. Iaf, ringde far så han fick köra mig till skolan. Kom en aning sent men Reid förstod mig sa han:) haha om det nu va ngt att förstå att man ville ligga kvar i sängen?^^
En lektion idag och sen va det dags för idrott. Fotboll vare som stod på schmat och det är inte min grej.. Men jag gjorde det bästa utav saken. Duschade och såg att min fot va nästan likastor som en fotboll. Näe inte riktigt men den va svullen=S Har juh nämt förut att jag haft ont i min fot och inte kunnat gå på den som jag brukar kunna göra. Så jag gick hem och ringde mamma.
Hon kom hem och kollade på den och vi åkte in till sjukan med den..  Där visade det sig att det va hälsporre (?) hälsparv enligt mig;)
men det dom förklarade tydligt för mig va att jag inte skulle stödja på den tills svullnaden gått ner.. Hmm, det första jag frågade var om jag fick träna?;) Haha, kanske itne så smart om jag tänker efter. Nej, sa hon. En veckas uppehåll med hopp och spring pass. Men hon sa inget om typ core eller styrka så;)
Men det är juh riktigt jobbigt att hoppa på kryckor och klumpigt också. Tog en evighet för mamma och mig att gå tbk till bilen vid sjukhuset, as jobbigt juh:o Nej, jag chansar mer på att lämna kryckorna hemma och hoppas på att tabletterna som jag fick ska göra saken bättre;)
Kryckor är som extra ben juh? och jag har redan nog med mina två som är ivägen hela tiden så.. Vi få hoppas på det bästa:)

Jaha, nu sitter man här och kollar på TV. Skulle behövt plugga NK. men det kan jag göra senare sen;) säger dock alltid så men men:)

Have a nice night;)
/M!

Bara 7 veckor kvar till nästa lov..

Hej puddigar:)
Hur mår ni? Bra, hoppas jag på att svaret blir? Med mig är det väll sådär i detta kalla vädret.. Man fryser juh bara man kollar ut ur fönstret. Så mörkt och trist:/
La precis ifrån mig böckerna, kändes som jag bara läste och läste men stod på samma ställe?? Läste samma mening 10 gånger men fattade inte, hjärnan har nog fortfarande inte kommit igång eller så är det så att den redan är slutkörd..^^

Men idag hade vi bara två lektioner!:)
Började 11.45 som vanligt på måndagarna och då hade vi matte. Fick reda på provet vi hade innan lovet. Jag blev riktigt förvånad över mig själv för detta provet kändes inte bra. Men med ett VG ska jag väll vara nöjd? (:
Det blev svenska också och det är riktigt drygt!  Där fick vi tillbaka våra uppsattser som vi skrev för ett bra tag sedan. VG på den också och är nöjd med det faktiskt..
Men herregud! Han kan inte ha gjort något annat än att skriva kommentarer till alla på lovet? Två sidor kommentarer och sen en massa egna tecken på vad som va bra och dåligt och vad man skulle tänka på oså. Och det va inte bara jag som hade det utan alla i klassen? Måste tagit en evighet för honom! Haha. Hans rättning påminner lite om Lena (våran gamla bildlärare) För när hon rättade vårat prov så hade hon egna symboler för betygen.. Haha snacka om vi fick oss en massa goda skratt på den där lektionen;)

Men vi slutade tidigare idag eftersom att vi inte ha någon SH denna veckan. Så efter ngn timme så ska jag ner o träna tjejerna, själv idag igen eftersom sanna är i Grekland med skolan. Och jag trodde mamma skulle hinna hem innan så hon kunde köra mig ner. Men icke sa nicke! Jag fick hoppa upp på cykeln min och cyckla ner till sporthallen och jag hade endast tio minuter på mig. Jag hann och jag lovar sådär snabbt har jag aldrig cyklat. Nästan lite läskigt, tänk om jag trillat i den farten. Då hade det variot tveksamt om jag levt just nu! =P haha, men det roligaste av allt va när jag kom in till tejerna i salen. Deras miner..
- Vaaad har du gjort Malin?
hahaha, jag fick förstås förklara för dom och dom bara skakade på huvudet åt mig. Ja tidsoptimist är vad jag är. Undra vem jag kna fått det ifrånn? Är det n¨gon Eline som känner sig träffad?;) haha, nej skojar med dig^^

Så nu ligger jag här och bara tänker och tänker och det är faktiskt riktigt roligt att göra det ibland. Hade varit bäst att krypa ner under täcket nu och kolla på en riktigt, riktigt bra film..:)
Kan också tillägga att träningeverken i mina armar är itne att leka med.. Usch, kan ju inte ens sträcka ut armarna rakt. Men det är bara trevligt;)

Ha en mysig kväll folket:)
/M!

Sista dagen på lovet..

Ja vad vare jag sa innan i veckan? Skulle jag itne sitta sista dagen med böckerna framför mig. Jo heter man Malin så..
Men iaf, åkte upp till ishallen igår och kollade på hockey. Första perioden hann vi med innan allt slocknade och blev kolsvart. Träffade Basse som va hemma för helgen ifrån Linköping. Trevligt:)
På kvällen åkte jag ut till saxemara en stund och sa Hej svejs till Lisa..

Idag har jag faktiskt städat upp på mitt rum. Det behövdes! Sen så har jag kollat på TV. Linn kom o hämtade mig och vi åkte ner för att lägga oss i cancergrillen (som min pappa säger) en liten stund. Och nu äre stopp med det, det blir ngen skillnad och blire det så blir brännan extremt ful!! Så nej, stopp med det. Spara pengarna till annat ist. Sen gick vi till gymmet för att träna. Haha Linn, du är så rolig ibland med dina kommentarer =) ja, tänk att vi känt varandra sjukt länge? Det är inte klokt!
Jag gick hem och höll på att frysa ihjäl juh.. Sjukt kallt. Men iaf, jag ställde mig för att laga mat och det gick juh inge vidare. Datorn va roligare än att passa maten om man säger så..

Mamma och pappa kom ifrån att ha kollat på handboll inne i Kna. Och efter detta så hjälpte pappa mig lite med samhällskunskapen. Sedan orkade jag itne göra så mkt mera. Somnade inte förens sent igår också så:)

Men nu ska jag krypa ner under täcket.
Kramis!
/M!


Halloj:)

Lördag, lördag, lördaaaag =))
Idag är det lördag gott folk. Mycket härligt måste jag säga. Dagen är planerad som alla andra helger. Sitter och väntar på att Milis ska komma in hit då vi sedan ska upp till Kallinge för att glo på hockey. Efter det drar vi oss ut till saxemara för att umgås med Lisa nu innan hon åker tillbaka i mon.. Trevlig kväll hoppas jag på!

Igår, ja vad gjorde jag igår.. just det! Vid klockan 6 fick jag ett sms ifrån milan och hon frågade om jag skulle med och fika på andra våningen.. Visst, det blev jag, milan, lisa och fliis.
För andra gången på samma dag gick vi in och satte oss ner i soffan. Jag gillar den riktigt mycket;)
Gick hem och la mig för att kolla på TV och det va inte länge jag orkade hålla ögonen öppna så jag slumrade till.. Vaknade lite senare och va ändå hyffsat pigg=D

Jag är också på riktigt träningshumör idag, så jag pratade precis med Linn och hon va på G för att hänga med mig ner till gymmet i mon(: Har juh som sagt blivit ganska slarvigt denna veckan.. Fy!

Nahe, ska kanske göra ett nytt försök att käka frulle.. Kunde inte äta det i morse. Klöktes så fort jag stoppade in ngt i munnen. Läääskigt! Men jag får väll se vad jag kan trycka ner. Ngt måste jag iaf ha i magen(:
Sen ska jag göra mig i ordning det sista innan Milan anländer på sin lilla moped;) haha!

Puss!
/M!

RSS 2.0