Mammas dag idag!

Idag har det varit mammas dag:) Det har vi firat med att varit ute på Karön hela dagen. Eller ah nästan:)

Jag vaknade sent idag. Maja och jag körde ner till Maxi för att köpa en massa rosor och olika lotter till mamma. Hon vanv(Y), dock inga större summor men ändå;) haha!

Efter det körde jag ut oss allihopa till ekenäs. Vi tog kallebåten över till karön och fick ett bord ute i solen. Jag höll helt enkelt på att dö av värmen. Jag vet att man inte ska klaga nu när den äntligen kommit fram, men det var riktigt varmt att sitta där. Väl klara med maten så bestämde vi oss för att gå en runda runt hela ön. Vi gick o gick o gick.... Helt plötsligt hör jag något som rasslar till i gräset och jag springer som om jag fått eld där bak och upp på en parkbänk. Måste varit en rolig syn asså:P Men jag beslutade mig för att fortsätta gå.. Solen stod på hela tiden och det var helt vindstilla, iaf på ena sidan.




Väl klara med rundan så hoppade vi på kallebåten igen och där träffar vi Roberts familj. Eller vi hade ju sett dem när vi satt o åt men nu stannade vi och pratade en runda också:D När vi pratat klart blev det båten hem osen hem till mormor och morfar:)

Asså dem här gamla människorna dom är för härliga!! Mormor var riktigt på humör för att vara rolig så jag fick mig en massa roliga skratt utav vad som sas^^

Åkte även upp till farmor och gav henne en blomma och lite vatten sen hem. Och nu sitter jag här och ska kolla på en film snart:)

Trevlig kväll!
/M!

Godmorgon!

Blir så arg! Är helt slut och behöver verkligen sova tills jag känner mig riktigt utvilad nu förtiden. Så i morse hade det kommit in en fluga i mitt rum och var runt mig hela tiden. Jag orkade verkligen inte göra något åt att först, men jag fick helt enkelt nog! Den ska få se på andra bullar om den stör malin i sin skönhetssömn. Så jag hämtade flugsmäcken, men när jag kommer tillbaka hittar jag den inte? Så jag lägger mig ner för att somna om igen, men då jävla kommer den fram. Och då måste jag röra på mig för att få tag i flugsmäcken oså är flugan borta IGEN. Så, har jag hållt på hela morgonen och nu kunde jag inte somna om längre, var helt enkelt för pigg!!

Igår så var jag först på konsert fast inte med Sanna eftersom hon hade studentsak så jag fick göra mig ett besök med Therese :) Efter jag lyssnat där gick jag raka vägen ner till brunnsvallen för att kolla på fotboll. Inte visste jag att det skulle vara sådär varmt i solen.. .

Efter matchen fick jag skjuts utav Milans familj hem osen blev det film:) The Guardian, och sikket spännande slut:o Jag brukar inte fastna för filmer utan kollar halva osen slumrar jag till. Men jag höll ögonen öppna hela denna filmen, och det var de värt!:)

/M!

ännu en vecka nämare sommarlov:)

Nu är det bara typ 13 dagar kvar av skolan denna terminen:) Detta året har gått helt sjukt snabbt och man måste stanna upp och tänka på allt man hunnit med..

Har varit ledig idag så har städat rummet så nu ser man vilken färg jag har på golvet iaf. Sen har jag faktiskt valt och kollat ut lite bilder som jag ska framkalla någon dag nu framöver. Man blir juh så dålig på det, och jag tycker det är lite synd. För det är juh jätte roligt att sitta och kolla i gamla album.. Men jag har insett att det är ganska så många bilder som måste framkallas och saken är juh den att man vill kanske inte lägga alla sina pengar på att framkalla kort? Så man får nog ta lite i taget.. En bunt varje månad typ^^

Hemskt väder har det också varit idag! Sprängande huvudvärk från denna dåliga luften.

I mon är det bara m-tid och datakunskap. Sen ska jag försöka få med mig syster till Kna. Senare på kvällen ska Sannapanna och jag på konsert, de ni! =D Ska bli trevligt.

/M!

Onsdag, igen!

Känns som det precis var igår som jag skrev inlägget "så var denna veckan slut". Men icke sa nicke.

Idag vaknade jag vid 8 och skulle cykla med Eline och Frida till Ekenäs. Så vi möttes vid stationen vid 9 för vi sedan skulle samlas vid 10.  Och det var inte lite kallt idag. Jag tänkte att det slutar nog blåsa under dagen, men herregud det var ju typ storm?:o Efter lite drygt en halvtimme var vi ute och vi var ganska så tidiga:P Och vid havet blåste det ännu mer så vi fick sätta oss bakom omklädingshuset och kolla på när ngr spelade fotboll/handboll/rugby fråga mig itne vad. Tänk när man var sådär liten, då var tjejerna och killarna lika starka;) haha!

Iaf, vi satt där och frös och solen kom fram lite när den ville men det va inte många sekunder. Vi fick mat, korv, och efter det fick Linnea, Linnea och jag nog! Vi satte oss inne i omklädningsrummen och pratade spökhistorier som vi varit med om. Och vipps så glömde vi bort tiden och när jag kollar ut efter allt folk. Så var det bara tre kvar:o Men jag satte mig på cyklen och cyklade hem. Vid ett ställe trampade jag och trampade men kom fran inte frammåt.. Sikken motvind, aldrig sett på maken!



Kom hem och var helt slut. Solen hade börjat titta fram lite mer så skulle försöka att lägga mig på altanen för att sola. Men dock hade inte blåsten försvunnit, så jag fick ge upp det där..

Sen nu ikv så har jag sjungt på konsert. Det gick då inte alls så bra som jag ville att det skulle gå, men inget o göra åt. Dock är jag så avundsjuk på Sannas underbara röst!!! Hela hon är underbar, vad i allsin dar ska jag göra utan henne nu framöver? Jag kommer juh itne kunna stå på mina egna ben längre.. buhuuu!


Söt som socker!


All kärlek!
/M!

Bra dag!

Hej sunshines!
Hur mår ni i detta underbara väder? Jag mår fint fint:)

Idag har det varit en ganska så härlig dag. Först svenska och det va inget jobbigt precis mer än att man blir psykad för man ska gå så djupt i alla dikter som han läser upp.

Sen hade vi håltimme och då passade Linnea och jag på att lämna in våra matteböcker och få vårat betyg. Efter det vare ganska så långt tills vi började idrotten så vi satte oss ute och lät solen förbättra på brännan lite. Ser nu att det inte blir en snygg bränna utav min tröja;) men men!

Sen var det idrott och då spelade vi fotboll. Gissa vad? Jag gjorde mål=D Haha, det är itne ofta det händer och inte bara mål utan det avgörande målet. Upp i krysset, det ni;) haha må tro att jag va glad sen eller?

Sedan cyklade Linn, Frida och jag hem. Bara efter några tramptag är det något som kommer flygandes ifårn himlen och ner på frida. Vi hör alla tre splash och jag fattar direkt vad det är, fågelskit:D Ooooj, Linn fick stanna cykeln och låta mig gå av för jag skrattade så mycket. Jag stod där i flera minuter och Linn o Frida skrattade dom också. Men lilla frida, alltid händer det henne ngt;) Ganska så äckligt men skitroligt! Min humor! ^^

Sen kom Linn o jag hem och då blev det TV:D

Sen nu ikv har jag haft avslutning med drillflickorna. Ännu en sak avklarad innan sommaren:)

Nu ikv ska jag bara packa till utedagen i mon osen ska jag sova, är helt slut! Solen tar all energi ifrån en och måsskit också för den delen=P

Ha de fint!
/M!

En vanlig måndag.

Tjoho!
Idag har det varit en ganska så lugn dag, till en början med iaf.. Började med datakunskap och det är segt. Sen hade vi håltimme ett bra tag och jag var så trött så blev ittandes i en soffa hela tiden. Sen var det dags för svenska/engelska då han som gick bort i min klass för två månader sedan skulle komma och prata med oss. Usch, jag är riktigt svag vid sånnahär tillfällen. Riktigt hemskt..

Sen efter det cyklade jag hem oh shiet vad varmt det var=D wiie, hade inte varit fel att vara på stranden men icke sa nicke. Jag var tvungen till att förbereda för tjejernas avslutning. Väl klar med allt så gick jag ner mot fredriksberg fför att möta upp Sanna. Sen körde mamma oss ut och vi kunde börja med allt.

En härlig dag med underbara tjejer, dagen kunde inte blivit bättre. I fem hela år har dem varit mina och nu är det helt plötsligt över? Det känns både fel och lustigt. Usch jag kunde knappt hålla mina tårar inne när vi sa trevlig sommar efter denna dagen.. =( buhuu!

Sen nu ikv så har jag suttit en liten stund med min familj och kollat på stefan och krister. Ja ibland är det för roligt asså=D

Nu ska jag däremot sova och hoppas på att det blir enklare att stiga upp i mon:)

Världens bästa Sanna!

Först blev det tipsrunda på frågor om Sanna och mig. Sen om barnen:)
Efter det blev det charader, som bjuder på en massa skratt!

Sen kexleken.

Efter vi fikat på huuuur mycket kakor som helst (alla i gruppen ahde bakat en varsin sak) så blev det "så ska det låta".


Tillslut äppelleken:) Mer än uppskattad.. ^^

ALLA ska ner med huvudet;)

Ett varsit kuvert med de här två bilderna plus ett brev fick dem utav Sanna o mig:)

Finner inga ord för er!
Mer än att ni är mycket bättre än bäst och att ni ska ta hand om er:)

/M!

Sannapanna på besök! =)

Det blev ingen träning för mig idag. Jag var för trött för att hoppa runt där nere. Hade säkert slutat med att jag stått på näsan eller ngt.

Så Sanna och jag for ner till stan för att fixa grejerna tills i mon och sedan hem hit igen. Det tog längre tid än vad vi väntade oss och v få se om dem blir glada för våra överraskingar imon. Jag hoppas på fint väder och att mina solstrålar skiner lika mycket som dem brukar göra:)

Sanna och jag blev hungriga och tänkte därför laga oss pannkakor. Problemet kom när vem som skulle göra vad. Jag är inte duktig på ngt i köket och hon är nästan i samma klass som mig. Men vi lärde oss juh fler pannkakor vi stekte och de gick ner=D



Sanna är duktig^^

Så nu ska jag krypa ner med datorn på magen och snokar runt lite.. :)
/M!

jo, jag lever fortfarande!

Har anledningar till varför jag inte skrivit sen i onsdags. Och för det första är att både onsdag och torsdag så gjorde jag absolut ingenting. så fanns inget att skriva om;) Och i fredags så jobbade jag och var heelt slut på kvällen sedan. Men nu har jag tagit mig tid! =)

Igår åkte jag ut till Mil och skulle försöka ta oss ner till stranden men vädret var ju ingen tia precis så vi fick stanna inne hos henne. Lite senare på dagen när hon duschat och packat klart åkte vi in hit till mig. Då var det dags för mig att göra sig klar för att åka upp till Rassus där alla andra var.=D

Allt börade med att vi alla satt i köket och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi tröttnade och gick sedan ut för att sparka fotbooch hoppa stussis. Näär barnet i Sebban kommer fram så är det farligt. Han rullade fotbollen i en lerig vattenpöl och sedan sköt på oss alla som hoppade. Jag blev träffad och han var nog extra stolt över det där skottet må jag tro!

Sen blev milan och jag rastlösa så vi tog på oss våra dojjor och gick bort till konsum för att handla gott till kvällen, men när vi kom dit så hade dom inte det vi ville ha så vi gick till rosa kiosken och köpte oss en varsin glass. Usch, den glassen stod mig upp i halsen hela kvällen sen.. Iaf, vi gick tillbaka och körde sedan en tunering på fifa. Och jag vann över Milan, host^^

För sött för min smak! =P

Världens bästa Milan!

M&M på fri fot i Kallinge! ;)

Det blev senare och folket drog hem. Milan och jag beslutade oss för att stanna över natten så han skulle slippa sova själv tills hans bror kom hem. Även Adde stannade. Så vi tog ner alla filtar och kuddar vi hittade i rummet och la oss i vardagsrummet. Där nere så pratade vi och pratade och pratade. Tillslut var det ingen som var trött längre så då började vi köra lite roliga lekar. Vi la oss ner och kollade på Emil i Lönneberga för att förhoppningsvis blir lite tröttare. Men usch jag blev bara övertrött och låg och skrattade så min mage krampade åt ingenting.. Som vanligt med andra ord.

Runt 3 hör vi någon som rycker i handtaget och vi blir alla rädda och undra vad som händer. En lite stund efter ringer det på rassus mobil och då vare bara hans bror som inte hade ngr nycklar. Pjuh, milan och jag kunde andas ut.

Efter detta är vi mer trötta och vi halvsomnar allihop Tills det ringer och vibrerar på rassus mobil men han är för trög för att förstå att det är hans. Sen ringer det hem och då säger vi till honom att det ringer, men han hinner ine svara. Då är vi klarvakna igen och kan inte somna om..

Efter en stund med yttligare lekar så somnar vi och det är itne mkt man sovit inatt. Vi satt och kollade på TV hela morgonen och gissade reklamer^^

Och nu ligger jag hemma oc bara ta det lugnt. Ska se om det är lönt att ge sig ner för att träna efter en tuppalur eller ngt. Annars måste Sanna och jag ner till Maxi och handla till avslutningen med tjejerna i mon:)

/M!

Slut på denna veckan:)

Hejhej!
Är det inte härligt att kunna sitta på altanen och äta nygrillat med en massa goda kalla såser såhär på kvällen och veta att man är långledig?:) Jag gillar det iaf!

Idag har 3orna på skolan haft mösspåtagning. Hade förväntat mig mera liv och bravader än vad det var. Säger nästan som Frida sa, Jag är ganska så besviken:P Men dem har ngr veckor på sig att göra Frida och mig mer överraskande!

Började halv tolv idag och slutade halv tre. Och på de tre timmarna hann jag med ett betygsamtal i spanskan och en redovisning i SH/SO. Så nu är skolarbetet över för min del. Nästan iaf, har bara småsaker kvar annars är det lugnt:)

Hörde ni hur det dånade och hade sig inatt? Shit, var juh precis som om att det var precis ovanför mitt rum. Men jag var för trött för att vara vaken så jag somnade om:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, få se vad som händer nu ikv. Syster har kommit hem så förmodar att det blir en lugn kväll.

Både Mil och Flis har åkt upp till götet och ska ha det trevligt där uppe. Och jag ska jobba på fredag, känns ganska så bra för jag behöver lite goa pengar nu när alla studentpresener ska köpas:)

Men ha en underbar kväll och alla ni som ska tälta ikväll för att sen vakna upp på gökottan i mon så får ni frysa lite åt mig också^^ (Jag är då inte avundsjuk, haha)

/M!

3 dagar i denna veckan!

Denna veckan går vi endast tre dagar, helt perfekt. Sånna veckor skulle det finnas fler utav:)

Idag fick jag reda på att jag klarade mitt nationella i Matte B, så det gjorde mig riktigt lättad. Hade ställt in mig på att jag skulle vara ganska så körd:P

Sedan skjutsade pappa mig hem efter för det verkligen öste ner med regn. Kom hem och tog det bara lugnt tills det var dags för sista träningen med brudsen. Vi hade verkligen jätte roligt och när dom är igång med sitt fnitter så kan man aaaldrig få stopp på att!:)

Sen har jag inte gjort något alls ikv. Väntar på att man ska gå och lägga sig, för i mon äre tisdag och jag har typ bara muntliga nationella i engelska osen idrott:) Härligt när lektionerna försvinner mer o mer för varje dag som går:)

Stolt ledare!!!

Nu har klockan blivit lite mer iaf. Vi hörs i mon!
/M!

Åt det ljusa hållet!

Förkyldningen går åt det ljusa hållet och jag mår bättre idag faktiskt:) härligt!!

Idag la jag mig på altanen för att sola lite. Mil ringde och frågade vad jag gjorde och vi sa båda två att vi inte hade ngt o göra. Jag besämde mig för att åka ut till henne och därmed lägga oss på stranden. Trodde det skulle vara kallt, men det var inte så farligt faktiskt. Vi låg nog i lä..


Mil tog så fina bilder så;)


Där låg vi och fikade och hade det trevligt tills klockan blev lite innan 6. Då frös vi och drog hem till milan för att käka fruktsallad;D Ja ni hörde rätt!^^ Brukar alltid vara ngr onyttigheter, men för omväxlingens skull så blev det nyttit:)

Mätta och belåtna så hämtade mamma mig. Och sedan körde upp mig till Sanna för att planera tjejernas träning i mon. Det gick bra och Sannas skäldpadda hjälpte till. Visst ser den läskig ut?:)


Ha en fin kväll så hörs vi i mon igen:)
/M!

Krassliga Malin!

Usch vad jag inte gillar att halsen kliar och förkyldningen som aaaldrig går över.

Igår så var vi nere på fotbollen då ja. Saxemara - Sölvesborg. Matchen slutade 0-0 men måste säga att den va bra:) Efter det mötte vi upp alla andra och gick till via för folket var hungriga:) Klara där så skulle vi hyra film och ge oss hem till frida. Men varken mitt huvud eller min hals pallade det så jag fick be far komma och hämta mig. Somnade som en gris!

Idag vaknade jag tidigt och skulle spela utanför maxi. Även där fick jag ge upp efter halva. Yr och förkyld. Så hem och lägga mig i sängen. Och det är väll här jag legat hela dagen. Är en aning rastlös nu i mina ben, men huvudet är så segt så segt^^

Jag hoppas denna sjuksaken försvinner nu under natten, sova sova sova!!

Go kväll!
/M!


Grattis farsan!

Shululu;D
Idag försov jag mig en aning och skulle ringa pappa för att försöka få skjuts ifrån honom. Men då var han påväg till tingsryd. Så jag fick ringa annika och fråga lite snällt om hon kunde köra mig. Klart jag kan det, sa hon. Pjuh, tur jag har henne! :D

Helt onödig dag i skolan, m-tid och datakunskap.. Men gick och åt med jojjsan och ska ner på fotboll ikv:)

Nu ska vi fira min gamle far som fyller år idag. Ännu ett steg nämre 50 år:P haha!


Jag hostar och har mig fortfarande och det försvinner inte:( Jag hoppas på att man frisknar till nu så man inte missar dessa roliga sista veckorna i skolan;)

Hörs kanske ikv!
/M!

Skolfri dag!

Todeloo!
Nu har jag precis städat heeela rummet. Herregud vad dammigt allt blir när man har fönstret öppet och dörren till alltanen, kommer juh inte hur mkt småstenar som helst. Men nu är det borta! =D


Var inne i Kna med Mammis innan idag:) Hittade faktiskt lite, trodde inte jag skulle göra det men där hade jag fel:)


Nu sitter jag här hemma själv:) Mor och Far firar bröllopsdag idag. Hela 15 års sedan det var bröllop. Hela 15 års sedan jag ställde mig i kyrkan och drog upp min klänning inför allt folk och skrek:
- Kolla måmå! Jag har strumpbyxor på mig!!
Ja, jag var två år och saken var den att jag hade sånna fina nylonstrumpbyxor på mig. Fick alltid annars ha sånna lite tjockare för dom inte skulle gå sönder;)

Finns mer saker som jag gjorde på mamma och pappas bröllop men det tar vi någon annan gång;)

Nu vill jag har något i min mage:)
/M!

Hejsan hoppsan!
Idag har jag äntligen vaknat upp på rätt sida, trotts att jag är igentäppt och ont i halsen, så är jag glad ändå:D jag har inte riktigt kommit på varför än men antagligen är det väll för att det snart är sommarlov + att jag är ledig idag + att det snart är helg + att jag snart ska in till kna med mamma. Ja, trotts molnen på himlen idag så tror jag att jag kan hålla humöret uppe hela dagen=D

Har precis vaknat och ska snart upp och käka lite frulle. Så jag är klar oså när mamma och jag ska in och leta skolavslutningskläder. När man gör det, då känner man att snart är det slut =D

Hörs sen!
/M!

Onsdag


Hej igen!
Har precis kommit hem ifrån en cykeltur nerifrån andra våningen med milan. Ni förstår, att vi kan få våra ryck allt från att gå till ÖB för att köpa toapapper till lisa i ösregn och att cykla upp till kallinge på så lite tid som möjligt^^ Och idag var det dags för yttligare ett. Runt åtta ringer hon mig och vi är lika uttråkade båda två. Efter att ha klagat på Ronneby, att det inte finns något att göra så kom vi på att vi skulle äta något. Trotts att Jojje hade följt med mig hem efter skolan och vi nästan ätit en hel kladdkaka och jag precis hade ätit lunch och milan likaså så skulle vi äta ngt! Vi funderar först på kycklingwook. Men vi insåg att nej, det får bli en annan gång. Milan blev sugen på en baguette på andra våningen och jag tänkte, tjaa varför inte? Så hon for in till stan och var här runt halv nio.

Väl framme så tar vy racecyklarna ner till stan för att sedan börja äta. När vi satt där planerade vi hur vår framtid ska se ut. Vad vi ska göra efter studenten osv. Och folk, detta är ingen dröm utan detta SKA ske! :)

Vi åt upp och satt och pratade om allt möjligt. Tills vi sedan bestämmer oss för att cykla hem. Efter dagens onyttigheter var det inte ens påtal om att gå upp för backarna, NEJ! Här skulle det motioneras till max! Ganska stolt över min insatts =D

Förövrigt så har skoldagen varit ganska så meningslös. Cyklade med jojje till skolan och väl framme kom jag på att jag inte började förens en timme.. Sen var det inte det längre utan då var det 1 h och 45 minuter ist. Gjorde mitt spanskaprov som gick åt hellsicke och sen cyklade jag ner till apoteket med jojjsan eftersom hon snart åker iväg till.. ja, var det nu var. Sen hem hit och äta kladdis. Åkte nr för ansiktsbehandling och du milde tid vad man fick njuta och skrika samtidigt:P Fy vad ont det gjorde när dom höll på med salvorna och allt. Iaf, hem och så körde jag lite med pappa oså:)

Nu sitter jag här, är ledig i mon så känner ingen press på att jag måste gå och lägga mig. Dock har jag sjukt ont i halsen och blir bara mer förkyld för varje timme som går.

Så en bra film osen krypa ner i sängen vore väll inte så dumt? Känner mig slö idag, har inte fått träna för halsen och det. Tkr jag blir slarvigare och slarvigare med min träning, men snart så =D hihi!

Ha en nice kväll!
/M!


Tjohoo!
Har riktigt ont i halsen just nu, och förkyldningen sitter fortfarande i. Inte sjuk nu väll?
 
Är sådär riktigt rastlös för tillfället och milan ringde och var lika rastlös hon. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att åka ner och fika! Eller äta, eller vad det nu blir. Vi gör iaf något åt att vi är rastlösa, inte ofta det händer;)

Hörs senare för nu kom hon;)
/M!

SUCK!

suck, suck och åter suck!!

Denna jävla skola, den tar mer än kål på mig.. Igår hade va uteträning med mina och sannas tjejer vilket dom uppskattade och vi fick nästan tvinga dom hem. Dom hade önskemål om att ha en sista träning innan avslutningen och visst ställer ledarna upp! =)

När jag kom hem fick jag slänga upp matteboken ör att plugga till det nationella som var idag. Där satt jag tills klockan blev allt för mkt och det va dags att sova.

När jag väl ligger i sängen får jag näsblod och det får jag alltid när jag har mycket och är stressad.. Men efter ett tag slutade det och jag kunde somna.


Underbara tjejer!

Vaknade idag och var inte alls på humör. Var även förkyld och tung i hela kroppen. Men gick till skolan och gjorde mitt prov. Även under den tiden så fick jag näsblod. Så fick springa in på toan och få stopp på det:P Satte mig ner igen och gjorde klart provet.

Efter det mådde jag inte alls bra, jag bestämde mig för att se om mat kanske kunde hjälpa. Men icke sa nicke! Jag fick sjukanmäla mig och cykla hem för att försöka sova. Missade bara idrotten och den hade jag nog inte kunnat vara med på så..

Nu ligger jag i mitt rum och kolla på när pappsi försöker laga min video. Ska nämligen kolla på en riktigt gammal film=D vara lite gammalmodig av mig!
/M!

Uppvisning med småbrudarna=D

Todeloo!
Vaknade redan vid halv tio idag?? Måste vara något som inte stämmer.. Brukar alltid sova halva dagen. Men det var bara bra iof för då fick jag en lite stund till att plugga. Det var faktiskt behövligt:)

Sedan så har jag levt nere i sporthallen hela dagen. Och har faktiskt haft en trevlig dag med allihopa. Sannas och min sista uppvisning tsm med dessa underbara brudarna. Så vi satt på läktaren och var extra stolta över hur duktiga dom blivit:) Sedan var det dags att ta en massa kort, och tro mig, vi hade riktigt roligt och fick oss många skratt:)

Sen väl hemma var det dags att plugga igen. Har ju redovisning i mon som ska hålla på ett bra tag och jag hade ganska så mycket panik. Och rätt vad det är så lägger datorn av? Shiet, bara allt sparades nu tänkte jag. Och det gjorde det, annars hade jag fan inte gått till skolan i mon.

Så nu är jag klar och ska bara mumla igenom allt detta en gång för mig själv och sen får det faktiskt gå som det går..

Riktigt trött är vad jag är så ni får lite bilder sen är det slut för denna veckan:)

Världens bästa SannaPannaPlutt =)


Världens bästa tjejer! =)


Detta förklara våra träningar såååå bra (Y) :)

Gokväll!
/M!

Tidigt uppe!

God kväll allihopa:)

Nu är jag hemkommen, nyäten och nyduschat. Har haft en kanondag i malmö med mor och syster:) På tåget ner träffade min morbror som skulle ner till lund för att hälsa på min kusin. Så det va lite roligt:)

Väl nere möter vi upp majsan och går och fika nästan direkt. Sen blev det shopping för hela slanten och slantarna är itne så många längre;) haha!

Mor och Syster yster! <3

Hon cyklade och cyklade, men kom ingenstans..

Dagen led mot sitt slut och maja återvände till sin lägenhet där hon skulle ha lite fest med sina kompisar innan dom skulle dra ut för att fira henne. Mamma och jag fick sätta oss på tåget och åka tillbaka hem hit till byn:)

Är helt slut i mina ögon så får nog snart krypa ner under täckerna. Sen är det juh så att alla reser bort just denna helgen. Milan och Dea är i Halmstad hos Lisa och Systrarna Kronberg är i sthlm:P

Godnatt!
/M!



Ser ni vad tidigt jag är uppe?:O Dock tar det emot ganska mycket i mina ögon;) ska snart ta tåget till malmö för en dags shopping, och fira syrran! :)

Vi hörs mer ikv när jag kommer hem.

Min största förebild, den personen jag älskar mest, min bästa kompis, min storasyster!

Idag fyller du 21 år och du börjar snart bli gammal. Kan fortfarande minnas de där stunderna då vi var så små så små. Jag följde i dina fotspår vart du än gick och jag skulle vara precis som dig. Jag skulle göra precis som du gjorde. Skulle även vara med när du och dina kompisar skulle hitta på något. Spelade ingen roll vad jag fick göra, om jag fick springa och hämtar bollar när ni spelat något eller om jag fick stå och veva när ni hoppade hopprep här ute på gatan, så var jag mer än nöjd. Jag fick ju vara med dem stora tjejerna och min största idol, nämligen du. Du tog/tar alltid hand om mig om det var/är något, och det är du som kan få mig att komma på bättre humör. Det är du som lärt mig nästan allt som jag kan. Inom gymnastiken som jag fastnat för så mycket är helt klart din förtjänst. Hela sommarlovet åkte denna nedrans gummimattan in och ut på gräsmattan i varenda timme. Vi kämpade på och hade skoj, fastän jag var mycket sämre än dig...

Nu idag är vi inte så små längre, jo ibland när vi är trötta, men vi har mognat till. Och nu bor du inte ens hemma längre, har ingen som jag kan förlita mig på mer än mor och far. Det går bra det också, men inte riktigt samma sak.


Stort grattis till min underbara syster som är värd all kärlek ifrån mitt hjärta. Jag älskar dig!



/M!


Friday, I'm in love!!

Nu är det bara att hoppas på att sverige tar igen två mål lite snabbt så det förhoppningsvis kan bli förlängning!! =D

Pluggade lite innan men sedan ringde moster och då blev det inte mycket gjort så jag la det åt sidan och få ta och göra det på tåget i mon..

Vi hörs kanske i mon innan jag sticker, för då fyller min syster år!! =)

/M!


Nu är det helg, sooooom jag har längtat=D

Igår kunde jag verkligen inte slita mig ifrån hockeyn som var på TV, och väl när den var slut så var jag riktigt trött så jag somnade innan datorn hann startas..

Men idag har jag cyklat till skolan och haft en otroligt jobbig huvudvärksdag, IGEN... Cyklade hem osen skulle mamma och jag göra ngr ärenden på stan innan jag åkte ner till Hannah för att fia i ordning håret:) Tur att jag har henne!

Sen hem och kolla hockey, och nu sitter jag här med mina böcker och ska försöka vara lite duktig så jag slipper plugga samtidigt som jag kollar på hockeyn senare. Och att jag slipper ta med mig dom när jag ska åka till malmö i mon för att träffa syster som fyller år. Hon börjar dock bli gammal nu, 21 år! =D hihi!

Hörs ikv!
/M!

regn, regn åter regn!

Hur länge ska det hålla på att regna? Ge mig tillbaka denna solen som lägger på brännan mer o mer för varje dag som går:)

Idag har det varit en intensiv dag med prov och redovisningar.. Väl klar i skolan så gick jag upp till jobbet och stannade en runda för att prata med Annika. När jag var klar gick jag ner till Mia Nova för att beställa tid för ansiktsbehandling. Lät heltunderbart när hon sa vad som ingick i priset:) 

Gick hem i detta vädret.. Kom hem och frös och var blöt! På med varma kläder och först nu har jag börjat tina upp. Inget gjort på SH/SO arbetet idag så i mon MÅSTE jag verkligen.

Imon är det även nationella sista i engelskan.. Ska bli kul och se hur detta slutar..

Nu ska jag snart ner och träna, och jag är riktigt taggad på aerobic ikv. Hoppas Linn också är det(Y)

Hörs sen!
/M!


Ajajaj!

Mitt huvud.. :( Detta orkar jag inte med nu också!!

Har haft ont i huvudet konstant sen i helgen. Det är inte migrän för det har jag haft i mina dar och då ligger jag och spyr upp hela magsäcken och flera timmar, så undrar vad detta är jag fått nu? Svininlfuensan kanske? Får nog kolla så jag inte fått någon knorr där bak och grisnäsa som anton påstår att man får när man har blivit smittad av svininfluensan;)

Idag har det varit en jobbig dag. Innan Linnea skulle göra sin bokredovisning kom hon fram till mig och sa:
- Malin! Du vet att boken består av fem olika berättelser?
- Nahe, du skojar?
- Nej jag skulel bara kolla igenom den lite snabbt igår och såg detta..
Jaha och jag som redan tänkt att jag var körd på detta.. Fick sätta mig ner och söka lite olika recensioner på nätet och försöka utveckla dom mer o mer..

Medans hälften av klassen gjorde redovisningarna så satte jag mig vid datorn och skrev lite på mitt SH/SO arbete.. Jätte duktig tyckte jag att jag var ända tills alla kom och började prata och jag glömde spara ner allt.. oops! Bara till att börja om.

Hade HI och då gick vi och åt ist eftersom vi skulle ut och orientera på idrotten i detta pissvädret. Jag hade fem tröjor på mig och en regnjacka eftersom det regnade. Det gick bra, jag skötte kartan och Linnea höll utsikt efter kontrollerna. Hann in på en bra tid så vi kunde få åka hem:)

Mamma hämtade mig och Linn vid brunnen eftersom både hon och jag var en aning blöta. Sen åt vi och rätt vad det var låg vi som två döda grisar i min säng. Eller en eftersom Linn snarkade så taket nästan lyfte. Upp efter ngr minuters sömn och vi var ganska pigga. Så nu är dagens aktiviteter avklarade och jag ska sätta mig och läsa min fina recension för mor och far heeela kvällen, här ska det plågas=D

Go kväll!
/M!

Fy för måndagar!!

Shululu=)
Hur är det med er? Bra hoppas jag, med mig har det faktiskt varit bättre. Har inte alls varit på humör idag och inte alls varit lka glad som vanligt, enligt mina kompisar.. Hmm, kan vara för att skolan tar kål på mig eller min otroligt underbara huvudvärk som jag har dygnet runt eller bara att det helt enkelt är förmycket just nu.. Jag vet inte vilket utav allt jag ska förlita mig på??

Iaf, hade ångers för att gå upp idag, för att cykla, för att komma till skolan, för att äta, för att använda hjärnan osv.. Tur väl var det väll att vi inte hade någon svenska eller SH så vi slutade redan vid ett :) Cyklade hem och la mig i sängen, en dag som denna är det ens bästa vän helt klart!! Jag somnade och fick skynda mig upp för att sen börja plugga. Hur fan skriver man en recension om en bok som man inte hunnit börja på? Jaja, jag får väll säga att man inte får fråga något om boken^^ Fem minuter innan jag skulle varit nere och tränat mina tjejer säger mamma att hon inte kan köra mig, toppen!! Hoppalong upp på cykeln och cykla iväg sur som ett bi och stressad som jag vet inte vad.. Tur att man bor i denna lilla byn så man hinner trotts att man inte kan tro det:)

Kom hem sen och insåg att jag faktiskt var tvungen till att ha något i magen.. Sen nu ikv har jag känt för att bara ta det lugnt och hitta tbk till mig själv! För såhär kan jag juh inte hålla på..

Imorgon är det återigen en slapp dag och vi ska orientera på idrotten, jag riktigt flyger av lycka.. Eller inte! Springa runt bland kottar och stenar är inget för mig!

Återkommer imorgon när jag förmodligen är på bättre humör(Y)

En glad lite skit för längesen! :)
/M!


Söndag!

Hejhej!
Börjar med gårdagen.

Familjen packade picknick korgen och åkte ut till brunnsparken där alla andra familjer satt och väntade. Våra föräldrar som känt varandra sen lång tid tillbaka och även alla barn, eller ah nästan iaf:) Där satt vi och gottade oss i drygt tre timmar. Spelade kubb och hade det riktigt trevligt, sånt borde hända oftare:)

När vi satt där ringde moster Monica och sa att jag fått ett kusinbarn till:) Wiiie! En liten flicka och jag hoppas på att få se henne snart:)

Mysigt:)

Marcus och jag möter..

Andrea i kubb! =)

Alla =)

Jag åkte ut till Saxemara beach för där spelade alla volleyboll. Efter det va klart körde Jojje och jag inte till stan för att hämta dagens kvällsmat till de andra, pizza. Vi körde till Maxi för att köpa dricka och sen hem igen:) Väl ute i Saxemara igen kollade vi på Robinsson och hade det trevligt. Kvällens var ändå detta:

Vi satt och kollade på en film när helt plötsligt nyheterna dyker upp. Återigen pratar dom om den där svininfluensan och jag börjar bli lite orolig. Så jag frågade Anton:
- Anton, hur vet man att man har svininfluensan?
Anton tänker en stund och svarar sedan:
- Hmm, jag tror det är så att man får såndär grisnäsa och knorr.
Må tro att jag skrattade så ögonen sprutade. Jag är inte känd för att ha bra humor. Men jag hade iaf roligt åt detta hela kvällen sen. Resten av folket hörde inte detta så dom fattade inte vad jag skrattade åt så.. Men ojojoj:)

Här är Anton och jag, dagiskompisar!

Pappa kom och hämtade mig sen lite senare och när vi körde hem så stod det en massa brand och polisbilar och ambulanser med blåljusen på för en bil kört av vägen ner i fårhagen. Lite läskigt faktiskt.. Hoppas bara det itne är någon om man känner..

Idag har jag pluggat som fasen, duktig jag är :) Men jag måste nog lägga i 5ans växel nu för att hinna klart, men inte ikv..

Hoppas ni haft en trevligt helg, för det har jag haft:))
/M!

Lördag!!


Hej gott folk!

I torsdags var det en seg skol dag och alla ville bara hem för att sedan åka vidare på sina håll. Jag hade sällskap med Matilda och Bella ner till stan och snälla som dom är följde dom med mig in för att köpa lime=D Vi skiljdes åt. Cyklade hem och började fixa allt klart inför kvällen.

Senare kom Milis hit och efter allt var klart så körde pappa upp oss till Rassus där vi skulle grilla och ha det trevligt:) Det hade vi också! Efter vi ätit och haft en trevlig kväll gick vi vidare till ngr andra. Sedan fick vi stå och vänta på bussen ute i 40 minuter för att komma in till stan. Väl inne i stan så gick folket ner till hallarna utom Gusten och jag. Både för henne och mig gick det till gränsen! Så hem och lägga sig och försöka tina upp(Y).. Kollar man tbk skulle vi stannat hos Rassus och haft det trevligt, men men:)

Igår var jag uppe redan vid halv sju för jag skulle till Kallinge, Karlskrona och Ronneby för att spela. Efter att den dagen blivit avklarad jag gick på fotboll med lite folk, trevligt:) Hem och äta och vila, och sen städning. Rummet såg ut som andra världskriget!

Därefter åkte jag till Fida där allt folk var. Vi kollade på film men jag insåg ganska snabbt att varken ögonen eller hjärnan orkade hänga med på det så syster hämtade mig. Rassus och Sören kände likadant och vi körde hem dom på samma gång:)

Har vaknat nu och är fortfarande inte riktigt utvilad^^ Hahah, men få se vad som händer nu senare idag:) Bilder kommer när jag fått dom=D

/M!

RSS 2.0