Veckans väder!

Jag säger som mina kära vänn Linnea, sverige är nog det enda landet som kan ha fyra årstider på en och samma dag! Först sol, sedan regn och åska, lite hagel på det och sedan kallt och ruskigt! Buhuu, vid denna tiden förra året var man iaf lite brun, nu ser man fortfarande ut som ett vandrande lik.. Veckorna flyger förbi och det gör inte mig något. Destu snabbare blir det lov.

I lördags var det 20 år fest. Deras "Tal-hållare" fick dagens klockrenaste eller kanske månadens klockrenaste sak. Efter talet hållts säger han:
- Och nu ska vi sjunga för våra födelsedagsbarn. Så jag ber alla resa sig upp och sjung efter mig, för det blir jag som tar ton. 1, 2, 3 ...... Ö, eh, ah (tyst, och efter några sekunder) JAA, MÅ DE LEVA...! Att inte komma på hur födelsedagsvisan börjar har det nog blivit en aning för mycket alkohol. Jag skrattade iaf resten av kvällen och kunde inte få bort den härligt beskymrade minen personen fick när han insåg att han glömt hur låten började..

Igår var Julla och jag på spa för att utnyttja våran present vi fick av våra fina vänner, massage:) Så skönt så och efter det gick vi in och badade. Som vanligt när jag är där blir jag rastlös efter några minuter så vi sprang ut till tunnorna och skulle sätta oss ute. Väl sittandes i tunnorna började det regna och blåsa som bara den. Vilket gjorde att vi inte ville gå upp. Vi hoppades att det skulle sluta men eftersom det inte såg så ljust ut fick vi göra upp en plan på hur vi snabbast skulle kunna stänga poolen, ta på oss handdukarna och tofflorna för att sedan springa in. Julia sprang på sitt snygga sätt som gjorde att jag var tvungen till att stanna för att få skratta mitt i regnet.

Idag har hon och jag haft fika och stanmys innan jag drog ner till gymmet för att träna tills den kommande sommaren. Och nu ikv har jag suttit med lite plugg och får fortsätta i mon igen.

Kramkalas!
Snygga vänner på bilden, Linnea och Julla!
/M!


En låång torsdag!

Vilken dag! Från åtta till halv fyra. De har hunnits med två prov och en bokredovisning, eller ja en ganska så enkel sådan iaf..

Sista spanskaprovet avklarat och det kan nog ha varit det svåraste provet jag gjort inom spanska, dessutom var jag inte ensam om det så det kändes skönt:)

Åkte hem och slängde i mig några mackor innan jag skulle ner för o träna igen. Jag är så flitig. Denna veckan har jag varit på Aerobic 2 ggr, Bodybalance, core 2 ggr, bodypump 2 ggr och har nu vilodag tills söndag. Det är juh inte långt kvar tills bikinisäsongen så man får passa sig vad man slänger ner i magen. För nu kan man inte dölja det med en stor fluffig vinterjacka.

Men vädret är enligt mig kusligt. Ena stunden är det så varmt att man bara vill springa runt i bikini och andra sekunden regnar det. Jaja, man får vara glad för den lilla sol man får.

I mon är det en kort skoldag och sedan får vi se om det blir solen, stan eller hemmet:)

Ta det lugnt fina vänner!
/M!

Slut på lov!

Nu har jag laddat batterierna för de sista veckorna som är kvar av skolan. Hoppas jag iaf!

I fredags blev det bowling och spelkväll med trevligt folk. Mycket skratt blir det när man spelar "med andra ord" och berättar sånna saker man vanligtvist inte berättar för folk:)

På lördagen fylde min pappa år och senare på kvällen blev det dags för att ta en svängom till eringsboda. Angelica och jag hade bestämt sedan februari att vi skulle dit denna helg. BlackJack och Zekes stod för underhållningen och shit så mycket folk. Allt ifrån 18 och upp till 80 åringar. Det blev några svängom på dansbanan tills klockan blev halv två, då både gelan och jag hade så ont i våra fötter, haha! Klockan två gick bussen tillbaka och vi var väll hemma runt tre:)

Idag har jag sovit ut och tagit det lugnt ända tills jag kör de ner på gymmet. Dagens träning bestod av trippelpass och jag lever fortfarande. Sommaren kommer med stormsteg (fastän det itne verkar så på vädret) så äre dags att ta i med hårdhandskarna!

Nu ikv blir det film och jag ska sova tidigt!!

/M!

Miniloov!

Har inlett detta minilovet med att lämna in bokföringen. Åerstå att se om det är rätt nästa vecka..

När jag kommer ner till gymmet idag och ska köra bodypump, så är det "helg" och därför ändrat schema? Blir så arg, jag som var lika taggad som Linnea för det idag.. Men nu lovade vi oss ett sjudundrande gymschema fram till sommaren om man nu inte vill ligga i vassen medans de andra ligger på stranden:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och tror nog att en "pyssla-om-migsjälv-kväll" inte är alltför fel!

Må väl!

Denna puddingen väckte mig i morse av en riktigt spännande historia, poliser är ngt som skulle passa oss!;)

/M!

Nya tag!

Nu får det allt ta och hända lite nytt här i bloggen! Efter ett långt upprhåll körs det igång igen.

Vi kan juh börjar med 18års festen som blev en kanonlyckad kväll. Både jag och Julla hade en trevlig och kalasrolig kväll/natt. Tack vare våra finfina vänner som var där och firade våra födelsedagar med oss.






Därefter var det min tur att ta körkort. Kände att det var time för det nu så nu har jag det i plånboken och hoppas på att det ska få sitta där mitt liv ut. Sån friheeeeet!

Dagen efter jag tagit körkort åkte jag upp till min vän Lisa i Halmstad. En mysig helg med hennes nya vänner, oturen var att jag fick feber från det att jag anlände till hennes lägenhet tills söndagen när jag åkte hem. Men det var absolut värt att åka upp och se hur hon har det:)


I helgen har det varit full fräs. Lördagen blev det spelkväll hemma hos Fredrik och Julia med Louise. En trevligt kväll som bjöd på härliga skrattanfall och vinnarskallarna trängdes fram hos oss alla.

Dagen där efter hade vi uppvisning med mina småtjejer. De var så duktiga och både Jessica och jag var så stolta så! Vi hade även avslutning med dem igår då det blev en massa lek och bus, vilket uppskattas ifrån allihopa. Ja, dessa underbara små liven.:)

Nu kommer vi till idag. Då hade vi först orientering i skogen och jag bekantade mig med båda Linneorna. Efter 4 kontroller skulle vi begé oss tillbaka. Påvägen till trollsjön så börjar vi alla bli lite smårädda att vi är vilse. Jag tänker för mig själv "hur stor kan denna skogen vaa egentligen?" Stoooor fick jag fram, herregud! Det tog oss en halvtimme att gå tillbaka och försöka hitta.. Pjuh!

Sen efter det var det nationella i spanska och efter det nationella i engelska. Så nu är jag klar med engelskan för denna termin hoppas jag. Lättnad? JAAA!

Min syster fyllde 22 hela år i söndags också. Skicka en lite hälsning till henne härifrån också och hoppas att hon kommer hem snart:)

Nu är det dags för bokföring JIHOOOOO...=/

/M!

RSS 2.0