Torsdag!

Hej hopp allihopa!

Jo jag lever fortfarande, både Britta och jag klarade oss från att ge sig på varandra. Visst, en hel del diskutioner blev det allt men det är bara att bita sig i läppen!!

I måndags åkte Jag, mor, far och Milan till Kosta outlet. Påvägen upp ser vi två Ronnebybor som hade gett sig på att springa till Ölandsbron (ungefär 10 mil) på 2 dagar. Blev chockad av att vi träffade dom så jag var tvungen till att ta ett kort. Ibland kan jag hitta jätte mycket där och ibland inget alls. I måndags var det utplockat och inget verkade falla mig in i smaken.. Det enda som fick följa med mig hem var en tröja och lite smycken.


Och igår så var Milan med hennes familj här hemma och åt o åt o åt.. Haha:) Men det var trevligt, absolut:)

Just nu håller resten av familjen på med att städa ut vinden och jag ska snart upp och hjälpa till. Tycker sånt är så roligt för det finns hur mycket saker ifrån när man var så liten som man kommer ihåg:)

/M!

Karlsrona och släktkalas!

Hojsan!

Igår vaknade jag runt tolv av att min syster kommer inspringandes och skriker:
- Maaaalin! Är du vaken? Upp o hoppa!!
Tack!

Hatar att bli väckt på det sättet. När man var liten satte sig alltid mamma på min sängkant och klappade mig på kinden samtidigt som hon sa att det var dags att gå upp:) Sååå mycket mysigare, än att börja dagen med en nästintill hjärtinfarkt..:(

Men jag fick 20 minuter på mig att äta frukost, göra mig i ordning och sen sitta i bilen för att åka in till karlskrona. Jag som sagt at jag inte ska shoppa mer nu på hela sommaren, jo stora ord liten verkstad..:(

Kom hem med en hel del kassar som innehöll, tröjor, linnen och byxor. Sen var det dags att slänga in sig i duschen för att sedan vänta på släkten som skulle komma runt 5.

Då kom även vårt lilla busfrö till kusinbarn. Att man kan gå som en duracellkanin hela kvällen fram tills klockan tolv, det förstår jag inte:o Men sötare unge får man leta efter. Man kan bara inte sluta att kolla på henne och skratta åt vad hon gör för bus:)

Kusin vitamin o jag:)

Busis!

Idag har jag städat bland mina saker som jag sparat sen jag var liten.. Och därefter mötte jag upp johanna som var ute och gick med hennes lilla flicka som hon har hand om på sitt jobb:) Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan få mina gympapengar utav Britta. Ska bli kul och se om hon är på bra eller dåligt humör idag. Undra hur detta kommer sluta för henne o mig, vi som inte kommer överens alls längre..=((

/M!

Hemma:)

Nu är jag hemma igen efter två helt fantastiskt roliga dagar med Milan och hennes mor o far:)

Vi åkte här hemmifrån redan vid halv nio igår. Stannade påväg ner till malmö för att käka frukost ute. Men efter bara några sekunder ångrade vi oss av allt regn som föll ner ifrån himlen. Så vi satt i bilen och lyssnade på alla regndropparna som slog ner mot biltaket och samtidigt tänkte vi allihopa, typisk svensk sommar!!

Väl framme i malmö var det sol och varmt:) Den dagen la vi några timmar på shopping för då skulle M och jag vara nöjda resten av dagen..

När pengarna nästintill var slut så åkte vi längs kusten för att sen komma fram till campingen, där husvagnen som vi skulle sova över i, skulle stå:) Stället hette Löderup strandbad. Och jag kan säga er att jag har varit med om bättre standard på de campingar jag varit på:) Men iaf, vi parkerade bilen och letade reda på husvagnen. Det första alla gör när vi inser vilken som är våran är att vi lägger av oss ett stort gapskratt. Men vi tänkte att vi har iaf tak över huvudet. Vi går in och ser att husvagnen är i riktigt gamalt skick.. Hmmm, jaja vi få njuta av våran utsikt för den kunde INTE bli bättre. Två steg oså var man nere vid stranden:)

När vi packat upp begér vi oss bort på den låååånga vägen som leder till restaurangen. Där beställer vi grillspett med klyftpotatis:) En besvikelse för mina potatisar var långt ifrån klara, tom jag hade nog kunnat laga till dem bättre;)

Sen gick vi tillbaka till förtältet och hade en mysig kväll med kortspel och yatzy:) Vädret sken upp lite och M och jag bestämde oss för att ta lite kort på stranden:) DÅ hände en olycka som jag inte kan mer än att skratta åt, för det är sååå mycket Malin över det hela (klumpigt). Jag skulle ta ett kort på M med min kamera och vipps så snubblar jag till lite och tappar min kamera ner bland den blöta sanden. Milan lyckas rädda den precis innan en våg skulle komma och ta den. Men den funkade och allt var frid och fröjd efter vi tvättat den;)

Vi gick och la oss och kollade på film innan vi skulle sova. Lite halv trötta så bestämmer vi oss för att sova. Men jag blev helt plötsligt extremt kissinödig och kunde INTE sova. Jag tvingar mig själv att ligga kvar för att inte väcka dom andra. Tillslut somnar jag och sedan vaknar jag runt 6 tiden och milan likaså.

Låg och drog ut på tiden lite tills det var dags att äta frukost och sedan städa husvagnen. Vid 10 lämnade vi campingen och åkte mot stenshuvud (?) Milans mamma ville kolla på något. Så det blev vandring upp på ett berg för att sen kolla på en utsikt över till Bornholm. Jag tänkte att jag skulle ta ett kort och skryta lite för man varit kulturell för en gångs skull. Men min kamera mådde sämre idag efter doppet i det blå igår:/ När jag satte igång den åkte zoomen ut och in 3 gånger samtidigt som den lät som en insekt. Inte nog med det, det stannar där ute och jag kan inte lägga ner den i fodralet..? Jag försöker trycka ihop den men det går itne de heller. Så jag trycker på on/off knappen och då slutar skärmen fungera också.. Efter min envishet så går den ihop men inte linslocket.. Jaja, ner med den i fodralet och låt den vila, tänkte jag;)

Vi åkte till Kivik och smakade på en massa goda safter och fikade:) Så mysigt och medans vi satt där kom solen och stekte på oss ganska så mkt:)

För att göra milan och mig nöjda igen åkte vi till Kristianstad för lite shopping, men som vanligt hittar jag inget när jag är där:( Så vi tog bilen hem och bara efter någon timma var vi hemma:)

Vi åkte ner med kameran direkt och nu är den ivägskickad med ambulansen till sjukhuset för att förhoppningsvis bli bra=D
 
Minneskortet klarade dock sig så några få kort har jag iaf innan olyckan inträffade. Annars har Milan lovat att skicka bilderna till mig:)

Vår lilla pärla!

Sovplatsen

Ni ser våran närhet till stranden;)



Åh, vad bra du é!!!!


Bästa Britt och jag:)

Rassus, vi hittade din väg på campingen:D


Såhär såg korten ut efter kameran hade tagit sig en simmtur:)

Tack för denna resan!
/M!

Hej hopp!

Nu har jag lite tid över att skriva av mig:)

Igår tog Milan och jag cyklarna till Brunnsparken och hade picknick:) Så mysigt och varmt, iaf tills solen gick ner bland träden:) Vi cyklade hem och åt samtidigt som vi kollade på Sunes sommar eftersom hon och jag ska campa!! Fast bara över en natt som tur väl är;)

Idag kände vi för att ta oss en tennismatch. Match o match vet jag itne om det blev:P Den största delen av tiden gick åt att leta upp bollarna.. Så vi gav upp efter någon timme. Kom hem till henne och hon ställer sig och bakar medans jag är trött och sitter helt still på stolen och kollar på:)

Resten av dagen har gått åt att prata om denna campingresan som hon, hennes familj och jag ska göra i mon tills på fredag:) Vi bestämde oss, efter att ha sett att vädret skulle bli dåligt i mon, för att vi ska åka in till malmö och shoppa. Sedan ner till ystad där husvagnen står osen får vi se vad vi hittar på:) Jag tvivlar inte en sekund på att det kommer bli tyst och tråkigt. Jag kommer ha så mycket att skratta åt och detta kan nog inte bli sååå mycket mer likt än Sunes sommar..

De första Andrea och Basse sa när jag berättade för dem att jag skulle campa var såhär:
-" du? campa?? Nejnej!"
Så vi får väll se hur detta ska gå;) Har faktiskt campat mååånga gånger i mitt liv när jag var mindre:)

Dea och jag i yngre dar då vi campade tsm med familjerna:) Här i förtältet med våra dockor;)

Så ha en trevlig torsdag och fredag här hemma så hörs vi:)
/M!

Söndag:)

Nu har jag semester i två veckor=D wiiehu! Jag hoppas bara vädret blir bra så man slipper blända folk när man kommer och går!

Nu i helgen har det varit Östersjöfestivalen nere i Karlshamn. Så i fredags så var vi hos Eline innan vi åkte in och igår var vi hos Emilia innan vi tog tåget in:)

Finns inte så mycket mer att berätta om helgen förutom att man träffar en massa folk som man inte sett på många år!

Idag hade jag tänk att bara ta det lugnt. Ut och röra på sig kanske, för det lär man behöva. Har nog inte varit nere på gymmet på tre veckor eller ngt. Blir juh inte så nu på sommaren. Kan juh inte skylla på vädret att det varit för fint för att gå in och träna utan man har helt enkelt inte tid:)

Här kommer lite bilder ifrån helgen:)








Michel jackson moves!





/M!

Trött som en gris!

Idag har jag jobbat igen och de flesta är på semester så där sitter jag i receptionen själv och snokar runt på internet:P

Efter jag slutat idag så åkte jag och syrran ner till stan för att käka:) Där nere satt Hannah och Sannah och fikade. Vi slog oss ner vid dem och snackade lite:) Vi kom fram till att alla ville göra något innan vi skulle gå och lägga oss så vi bestämde oss för att åka ut till Ekenäs och lägga oss ner för att grilla marshmallows.

Vi åkte hem för att byta kläder och sedan kom Hannah ner till oss för hon och Maja skulle åka rulle ut, medans Sannah och jag tog bilen:) haha!

Väl därute skulle vi ha igång grillen men dåliga som vi är fick vi inte igång den utan fick ta och äta marshmallowsen råa, inte alls lika gott. Men där låg vi på en filt medans solen gick ner och tog det lugnt:) Sååååå mysigt!


Hannah kör skidstilen;)

Sannah o jag:)

Världens bästa syster!












Solen gick ner och vi blev tvugna till att åka hem så klockan inte skulle bli alltför sent..

Så nu sitter jag här hemma och ska gå och lägga mig tidigt, så jag kommer i tid till jobbet i mon. Har nog lyckats en eller två dagar med det..^^

Godnatt!
/M!


HEJ!

Todeloo!
Har verkligen inte haft någon tid alls för att skriva ner lite klotter i bloggen så jag får mitt straff igenom att skriva om ALLT som hänt på en o samma dag ist..

I torsdags åkte jag och syrran in till kna efter jag slutat att jobba för att hitta något att ha till Tosia. Det är en marknad här i Ronneby som vara i 3 dagar med lite karuseller oså. Vi kom in runt 5 eftersom varken jag eller maja slutade tidigare ifrån jobbet. Snabbt som fasen sprang vi runt där inne och jag hittade mig faktiskt två par byxor och ett par skor:)

I fredags jobbade jag till 5 och sen var det bara hem för att börja göra sig i ordning för kvällen som skulle komma:) Vi skulle till Milis brors lägenhet och samla upp hela gänget. Men innan det kom Andrea, Lisa och lisas två kompisar ifrån halmstad, Linn och Jennifer (Ninni), upp en runda:) Vi pratade bara en massa och fick oss hur många roliga skratt som helst. Vi gick ner till Milan och det var lyckat där också iaf till en början..

mm, me like!

Jag, dea o Lisa:)

"vem är det vi väntar på, jo Lisa, jo Lisa! ;)

Hur var det med likheten Timmy??;) (Ninni och jag)

Lite folk:)

Lite ljuv musik? Jag o sebban:)

Dea, var taggad på fest:)

"Men Anton uuuuuuuuuut, jag behöver gå på toa!!"

Sanna, Kenni och Martin:)

Linn, Dea, Timmy, Sebban, Letter och Anton:)

Vi träffade BRassusarna nere på stan:)

Linn och jag var happyface:)

Efter vi blev klara där gick vi ner till stan i regnet:( Men vi hade det trevligt iaf och som vanligt nere på stan splittras alla och går åt olika håll. Runt ett så stängdes allt ner och jag tänkte att, jag har jobbat sedan 8 idag så var ganska så trött. Så jag åkte med Lisa o dom hem och klockan var väll runt två när jag kom hem:)

På lördagen åkte vi in till Kna, samma gäng som var hemma hos mig innan på fredagen, för att shoppa lite. Vi alla var tvugna till att ha något fräsigt till kvällen och alla hittade något att ha på sig:) Lyckat!

Efter ett tag blev Dea och jag hungriga så vi gick och åt medans de andra gick och köpte sig tre stora glassar. Vi tog tåget hem och vi bestämde att träffas upp även den kvällen:)



Linn fick glass i håret hur man nu lyckas med det;)

Det blev sent på kvällen så vi hann inte stanna så himla länge hos mig så vi åkte till Sebban direkt som hade förfesten på lördagen:) Oooooj, vad skoj jag hade! Haha, mycket nytt folk och även de gamla rävarna :)

Sebban, Jag och Ninni! :)

Partypinglan LISA! :)

Rött, gult, grön (trafiklyset) Klara, färdiga, FEST!

Lisa och Martin:)

Jag och BRassusarna:)

M.H med två =)

Lite utav folket påväg ner till stan:)

Detta tkr jag är skoj! =D

Vi gick ner till stan och där var det samma sak den kvällen, allt folk splittrades och det blev lite segt. Men av någon konstig anledning hittade vi upp allihopa på en pizzeria och bestämde oss för att dra upp till Sebban igen för lite efterfest:)

Det tog oss 50 minuter att gå ifrån stan till sebban som vanligtvis tar 20 min. Ja, vi hade då ingen brådska^^ Väl hemma hos Sebban var alla lite trötta så vid fyra kom jag hem och somnade riktigt gott.

Pizzerian:)

Eftersnack;)

Taggade vilken tid det än är på dygnet;)

Två nöjda flickor:)

På söndagen så hade vi bestämt att gå ner till stan så Ninni och Linn skulle få kolla på marknaden. Då var även Mojje nere på torget och spelade. Så vi stannade upp ett tag och lyssnade och drömde oss tillbaka till "tjabba, tjena, hallå" tiderna:)

Efter att ha gått och kollat på samma skit i ngn timme bestämde andrea och jag oss för att käka. HAHA, sånna matvrak:) Det belv mat på andra våningen och samtidigt vänta på att det tre halmstadsbrudarna skulle bli klara.. Vi väntade o väntade, tillslut tog tålamodet slut och Dea och jag sa att vi går hem till mig och att dom skulle komma sen när dom var klara:)

Hahahaha, Linn!

Snygg, Svin, Snygg =D

mmm, me like!!

Dea och jag la oss på sängen och slocknade. Riktigt skönt:) Men runt 6 kom dom hem till mig och vi la oss ute på min gräsmatta i solen för att äta jordgubbar och prata om helgen som varit:) Vi bestämde också då att vi skulle åka ut med Lisas båt på havet för att visa dom skärgården:)


SOMMAR!<3

Så vid 9 var vi ute i Saxemara för att hoppa ner i båten:) Oj, vad vi skrattade!! 5 övertrötta tjejer i en båt med sjuk humor, det är det bästa! Vid halv elva var vi i land och vi skulle ner och visa Lisas häst. Och ni som följt min blogg vet att jag inte gillar djur. Jag sa att jag står utanför hagen men då fick jag svaren "nejmen malin, han är så snäll. Han gör inget mot dig" Jag tänkte, nejnej jag litar väll på det..

Vi öppnade grinden och gick in. Jag stod ändå 50 m ifrån hästen. och det var nog den största hästen jag sett:o Rätt var det är börjar hästen gå mot mig! Jag blir lite rädd och tänker att, den stannar nog snart. Nejnej! Den fortsätter så jag tar upp min flytväst och sätter den mot ansiktet och skriker NEJNEJ.. Hästjäveln stannar inte ändå, så jag ropar på HJÄLP medans jag backar för fullt. Jag ville itne springa för då kanske den skulle börja springa efter mig. Men hästen fortsätter gå och helt plötsligt står den 1 m ifrån mig. Jag har fortfarande flytvästen framför ansiktet för att dne ska förstå att jag vill att den ska gå. Men jag fortsätter backa och den går med sina hästakliv efter mig.. Jag skriker på hjälp och nejnej hela tiden. Och när jag kollar bort mot de andra tjejerna ligger dom på marken och skrattar (?) åt mig, för att jag är så rädd.. Jag ropar att dom ska komma och hålla fast den så jag kan springa där ifrån, men ingen kan gå för dom skrattar så mkt åt mig.. Men hjärtat i full puls och gråten i halsen så trodde jag att detta var min sista sekund i livet. Jag lovar, den hade kunnat äta upp mig på tre tuggor så stor var den. Men sen kommer Linn och håller fast den så jag kan springa ut ur hagen, tack o lov för det!!


Jag o Lisa! :)

Lisa: "Nej men tjejer? Ska vi verkligen se ut sådär på havet? Ni kommer frysa ihjäl.."

Lisa: "Såhär ska man se ut på havet, då fryser man inte!"

Bosse och Lisa:)

Fikatime:)
"Parapapapapapapapapa, Paparapaparapapara clack bum, Parapapapapapapapapa"

Haha! Snygging:)

=))

Söting!

Inte lika söt! Borde anmäla den för mordförsök!!

Jag åkte med Andrea och Lise hem:) Somnade och vaknade vid 11 idag.

Mamma och Pappa har åkt till Halmstad med deras vänner så just nu sitter jag här själv och ska äta frukost. Och vet ni vad som kom med posten idag??

De här fick jag förra veckan:)

1,2...

3!! =D
Så nu vet jag vad jag ska göra om det är sånthär tråkigt väder i sommar;)

Puss!
/M!


Jobb, jobb, jobb och åter jobb!

Idag har jag som alla andra dagar i veckan jobbat:) Fast för första gången så var jag lite piggare och kände att jag gjorde lite nytta. Jag städade:D Oså fint det blev, så i ordninggjort har det nog aldrig varit där nere!

På lunchen följde jag med annika på hennes ärenden. Där hittade jag mig både en pincett och nagellack. Så nu ikv har jag suttit och målat mina naglar.

Efter jag slutat hämtade min syster mig och vi åkte inom Willys. Där hittar jag även två filmer som jag hade tänkt att jag skulle krypa ner snart och kolla på:) Har sagt varje dag denna veckan att jag ska sova tidigt, men har inte blivit av.

I morgon är det torsdag och vad jag vet så händer inget speciellt. Men man vet aldrig..

/M!


Michael Jackson!

Nu ikv har jag och min syster suttit och kollat på minnesstunden för Michael Jackson. Det var en riktigt fin ådan och jag tror att han hade varit mer än nöjd. Jag hade lyckats hålla mina tårar inne. För vid sånnahär tillfällen brukar jag alltid bli så känslig. Jag hade iaf lyckats tills hans dotter skulle hålla sitt tal. Då satt både jag och min syster och lipade.. Usch kan bara tänka mig in i deras situation som dem är i nu. Det är de som gör mig så känslig. Jag hade nämligen aaaldrig klarat att gå igenom något sånthär som dem gör..



Idag har jag jobbat men har inte varit riktigt på humör. Få hoppas att det kommer tills i mon. Ni förstår jag är så trött hela tiden, tror jag skulle behöva en hel dags vilande..

Imon är det jobb igen och helgen börjar närma sig:!)

/M!

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka här på bloggen:) Har varekn haft tid eller ork till att skriva. Men nu ni!

I fredags var jag o min familj ute och åt. Så mysigt så. Efter det gick vi bort till brunnsparken för att kolla när diggiloo hade genrep för lördagens premiär. Tyckte det va riktigt underhållande så medans pappa skjutsade hem min syster som skulle iväg så stod mor och jag och kollade klart:)

Det fick gå snabbt att komma hem för klockan var redan halv tolv och jag skulle packa för att sen på morgonen åka med Sebbans familj till åhus. Väl klar med packning och allt så kom jag i säng runt ett tiden och somnade.

Väckaklockan ringde vid 7 och det var bara att gå upp och packa det sista. Sitter mellan Oscar och Sebban i bilen påväg ner och hade mycket roligt:)

Väl där nere vare sol och varmt i vattnet. Vi kollar på matcherna som dom skulle spela i och första dagen gick det väll kanske inte så bra... Men de är så duktiga ändå så. På kvällen sen gick vi och åt och efter det tog Lisa och jag oss en lång promenix. Vi hade mycket att prata om så vi gick lååångt. På den låånga vägen träffade vi Lisas kompisar som hade hyrt en villa för fem personer och dom var två. Vi blev erbjudna en varsin plast inkl. hotelfrukost. Och det tackar man då inte nej till. Så ist för att ligga och trängas i ett tält så hämtade lisa och jag våra saker och stack dit ist:) Varför ligga obekvämt när man kan ligga bekvämt?^^

Iaf vi vaknade och fick äta riktig frukost:) Sen var det dags att kolla matcherna när killarna spelade. Tro det eller ej men Lisa och jag stannade kvar tills allt var slut bara för att kolla på hur det gick för dem. Snacka om trogna fans;) I ösregn och blöta kläder ställde vi ändå upp^^ Fast jag hade roligt där under deras matcher och var grymt taggad!!

Såhär taggade två av killarna inför sista matchen;)

Emil:)

Söndagen när det regnade. Men sebban är glá ändå;)





Antons sko blev "skum" ;)

Min glass som jag inte ens orkade 1/3 av;)


Kom hem runt nio och var helt slut!! Så somnade redan klockan tio.

Idag har jag jobbat och varit så himmelskt trött hela dagen så har bara väntat att få gå hem. Så få se vad jag gör ikv:)
Ta hand om dig!
/M!

RSS 2.0