Underbart rolig resa!!

Denna resan är lätt den bästa jag varit med om! Fy vad rolig jag haft det. Får nog börja med att tacka alla människor som varit med på resan och gjort den till som den blev, ni är kanon(Y)

Påväg ner till spanien började allt bra. Vi åkte ifrån Ronneby vid 5 på morgonen och stannade för att äta frukost runt 10. Vi hoppade in i bussen igen och den körde oss vidare. Vårat sista stopp gjorde vi på en mack där vi fick baguetter. Vi beställde köttbullar som skulle finnas i för att mätta våra magar lite mer. Men när vi fick dem så var det två stora jäkla biffar i. Det vare enda, inget smör eller sallad utan bara detta. Oj, men den gick ner:)

Jag vaknar efter att vi sovit natten i bussen av att jag inte alls mår bra. Jag tar mig en åksjuketablett men 5 minuter efter det måste jag in på bussens toa. Försöker att spy men har inget att spy upp, och helt plötsligt blev allt svart! Ja, jag svimmade på toan. Mensom tur var hann jag öppna dörren så folk såg mig. Vi åkte vidare och runt 5 var vi framme i Calella dör vi skulle bo de kommande dagarna:)

Linn och jag bodde tsm med Lisa och Ida-Marie och vi hade många roliga stunder och kommentarer under veckans gång. Men så fort vi kom fram stack vi ner till stranden för att bara lata och sträcka på oss efter alla dessa timmarna i bussen.

Vi åt på hotellet och det var ingen höjdare. Under hela veckan så serverades det allt. Det var, friterade blomkol/kyckling/bläckfisk osv, pasta som smakade likadant hela veckan oså dessa jävla pommes! Usch för det, tänker inte äta det på 1 år, det var vad som sas iaf;) haha!

Dagen efter var vi spelfria och det betydde stranden. På onsdag däremot så hade vi spelning och marsch inne i stan och det var inte lite varmt. Höll på att svettas ihjäl så direkt efter marschen sprang vi ner till stranden och tog oss ett svalkande dopp. På kvällen hittade vi ett ställe som hette Menfis, där fick man två drinkar för en och det gillar vi(Y)

På torsdagen åkte vi in till Barcelona för att shoppa, trodde jag ja. Först skulle vi kolla på den där kända kyrkan som jag var sååå intreserad av. Senare åkte vi vidare till Fotbollsarenan och det var lite roligare. Osen var det dags för en rundtur (som om vi inte åkt tillräckligt med buss på sistonde). Vi åkte upp till ett mysigt ställe med en kanonfin utsikt över hela barcelona. Där fick vi ett lunchpaket på tre torra bullar, en frukt och vatten. Jag var svinhungrig så köpte mig en pizza ist. Linn och Rebecka gjorde likaså:)

På kvällen var det avslutning med alla andra musikanter som var i Spanien. Där fick man fribiljetter på dricka och det slutar med att alla ledare och italienare kommer till vårt bord där Jag, Linn, Lisa, Jocke, Oskar och Johan bjöd på oss själva:) Normännen som satt bredvid ville itne ha sina drickbiljetter så gav därför dem till oss. Det blev ett himmelskt tjut på oss 6. Och de kom till god användning! Vi lämnade stället när det stängde och gick vidare till Menfis idag igen för att hoppas att det skulle vara lika skoj. Vi fick även reda på att det skulle vara skumparty, men vi gick hem och det ångrar jag inte alls:)

På fredagen så samlades de flesta på en svensk pizzeria för att kolla fotbollen mellan Sverigie och England. Taggade människor och det var en aning skoj:) På kvällen sen så var mitt mål att få med alla som börjar ettan osen uppåt, att vi skulle ut tillsammans. Det funkade, vi var på ett rum tills klockan blev mycket och vi gick sedan till Menifs idag igen och det var helt okej då också:)

På lördagen hade vi vår sista spelning, marsch och sittandes. Även den dagen var det varmt som tusan och sen på kvällen så vare tältet återigen. Denna kvällen gick vi hem i tid och satt på ett hotellrum ist.

Jag är supernöjd med allt, förutom maten^^

Två nöjda flickor:)

köttbullebaguetten:)

På båten.

Snygg Linn. OM ni visste hur många spanjorer hon hade efter sig;)

Första dagen.

De tre ränderna och LM andra dagen.

Barcelona.

L o M vid arenan:)

L o M på lunchplatsen med utsikt över Barcelona.

Jag och mina puddingar!!

Bord nummer ett! ;)

Det var lite om resan. Linn har de flesta bilderna så det kommer upp efterhand:)
/M!

Oså var det lördag igen:)

Igår var det midsommar. Dagen började inte alls bra för min del. Vaknade med huvudvärk och fick en aning lättare migrän än vad jag brukar ha. Förut hade jag sån stark migrän att jag inte såg något alls och sen att jag låg och spydde halva dagen. Men denna gången var det bara en liten migränattack, tack o lov för det!

Gästerna kom och vi åt midsommar-middag. Inte min favorit så jag fick potatis och grillad lax ist;) Många goda skratt och solen tittade fram lite då o då.

Vi bestämde oss för att följa de gamla traditionerna. Så vi tog cyklarna ner till brunnsparken och satte oss för att äta jordgubbar och glass. Ernst och jag insåg att det inte var våran ålder på något håll;) Haha, när man var mindre så var vi där ute flera timmar och spelade fotboll och allt möjligt. Men det var några år sedan och jag saknar det!!

Jag cyklade hem för att göra mig i ordning för att ta tåget vid 4 med alla andra som skulle till Hoby för att fira midsommar. Halvvägs ner till Flis så inser jag att jag glömt min mat och jag var redan lite sen så jag fick besluta mig att ta 5-tåget ist. Väl hemma så går jag in och kollar tågtiderna och ser att det inte går ett tåg förens vid 6. Jahaa det var bara att börja fixa min egna mat hemma hos mig eftersom de andra redan hade börjat grilla..

Lite innan 6 så gick jag ner med mamma och Gunilla till stationen. Vi sa trevlig midsommar till varandra innan vi gick åt varsit håll. Kom till Hoby och alla var redan igång.

Klockan blev runt 9 och den första klunga försvann in till Ronneby för en annan fest. Men vi fortsatte. Jag och ngr till beslutade oss för att ta tåget in till Ronneby vid tolv och det var precis vad vi gjorde:)

Väl inne i Ronneby gick Flis, jag och Oscar åt samma håll. Vi sa godnatt och så fort jag kom hem somnade jag pang bom!






Idag vaknade jag och det verkligen spöregnade!! Aldrig sett på mkaen, men det var mysigt. När mamma och jag var redo åkte vi till mormor och morfar för att få in dem i bilen. Vi skulle nämligen åka och hälsa på mitt lilla kusinbarn och helt plötsligt kändes det som om hela släkten var där ute:) haha!


Även där ute regnade det men vi hade paraply osv. Efter ngr timmar där så åkte vi hem igen. Påvägen hem så börjar bilen låta som en såndär riktig raggarbil.. Jag skäms som fasen, så när vi lämnat av mormor och morfar så lägger jag mig i baksätet så ingen kunde se att jag satt i bilen;) Mamma bara skrattade åt mig=D

Sen åkte vi ner på maxi osen hem för att packa. Det är vad jag gjort idag. Så nu är jag klar med min packning för att begé mig mot bussen klockan 4 inatt. 36 h i en buss, de ni;)

Ha en kanonvecka så kanske vi hörs, annars gör vi det efter:)
/M!


En dag innan midsommar

Hej mina små hjärtan!
Hoppas att ni mår bra i detta lustiga vädret. Jag vaknade i morse och hade råkat somna med fönstret öppet så jag riktigt hörde hur regnet bara öste ner.. Typiskt tänkte jag, äkta svensk sommar. Och det förvånar mig inte om det blir likadant på midsommar i mon. Kan nog bara minnas en eller två midsommar i mitt liv som det varit riktigt varmt och soligt!

Men iaf så vaknade jag utav väckaklockan, kan faktiskt inte sova till klockan 12 på dagarna längre. Få sån ångest av hur fort dagen rullar förbi isf. Så jag gjorde mig klar och gick ner till jobbet en runda eftersom jag hade möte:) Det gick bra och jag fick som jag ville, nästan mer än så..

Mamma hämtade upp mig och vi åkte runt på en massa äranden. Ett utav allt var att leta kläder till mitt kusinbarn som kommer på besök nu framöver någon gång. Och jag bara älskar att gå o kolla på barnkläder till flickor. Det finns så mycket som man bara vill köpa. Det kommer bli ett problem för mig om jag sen får egna barn, jag kommer köpa så mycket kläder till dem så deras garderober kommer vara större än min:) Men jag fick iaf bestämma idag till lilla Felicia och det blev detta:)



Efter detta köp åkte vi ner till maxi och for runt så nu har jag kommit hem och är helt slut!!

Kom på att igår var jag och syster inne i Karlskrona en snabbrunda för att shoppa. En timme hade vi på oss och det fick jädra gå undan! Vi klarade det och det blev lite lättare i plånboken..

Hittade dessa små sötingar. Och jag blev riktigt chockad av priset så jag behövde inte ens tänka efter om jag skulle använda dem någon gång under mitt liv men lyssna nu..... 49 kr!!!! Ingenting ju!

Under dagarna som gått har jag inte gjort så mycket ju. Har suttit med datorn i knäet och kollat runt bland mitt favoritprogram när jag var yngre. Kommerni ihåg "Fullt hus"? Det där programet där det var tre systrar och tre män som hjälptes åt att ta hand om barnen eftersom pappan precis förlorat sin fru och barnen sin mamma? Jag älskar det. Det är sååå mycket kärlek i denna serien och jag gör inget annat än kollar på nya klipp hela tiden:) Lilla Michelle står för den största delen av showen men även de andra kan också..
Detta klippet är så härligt!

/M!

17/6-09

Usch jag gillar inte detta datumet allt för mycket..

För exakt ett år sedan hade min farmor somnat in vid denna tiden. Det har varit ett tungt år. Vad man än gjort och firat så har man blivit påmind om henne. Julafton, födelsedagar och andra högtider som vi firade tillsammans.

Var uppe på vinden idag och skulle leta efter kläder till en maskerad som jag ska på. Där hittade jag dina gamla kläder som jag alltid fick prova när jag var liten, skor och smycken som var mina favoriter. Jag hittade även en handduk som det stod "farmor" på som du fått utav Maja och mig som du inte hade använt.. Det känns tungt att se dina saker hos oss ist för hemma hos dig i Kallinge.

Varje gång jag är i Kallinge eller åker vägen upp känns det som jag ska upp och hälsa på dig. Visa vad jag lärt mig för något nytt under dagarna då vi inte träffats eller ut och leka på gräsplätten och lekparken precis utanför ditt. Att busa med andra folk på vår egen bekostnad hade vi inget emot alls. Våra gömställen finns fortfarande kvar och det kommer dem alltid att göra.

Du var kvarterets lilla egna farmor här hemma. Majas kompisar såg dig också som en farmor då du tog med dem till olika ställen och ville alla mer än väl..

Varje gång man träffar dina kompisar nu och man får höra, "ja, hon var så stolt över Maja och dig. Ni betydde allt för henne och hon berättade alltid för oss om er och vad ni hittat på." Varje gång som jag får höra detta blir jag så otroligt lycklig och ledsen på samma gång. Lycklig för att man blir påmind utav andra om våra kärlek och ledsen för att den tiden är över. Det har varit jobbigt att intala sig själv att vår tid faktiskt är över. Den är otroligt saknad och det kommer den alltid att vara. För jag skulle kunna göra vad som för att få träffa dig igen och vara den "lilla" Malin som återigen sitter i ditt knä med knytnäven runt ditt halsband..


/M!


Måndag

Idag var det underbart att vakna och känna att jag inte behöver göra någonting för jag har lov. Det är så härligt att jag inte kan tro det själv:D

Gick upp sent och började med att kolla runt lite här o var på datorn. Sedan blev det frukost framför TVn med en massa kassa program. Tiden gick och jag började städa upp här på rummet och sortera lite bilder på datorn.

Milan kom upp en runda efter hon jobbat klart idag och berättade hur hennes dag varit medans vi låg ute i solen och hade det skönt:) Efter hon åkt hem följde jag med mamma ner på maxi osen hem igen.

Hela kvällen har jag suttit och skickat efter bilder för framkallning. Det var inte de enklaste men jag hoppas att jag gjorde lite rätt iaf så de kommer i min brevlåda snart:)

Ha en fin kväll min vän!
/M!

Tjohoo!

Hej gott folk:)

Vilken dag. Solen har ätnligen hittat tillbaka till oss och jag hoppas att den stannar nu ett bra tag framöver. Om bara en vexka så åker jag till Spanien igen. Ska bli riktigt skönt så därför hoppas jag att solen stannar så man kan få sig en bra grund så man inte bränner sig så mycket som jag gjorde förra gången. Kunde varken sova på rygg eller mage utan att det sved som fasen..

I fredags var jag på fotboll med Jojje och Milan. Väl där nere så träffade vi Emil och Anton. Efter det åkte jag hem för att packa mina saker och bege mig ut till Milan. Vi hade bestämt att kolla på hockeyn klockan 2 på natten så jag sa att, ställ klockan så väcker du mig sen så går vi ner och kolla på matchen:)

Jag vaknade på morgonen och insåg att det var alldeles för ljust för att vara klockan 2 på natten. Jag frågade milan om itne hon heller hörde klockan? Då säger hon att hon var nere och kollade på matchen..

jag: Varför väckte du inte mig?
M: Det gjorde jag, men du sa att du inte ville se matchen.
jag: vah? nej, jag var inte ens vaken.
M: jo? jag frågade, "ska du med ner och kolla nu?" Då sa du bara NEJ!!
jag: jaha, det där måste jag sagt i sömnen..
M: ja det kan vara sant.

Så kan det gå.. Så jag missade den men jag klarade mig ändå;)

Kom hem och snabbt iväg på kalas till min morbror. Där blev det smörgåstårta och vanlig tårta som stod en upp i halsen sen.. Men efter ngr timmar så åkte vi hem. La mig en stund på sängen och vipps så kommer Mil in. Då var det bara att göra sig klar för att åka iväg på "spelkväll" till jocke.

Mycket trevligt. Synd bara att ma aldrig kan tävla i de grenarna som jag är bra i;) haha! Klockan blev mycket och vi åkte hem:)

Idag vaknade jag vid tolv och kände mig faktiskt lite utvilad. Gick upp och åt frukost osen ut och la mig på altanen. Så där har jag legat hela dagen.

Nu när jag skulle ha igång datorn verkar det som om min laddare strejkat för den funkar inte hur mkt jag än vrider och vänder på det. Får nog fråga far min vad problemet är när han och mamma kommer hem ifrån golfrundan med deras kompisar:)

Hoppas ni mår bra allihopa och ta väl hand om er:)
/M!

nu är allt över:)

Nu är alla studenter och skolavslutningar över och det har varit lyckade saker alltihopa:)

I onsdagskväll åkte Mil och jag ut till Jennie som hade sina klasskompisar hos sig. Vi kollade på fotbollen och försökte på oss att spela bluffpoker. Vilket gick sådär. Vi lärde oss även nya partytrix, för det behövs. Jag skulle visa mitt som min kusin lärde mig för bara ngr veckor sedan och det gick INTE bra. Hade glömt allt och insåg att det aldrig skulle funka hur mycket jag än tänkte...

Jennies mamma körde in oss till stan och där mitt på torget hittade vi en lådbil. Milan tog sig en tur och vi skulle begé oss till en annan fest. Påvägen dit träffar vi Sebban, Anton och Martin på en brygga. Vi kom till festen men fräcka som Mil och jag va lånade vi bara toan osen fick vi börja gå hem. Det tog sin lilla tid men väl hemma somnade vi så gott sååå!





Igår var det studenten och äntligen hade de tur med vädret, iaf på dagen. Var helt slut efter att ha sprungit runt med alla blommor till folk som jag kände.

Hem snabbt och sen iväg till Sanna direkt för att äta och fira. Där var jag en stund osen blev det vidare ut till Jojjsan i Saxemara där vi firade henne.




När de sen drog vidare in till stan åkte Milan och jag med. Vi åkte nästan direkt till Tilde där vi var ngr tjejer. Dansade, sjöng och hade det mycket trevligt. Kvällen led mot sitt slut och milan och jag skulle gå hem. Ösregn och blåst, så var vädret. Tur jag hade mitt paraflax med mig^^

Somnade snabbt som tusan och idag har vi bara legat i sängen tills klockan blev tre. M åkte hem och jag började plocka undan. Ska på fotboll senare med M och Jojje så jag hoppas att jag få höra mkt om igår!! =D

/M!

SOMMARLOV!

"Sommarlov, solen lyser skönt. Sommarlov, gräset är så grönt. Himlen blå, vill jag nå, när jag fångas utav vinden. Sommarlov, sköna sommarloooooov!" ÄNTLIGEN!

Linnea o jag.




Idag samlades vi klockan 9 vid ingången för att lyssna på kören. Sen som jag alltid är så kom jag in typ sist av alla.. Efter det blev det fika i vårat klassrum. Väl klara där så gick vi ner till stan bara för att göra ngt. Vilket senare ledde till fika för vissa och mat för andra. Mil och jag delade en kycklingbaguett.

Väl klara där så gick vi för att se på när treorna hade lådbilsrace. Det tog sin lilla tid men det var bara trevligt.




Milan och jag gick ner till stan efter det och mötte upp Britt. Och nu är jag hemma:) Sitter och funderar på vad som händer senare ikv... Det är en bra fråga!!

Igår så var det bal nere i brunnshallarna. Åh vad fina alla var! Tänk, om två år står jag där med mina vänner:)) Jag får nog redan börja kolla på klänning oså^^ Haha!

Sannapanna!

Matilda!

Jojjsan!

Dennisboy!

Marcus, alltid lika serriös! ;)

Lilla David!

Flis, Robert och Jocke.

På kvällen sen åkte vi till Robert och kollade på film. "Vi hade iaf tur med vädret, igen" Den var helt okej, funkade för min humor iaf:)

/M!

Endast EN dag kvar=D

Nu har jag snart sommarlov. SOM jag längtat!! =D

Igår så var jag på studentfest hos Andreas. En riktig lyckad kväll uppe i det gröna huset med släkt och vänner. Synd att det var kasst väder då de gick ut men sen på kvällen tyckte jag att jag såg en liten skymt av solen :)

Blev en massa prat, mat och skratt:) Inte lönt att dra upp allt här för man måste ha varit där för att förstå iaf:P

Haha:)



Challe och Majis!

Pappa och Adrian ^^

Ernstan och jag =D

"SKÅL!"

Nu idag var det bara betygsamtal och sedan följde linnea med hem medans hon väntade på bussen:) Har precis duschat och ska snart börja gra mig klar för att å ner och kolla på alla mina fina vänner som går bal. Jag hoppas att regnet håller sig borta idag för deras skull!!

/M!

tiden rinner iväg.

tiden går fortare och fortare tycker jag..

I fredags kväll s¨var vi ngr tjejer hemma hos emma och åt taco. Vi pratade och pratade och glömde helt bort att tiden gick så snabbt.. Jag åkte med milan och de hem och somnade gott eftersom jag hade blivit väckt sådär tidigt på morgonen.

Igår så åkte jag ut till Mil och kollade på fotboll med nästan samma tjejer:) Och det var också jätte trevligt, fastän Sveriges förlust då..

Idag vaknade jag av ngr fåglar. Milan hade tydligen ett fågelbo mellan väggarna så där satt ngr små knyten och skrek. Jag satte i headsettet och somnade om:) Efter det kollade vi på vänner innan mamma hämtade mig.

Nu hela dagen sen jag kom hem har vi hållt på att flytta saker fram och tillbaka. Syster ska bo hemma över sommaren och ska därför ha sitt rum så jag får flytta tbk till mitt. Har hållt på med att koppla in biosystemet som jag helt hade glömt bort att jag hade och sen vänt och vridit på speglar osv. Så det är först nu som jag kan pusta ut:)

I mon är det skola och sen ska jag på studentfest hos min barndomsvän som tar studenten. Tänk vad tiden går:P Så det hoppas jag på att det blir trevligt. och innan där kommer dea hit då jag ska fixa hennes hår till skolmiddagen. Det blir en stressig dag men det ska vi nog lösa:)

Haha, sån söt bild :)

/M!

full fart!

Idag vaknade jag inte utav min väckaklocka utan av:
-"ETT, TVÅ, TRE!..... SPLASH!!"
Åhnej tänkte jag, klockan är inte ens tio. Kan jag inte få sova liite till?

Mamma hade sagt till mig igår att hon skulle ta med sig sina lekisbarn hem hit för en liten avslutning. Jaha? och jag som är ledig..:( Det där "splash'et" var att dem hoppade i, i min tolvgradiga lilla pool som jag har för att svalka mig när jag ligger och solar. Härligt, den är fylld med gräs och grus nu.(Y)

Iaf så försöker jag att somna om men det går inte i detta livet så jag går upp och äter frukost. Väl där inne möts jag av en tystnad och bara efter ngr sekunder kommer alla de här frågorna:
- vad heter du?
- hur gammal är du?
- varför är inte du i skolan?
osv osv osv...

Jag äter klart och går ut för att vila en lite stund, trodde jag ja! Här öppnas dörren hej vilt och det kommer in folk lite då och då som gärna vill hoppa i sängen och som ska lära mig en massa ramsor. Jag har nästan glömt hur roligt det var att vara lekisbarn, sådär lagom jobbig;)

Nehe där fick jag inte ligga så de var bara att gå ut och kolla på när dem spelade kubb och badade. Hela jag frös till is när jag såg att dom hoppade i barnpoolen!!

Nu står dom iaf ute på gräsmattan hand i hand redo för att gå tbk till skolan;) Mamma kommer snart tbk och då ska vi in till kna:D:D det är studentpresenter som gäller och sen se om jag hittar en fin klänning:)

/M!

meningslös skoldag!

Hola!
Idag vaknade jag vid sju av att en irriterad fågel satt utanför mitt fönster.. Fick hoppa upp och stänga till fönstret för att sedan somna om.

Skola vid tio. Betygsamtal och sen ngr timmars håltimme. Äcklig mat i skolan så jag ringer till pappa, men vad jag glömt var att han var i danmark sen igår haha, så jag får åka ut till put in med dem som jag jobbar med. En riktigt trevlig lunch med en himla massa skratt;)

Efter det vare SH. Helt meningslöst att ha en serriös lektion såhär på slutet. Men men jag tog mig igenom den också utan att somna^^

Kommer hem och sjunger min ista lektion för sofia för denna terminen och sen CYKLAR jag både ner och hem ifrån gymmet efter två pass. Eftersom jag inte tränat på 3 veckor så känner jag i mina ben nu medans jag ligger och kollar på film;) Man får skylla sig själv om man inte tränar;)

Godnatt!
/M!

ledig dag!

Heeejsan!
Idag har jag varit ledig hela dagen. Hade sett fram emot att få sova ut länge, men redan klockan 10 ringer Mil hit och frågar om hon kan komma upp en runda för hennes lektioner var slut. Visstvisst, alltid trevligt med lite morgonbesök:D Så efter ngr minuter var det inte bara jag som låg i min säng utan hon också. Vi bestämde oss för att käka frukost och det gjorde vi ett bra tag tills solen tittade fram. I ungefär tio minuter kunde vi ligga ute innan det blev kallt.

Vi gick in och sjöng singstar och åt kladdis. Därefter var det tdag för pyssla-om-varandra-stunden:P Jag ville ha massage och hon ville att jag skulle klia henne på armen så vi blev kvitt. Vi blev rastlösa och försökte även dansa våra gamla danser som vi gjort förut.

Vid tre kommer hennes mamma och hämtar oss. Jag ska ner till salongen och milan hem. Vi stannar på Willys där Britt ska handla. Mil och jag sitter kvar i bilen;)

Kommer ner till salongen och alltid lika roligt att sitta där:D Så nu är jag ljus igen!

Hem coh sen ner för att träna vårterminens sista aerobicpass. Det var riktigt skönt att träna måste jag säga. Hoppas en liten del av alla onyttigheter jag ätit på senare tid försvann.. hoppas hoppas!!

Sen kom jag hem och fixade mig dem här två supergoda mackorna. Så färgglatt och gott!

Frid och fröjd!
/M!

en slapp tisdag!

Hej gott folk:)
Idga vaknade jag av väckklockan, som vanligt. Satte igång datorn för att kolla skolans mail om vi skulle ha någon engelska eller inte. Brukar aldrig annars gå in där men jag hade en konstig känsla på mig att det var ngt viktigt som låg och väntade på att få bli läst.. Jag öppnade och i det står de att vi inte har någon engelska idag och ingen svenska i mon. Wiie, första tanken, Jag är ledig i mon =D Sen så låg jag kvar i sängen eftersom det inte var någon brådska. Jag skickar ett sms till Linnea och frågar om vi har någon historia. Inte det så dagens lektion bestod bara utav idrott som var bad ute på brunnen...

Men kom på det att vi har ju ingen historia på fredag heller så då är jag ledig då också:D Detta är härligt asså:) Snart loooooov!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mkt och jag känner att jag blir så trött på att inte göra ngt. Nu när jag inte är förkyld längre så bestämde jag mig för att i mon SKA jag ner o träna!! Och det ska bli riktigt skönt=))

På dagen så ska jag ner till Hannah och slinga mig, älskar att sitta där och bara prata om allt möjligt osen bli så fin när man går där ifrån. Kosta vad det kosta vill;)

Nu ska jag in och prata lite med mamma:)
/M!

Näst sista måndagen!

Tjohooo!
Idag är det ingen vanlig dag för det är Milis födelsedaaaaag=D Nu är det bara 1 år kvar tills den stora dagen för dig också!

Idag när jag kom till skolan så var det vattenkrig för fulla hinkar. Jag cyklade in på cykelbanan och insåg ganska så snabbt att det var försent att vända.. Jag tänkte, skit samma. Jag hade inte ens gjort i ornding mig eller ngt alls så^^ haha.

Väl inne i skolan så hade jag datakunskap osen cyklade jag hem:P Kläderna torkar fasen aldrig och jag fröööös.

När jag är hemma så bestämmer jag mig för att åka utt till Saxemara beach för att lägga på brännan lite.. Så där låg jag osen kom jojje och sist men inte minst milan :)

Lite senare sen kom det en himmla massa folk och det var full rulle på volleybollplanen. Runt fyra får vi nog och begé oss hem till Milan för att fixa o dona tills hennes kalas ikv. Jag hjälpte till med att lägga på grädde och jordgubbar på tårtan=D

Så nu sitter jag och känner hur mina kinder har bränt sig idag utav solen. härligt(Y)

Imon ska vi bada på brunnen med klassen, badkruka som jag är ska jag se om man måste bada;) haha. Om man itne kan få ligga o sola ist;) Eller spela volleyboll eller ngt i den stilen^^

Kärlek!
/M!

RSS 2.0