Oj, vad flitig jag är!

Jag har nu skottat två gånger under denna veckan och tagit in posten pga att mina föräldrar varit/är nere i malmö hos min syster för att byta kök. Vuxenpoäng på hög nivå till mig!!

Igår så samlades alla lussebrudar på en "återträff" och åt god mat nere på café och matsalar på kvällen. Oj, så mycket folk det var, har nog aldrig sett så mycket folk på samma ställe ute och äter på en torsdag? Blev faktiskt riktigt förvånad..

Turen som jag hade så slapp jag gå hem för jag fick åka med Challa hem för hon var också där nere. Så snällt så!

Idag slutade vi tidigt och Julia och jag gick ner till stan för att fika. Men varken hon eller jag var fikasugna så vi drog ut på tiden genom att kolla i affärerna. Sedan beslutade vi oss iaf för att ta en varm choklad iaf. Efter det gick jag hem och hon ner till sin träning och så härligt med denna friska luften och sen solen i ansiktet, underbart!

Jag kom närmre mitt hus och först såg jag en bil som stod vi en svag kurva och hade satt ut en varningstriangel. Ojsan, tänkte jag. Jag går lite närmre och ser då att det ligger en bil i diket!! Massa folk var det som stod runt omkring och jag tyckte inte jag behövde gå dit för den sakens skull. Men usch, hoppas inte att det var något allvarligt..

Nu ska jag snart ta och laga mig lite mat, eller iaf försöka. Får kanske bli ett besök hos någon utav alla grannarna här uppe;) hihi!

/M!

Jobbig dag!

Usch för tisdagar rent ut sagt!! Lektioner heeela dagen lång. Från åtta till lite i fyra, pust! Bara tre sånna till sen är det lov. Jobbigast att ha idrott på morgonen för då är man trött resten uatv dagen. Inte för det är något fel på idrotten utan just att den ligger direkt på morgonen.

Vi hade dock hopprep idag och det känner jag att det är mitt handredskap sedan jag höll på med gymnastiken. Fast, man har juh tappat en heeel del sen jag höll i ett hopprep sist..

Har hört att det ska bli sånt oväder i mon och det ser jag inte fram emot. Jag vill ha sol och vårvärme nu så man kan sätta sig på cykeln och cykla med solbrillorna på sig och bara en tunn vårjacka på sig. Det är sååå härligt:)

Skulle bara skrivaett kort litet inlägg så ni alla vet att jag lever, fast jag lever under press och stress för tillfället. Hoppas att helgen kan få mig att lugna ner och koppla av lite..

/M!


Två gröna pluppar!

Efter skolan idag drog Julia och jag ner till körskolan och jag har nu med klarat 2 pluppar! Jag hoppas att allt går i samma tempo så jag kan bli klar med detta tills jag har åldern inne. Igår var det exakt 2 månader tills the big day!

Idag har jag förövrigt tränat två pass och ska snart sätta mig ner med lite plugg. Fast jag ska in och kolla på Dag-Otto filmen med mamma samtidigt, frågan är vad som är roligast att kolla på. Ner i boken eller in i TV'n? jag vet svaret!!

I mon är det fredag. Då ska jag gå till skolan. Lär få gå hemifrån klockan halv åtta:o uschamaj! Efter skolan ska vi allihopa i klassen ner och käka på andra våningen. Sen är helgen välkommen precis närsom:)


Obsalut en utav de bästa scenerna!:)
/M!


Onsdag!

härligt väder? Neh, fy tusan vad arg jag var i morse när jag gick till skolan. Då insåg jag att det var bara slöseri med tid när jag stått framför spegeln och fixat o donat mig flr en gångs skull.. Jag fick nästan springa till skolan och var så varm så varm när jag kom in. Håret dygnsurt, smink ner till kinderna, och svettig!! Fräscht!!

Vi har bara två lektioner på onsdagar och alla tjejerna i klassen var på ngt lustigt humör som gjorde att lektionerna blev roliga. Lite sådär ironi i allt man sa och ändå taggade på att läsa företagsekonomi. Linnea och jag körde dag-ottos alla kommentarer ifrån stefan & Krister filmerna längst nere i klassrummet och skrattade ljuvligt högt åt oss själva:)

Efter skolan gick jag, julia och linnea ner på stan och käkade. Där satt vi och skulle fylla i en utvärdering på en massa frågor, tror det blev 3 serriösa svar utav 10 så få se om vi ska göra om den eller om vi så illa bli tvugna till att..

I mon har jag bara två lektioner, och likaså på fredag. Så jag känner ändå att helgen är inte så långt borta iaf! Skönt det för då har jag klarat av 2 veckor och då är det bara typ 4 veckor kvar tills nästa lov!

Nu står det mat framdukat!
Här är lite bilder ifrån Lördags!

Födelsedagsbarnet och jag

"Let's go girls!"




/M!

Wiehou, fredag!:)

Jag blev extra glad nu ikv. Mamma kom ut med ett par byxor om jag hade lagt bort för att hon skulle slänga dem. Anledningen till det var att jag inte kom i de längre. Men för att vara på den säkra sidan så provade jag de en gång till. Lyssna och häpna, jag kom i!? Jag måste tappat mycket muskler under julen.. Men nu har jag ett par byxor till i garderoben bland alla andra mina byxor. Dessa byxorna har hängt i sen 5-6 någon gång. Kvalitén är lika bra. Går jag inte upp ngt under natten kan ni få e en bild i mon innan jag beger mig för dagen! =D

Idag var det helgstämning i skolan. Matteläraren kom en halvtimme försent för han hade missat tåget, men det gjorde inte oss ngt. Sedan så var det m-tid och därefter matteprov. Gick dåligt, har en känsla av det iaf!

Sen var det företagsekonomi och därefter så hämtade Matilda upp mig, Julia och Linnea vid skolan. Vi åkte till andra våningen och åt oss mätta på myckeet god mat. Vi pratade och pratade om allt möjligt tills vi bestämde oss för att ta ngr ärende på stan. Jag köpte mig ett nagellack och en kam. Fick ett par öronhängen utav Linnea eftersom hon fick erbjudandet "ta 2 betala för 1" men hon hittade inget så hon sa att jag fick välja ngt. Så snäll är hon:)

Sedan körde Matilda hem mig och har aldrig sett på maken vad vi kan skratta när humöret är på topp. Blir juh att man har så mycket att prata om eftersom det var så längesedan vi sågs. Men det lovade vi att det skulle bli ändring på!

Sen kom jag hem och har itne gjort ngt särskilt. Jo, tränade en liten runda också för jag ge mig inte än!!


Imorgon är det först ner till stan en runda med Linnea och Louise. Sen åker jag upp på hockey med Jojje för att kolla derbyt mellan Kfri och Khk. Därefter blir det hem och göra sig i ordning för att dra på årets första 18-års kalas! Det är Emma "Gusten" Gustin som börja med att fylla år på detta året. Ska bli riktigt skoj:)

Linnea!
/M!


3y-5/4-9-2y/3*17(x-3)??

Ja i snart två timmar har min hjärna suttit och vridit och vänt på sig på en massa kluriga tal. Det har klarnat ytterst lite men det är bara lite.. Börja faktiskt bli nervös för matteprovet som jag har i mon...

Meninglös dag idag i skolan. Jag gick upp för att gå på extramatten och där fick jag inget svar på alla min frågor eftersom han hjälpte en massa andra så det gick ganska åt skogen. Sedan vare dags för engelska, där satt vi och jobbade självständig, tro det eller ej men jag jobbade!? Utan att munnen gick i ett =D Så duktigt!

Sedan var det företagsekonomi och då hade resten utav gruppen sina tidspassade redovisningar så ingenting blev gjort där heller. Sedan var det geografi i 30 minuter och sedan spanska då vi bara hade hörövningar.. Inte så farlig dag men alla har varit sega och trötta idag så det har itne gjort os ngt.

Jag följde med mamma ner till Maxi efter skolan och sedan åkte jag ner till gymmet och mötte upp Linnea i omklädningsrummet. Träningsverken är nästan borta men frågan är om det kommer nytt i mon efter dagens träning? Vi körde dansaerobic och det var faktiskt ganska så roligt. En aerobic men olika dansstilar. Nu framöver är det aerobic med smak utav Hip Hop. Både Linnea och jag tyckte det var roligt så det blire fram till sommaren, iaf för min del:)

Jag stannade även kvar på coren efter och bestämde mig för att "här ska det inte vilas en enda sekund" och jag höll det. Det är juh tvättbräda till sommare som gäller för mig nu!!

När jag var påväg bort mot omklädningsrummet träffade jag på min frisör Hannah så vi tog oss en runda på rullbanden också innan jag var tvungen till att gå. Så jag är nöjd med detta och ser fram emot att få träna på söndag igen:) Skönt när man väl kommit igång igen!

Nu blir det till att läsa igenom sammanfattningen pch det är det sista jag gör innan jag stänger ögonen!

/M!

Jodå, jag överlevde heeeeela dagen!

Tro det eller ej men träningsverken sitter i som om den aldrig skulle försvinna och har nu spridit sig ner på framsidan av låren. Härligt med träningsverk! Man inser hur otränad man är och dessutom hur klen man är;) haha!

Idag hade jag juh denna redovisningen som jag pratade om, och gissa!? När jag var klar med allt stod klockan på 4.55!! Mer perfekt kunde det då itne bli, frågan är bara hur själva redovisningen var.. haha! En sten är borttagen ifrån mina axlar och jag kan även bocka av denna kursen ur mitt studiehäfte, check!

I morgon väntar extramatten på mig. Tänka sig att jag går upp alldeles på tok förtidigt för att räkna matte? Linnea sa att han skulle gå igenom alla kapitel så bäst för henne att hon har rätt, haha!

Efter skolan slutat gick jag till Willys och köpte mig såndär micromat för att sedan gå upp till pappas jobb och käka. Usch, det var så mkt curry i maten att jag nästan klöktes.

Efter det så skulle jag ner till bilskolan för att ta min första körlektion. Så fort jag satte mig i bilen så tänkte jag, vad gör jag om jag krockar och förstör bilen?:o Men det gick fint och inga tvärbromsar eller panikskrik, varken ifrån Laila eller mig:)

Jag blev chockad när hon satt och skrev OK på så många uppgifter som jag itne ens visste att jag gjorde. Det var en positiv överraskning och det behövde jag. Något som jag kände att jag hade gjort bra ifrån mig på.

Kom hem och gjorde spanska och nu ska jag ta tag i engelskan innan sängen väntar.

Till helgen fyller Gusten 18 ååååår. Kan ni fatta att vi blir 18 detta året? Det kommer att bli en gaaalen vår/sommar och ett sjukt roligt år!

Nu är det engelskatime!
/M!

Efter tisdagen så kommer solsken?

Njaa, inte i denna veckan. Brukar vara så att måndagen och tisdagen är de jobbigaste dagarna på hela veckan och sen går det bara med lätta steg mot helgen. Men inte denna veckan.

Imon har jag en tidsbestämd redosvisning 5 min +/- 10 sek. Ja, och jag blev klar med mitt arbete för 10 min sen. Antingen få jag ta en vild chansning på att detta kommer att gå bra. Eller så får jag sitta uppe hela natten och öva på att lära mig en text utantill.

Senare i veckan kommer matteprovet också. Hade det inte varit för all press som lärarna sätter på en så hade det varit helt okej med skolan.. Men vi tar en dag i taget va? Det brukar bli bäst så:)

Jaha, under dagen så kröp min träningsverk fram mer och mer. Så när jag kom till skolan och skulle ha idrott på första lektionen trodde jag att jag skulle avlida när hon sa att vi skulle jobba styrka med kroppen. Benböj, armhävningar, springa, situps, plankan och allt möjligt. Jag trodde min kropp skulle falla sönder i tusen bitar. Men lyssna och häpna jag gjorde nästan allt förutom när vi kom till armhävningarna, då var träningsverken där och besvärade för mig;)

Under dagen blev det värre och jag kände mig som 100 år (om inte mer). Så jag går och lägger mig med spänning ikv för att se hur morgondagen kommer att bli. Lika hård eller kanske mer mildare, återstå att se:)

/M!

Nahe, vi får väll göra ett nytt försök. I'm back again!:)


Usch tiden bara rinner iväg och jag hinner juh knappt pusta ut innan man ska börja på nästa sak.

I fredags kom Dea hit och vi kollade på ett päron till farsa och eftersom hon och jag har samma humor låg vi nästan nere på golvet och skrattade. Så roligt så.

I lördags så tänkte vi att vi måste juh göra ngt. Kan inte sitta inne och glo. Så vi gick faktiskt ner och kollade på bio, Avatar. Inte riktigt min stil vad det gäller film. Varken Andrea eller jag ville se den men gjorde det bara för att ha ngt att göra:) Jag gick hem och det var så mysigt att gå själv senare på kvällen. Musik i öronen, snö på vägarna, mörkt med gatlampor som lyser upp vägen, det kändes som jag gick i en film. Drömde mig bort och var helt plötsligt i Notting Hill när Ronan Keatings låt kom "when you say nothing at all".. Både Lisa och jag har kommit fram till att det kan absolut vara en utav det bästa låtarna som finns. Den funkar i vartenda tillfälle:)

Jag närmade mig huset men bestämde mig för att inte gå in. Jag gick upp till Susanne och Stefan där mina föräldrar var och ett par andra. Deras lilla "gäng", och herregud jag skrattade så jag höll på att trilla av stolen åt dem! De satt och immiterade deras gamla barnprogram och sjöng deras signaturer för fulla halsar. Vi började spela kort och en del skrattade så tårarna började rinna åt glasklara kommentarer. Ja, verkligen en kväll att komma ihåg. Jag kände mig som 7 igen, och det var en härlig känsla för den lördagskvällen måste jag erkänna..

Igår vaknade jag allt för sent men åkte upp på hockey. Krif-värnamo 5-1, så det var värt att se. Dock inte den bästa matchen men det funkade. Åkte iväg och kollade på Johan Falk som gick på TV. Den filmen är absolut sevärd. Tur jag har folk som kan sitta och förklara för mig när det börja bli lite för invecklat!..

Idag ringde väckaklockan vid 7.05 och jag klev upp 30 min senare. Kan inte förstå varför jag har så svårt att komma upp på morgonen.. Men iaf, upp och göra allt klart sen ut i bilen! Kom till skolan och hade en heeeeeeeeeel dag fullt med lektioner från 8-16.00 och jag såg verkligen fram emot det.. =/

Under rasten satt vi och drömde oss bort ifrån Ronneby, och det hade verkligen varit ngt som jag velat och behövt just nu..

Men efter det vare dags att åka ner och träna de små busen och därefter min egna träning. Jag hade fått med mig Andrea på Bodypump. Jag som inte varit där på 2 månader minst (pga Lucia och allt) så överskattade jag mig själv en hel del. Allt började bra till en början men i mitten av passet började benen skaka som bara den och det svartna för ögonen. Hmmm, skulle kasnke itne lagt på det där extra kilot på varsin sida. Men men bita ihop eftersom det är ett nytt liv nu. Tvättbräda till sommaren skulle jag allt velat ha! =)

Nu är det dags att fixa lite på information och layouten sen är det sängen som gäller. Har en hel dag i mon också från 8-16.00. Om jag så kommer upp i mon. Kommer nog varken kunna borsta håret eller gå normalt i mon (Y).

Godnatt gott folk!

/M!


I'm back!

Var tvungen till att ta en liten paus här ifrån. Men nuså!

I måndags gjorde jag något jag aaaldrig gjort. Jag läste en bok, dock inte frivilligt utan jag var tvungen genom skolan, men ändå. En bok på 400 sidor läste jag ut på tre dagar. Ja, det är bra för att heta Malin. Jag hatar verkligen att läsa. Men jag körde på detta "läs nu, och du slipper sen!" Det funkade!

Nu idag skulle vi egentligen åkt upp till Södertälje jag, Dea och Pette upp til Rassus då, men eftersom han fick en extramatch på lördagen så var det bättre att ta en annan helg då han är mer ledig. Tur var väll det eftersom vädret inte varit något vidare idag med snö och allt..

Vad har jag då gjort idag? Jag har pluggat.. Linnea var här igår och vi skulle göra företagsekonomin då jag fick reda på att vi hade saker att göra tills första veckan, så det var bara att plugga på.

I tisdags så var jag nere hos Hannah på salongen och färgade mig, skönt att ha det gjort. Sen gick hela familjen ut och åt och sedan hyrde film. Så mysigt så!

Sista dagen på lovet i mon och sedan är det 6 veckors plugg tills nästa lov och efter det lovet är det bara 3 veckor tills jag blir 18. Längtan är stooooooor!

/M!  

RSS 2.0