Så var lovet slut!


Ja eller för min del iaf. Ska jobba nu både torsdag och fredag. Har faktiskt fått ganska så mycket gjort nu under de här tre dagarna:
- Läst ut min engelska bok
- Gjort klart Företagseknomin
- Försökt mig på matten
- Gjort klart körkortsteorin (bara bokens uppgifter)
- Gjort hälften på religionen
- Varit i Växjö
- Städat ut min garderob
- Städat i alla mina lådor

Ja, allt detta var jag tvungen till att göra på mitt lov och för en gångs skull lyckades jag:) Så duuuktigt!

Igår när vi åkte hem ifrån Växjö så hade jag bara ätit frukost så jag var juh riktigt hungrig. Blev så sugen på denna kanelbullen, och kolla vad mycket socker det var på den.


Kunde äta halva sen mådde jag illa och bytte ut kanelbullen mot riktig mat! :)

Imorgon ska jag träna både mig själv och sen 5 åringarna. Som tur väl är har Linn lovat att hjälpa mig med barnen eftersom Jessica är på en semestertripp i Sthlm. Det går åt så mycket energi att hålla reda på alla de små liven i gympasalen. Men roligt är det:)

Nu säger jag godkväll, och vi hörs i mon!
/M!

Nu åker jag till..

..Växjö! En snabbrunda bara för att göra ngt vettigt, och rensar hjärnan ifrån företagsekonomiplugget:) Hörs ikv babes!

/M!

Lov-vecka!

Uuh så skönt att sova ut och inte behöva gå upp sådär värst tidigt och stressa iväg på morgonen.

Men bara för att det är lov så har jag verkligen inte kunnat ligga på latsidan.. Jag har lovat mig själv att komma igenom alla mina böcker som jag har med mig nu hem över lovet för att sedan få sju enkla veckor och att man ska få slippa känna ångest för man ligger efter i ngr ämnen..

Så idag har jag pluggat körkortsteori och sen skulle jag försöka ge mig på matte. Men hjärnan fungerar fasen itne här hemma. Jag måste sitta i en sal i skolan för att jag ska fatta ngt, så jag får nog helt enkelt vänta till måndag.

Sen åkte jag ner till gymnastiksalen och tränade de små. och direkt därefter så åkte jag ner till Lusseträningen. Asså idag var vi nog för övertrötta.. Min röst sprack och ninas likaså medans massis stod och diggade igenom att klappa sig själv på låret. Ja, vi kunde inte sjunga mer än två låtar där efter. Som tur väl var hade vi hunnit sjunga igenom allt en gång innan den där låten som inte alls gick som den skulle. Men roligt var det!:)

Sen kom jag hem och satte mig vid TV'n och här blir jag nog sittandes ikv. Ska läsa lite i min engelskabok hade jag tänk så jag får den klar också:)

Förresten, igår så kom Lisa och Andrea hem hit och vi kollade på TV. Eller kollade o kollade, vi lyssnade på allt Lisa hade att berätta om sitt galna liv i Halmstad och jag kan juh inte mer än att vara avundsjuk^^ Vi sa att vi måste ses en massor nu när hon är hemma och det ser jag verkligen fram emot!

/M!

Loov!

Nu äntligen är det lov! Det är precis vad som behövs.

I fredags skulle jag haft mitt såntdär kontorsmöte men det blev inställt så jag får helt enkelt ta detta på lovet. Och sen åkte mamma, mormor och jag in till karlskrona och sen ut till mormors syster Wivvi. Där satt vi på kafferep i ungefär 3 h och dom pratade o pratade..

Sedan på kvällen kom andrea hem till mig och vi kollade film och snackade, som en vanlig fredagskväll:)

Igår var det Luciagrejs hela dagen. Alla kandidater kom hem till mig och vi började göra oss i ordning här vi halv ett. Klockan två var vi nere på Café & Matsal för att få något i våra magar. Så där satt vi tills vi skulle träna på att sjunga runt 4. Och efter sjungträningen så skulle vi visas för första gången. Nervöst eftersom jag är nummer ett så var det juh jag som fick hålla reda på vart vi skulle stå oså, men det gick bra.

Samtidigt som vi visades så hade Ronneby Skolorkester konsert. Så i slutet av föreställningen fick jag mig ett paket för jag varit med i tio år då jag började som drillflicka. En fin ljusstake var det!:)

Sen på kvällen hade jag 20 minuter på mig att ta mig hem, äta och byta kläder. För vid 8 skulle jag vara nere och bowla med Milan, Andrea och Pette. Vilket var år och dar sedan som jag gjorde, men det gick bra för att heta Malin!;) Haha!

Nu idag har Lisa kommit hem ifrån Halmstad så ska se om vi skulle göra ngt med henne och sen vid 5 är det Lusseträning igen.



/M!

Torsdag!

Todeloo!

Igår lördags kom andrea hit och lagade tacos till mig. Och denna gången tror jag att hon också misslyckades. Köttfärsen blev som knäckebröd.. Men det fick helt enkelt duga. Haha! Sedan åkte vi upp till Jens där hans killar satt och festade lite. Asså jag har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde den kvällen. Det var roligt!

I veckan har allt rullat på och jag har halkat efter som vanligt i alla ämnerna eftersom jag BARA pratar o pratar och sen förstår jag ingenting.. Så mitt lov få bli ett plugglov!

Idag har jag även varit nere på gymmet och tränat. Har ju inte varit där nere på 4a veckor så det kändes kan jag säga er. Men det var bara att köra för alla dessa fyra veckorna och nu får jag helt enkelt ligga i. Lite roligt var det att Linnea o Louise hängde med in och körde. Roligare med mer folk. Få se om träningsverken tränger sig fram under natten;)

Imorgon ska jag på kafferep.. haha! Min mamma och mormor skulle in till karlskrona och jag måste följa med. Bara det att mamma sa nyss att vi ska först till mormors syster där inne, Vivvi. Det får gå undan för jag måste hitta nya kläder;) Men en cool sak är att hennes barnbarn är med och spelar i kalle och chokladfabriken. Alltså min syssling, ja jag får väll hänga med och fråga Vivvi om hur detta gått till;)

Nu ska jag hoppa ner i soffan för det är jag värd nu!

/M!



Redan lördag!

Oj vad tiden rullar på. Endast en vecka kvar till höstlovet, underbart!

Denna veckan har jag varit på massage och sedan i skolan. Har även hunnit med ett besök hos frisören.

Igår så åkte jag och Julla upp till Tingrsyd med Pette och Martin för att kolla på min bästa vän, Rassus, som spelade. En mycket trevlig match som tyvärr slutade med en förlust mot Tingrsyd. Vi väntade på att Rassus skulle bli klar så han kunde åka med oss hem. Medans vi gjorde det åkte vi en runda i bilen och kollade läget i Tingsryd, det var lika dött som i Ronneby så man behöver inte känna sig ensam om att sin egna stad går i konkurs och att alla flyttar härifrån.

Vi hämtade iaf upp honom och drog hem hit till mig för att kolla på film. Sunes jul, jag insåg att det var ett ganska så så dåligt av de andra för dem had inte alls samma humor som mig. När jag och Andrea kollar på den ligger vi ihopvikta och får ingen luft åt allt. Igår var det bara jag som skrattade och det var inte lika uppskattat;) haha!

Idag vaknade jag och hade beslutat mig för att ta en lugn plugg och städdag. Pratade lite med Sebban som numera bor i tingsryd och frågade om han kunde rapportera vad som hände under matchen. Han erbjöd mig att jag kunde åka med hans föräldrar upp och självklart, man får juh ta tillfället när ens kompisar samlas på ett o samma ställe. Så en kvart hade jag på mig att göra mig i ordning och sen for jag upp till tingsryd igen:)

Idag vann dom och i de sista minutrarna så var det riktigt spännande. Jag kunde knappt kolla, haha! Efter matchen väntade vi på att han skulle komma ut och prata. Och då kom även hans kompisar med som jag träffade i somras och fick byta några ord med dom:)

Ja när man äntligen fick träffa både Rassus och Sebban så inser man vilken rolig tid man haft med båda två, och hur mycket man saknar dem..

Snart kommer andrea hit och ska hjälpa mig att fixa mat till mig då varken mamma eller pappa varit hemma på hela dagen..

/M!


Fortfarande mätt som en plätt!

Usch just nu ligger jag i min soffa och tror att jag kommer explodera vilken sekund som helst!!

Igår hade vi verkligen jättemysigt både på spa och här hemma på kvällen. På spa pratade vi om allt mellan himmel och jord och skönt att man kan få skratta så man tror man ska drunkna! haha!

Efter 3 h nere på spa så åkte vi ner till maxi för att inhandla lite varor till kvällen. Vi hade bstämt oss för att göra hemmalagad pizza och sen äppelpaj som efterrätt. Så efter det körde vi hem hit och satte igång. Jag fick sitta och leta upp recept eftersom jag inte fick göra degen. Så när Jojje brett ut degen på plåten så fyller vi den med en massa gojjs och vi beslutar oss för att göra en till för denna blir vi juh absolut itne mätta på, jojo trodde vi ja!

Men medans den andra pizzan var inne i ugnen så åt vi den första. Jag kan ärligt erkänna att jag var mätt efter halva min bit och frågade mig hur många gånger som helst hur jag skulle orka äta en lika stor bit till.. Det vi inte tänka på var juh att den sväller i ugnen och blir juh mättande som skjutton. Ingen utav oss kunde ta den andra pizzan, så jag får väll helt enkelt frysa in den och ta fram den nästa gång;) haha, skojar!

Men sen kom vi alla överrens om att ett litet hål för äppelpaj fanns det juh såklart över. Så in med den i ugnen och sen vänta. Medans vi väntade blev det diskeri och plocka undan. Efter en dag på spa blir man trött och det leder till övertrötthet. Och det är inte bra om Sanna o jag är med varandra när vi är trötta för då kan vi verkligen skratta åt ingenting. Stackars jojje, hon tyckte säkert vi var helt lustiga.

Men iaf, till fotbollen tryckte vi i oss äppelpajen och jag känner fortfarande hur mätt jag är. Sådär mätt så man tror att man kommer explodera vilken sekund som helst.. Siste kvinna (Jojje) körde hem runt halv ett och jag hade verkligen jätte trevligt:) Så roligt att vi fick ihop en dag som alla kunde på så snabbt!

Malin är duktig!


Sammarbete


Äppelpaj

Snart klar!

Klar!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen träffa alla lussekandidater för att börja träna!
/M!

Spa och sedan matlagning!

Tjohoo!

Snart ska jag begé mig ner till Ronneby Brunns spa för att möta upp Johanna och Sanna. Var ett himla tag sedan jag träffade dem, eller iaf jojje. Man får ta tillfället i akt när alla är lediga från jobb och skola. Ska bli mycet trevligt detta och när vi badat klart så vi är som tre små russin så ska vi inom maxi och handla lite saker så vi kan göra hemlagad pizza. Och jag ska duka! Ni behöver inte vara oroliga:) hihi!

Sen blir det kanske film eller fotboll, jojje vill säkert kolla på fotboll så sanna o jag kan juh kanske försöka slänga in en vettig kommentar lite då o då!

Idag ska även mamma och pappa på kalas för min morbro fyller år, hoppas dem får det trevligt!:)

Nu ska jag bli som ett russin med de här två:

SnyggSanna!

SnyggJojje!
/M!

Sen kväll!

Igår gick fotograferingen helt utmärkt. Blev inte alls nöjd med den bilden som kommer komma i tidningen men vad ska man göra? haha. Efter alla tagit kort så får vi även ta lite oserriösa bilder. Fläkt i håret, på med olika hattar och ja helt enkelt leka fotomodell. Vi hade jätte roligt och jag känner redan nu att detta kommer bli ett minne för livet.

När klockan blev 8, var det inte lika roligt längre, jag var stressad och visste att mina kompisar ifrån klassen satt hemma i mitt rum och väntade på att jag skulle komma hem så vi kunde kolla på filmen. Ja, samvete som var nere i bottnen så kommer jag hem vid halv tio! Ja, såklart hade dem startat filmen och tur var väll det för klockan hann bli ganska så mkt sen när filmen väl slutade.

I morse när jag vaknade så hade jag så ont överallt, min rygg är full med knutar som går upp till huvudet. Huvudvärk och ryggont är vad jag har! Få hoppas att Bosse ringer hem hit snart så jag kan försöka få en akuttid. hihi!

Nu ska jag plugga teori, för där ligger jag 4 kapitel efter!
/M!

Snart heeelg!

Hejsan hoppsan i lingonskogen! :)

Igår var det en hektiskt dag! Det var uttagning av Ronnebys Luciakandidater. Min mamma hade skickat in mig och jag tänkte lika gärna, tjaa varför inte? Kan ju gå dit och prova för en rolig grej.

Jag kom dit och det var några stycken som satt lika förväntansfulla som mig och lite smått nervösa. Först gick vi in i ett rum med fyra som satt och bedömde längden, och den sociala delen. Sen efter det gick man in i ett rum där Staffan hade med sig sitt keyboard där man skulle sjunga en jullåt. Det gick kanon och han a även på en stämma, riktigt mysigt! Därefter sa han om jag skulle vilja sjunga i kyrkan någon gång så är det inga problem alls för honom. Hmm, kyrkan? Kanske inte riktigt min grej. haha!

Men iaf för att lätta på stämningen i väntrummet så spelade Sanna o jag bingo och lärde även oss bäbä vita lamm på teckenspråk av Linn och Massis.

Vi lämnade huset och jag åkte direkt upp på hockeyn som hade seriepremiär och händelsen där var ändå när spelaren spydde från det att han reste sig från isen och in i båsen, ja en underhållande period;)

När jag kom hem sen ringde Therese ifrån Lucian och sagt att jag var en utav de sju kandidater som gått vidare. kul grej! Så nu klockan 6 ska vi ta kort på allihopa och sen efter det kommer DGE-tjejerna till mig och vi ska kolla på film. Inte lika stort bakberg denna gången utan vi kör på fruktsallad då alla köpt egna frukter och sen har Louise och Julia bakat denna gången. Ska bli skoj!

Och i mon är det fredag så då slutar skolan tidigt och sen ska jag försöka få med mig mamma ner till stan:)

Ha en trevlig kväll!
/M!

Tisdag!

Idag är det tisdag och de två värsta dagarna är över på veckan, tjihooo!

Detta nedrans pluggandet gör mig galen.. Både teori och allt annat som jag ligger efter med i skolan får mig att ligga sömnlös på nätterna och orkar knappast hålla ögonen öppna på dagen, det är tufft..

Idag hade vi gympa på morgonen och jag har träningsverk sen i söndags då jag tränade, men tänkte att jag varit så lat på senare så jag måste komma igen nu asså!

I mon är det pluggisdag så jag borde lägga mig i tid ikv så jag orkar upp i mon så jag kommer i tid fastän jag ska cykla:)

Jag borde nog börja ta lite nya bilder så jag har något att visa. Skärpning på det också!
/M!

Uppdatering efter en hel helg.

I fredags åkte jag ut till milan på kvällen. Där skulle vi laga mat, ja själva! Hmm, efter mycket om och men så slänger vi in kycklingen i micron och när vi tar ut den ser den nästan helt klar ut, iaf runt kanterna. Men vi skär upp och steker den och till det blev det potatis som vi värmde i ugnen och på tv vare såklart idol. En riktig myskväll, både hon och jag låg på soffan som två döda grodor resten av kvällen.

I går åkte jag till Malmö med familjen. Efter 6 h sömn skulle jag upp oich sätta mig i bilen, både kudde och täcke fick föja med sen sov jag vidare. Kom fram till malmö och dem släpper av mig i stan medans dem fortsätter ut till Majas lägenhet.

Jag gick fram o tillbaka, fram och tillbaka men hittade verkligen ingenting?? jag som alltid brukar vara fattig som ett troll när jag kommer hem därifrån. Ja, det kändes lustigt. Så jag tog mig till lägenheten och där hade mamma lagat mat och det var välbehövligt!! Efter skoskav, packat med folk i affärerna, ösregn och inte hittat något fanns det bara EN sak som kunde rädda mig och det var mat! Haha.

Efter det tog vi bilen ut till IKEA i hopp om att hitta en spegel och en matta till mig. Men så utplockat har jag aldrig varit med om på ett IKEA. Är kanske för att dem ska byta lokal, men ändå.. Så det enda som fick följa med hem var en grön filt och en matta.

Vi ska tillbaka till lägenheten för att fixa det sista men jag ber att dom släpper mig vid varuhuset, Entré, och där hittar jag Lagerhause och även ett nödköp av ett par byxor.? Jag tror det var såhär, jag har inte köpt något klädesplagg och bara MÅSTE ha ngt med mig hem. Men men. Ifrån Lagerhause fick jag med mig två ljusstakar och lite ljus och även ett fotoalbum som jag hade tänkt skulle ligga framme på min TV bänk.
(bilder kommer)

På kvällen var det fest. En riktigt lyckad sådan måste jag säga. Efter allt folk stuckit vid ett är vi fyra personer kvar som ska hjälpa till att städa. Men det blev inget sånt inte.. Vi hade en trevlig efterfest när vi sen blev runt 7b personer och var inte hemma förens halv fem.

Milan och jag hade sällskap med sussi hem och väl hemma somnar jag snabbt för mina fötter värker. Tänk er att jag sprungit hela dagen i malmö också.

Nu ska jag snart ner och träna och vara duktig för en gångs skull osen blir det nog långrunda med Jullan!

/M!

Idag blev det skola

Nuså, nu är jag igång igen. Efter ännu en sömnlös natt var det bara till att stiga upp ur min varma säng för att begé sig till skolan.. Vad jag itne tänkte på var att Torsdagarna i skolan är ganska dryga. Men iaf, en lite mjukstart var vad jag fick förutom när sista lektionen kom. Då var det spanska prov, okej! Jag har nog lagt ner tid på lite fel saker känns det som. Var precis som det vi skulle plugga på inte kom med?? Hmm, tänk vad mycket annat jag hade kunnat göra.

Nu har jag iaf en timme på mig att käka osen dra ner till körskolan. Efter denna dagen har jag hunnit halva teorikursen, så nu är det bara fyra gånger kvar. Och under dessa två veckorna hoppas jag att min förbannade hosta har försvunnit så jag kan träna stenhårt på gymmet. Ni vet, när man går hemma trycker man i sig en massa skit och gör inte av med det på något sätt. Så det blir andra bullar om två veckor.


Lite närmre körkortet, fy sjutton vad skönt det känns!
/M!

RSS 2.0