Full rulle!

Har haft fullt upp sen jag öppnade mina ögon idag halv åtta, allt för sent jag vet, men på fredagarna är jag alltid lika trött.. Stod och väntade på pappa för han skulle köra mig till skolan, efter en stund ringer jag och fråga vart han håller hur. Tror ni inte han hade glömt mig eller?=( Buhuu! Men han va hemma på bara ngn minut så det gjorde iget, jag förlät honom:)

Kom till skolan och vi skulle ha sagostund på historian? Ja och vi skulle sitta i ring, PÅ GOLVET. Av ngn konstig anledning har jag träningsverk i baklåren så att sätta sig och resa sig va inte det enklaste vill jag lova.

Datakunskap och mentorstid. Mentorstiden varade i 30 sek, härligt(Y) haha!

Skolan slutade och Jag, Linn och Linnea drog till andra våningen för att äta oss mätta. Vi hade bestämt oss för att plugga på ekonomiprovet som är nästa vecka och det gjorde vi också:) Så det va lyckat! Mätta och belåtna gick vi därifrån och tog oss en runda in på Lindex. Där hittade vi solbrills som Linn och jag inskaffade oss ett par nya. Men en del solglasögon kan man bara inte ha. haha!

Gick vidare till de andra affärerna och sedan åkte jag med mamma hem. Men vi var bara inne i huset och vände för sen skulle vi ner och handla. Mamma tar täten när vi är där nere och jag följer efter med kassen i handen, ja det måste se roligt ut=)

Sen kom jag hem och maten blev klar ganska så snabbt så vi satte oss och åt. Under tiden så pratade vi om ekonomi, det är de enda som finns i mitt huvud nu..?

Jag kom på att om jag ska till malmö i mon så måste jag plugga påväg ner, så jag skulle skriva ut lite papper som jag fixat och donat med. Bara det att bläcken var slut, så pappa och jag fick köra ner till Maxi, 2a gången för idag, men det va jag som körde denna gången;) Det gick fintfint! De hade inte den patronen vi skulle ha så vi fick köra hem igen och hämta mitt usb-minne för att åka ner på jobbet och skriva ut det där. Det funkade inte heller så jag var tvungen till att kopiera allt! Sen tog pappa och jag en lite extra lång övningskörsrunda, och allt gick bra för en gångs skull =D

Kom hem och fick skriva om allt som fanns på datorn som jag inte kunde kopiera. Det tog sin lilla tid. Sen blev det TV med mamma och pappa, så ska det låta, och det kan vara riktigt roligt ibland^^ haha!

Fick hoppa in i duschen lite snabbt och sen börja packa.. Har packat allt jag tror jag behöver ha med mig ner. Så vi får se hur detta ska gå:) Få se om jag är ngt fattigare och klokare efter denna resan.

Vi hörs kanske under helgen:)
Ha det kalas!
(Gammal bild!)

/M!

Torsdag!

Jisses vad pigg jag var i morse. Efter att ha somnat ganska så snabbt på kvällen igår så va jag nog utvilad. Kom snabbt upp ur sängen och jag skulle cykla idag. Så fort jag öppnade dörren och skulle gå ut så började det regna. Detta väder, men det är faktiskt så att efter regn så kommer solsken=)

Jag kom till skolan och hade mina lektioner. Så som på morgonen så regnade det när jag skulle hem också så jag va en aning blöt om mina ben när jag klev innanför dörren. Lagade mig lite mat innan det va dags att åka ner och sjunga. Kom hem och snabbt som tusan fick jag byta om för att vara nere på gymmet. De vanliga passen och idag var det faktiskt så att mamma hängde med:)

Kom hem och gjorde mig redo inför kvällen. Och nu sitter jag här med mina böcker, har ett helvete framför mig nu i skolan de kommande veckorna...

Men i mon ska jag äta/fika på andra våningen med Linn och Linnea efter vi slutat skolan så vi får försöka hjälpas åt med att plugga. Sen ska jag hem och packa lite inför helgen och sen äntligen åker jag!

Ha en härlig torsdagskväll gott folk:)
/M!

Hej vänner!

Vet ni vad jag gjorde idag efter skolan slutat? Jo, jag somnade. I 3 timmar?:O Så trött blir man när man sover dåligt om nätterna och det är mycket som händer runt omkring en oså. Ja, men jag vaknade och va tvungen till att slänga i mig lite mat eftersom jag skulle ner till gymmet med Linn och Elin. Var juh nytt pass så kunde inte ligga på latsidan hela dagen;) Haha, fy fan vilket roligt pass säger jag bara! Förra va skittråkigt, men denna gången va det riktigt roligt. Nästan så man längtar till nästa onsdag. Denna gången var det mer aerobic på det hela! Tummen upp för det:)

Kom hem och va hur svettig som helst, fräscht! hahaha. Hoppade in i duschen och sedan pratade jag med syrran. Blir malmö på lördag =DD Wiiie! Åker ner på lördag. Mamma och pappa ska köra ner med lite saker och dom ska vara där redan vid 9. Vilket innebär att demi ska köra härifrån vid 7. Njaaa, jag behöver en sova-ut-dag, så jag tar tåget ner runt 11 eller ngt:) Går en runda på stan och försöker inskaffa mig lite nytt in my wardrobe=) Senare på kvällen vet jag itne vad som händer men dagen efter blire stan iaf:)

Nu ikv ska jag bara plugga in glosorna tills i mon. Ingen mening att lägga så mycket energi på det hela för de försvinner efter två dagar iaf;) haha!

Men ha en bra kväll så hörs vi:)

Bild ifrån götet förra året! Haha sikken söting min underbara vän är! =)

/M!

Ge mig helg!

Idag är ingen bra bloggdag. Jag är så arg så arg! Har absolut inte varit min dag idag. Allt har gått fel vad jag än gjort så jag ska inte skriva allt för mycket här i bloggen ikv. Jag ska dra mig vidare till sängen snart för att kolla på film! Det kan väll ändå inte gå fel?=S
Måste börja läsa den där boken som jag sa förut, har fortfarande inte kommit igång med den så får kanske ta och ge den en chans senare ikv efter filmen, vilket jag aldrig kommer orka men man kan hoppas på det bästa:)

Det ända positiva med denna dagen var att solen sken och det va nästan lite vårväder ute, det gillar jag. Plus att vi hade massage på idrotten idag^^ Beeptestet fick jag hoppa för mitt baklår inte pallade det.

Nahe jag avrundar här idag för att samla nya krafter inför i morgon! Man kan väll inte få två dåliga dagar i rad?
/M!

Nu orkar jag inte mer!

Tjohoo!
Nu orkar jag inte plugga mera. Stort ekonomiprov nästa vecka och jag känner att jag verkligen måste plugga till detta. Inte det roligaste första skoldagen men för att en gångs skull vara i tid tänkte jag:)

Segt att komma upp i morse så jag kom tom försent. Men det löste sig. Data första vilket gick bra, min skärm hade ingen dator så jag fick jobba med Hmape under dagen och visst hade vi roligt =) haha! Sen var det matte, svenska och samhällskunskap. Åkte med Jojjsan hem och åt lite snabbt innan jag skulle ner för att träna kidzen. Och ibland är dessa barn helt underbara! ^^

Har suttit och pluggat ikv och nu ska jag snart hoppa in i en snabbdusch. Såg att det va beeptest i mon och jag hoppas att min rygg och mitt lår blir värre tills i mon så jag slipper springa det =D Annars är det en chill dag, spanska sen engelska, lång håltimma och sist idrott:)

Det va allt för mig, tack o hej!
/M!

Oså var detta lovet också snart över...

Tiden går föööör fort! Lovet är redan över och det känns som om jag inte hunnit med det jag skulle göra. Men nu är det bara 8 veckor kvar till nästa och går tiden såhär snabbt så ska det inte vara ngr problem:)
Men mycket ska hända under den tiden såg jag nyss i min kalender. Jätte många födelsedagar och en hel del prov som redan är inplanerade =/ så vi få se om denna tiden blir lugn eller om detn blir jobbig.

Igår var vi hos Milia. En trevlig kväll måste jag säga med god mat och allt. Milans mamma lagar alltid god mat bara så ni vet=D Medans de vuxna satt där nere så kollade vi på melodifestivalen och bilder ifrån hennes resa. Melodifestivalen? Vad har hänt? Krävs det inte mer för att vara med så sa jag till milan att vi borde ställa upp nästa år^^
När klockan blev sent så skulle vi åka hem, och det hade juh inte snöat lite under kvällens gång. Shiet, resan hem tog en hel halvtimma:o Jag tänkte att, fasen nu kommer det vara sjukt mkt snö när jag vaknar sen. Men av min förvånad hade allt nästan smällt bort:) Då blev jag glad. Inte för jag har ngt emot snö för jag tycker väldigt mycket om att åka skidor och pulka oså. Men den har kommit alldeles för sent, två månader liksom. Och vid denna tiden vill jag ha en början på vårsol så man kan börja använda lite tunnare kläder utan att frysa ihjäl varje gång man går utanför dörren:)

Idag, så ska jag träna. Som vanligt, men är lite nervös för min rygg. Har ont i den varje dag jag vaknar.. Så får kanske ta det lite lugnt med ryggövningarna idag ose om det blir bättre:) Sen ikv så ska jag börja läsa en bok. Där blev ni förvånade va? Jag har nog aaaldrig läst en bok frivilligt för jag tycker att det är riktigt tråkigt! Men denna boken fick vi i svenskan som vi sedan ska redovisa. Och jag tog en bok som hade stor text och inte va så många sidor i, så denna gången ska det kanske bli enklare;) Den heter, "Veronika bestämmer sig för att dö". Jaa, titeln låter väll inte sådär hej hopp precis. Men jag få ge den en chans. Kan nog läsa ut den på mindre än en vecka om den är bra så vi få hålla tummarna:)

Nahe gå in och kolla på TV med mamma o syster borde jag kanske göra:)
ha en bra dag!
/M!

Hejsan hoppsan!

IDAG är det lördag. Haha jag är helt förvirrad måste jag erkänna:)

Idag har jag legat i soffan och kollat på Stefan & Krister, igen. Jag vet att det vore bra med lite luft, men jag gillar sånnahär dagar. Sitta framför TV'n med syrran och skratta!

Men har nästan precis gjort mig klar för att min kära familj ska åka ut till milans. Ska bli trevligt att träffa lilla söta fröken fräken igen, om det nu är s att hon fått fräknar under sin tid i Egypten? Det återstå att se:)

Tycker inläggen blir mindre o mindre, men det är bara för att jag inte gör så mkt om dagarna^^ Nästa vecka är allt igång igen och då har jag förmodligen mer att tala om för er=)

Ha en kanonis lördagskväll och ta hand om er nära o kära!
/M!


Saturday night:)

Lördag trodde jag det va ja:P Nu på loven har man ingen koll på dagarna måste jag erkänna;) haha!

Sitter nu ute på mitt rum och har precis kollat på let's dance med resten av familjen:) Sån familjemys, det blir inte så många längre eftersom vi saknar 1/4 av den:)

Har varit i Kna idag med mamma och syster. Som jag sagt innan så ska jag juh spara mina pengar men från ord till handling^^ Blev ett par nya byxor och en ny t-shirt. Men det var mycket behövligt så jag ska nog itne ha dåligt samvete för det:)
När jag kom hem var jag såå trött så jag la mig ner och somnade i en timme. Men mamma väckte mig och frågade om jag kunde följa med henne ner till Maxi, hurra!!:( men jag tänkte att jag hade ändå inget bättre för mig så jag följde med:)

Sen blev det mat och vi satt länge och pratade om allt möjligt:)

Sen nu ligger jag här ute och kollar på TV. Tror jag ska fila mina fötter också, alltid mysigt att ha lena fötter som en babyrumpa:))

Morgondagens planer:
Har inget mer planerat än att min familj ska ut till milans på middag, så vi få se vad som händer mer:) Ta dagen som den kommer!
/M!

Dåligt!

Dålig uppdatering men igår var jag så trött att jag somnade så tidigt.

Igår jobbade jag. Väckaklockan ringde på 7, meeen jag kom itne upp förens vid halv åtta=D Det blev liiiiite brådis i slutet med jag hann.
Jobbade på och hade det trevligt där nere. Åt lunch på andra våningen och jisses, antingen hade dom blivit givmilda med kryddorna eller så hade dem tappat peppaburken i maten^^
Klockan blev halv fem och JAG körde hem;) Det gick faktiskt riktigt bra idag, men det är så olika. Ena dagen går det jätte bra och andra dagar går det rent åt skogen! Åkte hem och åt lite innan jag fick skjuts ner till gymmet. Tränade aerobic själv och det är itne alls lika roligt at träna det passet själv. Så Linn, nästa vecka hoppas jag du är hemma;) haha! Kom hem och gick o la mig tidigt som sagt.

Idag vaknade jag samma tid men kom upp fem minuter senare än vad jag gjorde igår. Kom till jobbet och hade mycket jag skulle hinna med så jag tog tag i allt direkt:) Klockan tickade iväg och jag gick upp till min kära mormor & morfar för att äta:) Där blev jag sittandes ett tag medans vi snackade gamla minnen. Ohh vad dom är söta när dem skrattar och är lyckliga!:)<3
Sen åter  till jobbet igen och jag fick allt klart! Väntade på att far skulle komma hem ifrån Markaryd så han kunde köra mig hem.
När jag kommer hem så sitter syrran vid matbordet=DD Trevligt att ha henne hemma igen:) Men jag va inte hemma länge för sen blev det träning nere på gymmet för mig del. Bodybalance, core och power (som vanligt). Och idag var det tungt;) haha!
Sen nu ikv har familjen suttit inne vid TV och pratat, myys!

Imon ska jag ÄNTLIGEN få sova. Iaf lite längre innan mor och syster ska köra med mig in till kna. Måste se om jag hittar ngr snygga skidkläder osånt tills det är dags..
Men vi hörs i mon!

Jo föresten, här är pappas blomma på jobbet som han skött ser jag;) Eller är det städhjälpen (Dea) vi ska anklaga??^^ haha!



/M!

Drömmer mig bort!

Hej!
Nu har jag kommit hem ifrån pulkaturen:) Från början skulle vi varit runt 12, men till slut var vi bara två kvar. TVÅ som aldrig bangar, Fliis och jag^^ Efter att dom sista sagt att dom itne skulle med, va både Felicia och jag påklädda o klara och vi tänkte inte ngt stoppa oss!!
Vi åkte ner till snäck, det va de enda ställe vi kunde tänka oss hade belysning;) Så där satt vi och pratade en massa skit och hade pulkarace;)
Som vanligt voltade jag med min pulka och rullar ner i ganska så många meter. Men jag är van och bara börjar skratta åt att det händer precis varje år. Felicia står en bit ifrån och skratta hon också och försöker få allt på kort;) Går hyffsat!
Det blev kallare och vi värmde oss med varm choklad som min mamma gjort till oss. Felicia sa att hon inte gillade det men jag övertalade henne om att det är gott. Och visst jag lyckades, hon drack^^
Det började bli lite mer småkallt ooch även om fossingarna så vi beslutade oss för två sista åk innan hennes mamma kom och hämtade oss:)
Nu sitter jag här och har tinat upp:) Bilder ifrån åket idag!


Redo för att åka pulka! =)




Fliis!

Jag redo för mitt första åk!

Felicia kommer i full fart=)

Jag efter mina volter;)



Sälen =D

Fika!

Denna bilden får avsluta:)

Nehe sängen nu, jag ska som sagt jobba i mon:(
/M!



Sitter här just nu och kollar på Stefan & Krister. Haha, det är sånt här man kan sitta och skratta åt hur mycket som helst. Min humor till max!
Kollade ut nyss och såg att det snöade pyttelite.. Och på ngt sätt fick jag sån pulkafeeling. Men vi få se hur det blir med det ikv. Pratade med Sebban och han va med på att åka ikv, men det blir säkert inte av. Dra en sig ur så dra alla sig andra och ur, tyvärr.
Men när jag såg att det snöade tänkte jag på att jag vill till solenoch värmen för att bli brun. Kollar just nu på Malviverna och guuuud vilket paradis. Dit ska jag någon gång under min livstid, ska se om Milis ska med. Inte för jag tror att hon bangar precis^^
Jag funderar på att gå ner till stan senare. Funderar också på att träna om det nu inte blir ngn pulka. Vi få se vad som händer under dagen.
I mon och på torsdag ska jag iaf jobba så det blir sängen tidigt ikv! Sen när jag får in de pengarna så kanske det blir en malmöresa! =D
/M!

Sommarfrukost!

Heej igen!
Blir ett kort inlägg eftersom jag itne gjort så mkt mer idag än att legat i sängen. Fick under eftermiddagen så fruktansvärt ont i magen. Förmodligen är det magkatarren som kommer nu igen. Allt har varit jobbigt och stressat innan lovet och nu när jag äntligen få vila och itne göra ngt så blir jag helt lustig pga det så. Men det är bättre nu, är bara trött o hängig!
Har legat och kollat på serie efter serie på TV, och kan säga att det varit tummen upp för dagens program! =) Har även fått skratta lite till Joey och vänner o alla dom^^
I mon ska jag sova ut (som idag) sen skulle jag behöva gå ner till stan en runda. Få se hur jag gör, mammsen slutar redan vid ett i mon så kanske hittar på ngt roligt med henne:)
Nu är det bara 3 dagar till fröken abrahamsson kommer hem ifrån egypten. =))
Ha en trevlig kväll!
/M!

När jag kom in i köket nu i morse så hittade jag jordgubbar i kylen. Jag älskar det!! Jag bestämde mig direkt för att ha det till frukost. Så just nu sitter jag och äter jordgubbar med mjölk och det känns som det är sommar. Vilket det dock inte ör när man kollar ut men man kan låtsas. Men visst jordgubbarna på sommaren går inte att jämföra med dom jag sitter och äter nu. Men jordgubbar som jordgubbar! =D
Blev ingen promenix för mig idag, vädret va inte som jag hoppats på så jag la mig ner igen och somnade om tills nu:) Men jag ska iaf efter frukosten ta tag i alla mina skor som jag sa igår. Och det kan juh ta sin lilla tid..
Både kusinMartina och lilla Emil fyller år idag så jag hälsar ett stort grattis till dem och hoppas att deras dag blir bra!! :)
Har inte hänt så mkt mer just idag eftersom jag precis stigit upp. Så vi få se vart dagen bär!
Ha det bra!
/M!

Vacker söndag här i Ronneby!

Heej!
Allt bra med er där ute? =) Med mi är allt bra förutom min rygg. Jag kan verkligen inte förstå varför den betér sig som den gör.. Jag blev helt lustig under dagens träning idag.
Jag gick ner som jag sagt till gymmet. Härligt med frisk luft. Och jag bestämde mig medans jag tog mina bestämda steg att är det lika fint väder i morgon så ska jag ut och gå på för/eftermiddagen:) Såå skönt!
Men iaf, jag kom ner och körde aerobic och allt gick bra. Men sen under styrketräningen blir jag helt yr och är tvungen till att sätta mig ner.. Jag kunde inte förstå varför det blev så. Men sen kom jag på det, jag hade inte ätit ngt innan mer än frukost! Dåligt Malin!!! Men det gick över och jag fortsatte träna, men fy vad man orkar mindre när man itne ätit innan.
Pappa kom och hämtade mig och jag hann inte mer än innanför dörren då jag kastar mig över maten!
Gick och la mig i soffan för att sträcka ut ryggen men det har inte blivit bättre.
Så nu ligger jag och kollar på Beck:) Såååå bra(Y)
Nahe nu har det börjat efter nyheterna och vädret o allt så nu får jag stänga ner här så jag inte missar ngt.
Fick en uppgift utav mamma som jag ska göra i mon och det är att städa ut bland mina skor. Det behövs! Bort med de gamla och in med de nya;) De nya kommer med tiden, när jag varit i malmö oså. haha! =)



Jag har att göra efter min långa promenix i morgon:)

Go kväll!
/M!




Härliga vintersol!!
Vaknade (såsom igår) med denna solen i mitt ansikte.. Mysigt och det är inte så vidare kallt ute, 1,8 grader. Så ist för att åka bil ner till min träningsrunda på gymmet idag så tar jag på mig mina skor och går ner =D Jag täntke ta i med att springa ner. Men som jag sa till Andrea, det är det värsta jag gillar! Hahaha, tror inte jag tänkte på vad jag sa där^^. Men för att översätta det till lite mera rätt svenska så är det de värsta jag vet. Springa för ingenting? nej, har man ngt mål så kan det väll funka om mina knän tillåter.
Men iaf, det är de enda jag har planerat för idag:) Hade jag varit i malmö idag så hade jag och syster gått och kollat på hockey, Krif-Limhamn. Men nu råkar det juh vara så att jag inte är där. Så jag frågade Sanna nyss om hon skulle med på aerobic, styrka och core och faktiskt så fick jag med henne =D härligt!
Huset för min själv nu en stund framåt så man kanske skulle göra ngt roligt:D Inga hyss, men sjunga kanske? =)
Vi hörs senare puddingar!
/M!

Alla <3 dag!

Todeloo igen:)
Blev ingen maxi för min del. Mamma åkte ner med pappa ist haha. Sen kom dom hem och frågade om jag ville följa med att gå ut o äta? Men vi tänkte juh inte på att vi skulle boka bord eller ngt. Men det va fullt på tre ställen i stan:o Så mkt folk som skulle ut o äta just ikv, det va inte dåligt:) Men vi köpte mat och tog med oss det hem och åt det hemma framför TV'n ist:) Myyys!
Med tiden blev det melodifestivalen och ja, ingen kommentar på det:)
Så nu gick jag ut på mitt rum och funderar på att kolla på Bridget Jones dagbok, var en evighet sedan jag kollade på den. Nej, har faktiskt inte så mkt mer att berätta eftersom jag nästintill legat i sängen hela dagen. Ångrar mig ganska mycket att jag inte åkte ner till malmö i helgen.. =/ men men, det kommer väll en helg till det också.
Ha en myskväll!
/M!


Har absolut ingen kommentar til denna dagen, mer än att jag tycker den är så överskattad! Den har gått ifrån att nästan bara varit en helt vanlig dag till att bli SÅÅÅÅÅÅ stor.

Fastän jag sagt till mamma att jag inte ville ha ngt så låg detta på bordet när jag kom in för att äta min frukost.:




Måste erkänna att mamma har bättre koll på mig än vad jag själv har. Jag svarade att, men mamma jag har juh godisförbud? Hon svarar, nej du har juh inte det på loven har du sagt? Jag, nej just det =D
Men ska jag vara ärlig så gillar jag inte godis så mkt längre som jag gjorde när jag va liten. Då mamma och min syster fick locka mig med geléhallon för att jag skulle upp o gå^^ Nu på senare tid så mår jag inte bra av att äta godis.. Vet itne varför men mår illa utav det. Kanske bara är positivt? =D

Hade så extremt ont i ryggen när jag vaknade i morse så jag kom inte upp ur sängen. Va hemma själv så det gjorde mig inget om jag låg kvar lite extra länge och tänkte på att jag faktiskt är långledig nu:)

Så vad händer idag då?
Jo, idag ska jag hjälpa mamma med att handla. Trotts att det äre värsta jag vet, att gå nere på maxi! Men jag få göra ngt tbk eftersom jag fick presenten i morse. Pappa visste inte ens om att dem gett mig det. Jag gick in och sa, tack för presenten pappa! Han bah? Vah, vilken present? haha han är rolig ibland:)
Senare ikv är det melodifestivalen!

Nahe en dusch nu och sen ner till maxi! Hörs under dagen kanske:)
/M!

Fredag (den 13), helg och looov!

Heeej!!!


(Funderar på denna hårfärgen igen?)



Jag hoppas det är bättre med er än vad det varit med mig idag!

Dagen började med att jag försov mig och kom försent till skolan! Typiskt fredagar måste jag säga.. Men jag kom till skolan och jag hade endast datakunskap. Gjorde mitt prov där och under det provet började jag må riktigt dåligt. Jag frös, svettades, förs, svettades and so on.. Jag blev helt yr och började känna att magen ville vända sig ut o in (mår illa asså). Jag skyndade mig att göra klart provet så att jag sen kunde äta. Va kanske mat jag behövde? Jag blev stoppad påvägen utav Jojje och Sanna och dom frågade om jag skulle med ner till stan för att fika. Vi trängde in oss lite fler i jojjes bil än vad man egentligen ska vara oså körde vi ner mot stan:) Tänkte jag kunde ju lika gärna följa med ose om det blev bättre med tiden.
Kom ner till stan och gick o satte oss på andra våningen och njöt av att vi alla hade sportlov, nästan iaf. Efter ett tag går det folk ifrån vårat bord och det blir bara Sanna, Jojje och jag kvar:) Där sitter vi och pratar minnen och glömmer nästan bort att Jojje har ännu en lektion kvar. Så vi skiljs åt, jag går hem till mig, sanna till sig och jojje tillbaka till skolan:)
Jag kom hem och mådde verkligen INTE som jag skulle, så jag la mig ner i sängen och somnade, men bara i ngr minuter..
Nu under tiden jag legat ocg dragit mig i sängen så bestämde jag och syster oss för att jag skulle skippa min resa ner till Malmö. Såg att mitt konto inte tillät mig att åka ner dit.. Så jag hittar en annan helg.=D
Vet faktiskt inte vad jag ska göra ikv, är ganska trött och skulle varit skönt att bara vara hemma. Men vi få se:)
Nu börjar magen kurra så det kanske är dags för lite mat?
/M!

Oså var det torsdag igen:)

Sitter just nu och planera min resa till malmö nu i helgen med min syster:) kommer bli två/tre mysiga dagar där nere med henne. Om allt går som planerat vill jag säga.

Idag steg jag upp och vipps så var jag i skolan, som vanligt! Engelska, matte och samhällskunskap. Det känns att man behöver lov nu iaf. Åkte med Jojje och fliis hemma även denna torsdagen och väl hemma slog jag mig ner i soffan för att vila ögonen lite:)
Vaknade och fick be mamma skjutsa ner mig till stan för att köpa mig en ny foundation. Vidare upp till Kpc för att sjunga en stund:) Sen var det snabbt hem och sen ner för att träna tre pass, bodybalance, core och power:)
Sitter här nu och är stolt över mig själv att jag klarade det:)

Ingen historia i mon så sovmorgon även då. Har itne börjat 8.10 en enda dag denna veckan. Haft sovmorogn varje dag, sköönt:) Det är min grej det, haha!
Så nu ska jag bara lägga mig och njuta av att det snart är lov:)
Ha det fint:)
/M!

Sur!

Nu har gjort mig klar för kvällen. Gjort klart läxorna och har tränat så jag kommer få lida i morgon, hoppas jag iaf:) Hihi! 

Jag va igång i köket idag igen. Blev sugen på att baka för det har jag inte gjort på länge;) Det gick bra tills vi kom till bakpulvret.. ½ tsk skulle det vara. Jag tog fel mått och tog 1 msk bakpulver. Undrade varför mina muffins blev så stora i ugnen? Dom va gigantiska =D haha! Kollade i receptet så jag skulle veta vad som gått snett denna gången. Kom inte på det och tänkte att jag kanske ha lyckats om dom blev stora och sen misslyckats alla andra gånger då dom blivit små?
Jojo, jag var övertygad ända tills jag smakade dom:P Usch vad äckligt! Bakpulver smakar INTE hallon asså. Muffinsarna blev typ inte sura men dem blev inte goa iaf. Haha, mamma sa att vi få börja träna på sånthär nu så jag kan det. Lika bra att börja i tid!!

Sen fastnade jag framför TV'n och kollade på gamla filmer på när jag va med i gymnastiken. Va bäst som 11 åring måste jag erkänna. Det va Tinas och min tid då :) Blev chockad över saker jag kunde som jag inte ens skulle vågat göra nu. Saknar det lite, den tiden då man utvecklades ngt inom den sporten!:( Har sagt det innan att jag älskar gymnastik. Hade man bara fått en chans i att gå vidare så hade jag inte tvekat två sekunder. Men i denna lilla stad så funkar det inte.. =/

Men jag åkte ner till gymmet och mötte upp Linn där. Är alltid stressad när jag ska ner dit. För jag kommer alltid försent hemifrån så jag nästan springer igenom omklädningsrummet och springer med mina långa ben in till salen där passet ska vara =) Missar säkert jätte mycket folk att säga Hej till också:P Men är man stressad så är man, får kanske bli bättre på att lugna ner mig:)?
Men väl inne på passet så hade jag riktigt roligt. Igår sa jag att jag skulle träna så jag led? Det lyckades jag nästan med. Svettig hela jag! Men då vet jag att det gör nytta. Jag hoppas som sagt på träningsverk i morgon! =D Allt gick bra ända tills man fick sluta andas inne i salen. Ja, olyckan hade skett! Ngn hade tagit i liiite för mycket så man inte kunde andas in frisk luft:P (Dem framför oss kasnke;)  )Linn och jag kollade på varandra och tänkte exakt samma sak. Lustigt med henne o mig, man behöver itne säga ngt för vi fattar ändå;) Men iaf, vi börjar skratta och försöker hänga med ändå, men hur bra tror ni det gick på en skala? Men efter ett tag kunde vi träna som vanligt^^

Men vi blev klara där och jag åkte med pappa hem!:) Eller oj, det lät som om han också hade tränat nere på gymmet. Men det kan jag säga er att det är inte min pappas grej.^^ Skulle kasnke skrivit att han hämtade mig. Och nu sitter jag i soffan och funderar på att gå tre steg till sängen ist.

Skola i mon med tre lektioner och sen blir det träning för min del! :)
Sov flott gott folk:)
/M!



I morse vaknade jag med huvudvärk så jag bad mamma sjukanmäla mig eftersom jag bara hade matte. Hade ändå böckerna hemma så jag skulle lika gärna kunna jobba själv sen när huvudvärken släppt! Nu har den gjort det och så fort jag kollade ut igenom fönstret i morse så blev jag bevsiken! Snö? =( Och jag som tyckte att vi har haft lite vårsol emellanåt.. Och nu helt plötsligt så är det mkt snö? Ussssch, jag gillar verkligen inte detta!=/ Bort med den så fort som möjligt och ge mig sol och värme :)




















Men iaf, som sagt så blev det ingen skola för mig idag. Och nu är det endast två dagar till lov!! Har inte bestämt mig ännu om jag ska åka ner till Malmö och vara där ett tag eller om jag ska vara hemma. Känns inte osm det är ngt folk hemma ändå..
Milis åker till Egypten inatt med sin mamma och syster. Är inte alls avundsjuk. Lika så Susanna. Men det känns som jag börja övertala mamma om en resa efter jag varit och åkt skidor med Andrea i Norge. Vi få hoppas på det bästa!
Nej, jag har lovat mig själv att göra klart matten så jag slipper den på lovet så vi hörs senare ikv.
/M!

Tisdag.

Oj var och kollade på statistiken nyss och såg att den ökat. Vad roligt, hoppas att ni stannar och läser!:)

Idag ringde väckaklockan 7.30 men jag kom inte upp ur sängen förrens 8.10. Jag är nog bäst i världen på att ligga o dra mig. På helgerna kan det vara upp emot flera timmar. Kanske inte så bra men skönt är det iaf.
Jag cyklade till skolan idag faktiskt och jag måste erkänna att det va skönt. Har blivit lat nu i ngr veckor för det varit så kallt. Dock var det så idag också men det va mer uppfriskande. Väl framme i skolan så blev det spanska, vikarie på det, så efter ett tag fick vi nog och ansåg att vi va klara:) Därefter var det håltimme och idag fick jag lite gjort för en gångs skull med hjälp av Sussi och Louise, kanon!
Sen var det bara historia och efter det vare idrott fast då hade vi föreläsning om stress, vilket jag inte tyckte va så roligt men den lektionen tog också slut.
Linn hängde på hem som vanligt på tisdagarna och vi kom hem frusna som små isbitar. Idag somnade jag inte men vi båda tog oss en vilopaus i min säng till hög musik^^ haha!
Är precis nyduschad och sitter här ute på rummet och kollar på TV..

I morgon har jag en lektion som är matte, meningslöst säger jag bara!! Sen blir det gymmet på kvällen och då banne mig ska jag träna så jag riktigt lider! =))

Tkr bara det blir fler o fler som säger att dom ska åka iväg på semester nu? Själv blir man kvar här i stan vitast utav alla:( Men man få vara lite glad för deras skull iaf:)

Nahe, det va allt ifrån mig denna tisdagskväll. Vi hörs i morgon! Sköt om er tills dess:)
/M!

oops!

Förlåt för dålig uppdatering!!
Här kommer gårdagens och dagens händelser:)

Söndag:
Vaknade inte förens vid två idag. Va så extremt trött efter helgen som gått. Men jag gick upp och åt. Efter det var de dags för mig att städa upp här uppe på rummet eftersom min systers och hennes kompisar suttit här ute kvällen innan. Så jag fick börja dagen med dammsugarn i en handen och med golvmoppen i den andra! Men det gick undan, tror det blev rekord och reultatet blev kanoners.
Efter det blev klockan lite innan fem så jag drog mig ner till gymmet för att träna bort helgens onyttigheter och förhoppningsvis piggna till. Jag lyckades och jag klarade mig igenom mina tre pass:)
Kommer hem och slänger mig in o duschen och ska precis börja plugga då jag får sms som frågar om jag ska med på bio. Njaa tveksamt först eftersom jag hade en svenskauppsatts tills idag. Men efter mkt om och men så följde jag med. Vi såg, I taket lyser stjärnorna. Och jag kan erkänna att jag har gråtit till två filmer i mitt liv. Och detta va en utav dom.. Men den va verkligen bra=)
Jag kom hem runt elva och sängen lockade. Tyckte att det inte va tillräckligt mörkt i mitt rum. Fullmånen utanför mitt fönster lös så skarpt så det va som om en lampa va tänd i mitt rum.


Kolla vad mysigt:)

Måndag:
Idag vaknade jag av min väckaklocka. Dock somnade jag om och vipps så hade jag försovit mig:( Men ett samtal till pappsen så va allt löst. Kom till skolan och hade ingen lärare till datakunskapen så det blev itne mycket gjort där, sköönt! Sedan var det matte, svenska och samhälle. Vi slutade och jag mötte upp sanna som vanligt:) Gick och tränade tjejerna. Och där blev det en massa problemlösningar. Men vi klarade och hoppas att allt ska fungera som vanligt.
Nu ikv hade jag tänk att inte göra något alls. Lägga mig i sängen och kolla på TV/film, för det har jag längtat efter heeela dagen:)

Bilder ifrån helgen kommer inom kort.
Ha en så mysig kväll:)
/M!

Trött och det är lördag.

Ojojoj vilken lyckad kväll det blev för min del igår:) Jag hade riktigt skoj och taggad till 1000. Tog aldrig med mig kameran, men det fanns andra som hade så jag hoppas på att dom ska kunna ge mig ngr, om det nu blev ngr bra^^ haha!
Vi kom hem och Milan o jag va inte i säng förens sent och det fick vi ta stryk på nu idag. Men vi somnade snabbt som ögat och vaknade runt halv tolv. Vi gick upp och satte oss och pratade om gårdagen samtidigt som vi diggade musik. Haha! Vi gjorde oss färskpressad appelsinjuice och det va det godaste idag!!
Vi blev slöare och slöare men vi bestämde oss för att vi skulle göra ngt. Så vi åkte upp och kollade på hockeyn med Em och hennes päron. Matchen slutade 3-3. Trötta och nöjda gick vi därifrån. Mil och jag kom hem hit och det stod mat på bordet. Shiiet vad jag var hungrig. Så det va passande(Y)
Vi pratade på och sen nu har hon åkt hem för att byta kläder och fixa till sig för att åka till Robert och kolla melodifestivalen ikv. Ska bli skönt med en lugn kväll, det behöver jag. Risken finns att jag somnar, men jag ska väll kunna hålla mig=)
Nahe en snabb tupplur hade inte varit helt fel? Hörs i mon!
/M!

Tjipp!

Helloj!
Blir endast ETT inlägg idag. Dagen började med att jag fick åka bil med Robert, Dennis, Ola och Ellen satt i bilen också. Men det är härligt att slippa få cykla;) haha. Kom till skolan och jag gjorde min historiaredovisning. Bläää! Säger jag bara, det gick inte bra och jag är inte alls nöjd. Hon hade juh frågor om mat oså fastän det bara skulle vara om skolan. Sur blev jag! Haha. Men iaf, sen kollade vi på ngr danser och när ngr sjöng i aulan idag. Mycket trevligt och roligt,, tummen upp(Y)
Sen var det datakunskap och sen slutt! Maja och mamma kom o hämtade mig så körde vi ner till Maxi. Som jag sagt förut så gillar inte jag det där stället;) haha. När vi va klara där åkte vi hem. Både Maja och jag blev rastlösa så vi bestämde oss för att åka in till kna för att kolla läget. Läget va bra, men det blev bara en tröja för min del:) Det börjar försvinna riktigt mycket pengar ifrån mitt konto så nu får jag verkligen hålla i mina money:)
Kom hem och precis gjort mig klr inför kvällen som jag ska tillbringa med mina vänner. Vi få se hur detta går och slutar^^
Vi hörs i mon och då får ni veta mer och även kanske lite bilder:)
Ta vara på denna fredagen och invig helgen som om det vore den sista i ert liv!



/M!

Snart helg=D

Tjipptjipp!
Idag har det hänt saker:D haha!

Vaknade i morse och var av någon lustig anledning ganska så pigg, men inte riktigt så pigg för att stiga upp ur sängen snabbt;) haha. Men jag kom upp och åt mig en bit frukost och sen va jag klar. Kom utanför dörren och bah, oops! Det regnade visst inte så lite=/. Ringer pappa och frågar om han kan komma och hämta mig för att sedan köra mig till skolan. Han säger att han precis har lämnat in bilen och har ingen bil. Nahee? Hur löser vi detta då? Jag hör Annika (hon som jag brukar jobba och trna med ibland) i bakgrunden att hon kunde köra för hon ändå skulle iväg ett ärende. Jag tackade och bugade så mycket och vipps så var jag i skolan:P
De började med engelskan och jag hade inte gjort läxan så vidare bra så jag undvek för att få svara. Och jag lyckades faktiskt ganska så bra =D Ibland så har man flyt!
Sen var det lunch och efter det matte. Jag räknade så mkt att jag fick ont i huvudet:o Vet inte om anledningen va dörför men hade det varit det så äre väldigt coolt;)
Tillsist blev det samhällskunskap och det hann vi lite på. Sedan gick brandlarmet! Vilket tjut:o aldrig hört på maken. Men det va bara till att springa ut och ställa oss ute i detta kalla vädret och vänta på att det skulle gå över:)
Sen var lektionen slut och jag åkte med jojje hem. Mycket snällt av dig så tusen tack:)
Sen väl hemma så kom min syster hem ifrån malmö också så det va trevligt. Vi bestämde oss för att åka ner och träna vi fick även med oss mamma =)) Så det blev både core och styrka. Så jävla skönt att träna tills musklerna börja skaka:) Fast det bästa med träningen är juh duschen efter..=D
Vi tog en snabbisrunda till pappa och Per-Åkes hus och kollade läget med renoveringen. Där var även broder adde och hjälpte till. Snällt av honom:)



Nu ikv har jag suttit med min historia och jag vet inte hur detta ska gå i mon.. Smått nervös faktiskt!
Men jag är ganska så trött så få se vad jag ska hitta på o göra ikv:)
Ha det gutt!
/M!


Kallt, kallt åter kallt!

Sitter här just nu med mitt stora täcke runt mig. Är helt otroligt frusen?? Bara det inte det är feber pågång så är jag glad..

Hittade tyvärr inga termisar, men däremot ett par nya träningsbyxor. Det va toppen för det behövde jag verkligen. Så dom får jag inviga nu på kvällens pass. Är helt slut i huvudet och kroppen men jag har en känsla på mig att det kommer ändras, som förra onsdagen. Eller man kan iaf hoppas:)

När jag sen kommer hem ifrån gymmet ska jag ta en riktigt varm dusch sen sätta mig ner med engelskan!! Ett måste. Sen vore det bra att börja med historian om det nu skulle vara så att jag har redovisning på fredag, muntligt:( Inte min grej. Börjar bara skratta och har noll koncentration=D.

Nahe känner verkligen att lovet kommer inte sitta helt fel så jag längtar(:

I mon så är det tre lektioner och jag har sovmorgon! Tack o lov för det säger jag. Sen bara träning.
Tjing tjong!
/M!



Buhuu va kallt det äääär! Fryser konstant. Sitter och väntar på att min mamma ska sluta jobba så hon och jag kan åka ner till team sportia för att kolla termobyxor till mig. Kom på att jag måste ha det om jag ska iväg och åka skidor:) Åhh vad jag riktigt längtar! Riktigt taggad på att få åka härifrån ett litet tag och sen åka nerför backarna med Andreabruden. WOHOOO!

Idag vaknade jag och vipps så var klockan halv åtta (Y). uppt snabbt som fasen och slängde upp håret i en kalluffs och sen på med första bästa! Mackan i farten och sen va jag klar. Åkte till skolan och kom i ganska så hyffsad tid. Matte första och jag gjorde inte ett enda tal idag=D Pratade med Tilde idag om olika sortes balddermajor som finns i denna staden. Roligt att man kan unna folk iaf!!
Sen var det håltimme för jag hade ingen svenska. Och det är verkligen hur skönt som helst att inte ha onsdags-svenskan;) haha!
Efter det var de spanska prov, oförberett!! Jag är sååååå körd i det asså. Jag hoppas dock inte jag blir ensam om det;) haha. Va faktiskt fler är jag som sa så när dom kom ut ur klassrummet.
Men jag lämnade det bakom mig och gick hem till mormor och morfar för att äta. Shiiiet vad jag frös. Ballerinaskor mitt i vintern är kanske itne de smartaste? Men ajg har en ursäkt och det va att jag va stressad i morse och hann inte kolla på vad temperaturen låg på:)
Men kom hem till dom och mormor lagar underbart god mat. Sen får man alltid efterrätt också. Så mätt och belåten gick jag därifrån för att gå ner på stan för att inskaffa mig en ny kalender. Usch vilka fula sådanna dom hade på bokia! Tummen ner för det asså! Så jag få fortsätta leta. Se om jag hinner innan den trillar sönder.
Sen gick jag bort till salongen och klippte topparna på mitt hår. Känns nytt och friskt nu iaf:)
Sen gick jag hem och det va minst lika kallt då som innan;)

Nahe, nu kom hon hem så nu får jag skynda mig så jag hinner allt innan jag ska ner och träna aerobicen sen ikv:)
/M!

Go kväll!


(Hittade en bild på mig och fliis ifrån sommaren. Va ganska blond måste jag säga haha^^)


Hej på er:)
Hur mår ni? bra hoppas jag. Med mig är det fintfint som vanligt, dock väääldigt ont i min mage och är heelt slut men annars är all som det ska.

Idag va det grymt jobbigt att stiga upp. Svinkallt i mitt rum och ännu kallare ute. Pappa kom o hämtade mig för jag va sen, som vanligt^^ Hade bara spanska och idrott idag för de andra lektionerna va inställda för att vi satt i aulan och hade sexualkunskap;D alltid trevligt!
På idrotten var det bara tjejerna som va med och det va en ganska så slapp och rolig dirottslektion med boxning och basket;) haha!

Heeelt slut va jag när jag kom hem ifrån skolan. Linn och jag la oss i soffan och jag somnade i 1 h. Snacka om att vara social, stackars Linn. Men efter ett tag kom det fram att hon också somnat fast dock inte en timme. Men efter det så blev jag aldrig människa igen asså. Är fortfarande lika seg och bara väntar på att få gå o lägga mig i min stora, sköna säng:)

Imorgon slutar jag 12.20 me liiiiike!<3 så såg jag på matsedeln idag att det var äckelmat i mon (jag brukar gilla skolans mat och har inget som helst problem. Men vissa saker går bara inte ner) så jag ringde mormor och morfar ikv. Dom bjöd upp mig på lunch i mon och mormors mat tackar man ALDRIG nej till=) Så det ser jag fram emot i mon. Efter det måste jag plugga en aning och sen ska jag träna med Linnsan. Skulle behövt en ny kalender, min trillar snart ihop så jag kanske få skaffa mig en sådan i mon också.

Nahe TV och sen sängen!
Ha det fint!
/M!

Ännu en ny vecka.

Jaha oså vare måndag igen!

Var en aning segt att stiga upp i dag asså.. Det där med att vara morgonpigg har jag då inte i blodet! Men jag kom upp och åt mig en bit frukost. Satte mig på cykeln för att cykla iväg till skolan. Oh göta petter vad kallt det var. Snö på vägen och sen en härlig blåst på det också.. Tog ett tag innan jag fick upp värmen sen.

Men det började med datakunskap och äntligen blev jag klar med uppgifterna och va gladast i världen. Då, helt plötsligt, kommar det ett till papper ner på bordet som skall göras. Jaha så länge varade den glädjen.
Sen blev det lunch och shiet vilken kö. Både Linnea och jag bestämde oss för att skippa det och ta oss en lunch på våran lilla lilla rast emellan matten och svenskan:) Då var det inget folk iaf så det lönade sig:)
Efter maten var det svenskaredovisning. Jag hade med mig ett kort på min sten och min lärare gillade det. Blev ganska förvånad över det. Sen skulle jag på undersökning hos skolsystern. Och efter det vare samhällskunskap. Slut för idag! =)

Mötte upp Sanna och vi gick tsm till sporthallen och tränade våra (små)bruds. och nu sitter jag här och är trött o sur! Men det där sista behöver vi inte gå in mera på.
Men men, vi hörs i mon ist.
/M!

Plugg och träningsdag.

Hejsan hoppsan!
Allt bra med er? Med mig är det bra. Fortfarande förkyld och mår en aning illa, men det är inget att hänga läpp för!

Igår blev det spel- och singstar kväll här hemma med folk. Muy trevlans! Bilder kommer lite senare i inlägget. Eller kan lika väl tar dom nu! =)

Upp till bevis!

En brun och en vit..

Singstar




Ja, sådär såg kvällen ut på ett ungefär:)

Idag tog jag mig min efterlängtade sovmorgon och med det har jag inte varit en redig människa på hela dagen känns det som:P haha. Nejmen, så fort jag vaknade var det dags för att sätta igång med att plugga. Kändes som jag rensade bort det mesta. Gjorde klart historian som jag nu bara ska repetera gång på gång så det sätter sig till den muntliga redovisningen. Sen båda svenska sakerna. I mon har jag redovisning om en "pryl" som man skulle försöka sälja eller prata med ngt minne om. Jag tog en sten! Haha, kanske inte så intressant men jag ska berätta om ett minne^^ Sen skulle vi skriva en artikel om stress också så den fick också bli klar.
Efter att huvudet blev segt så bestämde jag mig för att åka ner o träna. Det blev styrka, aerobic och core. Så under den tiden samlade jag ny kraft för att kunna åka hem och plugga halva matten. Resten får jag ta igen nu på den lediga tiden mitt i veckan..
Så nu ikv är det bara TV som gäller för min del, tkr jag gjort mig förtjänt av det! Få kanske försöka somna tidigt ikv eftersom det är ny vecka och nya tag. Bara två veckor kvar sen loooov:) Det går snabbt! Men mycket ska hinnas med innan det..
Go kväll på er alla och va rädda om er:)
/M!

RSS 2.0