Sista dagen

Jaha då var det sista dagen på länge tills man få se sin syster igen.
Nu flyttar hon ner till Malmö och ska bo där i två år framöver (självklart kommer hon och hälsar på) men ändå:) Och jag kan lova att jag kommer ner och gör henne sällskap över en massa helger också^^
Så i mon ska vi åka på en familjetripp till Malmö med en massa flyttsaker, mysigt.
Ska också passa på att plugga på min engelska också.
Vilket består av högläsning för min familj i några timmar i bilen;) Snacka om att dom kommer bli trötta på att lyssna på den texten;) Men dom får helt enkelt stå ut!

Idag har jag varit nere på stan då det va någon festival oså. Riktigt hett var det!
Men efter det kom Milis hit och vi sysselsatte oss med att bara snacka:) Tillslut kom mamma in och sa att vi skulle ut och äta på stan. Hon erbjöd Emilia att också följa med. Efter mycket om och men ifrån emilia så fick vi med henne. Vilket va mycket trevligt. En hel del berättelser och skratt.

När vi va klara där så åkte vi hem igen!
Vi la oss på sängen eftersom vi båda rullade fram kändes det som.
Nu har hon precis stuckit ner till stan, och sen skulle hon hem.

Och jag är bambatrött, igen. Men hade inte tänkt sova än på ett tag iaf.
/M!

Trött..

Ja, denna veckan har gått ganska snabbt och jag är helt slut!

Skolan idag hände inte så mkt förutom att heeela klassen va övertrötta, så på sista lektionen satt vi och bara skrattade åt ingenting. En riktigt rolig stund måste jag säga^^
Lång lunch hade vi idag så Linn, Linnea och jag drog och fikade på andra våningen:)
När skolan slutat cyklade Tilde och jag ner till gymmet och tog tag i våran fredag. Vi körde ett spinningpass och efter det va det lite löpning på rullbandet. Kan även säga att jag cyklade hem efter också, och det kommer nog kännas ganska mycket i mina ben i mon när jag ska upp ur sängen. Men ni vet vad jag tycker att det är, hääärligt:)
Jag kom hem och skulle göra mig mat. Och folk som känner mig vet att jag inte är så hemma vid spisen. Så när jag sitter vid köksbordet bara hör jag hur såsen rinner över och när jag vänder blicken bort mot plattan så är det inte bara spisen som är full med sås utan hela golvet också:/ Jaha, torka upp det tog ganska lång tid.
Efter det börjar jag funderar varför inte potatisen blir klar? Då kommer maja ut och säger att om du ska göra stekta potatisar måste du juh koka potatisen först.
Jaha? hur visste jag det? men maja tog över och jag fick mat i min mage tillslut iaf:)

I mon är det bara spelning och sen ska jag väll kanske räcka ut min hjälpande hand till min syster att packa o lite så:)

Men men, just nu tycker jag TV'n lockar mer än datorn så tjipptjipp!
/M!

Färgat mig

Träningsverken är inte liten idag gott folk.
kom knappt upp ur sängen idag, fick lixom typ vrida hela mig och sen rulla ur den typ. Men är det inte härligt? för då känner man att träningen gjort nytta :)

Idag har vi haft två lektioner, engelska och matte. Inte vidare jobbigt om jag ska vara ärlig..
Efter det cyklade jag upp till min mormor och morfar för det va allt för längesedan jag träffade dom:) så där satt jag i två timmar och bara pratade och fikade. Mysigt:)
Efter det drog jag mig till salongen för att slinga tbk mig till blont. Och ja, det brukar bli bättre med tiden då inte färgen är så skarp.

I mon har Tilde lovat mig att vi ska ner till gymmet. Jag tycker inte det är så roligt att träna själv så därför uppskattar jag att Tilde följde med utan att man ska behöva lägga på dom där snälla ögonen och att underläppen åker fram^^
Det kan bli både skoj och jobbigt.

Nehe ont i magen har jag också.. Har alltid det nu förtiden så kanske ska börja kolla upp det?
Men god natt!
/M!

Tränat!

Äntligen har jag också samlat kraft för att köra träningspass nere på gymmet nu framöver. Så nu kan jag känna mig lika duktig som alla andra som är där nere.
Blev aerobic idag med syster.
Ett ganska roligt pass och framför allt jobbigt!! Usch, att man har dålig kondition var ingen nyhet. Men så himmelskt dålig trodde jag faktiskt inte att den va. Nej Malin, skärpning med detta nu!!

Skolan idag va helt vanlig. Dock är det sjukt kallt där, så i mon får det väll bli polotröja eller något liknande..
Hmm, Gjorde också ett engelskatest idag. Och det gick juh bra. Naat! Usch, engelska är som ryska för mig! Meen jag tog mig igenom det, tro det eller ej^^

Tränade barnen idag också innan jag stack till gymmet, alltid lika roligt och man får sig en massa nya skratt när dom slänger in sina dumma kommentarer:)

I mon ska jag färga håret IGEN. Ja, jag vet.. Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska ha det. Men aja det blir nog bra tillslut iaf. För allt löser sig tillslut. Det är lustigt men sant.

Är nog tröttast på gatan för tillfället så ska bara lägga mig i sängen nu, för det har jag gjort mig förtjänt av tkr jag =)
Börjar inte förens tio i mon, så guuud vad skönt att få vila ut lite på morgonen. Jag är absolut ingen morgonmänniska!

Dröm sött och vakna blött gott folk:)
/M!

Ändring, IGEN!


(På bilden, Jag och min bästa kompis, Emilia)

Jaha ännu en schemaändring, fast idag va det nog bara posetivt för min del. Blev en extra sovmorgon och slutar tidigare på onsdagarna nu framöver:)

Spanska idag, jo tjenaaaaah vad bra det gick^^
Skulle göra oss ett litet test och vi i spanska grupp steg 3 fick ut ett papper som det stod en text på.. Efter två minuter när alla läst igenom det hör man lite här och var: Jag fattar ingeting! eller, är hon seriös?
Jag tror vi alla va lite ringrostiga på just den där delen. Och det blev ännu värre när hon sa att texten va tagen ur en bok ifrån spanska steg 1 :O. Jaha sa vi, och gav det ett försök..;)

Första idrottslektionen också, jag blev faktiskt lite varm:P
Har nog aldrig blivit varm på en gympalektion på snäck, men nu jävla;) Kul va det också. Älskar när alla är taggade till tusen och peppa varandra. Stämning lixom ;)

Iaf, jag va helt slut och cyklade hem.
Gjorde det stora misstaget att lägga mig på sängen och PANG! jag sov:P efter två timmars sömn va det dags för att åka iväg och spela. och nu sitter jag här och kämpar för att hålla mina ögon öppna.. Så det blir faktiskt sängen efter detta inlägget..
Det måste vara tjejerna i skolan som gör en helt slut, eftersom vi har så nedrans roligt hela tiden:) Super nöjd med denna klassen också!! =)

Sleep well cykelställ! :)
/M!

Sur

Jaha det va lixom detta som saknades. En ändring på schemat är det jag syftar på.
Hade ett kanon bra schema som alla va nöjda med ända tills idag, då vi få reda på att vi ska sluta tjugo i fyra ist för fem i elva på fredagarna. Det va för bra för att vara sant! Hurra..

Men iaf, träning med barnen idag för första gången på länge och det är helt underbart att komma ner till hallen och se flickornas glada miner:) Det blev en "barnen bestämmer" träning idag. Förvånad som jag blev ville dom ha hårdträning och jag sa, visst för mig;)

Va på ett tandläkarbesök innan idag också. Snabbt klart och tack o lov för det :)
Man är nästan impad på sig själv för att det få plats så mkt lustigt skit i munnen som dom lassar in;)

Och eftersom min syster flyttar till Malmö nästa helg så satt jag och kollade på gamla kort ifrån när vi va små:) Hittade denna bilen som jag fastnade för.
Dock förstör jag hela bilden pga att jag ser ut som en fotboll för jag va så tjock. Men kolla man riktigt noga så ser man syskonkärleken:)<3

/M!

24/8-08

Hejhej på er alla:)
Hoppas läget är kanon? Med mig är det som vanligt, toppen(Y)
Idag har jag avslutat lägret och phuu vad skönt det är. Verkligen helt slut! Tur att man har sovmorgon i mon till kvart i tolv! =D

Jaha vad är veckans planer?
Ja, hade jag fortsatt gympan hade jag haft träning nu i veckan. Men eftersom jag tagit ett break där så har jag bara mina brudar två gånger i veckan. Så i mon ska jag ner till sporthallen, där den största delen av mitt liv har varit de senaste åren.
Och innan det ska jag till tandläkaren. Blää!

Sen ska jag ner och färga tbk mig till blondin också i slutet av veckan..
Sen resten av dagarna ska jag försöka vara nere på gymmet så mkt som möjligt eftersom jag hade tänkt börja ett "nytt liv". Mmm just det. Få se hur länge jag palla leva under den där rubriken.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva.
Visst hade det varit skönt att slänga sig på sängen och bara somna nu, men jag få nog hålla mig vaken i någon timma till^^
/M!

usch!

Hejhej! :)
Blev aldrig ngt mera bloggande igår som jag sa att det skulle bli. Men sanningen är att tiden fanns inte till, som vanligt:P

Igår när jag kom hem ifrån K-na så vare snabbt in i duschen och sen åka ut till Saxemara med skjuts utav Dopis. Både milan och jag frågade om man kunde känna sig säker på att åka med honom och om man behövde ha dubbla säkerhetsbälten. Men det va så lugnt så:) Körde juh som en riktig gud^^ Till skillnad emot på vad jag gör =))

Vi kom ut och hade bara en massa trevligt att prata om och det blev en hel del goda skratt. Me like! Vi kollade ett avsnitt på Sunes Jul som är en utav de roligaste filmerna jag vet. Kan kolla på den hur många gånger och den blir bara roligare och roligare för varje gång;) Men det va jag typ ensam om..

(Kolla vad glad han är över att vara hemma hos sina gamla vänner ^^)

Åkte hem och somnade ganska snabbt för jag visste att jag skulle upp tidigt idag pga läger.
Ja, så där har jag tillbringat hela min Lördag och ska göra i mon också. Hurra!:/
Har dock sjukt ont i magen och mår inte alls bra just nu.. Funderar på att gå och vila en liten stund. Risken är juh ganska stor att man somnar efter 6 h sömn i natt:) Risker man kanske ska ta;)

Ha det bra!
/M!

Slutar tidigt

Hejsan hoppsan falleralleraa! =)
Humöret är på topp idag, nästan som alla andra dagar också;)

Idag va det första "riktiga" skoldagen och med det gällde endast EN lektion och en M-tid. Så resultatet blev att vi slutade vid kvart över tio! Wiie vad skönt.
Hem ljuva hem tänkte jag, bara slappa och ha hela dagen framför sig. Näe så ska man nog inte tänka;)
Tilde kom fram och frågade om jag ville äta med henne eftersom det skulle vara GOD mat idag;) Visst tänkte jag, ställer upp på det och efter det har jag hela dagen framför mig ist:) Det blev elt plötsligt en hel del som ville äta och det va mkt trevligt måste jag säga.Sprödbakat fisk, potatis och sås:) Vi satt och väntade i en och en halv timme på att matsalen skulle öppa och enbart för Tildes skull. Tänka sig^^
Men usch vilken besvikelse!! Man fick juh ont i magen, så äckligt va det. Men vi tryckte i oss maten medans vi klagade på alla möjliga saker..
Efter det bestämde vi oss för att ta en snabbfika på "andra väningen" och där satt vi och hade det trevligt en liten stund..


Här är min kompis Tilde som jag känt sen i lekis:) Hon har nästan likadan humor som mig men är mer "borta" när man pratar om ngt. Hon slänger in lustiga kommentarer och byter samtalsämne när man är uppe mitt i en konversation. Men vi gillar henne precis som hon är =)


Nu blir det K-na med syster för att lämna tbk min byxor som jag köpte i Kalmar.. Tycker inte om dom längre^^
Vi hörs senare!
/M!

Skolfotto

Gaah, glad, gladare, MALIN =D


Dopis sa precis att han kommer hem i mon ist för på söndag.
Snacka om tur eftersom jag inte är hemma så mkt i helgen.
Välkommen hem igen, i några dagar :)




Denna tjusiga tandborsten hade Milan med sig till mig på morgonen idag eftersom hon ätit frukost i bilen påväg in till mig. Vilket betyder att hon inte hann borsta sin lilla tand. Men när hon kom med sin "tandborste" idag, undrade jag hur länge och hur mkt hon borstar sina tänder?
Då får man svaret, jag biter på den!

"En tandborste som man använt mer än i en månad är som en diskborste"
Efter den kommentaren slängde hon den i soporna direkt;)


Jaha ist för att kolla på fotbollen igår blev det att leta upp kläder till skolfottot som va idag. Hmm, för lite att välja emellan var det. Hatar att inte bli förberedd på sånt här. En dag innan, jo man tackar!
Fick dock inte se bilden, men ser säkert ut som en ailien iaf;)

Idag kom Emilia upp till mig innan det va dags för schooolish igen. Lika seg och dryg dag idag. Fick våra skåp och jag fick precis utanför matsalen där kön står och hänger. Hurra vad glad jag blev då..
En sak som fick mig på bättre humör efter det var att vi fick reda på att vi slutar elva i mon pga att naturkunskapen är inställd. Wiie!! Hela dagen framför sig och kan göra vad som. Och ännu bättre är att det är fredag;)

Kom hem ifrån skolan och jag blev mega trött.. La mig på sängen men bara efter en lite stund kom jag på att här kan jag juh inte ligga hela dagen. Klockan va då runt två. Så upp och hoppa Malin!
Satte mig vid TV'n (som om det är bättre då?) och hittade en gammal film på familjen när vi va små. Fick också sällskap av min syster och där satt vi och fick oss många goda skratt.
Spola tillbaka, kolla, spola tillbaka och kolla. Sådär höll vi på en stund.;)

Har ont i magen, kanske är det för att den är hungrig eller är det för att jag är mätt? Hmm, få ta och tänka på det lite:) Vi hörs!
/ M!

Längesedan!

Oooj, det va ett tag sedan jag skrev vad som har hänt.. Tiden har bara inte funnits till för att sätta sig ner här. Men nu ska jag iaf berätta lite vad som hänt de här senaste dagarna :)

Måndags:
Jaha då va det dags för den allra sista pusselbiten att lämna oss. Syftar såklart på Anton lilla! Lycka till du också:)
Milan ringde mig på morgonen och vi båda kom fram till att skolan snart skulle dra igång och vi måste göra något roligt innan dess:)
Så vi tänkte, vi går ner på stan och se om vi hittar ngt roligt folk eller så? Hur kunde vi förvänta oss det igentligen? 

Vi fick oss ett ryck att vi skulle ut och spela minigolf ist:P
Japp, det va år och dar sedan jag gjorde det:) Vi bad Maja köra ut oss. Men när vi kommit halvvägs vände vi för det började regna. Men när vi sedan kommit förbi brandstationen slutar det och vi vänder än en gång. Dock regnade det när vi kom fram men det hindrade oss icke;) 
Jag kan säga att minigolf är en sport som man kan få riktigt olika teperament utav:) Milan som t.ex slängde iväg sin klubba åt skogen och jag som skriker att Milan inte ska skratta åt mig när jag inte lyckas^^ Men tillslut står man bara och skratta åt varanndra. Och gissa vem som vann?^^ Jo, helt rätt! Jaaag=D
Gjorde faktiskt 4 stycken såkallade "spiken" (den gick ner i hålet på ett slag). Gissa om någon va glad? haha!
(Bilder kommer)
Men vi åkte hem och kollade ännu på ett film-maraton, hela fyra filmer hann vi med den kvällen :)

"Risken med humor är att folk tror man skämtar"  haha!

  
Jag                                                                   Milan

       Kolla vad hon kan ;)  


Igår:
Igår när jag vaknade så va jag på ett himla shopping-humör. Men allt för lat att gå ut till Majas rum och fråga om vi skulle åka iväg. Så jag skickade iväg ett sms och det slutar med att hon kommer in till mig ist. Ganska bra(Y)
Vi bestämde oss för att ta Kalmar. Och jag är inte sådär jätteglad för kalmar. Inte en Din Sko affär eller ett bra H&M har dom:/ Men det blev en hel del grejor iaf:) Så nu är det slut på pengar denna månaden, tills lönen kommer iaf(: Tack för en trevligt dag, Maja, Anna o Maria:)

Jag kom hem, snabbt som fanken in i duschen och sen på med en mjukiströja och ett par byxor. Sen for det av till bio med Milan, Sex and the city. Riktigt bra va den.
Efter 2 h och 30 min inne i salongen fick jag skjuts hem av milans pappa (Roger) och det tackar jag för :) Jag kom hem, borstade tänderna, och slängde mig på sängen. Somnade bums!

Idag:
Jaha och dagen börjar juh bra... Ingen väckaklocka som ringer och fråga mig inte varför? Men jag kommer upp och hinner iaf klä på mig, vilket är en stor fördel. Och sen gör iordning kaluffsen och sen hoppa på min racecykel för att möta Julia. Vi möter också upp Emilia på baksidan.
Sen va det dags för uppropet och efter det träffa den klassen man ska gå med nu i ett år. SP08B!
Tycker det va en seg och utdragen dag som va fylld med bara en massa information. Tråkigt.. Men ändå skoj och träffa folk man inte träffat på hela sommaren:)

Efter sommarn tänkte jag skriva haha. Efter skolan mötte Tina och jag upp Elin för att dra oss till GympaBritta och tala om för henne att vi gör ett litet break. Visst, hon blev inte glad men vi hade inte förväntat oss något annat.


Men medans Tina och jag står vid en busshållsplats och väntar på Elin, stannar det en buss. Och när den sen ska köra iväg, slår den emot staketet med "baken" av bussen. Så alla lampor och allt där bak bara flög.
Jag stod och pratade i telefon och min rektion va typ: Oh helvete! Haha stackars den andra människan på andra sidan luren, förstod ingenting.
Tina och jag tyckte det va helt lustigt och ja, vi blev stillastående och bara kollade på bussen som körde iväg som om ingenting hade hänt:P


Fotboll ikv och jag hade faktiskt tänkt mig att kolla på den:)
Så sleepa Well! För det lär jag göra inatt, believe me!


/M.H

Lördag

Jaha, här sitter man en lördagskväll och har absolut inget o göra. Ibland längtar man bara ifrån denna staden så fruktansvärt mycket och ibland kan man faktiskt se posetiva saker med den också. Men jaja.

Kusin Emma fyller 25 år i mon, så vi passade på att åka upp till henne o fira henne, och med det blev det till att träffa halva släkten.
Hade köpt henne ett "Thomas Sabo" armband som hon blev kanon glad för. Och jag är ganska glad för mitt också:)

Har även sett mitt schema till hösten. Och tjaa, det ser väll ganska lovande ut, till en början iaf^^
Inte alls långt kvar tills skolan drar igång igen. Tiden går allt för fort.
Dock har detta sommarlovet inte varit bland det bästa jag varit med om. Många tragiska saker som hänt som jag inte ens vill tänka på, lite sorliga stunder bland allt farväl och till sist men inte minst, detta skit vädret!

Det va allt från min del idag.. Inte ngt stort att bidra med precis.

Sov sött, för det ska jag:)

Fredag

Hej alla!
Kan börja med att berätta om när jag skulle gå och lägga mig igår.
Helt sjukt vilken stor spindel som satt på väggen. Snacka om vilken chock jag fick och mitt hjärta har nog inte slagit så många slag i minuten förut.. Jag hatar alla dom där små äckelkrypen. Och denna va gigantisk. Det borde inte få finnas sånna spindlar i sverige. Dessutom hade den bara sju ben så det va lite mysko.. Men iaf, så fort jag skulle stänga dörren så fick jag se att den satt på väggen. och jag skrek och flög upp samtidigt och sa till mamma att, jag tänker aldrig mer i hela mitt liv gå in i mitt rum igen om du ta bort den! Och hon gjorde det. Usch för sånna!!!

Vaknade idag och hade inga planer förutom att jag skulle städa min garderob, och ja det va inte lite kläder. Tog mig 3 timmar att gå igenom och prova den.^^
Det åkte ut en hel del så nu är det bara att åka till ngn annan stad än denna skitstaden och fylla på med nytt^^ me like!

Eftersom alla typ flyttat härifrån, och de flesta är iväg på annat håll har jag inget specielt att göra ikv. Och här tänker jag inte sitta och fördröja tiden iaf:P

/Malin

Torsdag

Sådär, nu har vi vinkat av Lisis också.. Usch jag gillar inte att ta farväl av ngt. Ooops lät som om hon dött eller ngt, men nejnej lugn. Hon ska bara flytta. Önskar dig lycka till hjärtat!<3

        
Lisa, Jag, Milan och Felicia          Jag och Milis.
                                                          Jag vet att hon är sötast i världen gott folk:)


Jaha, direkt när jag kommit hem så blev det övningskörande igen;) Mamma skulle nämligen upp till Ö&B. och när vi sen skulle hem fick vi stanna vid kanten för jag höll på att garva ihjäl mig.
Det va såhär. Jag såg att Linnea och Sandra kom gående på vägen, så jag skulle tuta och vinka till dom:) Men först kunde jag inte komma på vart tutan satt. Efter att jag tänkt efter lite så kom jag på att den satt på ratten. Smarte!^^ Så jag tutade men tappade kontrollen över bilen på vägen, så när jag senare skulle växla upp till 3an så funkade de inte av ngn anledning. Och mamma som satt bredvid blev bara mer och mer nervös. Och med det bildades det en fruktansvärt rolig min som jag absolut inte kunde sluta skratta åt;)
Men efter att vi samlat kraft till att fortsätta kör vi en liten bit till. Och vipps så blev det rött och jag fick tvärnita för att försöka lyckas stanna bakom sträcket. Men icke sa nicke. Sträcket va inte framför bilen utan under och va i samma höjd som baksätet;) Och även där blev det ett skrattanfall. Vi körde hem och vi fick båda pusta ut!

Jaja, det va ganska spännande måste jag erkänna;) specielt det där med att tvärnita^^ haha!

Har fortfarande inte blivit ngt besök i min garderob, men i mon, i mon SKA jag verkligen ta tag i det:)

Ha det kanoners!
/Malin



Shululu:)

Idag vaknade jag utav dom ljuva stämmorna som våra kära skator har.. Nej, jag hatar att bli väckt utav dom! Så upp och stänga fönstret och sen lägga sig igen för att förhoppningsvis kunna somna om. Tror ni det gick eller? Rummet va som en bastu och då kan man inte sova. Jag gick upp och satte mig framför TV'n där de va OS. Jag satt där inte alls länge eftersom det inte va ngn sport som intreserade mig så jag gick in till min säng och la mig igen. Äntligen somnade jag om. Dock bara en timme men det behövdes.

Klockan två skulle min syster (Maja) börja jobba och eftersom hon skulle ha skjuts ut till jobbet så frågade jag mamma om jag kunde få visa mina kunskaper i att köra bil. Det gick kanon(Y) host!

Iaf, jag och Mummy bestämde oss för att ta en mor & dotter tripp i stan och just när vi kliver ur bilen börjar det pissregna rent ut sagt. Jag tog upp mitt paraply och det va kanske inte bland de bästa.
Man fick inte plats två stycken under det och det klarade inte ens lite vind för då stod det helt plötsligt åt andra hållet.. hmm?

Nu sitter jag bara och vänta på att Milis ska komma så vi kan gå ner och möta Lisa på stan för att ta en avskedsfika.. Vi har även köpt en present till henne som består av toapapper, toapapper och åter toapapper. Det ligger en hel del historia bakom detta, men den orkar jag inte ta nu. Dessutom kom Milan nu:)

Se ya!

Onsdag

Tjo igen!
Dagen blev inte som planerat, som vanligt får jag väll tillägga..
Eftersom jag slet mig ifrån datorn och såg mitt bombnedslag till rum så kände jag mig illa tvungen till att städa upp det. Och rätt vad det va kom jag på att det hade varit roligt att möblera om också! Jag kan säga att just nu ser det hemskt ut! allt står huller om buller och upp o ner i rummet och jag är så trött på det nu så jag tyar inte att ställa i ordning det som det ska vara:( Så ngn träning blev det inte idag, heller.. Fast kan säga att det är inte hur lätt som helst att möblera heller utan det är ganska jobbigt det också!
Men K-hamn blev det iaf. Glasögonen satt perfekt och det kändes kanon(Y) Och det blev även ett litet besök på stan, där jag hittade mig en tröja och lite smått o gott:)

Så jag får välle skjuta upp detta igen och ta tag i det i mon innan det är dags för en avskedsfika med Lisa innan hon också sticker..:(
Det bara försvinner folk hela tiden och känns som om det bara är jag kvar snart. Men man få juh vara glá för deras skull iaf. Och visst, nu har man många ställen att besöka så snart som möjligt =D

Tjipptjipp!



Jaha och då vaknar man upp och ställer sig samma fråga idag igen, vad ska jag göra idag?
Hmm, saken är inte den att jag inte ha något att göra, utan att jag har allt för mkt o göra. Mitt rum ser ut som en bomb har smällts där inne och alla kläder har olyckligtvis hamnat på golvet.. (Man får kanske skylla sig själv att man är sådär ganska lat och inte orka lägga in kläderna i garderoben?)
 änker man sen efter är det faktiskt inte så jobbigt. Tar max fem min om man gör det efterhand som tvätten kommer in på rummet. Oj, blev en hel del text om bara kläderna på mitt rum..

Nej, idag är det annat väder än vad det va igår och det gör mig på bra humör:) Jag hade tänkt kolla igenom en stor runda i min garderob och se vad som behövs köpas in nu till hösten och vad som ska ner i en svart sopsäck =D
Efter det hoppas jag på att mummy slutat så vi kan åka till K-hamn och hämta mina nya glasögon som blivit klara. Och efter det, tro det eller ej gott folk, så funderar jag på att åka ner till gymmet och träna konditionen. Det är nästan pinsamt så dålig den är!  Så sådär ser väll min dag ut, inte extremt jobbig kanske men det är de som är så skönt med att det fortfarande är sommarlov. Bara ta det lugnt!

Vi hörs säkert senare.
Take care! <3

Min tur!

Jaha och då var det även dags för mig att skaffa mig min egna blogg. Hade inte tänkt att göra detta inlägget sådär himmelskt långt med information om vem jag är osv.
Nej, utan jag tänkte bara säga att här skriver jag ner vad som händer i mitt liv i en tid framöver.
/Malin


RSS 2.0