Sen uppdatering

Tja på er:)
Blev ingen uppdatering igår eftersom dagen va planerad så tajt.. Men är kommer en snabbrepris;)

Igår:
sista dagen som jag jobbade. Lunchade med Dea och hennes pappa och min pappa på andra våningen:) Pratade om gamla minnen som vi varit med om sedan vi va små knattar;) Slutade vid lite över fyra och åkte med far hem.
Då la jag mig i sängen och vilade. Det behövdes vill jag erkänna. Men efter en timma var det dags att göra sig i ordning för fest. Vi va ngr stycken ute i mitt rum innan vi fick skjuts ner till stationen utav milans bror. Haha ja herregud! Men vi kom ner till tåget och åkte in. Tågresan va ganska så nice också men jag blev lite besviken inne i kna. Va inte alls lika roligt och det va såååå glest med folk. Riktigt tråkigt! Och jag va svin hungrig, det gjorde juh inte saken bättre precis;) Haha. Och för folk som inte känner mig, så blir jag riktigt sur om jag inte få mat.^^
Vi åkte hem och därmed somnade milan och jag så hårt att inget kunde väcka oss..

Idag:
Vaknade och såg hur rummet såg ut. Oh herregud tänkte jag, måste göra en storstädning här ute i rummet. Så det va så hur min dag fick börja. Milan gjorde frukost och jag skrubbade och skurade bort allt ifrån bord och golv.
Efter detta tänkte vi att det skulle sitta bra med en fika. Så vi drog oss ner till andra våningen och skulle fika. Men magen behövde mer än en fika så det fick bli en kycklingsallad också:) Satt där ett bra tag och pratade om gårdagen. Haha, alltid lika roligt att berätta för varandra;)
Men klockan blev mer o mer och milan och jag funderade på hur dags dom stängde en sånhär lördag (enligt mig) och söndag (enligt milan).. Jag var helt inställd på att det va lördag idag. Och milan söndag.. hmm? ^o) Tillslut kom vi fram till att det va fredag.. Haha, snacka om koll=D
Men när jag kom hem idag, hade allt folk redan hämtat sina saker så mamma o jag åkte in till kna för att köpa mig mina nya träningsskor. Äntligen säger jag!! Behövdes.

Och nu sitter jag här och orkar inte göra ngt annat än att ligga i soffan och kolla på TV.. Lägger upp bilderna ifrån igår här så ni har ngt att kolla på:)
/M!

 Emilia och jag.

 Dea, Milan och jag.

 Det blev lite rita och gissa. Här på bild: Anton, Dea, Milan och Martin.

 Tre glada människor. Kenni, Jag och Anton.

 Folk. Kenni, Flis, Dea och Anton.

 Emil och Kenni.


 Avslutar med kvällens konsverk som Martin byggt!

Jobb och hockey

Idag vaknade jag halv åtta och stressade på mig allt och hann faktiskt till fem i. Pappa hade lämnat mamma på stationen för hon skulle ner till Maja och vara där en natt oså:)
Jag jobbade iaf, och sen snabbt hem och vände. Skulle nämligen ner och träna tjejerna. Pappa kom och hämtade mig och när vi precis kommit innanför dörren kom Lisa=)
Vi pratade och pratade och pratade. Det fanns sååå mycket att berätta för varandra. Men iaf, åkte upp på hockeyn och träffade Andrea. Och ja, det blev inte så mkt kollande på matchen för vi hade fortfarande lika mycket att prata om. Men iaf, jag tog mig ner i slutet och pratade med kusin.. Och snart borde han lägga av, han är ganska gammal nu också;) Men iof så är dte juh skoj så länge han fortsätter ^^

Ja, och nu kommer vi till det vanliga när pappa och jag är hemma.. Varken han eller jag är någon vidare kock. Så allt slutade med att jag fick ta mig en liten macka ist.. Men men jag överlever ändå:)

I mon blire jobb vid åtta till fyra och sen hade jag tänkt att vara på gymmet lite innan jag bestämde med Andrea och Lisa ikv att vi skulle göra ett besök på piraten.. Men ah vi få se hur det blir med det:) Få se om jag hinner allt.. Är tvungen till att plugga lite också faktiskt så jag slipper sitta på söndag. Men det kommer det säkert sluta med ändå..

Nahe, ganska trött. Hade inte varit fel med några Sunes Jul avsnitt nu och somna gott till det:)
/M!

Besök hos lilla Elvira

Todeloo igen:)
Gissa vem som vann på squashen idag?^^ Ah helt rätt, Jag=D Så stolt är jag. Haha. Men iaf, stack ner till gymmet tidigare ikväll och där var vi knappt i en timme eftersom bion inte skulle vänta på att vi skulle bli nöjda och belåtna där nere.
Vi sprang nästan till biografen för att se Patrik 1,5.. Jodå, den va väll bra. Haha, ibland iaf=D Nemen kvällen va mysig oså. Inte umgåtts med Milis sen jag vet inte när. Så det behövdes kan jag lova(:

Ska jobba i mon, och tror att jag börjar vid åtta ist(: Sen blire hockey med Lisis.. Muy trevlans!
/M!








(Bilder ifrån squashen som ni säkert redan förstått)






Igår åkte jag ut till Saxemara med alla brudsen. Där kollade vi på film och bara lyssnade på vad Lisa hade att berätta. Riktigt spännande och läskiga saker måste jag erkänna. Usch för det!
Mor hämtade mig och dte blev dags för sängen..


Vaknade redan vid nio i morse, lite förvånad över mig själv:o Har aldrig hänt, men jag somnade om ganska snabbt. Jag gick upp vid halv tolv och gjorde mig i rdning för ett besök hos mitt lilla kusinbarn. Så jag gick ner till bussplatsen och satte mig o väntade nästan ihjäl mig på bussen. Den är ALLTID försenad. Så jag ringde mamma så hon fick komma och plocka upp mig och sedan köra mig vidare till kallinge.
Väl framme blir jag bemött av vääärldens leénde utav denna flickan.



 


Världens sötaste!

Var där i 3 h lite drygt och sen hämtade mamma mig igen. Vi svängde inom Team Sportia och såklart hade dom inte skorna i min storlek.. Och jag som ska ner till gymmet nu och spela squash med Milan.. Blir lite smått sur på detta faktiskt!

Efter gymmet ska vi ner till bion och kolla på film. Och fråga mig inte vilken för det kommer jag inte ihåg. Hänger med ändå=D haha!

Hörs senare ikv kanske:)
/M!

Måndag=jobb

Hejsan underbaringar som läser=)
Första dagen på lovet och det va jobb som gällde..Började klockan sju och hade därför ställt klockan på 6, HA trodde jag ja.. Hade satt den på 05.15:o Något förvirrad eller? Blundade fortfarande tills jag satt upp. Då jag öppnar ögonen och ser att klockan bara är lite över fem:o Amen malin vad gör du uppe såhär tidigt tänkte jag. Så jag la mig ner och somnade om. Sedan ringde min andra väckaklocka. Då va tiden lite mer passande. För er som itne vet så har jag tre väckaklockor. Måste ha det eftersom jag bara somnar om annars;)
Åkte med far ner och där skulle jag sitta frm till lunch. Och det va precis vad jag gjorde! Efter det blev det lunch och jag gick upp till mormor och morfar för att käka=D Att man måste rulla därifrån när man sak gå.. Efterrätt och massa sånt får man också:)

Men dagen led mot sitt slut och klockan blev fyra! Åkte hem och snabbt ner till sporthallen.. Tränade brudarna, och ibland är dom helt underbart roliga med sina kommentarer. ojojoj!

Och nu sitter jag här. Väntar på att milan o dom ska träna klart så jag kan åka ut till saxemara för en mysig filmkväll med tjejerna nu när alla äntligen är samlade igen=D

I mon har jag precis bestämt mig för att åka upp till kusinen (eftersom det itne blev så i helgen) och där ska jag hälsa på lilla kusinbarnet som jag inte sett på hela sommaren.. Sen had ejag tänkt ta mig ner till gymmet om foten orkar bära mig. Har som sagt skadat typ hälsenan och kan knappt gå. Men det är bara att köra på eftersom det blir hockey på onsdag ist för träning=D

Men man kanske ksulle åka ner till sporthallen och kolla på när dom tränar? Hade varit roligt:) Vi hörs!
/M!

Så var det söndag igen..

Jaha ännu en helg avklarad. Dock blev denna helgen inte som jag hade tänkt mig. Igår hade vi gäster här hemma och jag stannade kvar och åt. Lisa kom och vi kollade sällskapsresan, asså dom är så härliga dom filmerna. Jag känner igen mig i varje situation som Stig är med om:P Iaf, klockan blev ganska mycket och jag somnade..

Sanna ringde och väckte mig och tur var väll det eftersom vi bestämt att hon skulle komma hit för vi skulle göra programmet till uppvisningen. Vid elva anlände hon på våran garageuppfart och steg in;) Vi blev klara ganska snabb! Blev en lång fikarast (som vanligt).. Klockan halv tre skulle jag vara i hallen för att ha lovat Milan att kolla på Matchen mot hästö. Duktig hon är! =D Iaf, jag skulle dit med Lisa och aaaah vad längesedan jag såg henne. Efter hon flyttat till Halmstad när skolan bröjade och sen inte sett henne på 10 hela veckor. Kändes som en evighet. Gud, man inser verkligen hur mycket man saknar henne... Men detta skulle itne vara sista gången vi skulle ses. Förmodligen hänger hon med mig på hockeyn på Onsdag och sen skulle vi se om vi kunde träffas med Milan och Flis i mon också på kvällen eftersom jag jobbar i mon..
(Matchen slutade lika)

Och det blir inget gym för mig ikv heller eftersom Hannah snart kommer upp och hämtar mig för att dra ner mig på salongen:) Mysigt!
Skulle även ringa Dea senare ikv, se om vi orkar hitta på ngt^^

/M!

Helg och lov, två flugor i en smäll;)

Äntligen heeelg gott folk, och inte minst, looov också:) Det var sån befrielse att gå ut ur skolans dörrar idag vid två. Wiie, fastän jag vet att lovet kommer att springa iväg så har jag ändå mer än en veckas ledighet framför mig.. Det behövdes kan jag säga. Så mkt vi haft nu veckorna innan lovet är helt sjukt! Usch nej, nu lämnar vi det bakom oss och ser framåt ist=D

Helgens planer. Jahni, i mon ska jag förmodligen upp till kusinerna och hälsa på. Längesedan jag träffade dom och mitt lilla kusinbarn. Nästan så man skäms för man inte haft tid att åka upp.

Söndag kommer Sannapanna hit och vi ska göra programmet till våra tjejer till uppvisningen som är i december. Första gången jag ska sitta och bara KOLLA och inte medverka i den. Få se om jag klarar det eller om jag saknar det allt för mkt...Kommer allt ihåg hur stressigt det är. Hit och dit, byta om efter varje program och in och göra programmet ut och byta om. Sen har man barnen som man ska passa upp på det också och säga när dom ska in och köra sitt race. Men dom är så stora nu ändå, men i mina ögon är dom alltid små :)
Sen så har jag lovat  Milanbruden att komma o kolla på hennes match som dom har mot Hästö på eftermiddagen. Ska bli spännande, och sen efter det drar jag mig ner till gymmet och tränar:)

Veckan är inte så mkt planerad förutom att jag ska jobba tre dagar och sen ska jag på hockey på Onsdagen, eftersom det är då min kusin är med i bortalaget så får ställa upp och komma o kolla då. Dock missar jag min träning men det ska jag nog allt hinna ta igen;)

Sen vet jag nog också att det blir piraten på torsdagen.. Så jag har lite o göra ändå =)

Ska se om Milis skulle komma hit efter hennes träning nu eller om hon inte kunde eftersom att fixa skjuts hem är svårt, så det återstå o se^^
/M!

Torsdag

Tjena alla människor:)
Idag hade jag sovmorgon så jag gick upp ganska sent och somn vanligt blev det stressigt i slutändan. Men jag cyklade på så snabbt att mina ögon sprutade och jga va varm när jag kom fram till skolan. Engelska första och sen lunch.
Åt ganska snabbt och sen blev det matteprov, och njaa det kändes väll inte så fruktansvärt bra faktiskt.. Och tillslut va det dags för veckans segaste lektion, Estetisk verksamhet!

Cyklade hem och tog det lugnt. Åkte ner till gymmet och där träffar jag sussi som precis hade tagit sig ett träningspass. Men jag övertalade henne om att följa med in på coren och det va vad hon gjorde, tackom! :) hade riktigt roligt där inne på passet så.. Efter en halvtimme idag fick det duga eftersom min mage inte tillät mera.. Grymt ont i den men kna erkänna att det blev bättre efter man tränat så=)

Och nu ligger jag i min säng och kollar på TV. Sikket liv! Nej men det är faktiskt skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull..

Slutar vid två i mon, och det hade gynnat mig om mor och jag hade kunnat åka ner till team sportia och köpa mig ett par nya träningsskor eftersom jag "tränat" sönder dom andra^^ Där blev jag faktiskt lite stolt:)

Annars få man välle se vad som händer imon. Man kan juh alltid hoppas på ngt spännande;)
Go kväll!
/M!

Två skoldagar kvar sen är det ledigt:)

Tjenatjena :)
Hur är läget med er? Hoppas allt är bra. Med mig, jotack! Vaknade på helt lustigt humör och va inte alls glad. Varnade kompisarna att detta skulle bli en misslyckad dag för min del så att dom kunde hålla sig ifrån mig om det nu skulle vara så;) Men dagen har faktiskt varit riktigt underhållande måste jag erkänna.

Började med matte och ja, den lektionen är juh som den brukar. Alltså genomgång och sen går vi ut och ta oss en bensträcka på typ en kvart;) haha!
Och sen hade vi svenska. Och lyssna o häpna, det va en fågel i våras klassrum!!:o Jag är skit rädd för djur och inte minst fåglar!! Usch detta va konstigt:S Lite roligt också haha. Men Ludde tog den och la ner den i fickan (de tkt jag va riktigt skoj) och sen så släppte han ut den i den vida världen igen;)

Sen blev det spanska, och där vare bara en massa genomgång till provet som blir om ngr veckor..

Och sen va det engelska sista lektionen. När vi då fick tillbaka provet och ett VG är bra för att heta Malin. Så jag blev super nöjd.. Haha!
Och lite senare in på lektionen vi började diskutera Torbjörns 2or som han skrev på tavlan. Ingen kunde se vad det stod och Ludde skriker snabbt när han ser detta:
- vafan är det där?
Torbjörn svarar inte utan radar upp alla siffror ifrån 0-9 och med detta ville han att vi skulle gissa. Inget va sig likt, och han va tvungen o säga det.
- En tvåa.
Vi bröjar skratta och tillslut säger Ludde:
- Nemen vafan! Det där ser juh ut som en sprattelgubbe utan armar.^^
Då började vi skratta, eller jag iaf med min kassa humor;)
Men tänkte man efter så gjorde de det faktiskt:P

Vi slutade en kvart tidigare och jag hade sällskap med frida en liten bit. Och då pratade vi som vanligt gamla minnen..

Och nu ska jag ner o träna tjejerna och sen bär det av till gymmet med Linn och Line :)

tjoooo!
/M!


Veckans jobbigaste dag, nämligen Tisdag!

Hejsan hoppsan!
Idag hade vi sovmorgon till tio för att precis när jag skulle hoppa upp på min racecykel ringer det på min mobil. Vem kan det vara tänkte jag, joooooo o inte milan babe:D Hördes redan när hon sa hej det är Milia att det va något som gjort henne glad:P Sedan sa hon:
- Vi har ingen spanska idag på morgonen.
Wiiie jag blev överlycklig:D Så jag la mig o vilade lite..
Men kom till skolan och hade Naturkunskap i ungefär 20 minuter för sedan var det dags att gå iväg och kolla på den dära teatern som ajg såg så mycket fram emot. Den va kass! Riktigt kass, visst jag har sett sämre men denna va nästan i klass med bottnen..
Besviken blev jag eftersom jag hade tänkt mig någon riktigt rolig och showig men nejnej denna handlade om tjaa, vet inte ens vad den handlade om^^
Men vi gick snabbt tillbaka till skolan och åt.. Därefter väntade idrotten, och jag trodde ärligt talat jag skulle svimma!! Konditionsövningar, inte min grej precis.. Örk för det! Men jag tänkte att detta ska väll också ta slut någon gång som allt annat gör och vipps så vad idrottslektionen över;)
Linn och jag cyklade hem, eller ah, Linn skjutsade mig;) Haha! Och när vi väl va hemma åt vi en liten bit äcklig mat eftersom vi inte är några kockar..
Vi skulle bara vila lite middag tänkte vi, och pang bom så hade vi båda två somnat=D Sååååå skönt!

Och nu är jag hemma igen. Lyssna och häpna, JAG HAR INGA LÄXOR ATT GÖRA!!!! jag känner mig fri, ääääntligen!! Fast visst lite har jag alltid o göra men det är inget stort denna veckan. Tack o lov för detta, nu kan jag ge gärnet på min träning och sömn ist=)

Bara detta gör juh mig på såååå mkt bättre humör så jag skulle kunna sitta här och rabbla upp hur många positiva saker som helst, men då hade ni nog somnat innan listan tagit slut. Så jag tror att jag måste avrunda här(:

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!!
/M!

Gladgladglad!!!

Idag vaknade jag på rätt sida, äääääntligen! Att det ska ta sån lång tid. Men nu är jag lycklig igen. Usch vaknade och hade någon lustig slags träningsverk, va liksom mer stel och hade ont:S Men frågan är om den riktiga träningsverken kommer i mon ist?? Hmm.. Få välle stå ut.
Hade matte idag, va inte bara jag som inte fattade den där läxan, så vi la det åt sidan och fortsatte, och tro det eller ej men jag fattade det andra och det va positivt!

Vet ni? Jag ska på teater i mon:D satt för någon dag sedan och klagade på att man aldrig fick gå på teater nu på gymnasiet. Men Torbjörn kom in idag på svenskan och frågade om någon va intresserad och jag reste mig först utav alla och utan tvekan säger jag, jaaaaa, jag vill!! Och det visade sig att hela tjejligan ville också hänga på, så det ska bli kulkul:)

Bara fyra dagar kvar på denna veckan och det ska jag klara av! Tänk vad snabbt tiden går? Har redan gått i typ 9 veckor, och det känns som om man gått ett helt år i 9an, man har hunnit med så mkt så det är inte klokt! Så det är inget snack om att lovet är efterlängtat! Ska dock jobba tre dagar men det är bra, för just nu behöver jag pengar.. Lite tomt med det måste jag erkänna. Och det är inte direkt jobbigt att jobba där så det ska nog lösa sig. Det enda jobbiga är att man måste stiga upp på morgonen sådär äckligt tidigt, nästan mitt i natten lixom=S

Nahe, ska in och sätta mig framför TV'n med mor nu en liten stund(:
/M!

Redan söndag?

Sjululu:D
Nu är jag hemkommen ifrån gymmet:D blev lite extra idag.. Först aerobicen sen core och sen hade Line och jag bokat squashen idag. Tro det eller ej, men snart har vi klämm på det där^^ Och i mon kommer jag varken kunna gå, skratta eller borsta håret:P Kommer ha sjuk träningsverk.. Kommer dit och ska lägga på mina vikter på stången, så kommer Line bakom och säger ganska kaxigt:
- Pöh, ska du inte ha mer malin?
Jojo tänkte jag, kan väll kanske lägga på ett kg till på båda sidorna.
Både hon och jag kollade på varanndra som om att vi skulle dö vilken sekund. Shiiiiiiiiet vad jobbigt!!!!:O haha!

Veckans planer nu då..
Ska träna och sen förmodar jag att jag ska ner till Hannah igen på salongen och fixa till lite saker oså:) Sen ska jag nog bara njuta av att det bara är en vecka till lov. Det är härligt!!

(Line på bilden)

Nahe, ska kika runt lite här på nätet nu så vi hörs i mon:)
Tjipptjipp!
/M!


Helgen går allt för snabbt och känns som man inte hinner med att göra ngt alls?
Sitter här med denna äckliga matteboken i mitt knä, förstår absolut ingenting! Kan vara för att min mattelärare är sämst i hela världen på att ha genomgångar, han tar sånna självklara saker när det inte ens ha något med kapitlet o göra! Nej jag blir så deprimerad att ajg tänker säga i mon på lektionen hur läget ser ut! Lite värre är att vi ha matteprov på torsdag så vore juh en fördel att man förstod vad som kommer att komma..

Dessutom är naturkunskapen också ett helvete! Ska göra en fjantig rapport om en blåstång?:S Då undrar man juh om det är nödvändigt? Den ska dock vara inlämnad på fredag så hinner kanske med det i veckan, men hade varit skönt att få slänga den på honom på tisdagens lektion! Puuuuuuuuuuuuuust!!!!
Ska inte lägga ner mycket energi på detta iaf!

Posetivt är att jag ska träna ikv:D Tro det eller ej, men Line ville hänga på idag:) Så det blir skoj skoj..
Nahe jag ska fan skita i läxorna för jag spyr snart på det!!!
Så nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, som man kunde göra förut på helgerna:)
/M!

Nu är det lördag igen!

Tänkte på den där låten, snart är det lördag igen.. haha den är härlig:)
Har precis kommit hem ifrån en shoppingrunda inne i Kna med syster. Av någon lustig anledning åker vi alltid in till kna när vi ska umgås för hon är hemma. Visst är det roligt, om man nu skulle ha så mkt pengar så man kunde köpa allt som man vill ha.. Det är lite jobbigt!!

Men hon hämtade mig igår när jag varit ute hos Milia och hennes familj. Va så längesedan att jag va tvungen till att ge hennes mamma en kram:D Hon och jag är nästan lika bra vänner som Emilia och jag är så det så=D hihi! Men milias syster elin, hennes bästa kompis va också på besök med sin lille pojk så det va fullt hus framför TV'n. Kollade klart på idol och sen bara pratade milis och jag en stund:) Myyysigt vill jag lova(:

Nahe, nu hade jag tänkt att ta mig en tupplur. Nej, skojar bara så slö är jag inte:P Ingen aning om vad jag ska göra så vi får välle se^^

Ha en bra dag!
/M!


Äntligen fredaaaaag:)

Idag försov jag mig.. Vaknade vid halv åtta:o Och jag tror jag nästan flög upp ur sängen. Jag sprang in och åt lite snabbt frukost och sen när jag kom ut på rummet igen så skulle jag leta kläder. Tror ni inte att det kommer en baouta stor spindel fram?:S Jag lovar, den va lika stor som min hand.. Jag flög upp i sängen med hjärtat i halsen. Slängde en tidning på den och hade rysningar när jag skulle ta upp den med hur mkt papper som helst och tillslut spola ner den i toan:S Usch för spindlar! Men iaf, svin kallt va det i morse så jag fick skjuts utav pappa:)

Men efter skolan idag kom jag hem och somnade en lite stund. Sköönt:) Så nu är jag piggelin igen! Ska ut till tönten min ikv en runda, Emilia då alltså:) Kolla på tv och tjocka oss kanske?^^ Det var alltförlänge sedan jag va hemma hos henne.. Tiden finns typ inte till längre varken för henne eller mig.. När jag kan spelar hon handboll och när hon kan så har jag något annat inplanerat.. Men sånt é livet! Vi vet ändå att vi ha varandra=D

Ska bara äta en bit mat innan. Potatisbullar va det i skolan idag och i betyg får de 0 utav 10 av mig. Gillar verkligen inte det. Ryser bara när jag hör ordet!

Hoppas eran fredag bli kanon;D Och tänk på detta, du lever bara en gång och livet är förkort för att tveka! So hey ho, let's go;)
/M!




Det är 4 månader sedan idag som du försvan som en vind ifrån mitt liv.. Tanken skrämde mig att du inte fanns kvar vid min sida som du gjort förut.
Jag visste bara att du skulle kunna sväva där uppe som den ängeln du är och kolla ner på mig igenom ditt lilla kikhål. Saknaden är enorm och den blir bara större och större för varje dag. Finns ingen som kan få mig att känna mig så hel som du fick. Går inte en dag utan att jag tänker på dig, det ska du veta. Minnerna finns kvar och det kommer dom alltid att göra och dem få mig att känna mig som liten igen, då tiden va som bäst med dig!
Det finns alltid något som kommer saknas inom mig, och det är du farmor.
Saknar dig!!
/Malin


Snart är det helg

Hejsan alla glada!
Snart är det helg och det gör mig överlycklig=D Skolan är faktiskt riktigt seg på torsdagar. Och jag tror att matteläraren hatar våra klass mer o mer för varje lektion som går^^ Men men! haha.

Jag cyklade hem och träffade syster igen=DD Vi satt alla och pratade tills jag frågade om hon skulle med ner till gymmet o träna.. Visst hon va på och det blev bodybalance och core, hon begav sig hemåt och jag stannade kvar för att köra yttligare ett bodystep pass. Det är förhärligt, man blir heeelt slut i hela kroppen.

Och nu har jag precis duschat och ikv har jag inget planerat! Ingen läxa tills i mon och det gör mig så lycklig:D Behöver inte ens tänka på plugget idag, i mon och på lördag.. Vad jag vet iaf..

Så i mon går vi bara till två och sen blir det hem.. Syster hade funderingar på att träna spinning så man kanske få ställa upp och hänka? aja vi få se:)

Ha en tevlig kväll:)
/M!

Ont i huvudet..

Idag mådde jag prima ballerina när jag vaknade i min härligt varma säng:) Dock föll det där prima ballerina precis när jag satte mig ner vid bänken på första lektionen idag..
Jädra vilken huvudvärk jag fick och har fortfarande kvar. Jag trodde jag skulle avlida! Först trodde jag att det va min migrän som var påväg tbk.. Har haft värsta migränanfallen förut som slutade med att man blev sängliggande i runt 5 timmar och spydde konstant. Men har inte haft det sen i somras så jag blev lite fundersam.
Jag sjukanmälde mig, för i skolan kunde jag då inte vara kvar!
Kom inte längre upp än till pappas jobb där jag svängde inom och slängde i mig en massa olika tabletter. Och jag som blir så lustig av sånna medel. Jag blir typ "taggad".. Haha. Aja, jag kände att jag kommer inte palla hela vägen hem, så jag fick lägga mig i deras massagestol i en timme.
Hade bokat tid hos Hanna på salongen så jag fick rusa ner dit och det blev juh inte bättre att sitta där med allt ljud osv.. Men det tog två timmar och pappa körde hem mig! Kastade mig på sängen och somnade direkt. Vaknade upp av att mamma kom in och la sin riktigt kalla hand på min kind. Snacka om att jag blidde sur?;) haha!
Men klockan hade redan hunnit bli fyra och jag har barnen själv idag på gympan så fick åka ner dit..
Jobbigt det måste vara att ha en ledare som inte kan ge fullt ut?? Sorry kids!

Men nu är jag hemma iaf, pappa hade köpt en bakelse till mig för han tror att huvudvärken går över med hjälp av en sådan. Haha, han är för rolig min far:D Åt en liten bit på den och 100 spänn till den som kan äta en hel bakelse utan att spy eller få ont i magen! Jag tycker bara det växer och växer i munnen på mig. Men tack för tanken pappis :D

Har fortfarande grymt ont så det blir sängen tidigt ikv. Och nu SKA jag verkligen följa det jag säger!!!

I morgon äre torsdag och det betyder att snart är det heeelg:D Haha! Syrran kommer hem i mon också.
Ska skriva en bokrecension om min engelskabok "the outsiders", blir nog ett telefonsamtal till Line ikv som läser samma bok;) Se om vi kommit fram till samma sak^^ Dock var hon på sidan 30 utav 220 sista jag pratade med henne så detta kan bli bra! haha.

I mon ska jag träna, blev inget idag eftersom huvudet inte tillät mig till att gå ner dit.. Så i mon blire extra långt och extra jobbigt, extra extra;) haha. Nej, plugga klart matten sen är det sängen som gäller Malin!

/M!

Tisdag..

Helt snurrig i bollen är vad jag är, först trodde jag att det va måndag när jag skulle skriva rubrikern. Sen ändrade jag till så att det stod onsdag. Sen började jag fundera lite och va tvungen till att tänka efter riktigt mkt innan jga kom fram till att det är tisdag! Haha.

Men idag är det TISDAG, och dagen ha varit jobbig ifrån morgon till kväll. Bara en massa plugg och lärarna tror man ska hinna huuuur mkt som helst. Så när jag kom hem nu vid nio ikväll så satte jag mig ner och pluggade ngr tal matte. Och jag fattade faktiskt, utan att behöva frågar far min =D

Och nu har jag haft en veckars huvudvärk och den går inte bort? Börja undra vad detta är för något mystiskt? Sitter säkert ett litet mystikst djur inne i mitt huvud och biter eller ngt;)

Onsdag i mon och vi slutar redan vid 12.20 så himmelskt hääääärligt! Och därefter ska jag ner till Hanna på salongen och göra ännu en förändring^^
Och och och på Torsdag kommer Majsan hem =DD Skojskoj! Ska visa henne en film på när hon och jag va små. Line och jag satt nämligen och kollade åp filmerna i helgen och vi hittade hur mkt roligt grejs som möjligt i dom. Så vi få väll se om vi kan ta oss tid båda två att kolla på det, eller kasnke tom hela familjen nu när vi äntligen är samlade igen =)

(Har fått tbk min mobil nu, ääääntligen! Den ha varit efterlängtad)

Nahe man borde sova tidigt, eller ah det har jag sagt varje dag nu i ngr veckor... Stora ord, liten verkstad brukar man slå till med;) Men jag brukar slå till med den här ist: Sov gott alla människor!:)
/M!


Ny vecka!

Igår funkade det inte att uppdatera när jag väl skulle ta mig tid på kvällen o göra det, så det får bli en idag ist:)
Har iof inte så mkt och säga ifrån igår mer än att jag drog mig ner till gymmet och trännade två pass, Ronaerobic och core:) Man blir juh sådär härligt trött efter att ha tränat det.

Idag hade vi fetesovmorgon som alla andra måndagar och det började med matte. Våran lärare i det är helt störd, tror vi ska hinna 10 sidor på en lektion? jag hinner max två. En om jag sitter med frida, för då har vi så mkt annat o babbla om så^^
Sen blev det svenska och som om detta inte va drygt då. Vi skolle skriva ngr lustiga dikter som hette ngt sjukt konstigt. Enligt mig tycker jag att en dikt ska rimma men inte det här inte... Men min blev såhär:

Skolan suger skit,
man får en massa läxor
det tar kol på en.

Denna tyckte dom va bra så dom skrev av mig=D Just vid det tillfället va jag extremt trött och hade ont i huvudet så jag va så negativ till allt.

Sista lektionen va SH och dom lektionerna är faktiskt roliga:) Kan vara för att man ha en bra lärare i det också! Härligt.

I morgon äre tisdag och det är en fullspäckad dag från 09.00 fram till 21.00.. Så ingen bra bloggdag, men ska försöka ta mig tid till att skriva ner n¨got kladd då också:) Nu ska jag nämligen äta och sen plugga. Sova tidigt för huvudvärken som jag fick förra onsdagen har fortfarande inte släppt..

God kväll! =)
/M!


Lördag

Tjenas igen:)
Blir en kort uppdatering nu såhär mitt i natta! Sitter nämligen och kollar på sällskapsresan med Line och David:) Har inte gjort så mkt idag.
Line kom med fyra tåget ist. För tåget gick inte vid tre tydligen.. Men när hon kom in så bara snackade vi lite och sen tog vi oss tid att laga en bit mat. Sen kollade vi bara på film och gick en sväng:)

Men skriver lite mer i mon faktiskt, måste vara lite mer social nu:)
Sov gott folket!
/M!



(Jag och min storasyster)

Hejsan hoppsan lillebror:D
Är det inte härligt att vara hemma själv? jag tycker det är uuunderbart!! Göra precis som man vill, och inte behöva höra tjatet, Malin nu får du ta tag i dagen och göra något:P

Här sitter jag vid matbordet och lyssnar på musik och vänta på att klockan ska bli lite efter tre. Då kommer nämligen Line hit:) Få se vad vi hittar på för bus här hemma i huset.
Börjar faktiskt bli lite smått hungrig, men bara att varma maten som mamma lagade igår, eller så kan jag alltid ta cykeln upp till måmå och måfa sen. Äh, jag få se hur jag gör:)
Kan säga att min rygg mår bättre idag och hela jag gör också det, men fortfarande sprängande huvudvärk men det är överskattat;) haha!

Kan säga att jag kollat när jag och min syster va små, haha man hittar alltid något nytt roligt o det hela. Gör Maja en sak så kommer jag två minuter och gör likadant;) Samma sak om hon säger något så kommer jag två sek efter och säger exakt samma sak:D Haha ja, rulla fram & förstöra va typ mitt motto när jag va liten;) Tahaha! Ja, alla har vi en gång varit små^^ Kan inte tänka mig att man varit sån liten plutt precis:S Tiden har gått försnabbt..

Nahe, vi hörs under dagen den långa:)
/M!

Äntligen fredag!

Tjena allihopa:D
Det första jag tänkte på när jag vaknade i morse va, engelskaprov och sen är det helg. Ouh provet kändes faktiskt förvånandsvärt ganska bra. :) Men bara för man säger så, så går det åt skogen ist.

Klassen va som vanligt serriös för fredagslektionerna så jag har skrattat en hel del idag också:) Härligt när man får sånt där skrattanfall så man knappt inte kan andas:D Me like!

Efter skolan drog mamma, pappa och jag in till kna för att lämna in min dator.. Dom trodde bara att det behövdes en återinstallation så det va vad dom fick göra, medans vi gick i lite affärer. Kom tillbaka och nu har jag precis installerat om allt och det tog en himmelsk tid:S Få se hur länge den håller nu tills vi måste åka in igen..

Ikv skulle jag varit med alla kompisar men eftersom jag inte mår så vidare bra så fick jag hoppa över det. Känner mig helt yr och fryser som en hund så inte alls på humör för att ha skoj. Känner bara för att ligga här under tävket och kolla å film:)

Vi hörs i mon ist=)
/M!

Torsdag

Tjofräs!

Vaknade upp och hade samma huvudvärk som igår. Men jag kände att jag inte kunde stanna hemma en dag till. Så jag hoppade på cykeln och cyklade till skolan. Engelskaprov skulle vi haft första lektionen men jag hann skriva mitt namn och klass sen gick brandlarmet;) Wiiie, fick då en extra dag till att plugga igenom allt.
Så det va precis vad jag gjorde efter två pass nere på gymmet:) Första var core, i en hel timma:o Jag trodde jag skulle avlida. Och jag kan då säga att slappna av, det är inte min grej precis:D Sedan blev det squash (stavning?) en timme. Alltid så serriöst när Line och Malin är på humör;) Övertrötta kallar jag det men:) Den synen tror jag många hade gjort mkt för att se när vi springer runt där och känner oss som elefanter som springer..

Och nu är min nya dator helt lustig så måste in och lämna tbk den. Hoppas jag får en ny, men man vet juh aldirg med de där affärsnissarna. Pappa och jag ska in i mon efter jag slutat iaf:) Få se vad vi kan göra åt saken:)

Hade faktiskt tänk sova tidigt ikv så ska inte sitta här så länge till. Vi hörs mer i mon säkert:)
Kram och god natt!
/M!

Sjuk

Idag vaknade jag vid halv sju och huvudet va som om det skulle sprängas i tusen bitar. Kunde inte ens tänka mig en dag i skolan så jag fick ringa och sjukanmäla mig. Somnade om tills klockan blev halv ett. Riktigt skönt måste jag säga. Men direkt när jag vaknade, insåg jag att jag måste ta tag i allt mitt plugg. Så jag gjorde faktiskt klart min svenska uppsatts idag. Blev ganska mycket men får la läsa ignom den och se så allt stämmer:)
Och klockan tre var det dags för massage. Och sikka komplimanger man fick:)
"hoppas inte du skäms för din längd malin, för långa tjejer är det finaste som finns" man tackar;)
och sen va det ju att man va övertränad.. Aldrig någon som sagt så förut;) haha. Så där blidde jag lite stolt.

Sen vare hem och snabbt packa kläderna till att åka ner till sporthallen för att träna kidzen. Det gick bra trotts min stora huvudverk. Sen tog jag mig ner till gymmet och det ångrar jag. Inget vidare att träna när man inte mår bra.. Men jag klarade det också och sen blev det hem:P

Och direkt blev det plugg... Och nu har min dator redan börjat bli lustig. Ljudet på den styrs automatiskt, även om det låter coolt så är det riktigt irriterande! Få se m man kan göra ngt åt att:P Slänga den i golvet kanske? Allt funkar med våld, fråga mig;) haha

Nahe god natt, för ikv ska jag sva tidigt så jag orkar med de här två intensiva dagarna innan helg:)
/M!

Jobbiga tisdagar gillar vi inte!

Hej igen!

Den där fem minutaren slutade med att det blev en timme ist. Men det va jag värd;) enligt mig själv iaf. haha.
Men jag gjorde klart engelskan, så i mon kan jag med gott samvete bara repetera allt och sen lägga undan den jävla boken för ett tag! Tack o lov!!

Ska börjar lite smått med min svenskaberättelse snart, men först ska jag beskriva min dag i helhet för er alla som läser:)

Tisdag!
Vaknade up och va huuuur trött som helst.. Ville bara ligga kvar under mina täcken och gräva ner huvudet bland alla mina kuddar. Så efter en halvtimmes segande gick jag upp. Och ångrar mig direkt att jag gått upp, men men. Bad om skjuts till skolan idag från far min, sviiin kallt juh:S Sånna här dagar vill man åka buss.:/
Men men, spanska, naturkunskap och historia innan lunch. Och det gillar man inte!
Sedan var det idrott, och humöret vände direkt. Alla blev taggade och det va dans som stod på schemat;) Hahaha sådär mkt jag skrattade där va längesedan.^^ Folk med noll taktkänsla eller folk som bara allmänt bjuder på sig själv, sånt gillar jag=D Haha. Jag är nog mer den som bjuder på sig själv. Härligt^^

Men alla männsikor som läser, sov gott sen när ni ska få göra det. För min del dröjer det nog en aning, som vanligt..
God natt och sussa sött!:)
/M!


Heeej på alla:)
Ser att statistiken på min blogg ökar för varje dag och det är superskoj att ni läser..

Ligger här i sängen och pluggar. Eller nej det gör jag inte just nu. Jag har faktiskt gjort klart spanskan och samhällskunskapen. Bara engelskan jag ska köra på med sen efter en fem minutare. Skönt att pausa sådär mitt i allt.
Eller både engelska och sen min svenskberättelse.
Kunde verkligen inte somna i natt så jag passade på att tänka på vad den skulle handla om. Och jag tror att jag kom fram till något som kan bli iaf ett G på:D haha!

I moooon ni, i mon ska jag få mig massage!!
Min mamma är bäst för hon ringde och beställde tid och fick han att trycka in mig mellan en rast som han hade.. Han trodde det berodde på att jag va för övertränad. De ni, inte många gånger man få höra det;) Haha! Blev nästan lite stolt =)

Annars tycker jag att det rullar på ganska bra i skolan. Dagarna går sjukt snabbt och man förstår inte vart dom tar vägen:S Roligt har vi iaf, kanske därför^^

Nahepp vad säger ni? Pluga lite engelska kanske. Är så svårt för vet knappt vad som kommer på provet på torsdag så, får väll bara göra så gott jag kan...

Hörs kanske sen!
/M!

Måndag

God Måndag allihopa som läser:)
Hur äre med er? Med mig... ont som fanken i ryggen. Den skriker efter massage må jag säga!
Sitter här med mina äckliga spanskaglosor och samhällskunskapen. Det blev juh inte något pluggat igår direkt så juh mer man skjuter fram att detsu mer blire:/

Skolan idag, ganska posetiva va vi iaf:D trotts att det va måndag igen.. I mon är det en såndär jobbig skoldag då vi ha lunch sent och ingen lärare förstår att man inte kan jobba med tom mage.. Typiskt dom!

Nehe det blev en snabbuppdatering idag.. Måste faktiskt vara tråkig och fortsätta. Känner att snart borde det lugna ner sig med läxor och inlämningar och sånt skit. Så håll tummarna!

God kvällen:)
/M!

Söndagen den 5/10-08

Hej igen:)
Nuså, nu har jag lyckats ta mig hem ifrån gymmet, varit inne i duschen en  runda och ätit en macka.
Ojojoj, vad jag pumpat idag! Usch, mina armar skakar och tjena att jag kommer kunna borsta tänderna eller överhuvud taget inte kommer kunna röra mina armar! Men säger som jag alltid säger, träningsverk, det gillar jag:)
Fick med mig Tilde ner till gymmet fast hon stannade bara på RonAerobicen och skippade Coren. Jag körde båda. Tänkte att jag ändå kunde köra på för fullt när jag ändå va där nere;)

(Tilde på bilden)

Och nu återstår det vanliga, plugget. Man gör verkligen ALLT för att slippa det! Men nu börjar klockan bli mycket och för att jag ska få in något vettigt i skallen så borde jag börja. Dock börjar jag sent i mon vilket gynnar mig ganska mkt:)

Så nahe, upp med engelskaböckerna i nyllet och kör på Malin!

Go kväll!
/M!


God morgon, eller god middag kanske man ska säga:P Klockan har hunnit bli mkt..
Förstår inte att jag alltid ska sova bort miina helgdagar..=/ Men men.

Igår for daddy och jag in till Kna för att köpa min efterlängtade dator. Och nu har vi nog fått igång allt. Bara lite bilder och musik som ska över sen äre klart!

Hann tyvär inte mer än upp ur min säng då jag ser min plugghög som låg på bordet. Jaha tänkte jag sådär ser min söndag ut. Mest ångers har jag nog för svenskberättelsen. Något förslag på vad den kan handla om? Har ingen aning över huvudtaget. Alltid lika svårt att komma på något:/
Jag ska iaf ta mig ner till gymmet för att få svettas lite. Se om det är ngr som vill hänka?  Och glöm att jag ta min cykel ner dit. Det bara sprutar ner regn juh:S Usch för det!!

Hörs senare ikv när jag varit duktig och pluggat(:
/M!

Heeelg:)

Äntligen är det helg mina vänner:) Det va precis vad som behövdes måste jag säga..
Har dock inte uppdaterat här i bloggen men jag tar en snabbgenomgång nu ist. Säger som jag sagt tidigare, bättre sen än aldrig ;)

Onsdag:

På onsdagen var det dags att stiga upp tidigt eftersom vi inte ha någon sovmorgon varken onsdag eller fredag. Men onsdagen är juh nästan lika seg som tisdagarna och vi har lunch så himmelskt sent så man tror att man ska dö av hunger när man sitter på spanskan och näst intill lipar av hunger! Men dagen tog slut och jag for hem. Packade träningkläderna och for ner till sporthallen. Och nu kommer min fråga till er alla!

Hur kan barn ha sååå mkt energi i kroppen?:o

Jag blev helt hysterisk när tjejerna kom till träningen och va som dom va. Dom måste fått någon sockerkick eller någon i den stilen.. Men visst, jag insåg att det inte va någon mening att ta fram och börja på några redskap eller så, så det fick bli en konditionsträning hela träningen så dom skulle få ur sig all energi. Och tro mig, det är underbart att få träna dom varje gång! Man blir själv smittad och träningen blir sååå mycket roligare när det är såhär:) Jag drog mig vidare ner till min egna träning. Då Line också skulle tränat men missade tåget. Och jag kan säga att jag är INTE förvånad direkt. Hon är nog Ronnebys största tidsoptimist!! Haha. Så jag fick träna första passet själv som va aerobic. Hon kom lite efter sju och då va det dags för bodycombat. Funfun vare :) Jag kom hem och va helt snurrig i huvudet och med det somnade jag nästan direkt.

Torsdag:
Idag stod det estetisk verksamhet på schemat och det är juh sjukt vad man blir taggad av att bara höra det där ordet... Där skojade jag gott folk! Finns nog ingen i klassen som gillar det där ämnet som varar i 2 h och 40 min. Men det blev hem och packa träningskläderna och snabbt som tusan ner till gymmet. Bodybalance första! Jag måste nog börja ta tag i det där riktigt mkt eftersom vigheten försvinner ganska snabbt nu när man inte håller på med gymnastiken. Men efter det va det Core som stod på schemat. Tjaa, lagom fjantiga som Line och jag va så blev det juh ganska mkt gjort.. Vi blev klara där och det va dags för sista passet idag, så det blev bodystep. Och har ni inte varit på det så gå!! Det är sjukt skoj och framförallt JOBBIGT! Men det är det härligaste med träningen. Att man känner man inte orkar men man har något som pressar en till att fortsätta och det är fint;) Hem hem ljuva hem. Och därmed blev det att trycka i sin lite mackor innan sängen lockade!

Fredag
Idag folket, idag har jag skrattat så ögonen sprutat. Dock blire inte lika roligt om man berätta vad det va här på bloggen så jag struntar i det. Men runt tio idag va det modevisning i skolan och hmm säger jag nog bara^^ Efter det va det naturkunskapen och där blev jag extremt hungrig. Så där stod Reid och jag o dividerade varför jag va så hungrig. Tillslut lät han mig och några andra att gå ner till matsalen och ta ngr knäckisar. Mkt bättre! Så nu hade jag ny energi till att fortsätta jobba. Men efter det va de mat som tur väl va..
Efter maten bestämde Frida, Linnea och jag att vi skulle upp och hälsa på på snäck.. Men en stor besvikelse blir det när vi kommer upp. Va juh hur tomt som helst:S Det visade sig att de flesta slutar vid 11.45 på fredagarna. Och det där tyckte vi va lite fränt! Vi fick fan gå till två när vi gick på den skolan!

Vi gick ner till stan och mötte upp Line, Linn och Linnea. Då vi satte oss på andra våningen för att fika.
Medans vi satt där kommer berättelserna om pinsamma saker upp och jag lovar, jag skrattade så jag inte fick luft på något sätt.. Jag och Line gick tidigare för att vi skulle inom salongen för att boka tid. Jag fick tid och nu blire dags för en yttligare förändring =))
Vi gick tbk till skolan och hade SH. Och tror alla i klassen va sådär trötta så det blev skrattlektion ist:) Hääärligt!

Efter vi slutat gick jga ner till stationen för att vänta på pappsen då vi skulle köra in till Kna och kolla på en ny dator till mig. Tror jag hittade en som jag ville ha:)

Och senare under kvällen åker jag till Line för att kolla på the outsiders eftersom vi läser boken i engelskan men inte förstå så vidare mkt. Men självklart finns den juh inte. Så när Broder D kommer så har han med sig filmer som vi kollar på ist (:

Det blev sent och vi körde hem. Jag somnade och nu har jag precis vaknat. Få se vad som händer idag/ikväll.. I mon vet jag iaf att jag måste plugga innan min träning. Eller nej nu kom jag på att Sanna skulle komma hit i mon vid tolv så jag måste alltså sätta mig med böckerna nu.. Pust! Höstlovet, du är efterlängtad!

Vi hörs kanske under dagen!
/M!


Hejhej!

Hejhejhejhej=D
Allt bra med er? Med mig är det kanon, nytränad, nyduschat och nyäten. Haha, hur lät det då?;) Men ja, ni förstår.
Jag har börjat äta som en riktigt stor häst sen jag började träna där nere.. Det är nästan lite läskigt:o
Meeeen aja.

Nu har man lixom gått över den jobbigaste delen på veckan. Tro det eller ej, men tisdagen och onsdagen suger rent ut sagt! Lektion på lektion och ingen rast alls typ.. Hmm.
Men inte länge kvar till höstlov, gutt:)

Från en sak till en annan. Nu har vi skickat in min söndriga mobil, så jag har min gamla så knappt funkar den heller. Men den blir iaf inte blå på skärmen som den andra blev;) Den måste fått någon infektion eller ngt för så lustig som den blev, det är inte så normalt för en mobiltelefon=)

Två träningspass idag fick räcka för min del. Helt slut i ögonen. Och snart är det dags för att ta upp engelskaglosorna och plugga in dom. Alltid sista dagen, blir så trött på mig själv:(

I mon blire två lektioner + estetisk verksamhet som är sååå tråkigt! Men efter det ska jag ner o träna. Fast i mon fåre nog bli tre pass så man kommer igång. Ha blivit så mkt luckor i schemat nu när man varit lite halvkrasslig.. Men nu är jag frisk som en kärna, eller vad man nu ska dra till med^^ Tror jag iaf..

Ha en kanonis kväll gott folk:)
/M!

RSS 2.0