Hemma!

Nu har jag äntligen packat upp allt och lagt mig i min säng!

Vilken lyckad helg, och vad roligt jag haft. Vi åkte vid halv nio på lördagen och var uppe i göteborg vi halv ett. Fick nycklarna till rummet på Scandic och ungefär en kvar fick jag på mig att göra mig fin inför dopet. Efter mycket om och men framför spegeln begav vi oss mot frölunda kyrka.

När vi kommer dit blåser det som bara den så vi springer in i kyrkan direkt. Det första jag såg var att kyrkan hade sportlights i taket? Inte så vanligt, det brukar ju alltid vara en massa målningar. Men den var helt klart en utav de finaste jag sett av alla mina tre! Haha!

Dopet drog igång och det var så fint så. Och denna söta flickan, Felicia som hon fick heta, sa inte ett ljud under hela dopet uatv var helt knäppt tyst och bara skrattade och log. När jag döptes skrek jag hela tiden!

Vi skulle ta oss till lokalen där kalaset skulle vara och just då börjar det spöregna och blåsa. Usch, men som tur var hade vi bilar som vi kunde köra folket i.

Jättegod smörgåstårta fick vi och vanlig tårta också. Just vid det tillfället kände jag att jag skulle klara mig en månad framöver. Men jag klarade bara natten..

Som alltid när släkten samlas så har vi så himla roligt. Jag måste bara säga att jag gillar min släkt mest av allt! Alla är så omtänksamma och slänge ut kommentarer för att retas med varandra, sån riktig släktkärlek!

Idag så gick vi upp vid 8 och åt hotellfrukost, som jag längtat efter hela sommaren. Mätt o belåtna packar vi in allt i bilen och begé oss till nordstan. Ja, det är farligt att gå där. Man hittar så mycket saker som man vill ha. Dagen inköp blev, 2 par skor och tre tröjor. Hittade två byxor men inte i en enda affär av tre hade dom i min storlek så jag få se hur vi löser detta. För jag SKA bara ha dom!!

Min syster tog det bästa bilderna så ni får bara några stycken än sålänge!


Viran vaknade vid slutet av dopet.

Cissi, gudmor, gudfar, Henke :)

Fredagens köp.

Shoes.



I mon äre skola osen efter det ska jag träffa min nya, lilla gymnastikgrupp. Jag är nog lika nervös som dom är!

/M!

Skola, karlskrona, packa!

Idag gick jag i skolan till lite innan tolv. Sprang uppom Britta för att hämta lite saker till gymnastiken som börjar nu redan på måndag. Är lite spänd på att ha denna nya gruppen som är ganska så små. Det är inte alls samma sak som jag hade med mina förra underbara tjejer, kommer nog sakna våra träningar på måndagarna. Både Sanna och de underbara barnen! Få åka ner och hälsa på dom under en träining och se hur de går för dom.

Sen åkte milan, jag och Line in till karlskrona. Jag skulle ha en klänning till dopet i helgen men tror ni jag hittar någon? Nej, precis. Däremot en massa annat, men efter en tröja, en väska och smycken sa jag stopp! Jag måste juh spara mig tills göteborg. Mycket roligare att gå där och shoppa där det finns lite mer.

Så nu ikv har jag pluggat vilket jag även gjorde igår. Och belöningen blir då en hel hel hemmifrån. Sen har jag packat men jus nu ligger packningen på golvet så få ta tag i den i mon på morgonen innan vi sticker.

Vi hörs på söndag med en massa nya bilder då min syster köpt ny kamera och min är tillbaka efter lagningen.

/M!


Snart helg!


Du är min natt, du är min dag. För jag är du, o du är jag.
Det finns en famn, precis där du hör hemma.
Hur ska det gå? Hur ska det bli? Va inte rädd, jag håller i.
Det finns en famn, precis där du hör hemma...

Nu är det bara två dagar kvar osen helg. Fast fredagen behöver man knappt räkna som skoldag för min del. Ganska så skönt.

Har precis tagit mig en låång dusch efter at jag suttit och pluggat sen jag kom hem. Fast denna gången är det faktiskt roligt pluggande.. Jag sparade dock allt det tråkiga tills i mon men jag få  ta mig igenom det också lite snabbt.

Idag gick vi till typ tolv sen var våra två sista lektioner inställda så vi fick hemuppgifter. Så det är dom jag suttit och gjort. Efter det tog vi en runda i bilen osen hamnade jag framför min TV.

I mon har jag sovmorgon osen ska jag ner o träna!! Träningsverken har gått över sen i måndags så nu kan jag köra om på nytt osen vänta en eller två dagar tills jag inte kan gå igen...

Har börjat fundera ut vad jag behöver shoppa när jag är i göteborg nu i helgen. Har kommit fram till att dansskor, höstjacka, nya träningskläder, koftor, varma skor, och halsduk/vantar måste jag bara ha! Se om jag hittar ngt utav det, brukar vara så att ska man ha ngt så hittar man det inte och tvärtom..

Nahe, jag är så trött på morgonarna så jag borde försöka sova lite tidigare om kvällarna.. Kanske ska köra med det man gjorde när man var liten? Kolla på bolibompa osen sova? Tkr jag låter bra!

/M!

Hej alla!

Hur mår ni? Jag mår sådär. Magen spökar med mig, får sånna krämper lite då o då..?

I lördags så skulle jag egentligen på läger med alla drillflickorna men fick stanna hema pga mitt huvud mådde inte riktigt som det skulle. Framåt eftermiddagen var jag en aning piggare och ville ut och få frisk luft. Milan, jag o Joni åkte upp för att kolla på Kallinge-Tv laget när dem invigde deras nya konstgräsplan.

På kvällen där så åkte jag, mamma och pappa ut och åt. Grillbuffé på wienercaféet. Det var gott eftersom jag itne ätit något på hela dagen föruom ett äppel.

Hem snabbt därifrån och sen åka vidare till Sebban där Anton, Milan och Emil var. Vi kollade på film och hade det riktigt trevligt. Som de gamla tiderna då man kollade film dag ut och dag in..

Söndagen sen åkte jag ut till sista dagen på daglägret. Kom hem runt fyra och åkte ner för att träna vid fem. Men en sak som jag missat var att dom bytt tiden på aerobik/styrkepasset så jag kom en halvtimma försent. Missade halva passet asså.. Inte så bra, för det är den första halvan som är roligast. Men iaf, på styrkan sen la jag på samma vikter som vanligt och det slog mig ganska så snabbt att jag inte tränat på heeela sommaren...

I morse när jag vaknade hade jag förväntat mig mer träningsverk. Men det gick ganska så lätt att komma upp. Cyklade till skolan och hade alla lektioner. Kom hem och DÅ, började jag känna av träningsverken. Det har bara kommit mer o mer nu under kvällen så frågan är om jag ska hyra mig en rullstol att ha i skolan i mon eller om jag ska gå som om jag vore 90 år?? Det återstå att se!

Fick även tillbaka min mobil idag. Så nu är alla tre sakerna tbk på plats, laddaren till datorn, kameran som är helt fri ifrån sand, och min mobil som man nu äntligen kan använda touchen på igen!

I mon har jag skolfotto så nu måste jag kolla kläderna och allt sånt, sen ska jag faktiskt sova till en film.

Lilla, stackars Linn som ligger hemma med ja vad det nu var.. Halsfluss/halsfluss/körtelfeber?? Krya på dig! =)

Trevlig kväll!
/M!

Första veckan!

Sådär, nu är de två första skoldagarna avklarade. Igår var jag bara i skolan typ två timmar sen gick jag hem. La mig på alltanen och försökte sola lite. Det var ganska så varmt så man fick sola sen gå in och svalka sig osen om igen:)

På kvällen hade jag bestämt mig för att träna för första gången på heeela sommarlovet. Det var en aning jobbigt och konditionen är som vanligt, inte på topp! Tog även en runda på coren där magen och ryggen skulle få sig en ogång också, oh fy attan! Men efter några gånger så ska nog det gå lite bättre.

På kvällen kom Jens och Joni hit och kollade på film. Eller vi kollade inte så mkt utan vi pratade mest, det var mycket trevligt.

Idag var det jobbigt att stiga upp på morgonen och vi började dagen med matte.. Usch! Osen genomgång av företagsekonomi. Slutade tidigt och gick hem. Jag skulle bara vila men jag var helt utmattad och somnade.

Sen var det dags att åka ner till Maxi och köpa block. Sånt tråkigt men det är ett måste. Så nu ikv har jag bara städat upp på rummet så  man ser hur det egentligen ska se ut. Det håller väll över kvällen osen är det som vanligt igen.

Fick min kamera idag också förresten. Den var som ny och inte ett enda sandkorn kvar. Haha!  Så nu är det bara mobilen kvar. Troligtvis kommer den på måndag. Och då kommer min syster hem ifrån malmöööö!

Längtaaaar!

God kväll!
/M!

Ångest!

Usch ge mig 5 veckor sommarlov till!! Det hade behövts för just nu, kvällen innan, sitter jag i min säng och inser att jag måste gå upp tidigt i mon.. Det känns inte helt okej. Dock bara två dagar denna veckan sen så rullar väll allt på som vanligt och man glömmer att man haft sommarlov för ungefär en vecka sedan. Blickar framåt!

Det ska jag göra nu. Ett nytt liv även detta året. Kollade tbk på mina gamla inlägg och såg att jag skulle ha mig ett nytt förra året också. Och det känns lite som jag lyckades med det. Så nu är det dags igen. Jag ser fram emot det!

I mon börjar jag klockan 8.10 och hoppas på att man inte behöver gå hela dagen. Sen på kvällen skulle jag vilja ner till gymmet och kolla aerobicen om den är ngt att ha denna terminen, vilket jag hoppas på.

Nahe film nu sen sängen:.
/M!

Bilder från helgen!

Igår på kvällen fick jag världens magknip och jag trodde helt serriöst att jag skulle dö!! Jag vaknar klockan 3 på natten och har ännu mera krämper, springer upp och ta tabletter (som jag brukar bli ännu sämre av) men inatt hjälpte det faktiskt. Så jag somnade om men vaknade med samma skit idag.

Idag har jag varit hos Hannah och fixat till mig i håret. Det var behövligt. Blev lite mörkare, tyckte det skulle passa nu till hösten..

Kommer hem och åker nästan med desamma ut till Lisa med Dea. Där fikar vi och ha det mysigt tills hon ska göra klar all sin packning för att dra tillbaka till Halmstad.. Usch, vi har haft så roligt alla tre i sommar så det känns tråkigt tt det nu helt plötsligt blir ett slut på allt. Men vi har lovat att ses så snart som möjligt och komma upp till henne.

Jag körde hem och Andrea satt med andan i halsen därbak medans jag satt bakom ratten. Vi klarade oss alla fintfint! Väl innanför dörren frågar Jens om jag ska med och åka bil. (Jag träffade honom på morgonen och då sa han att han precis hade klarat uppkörningen) och javisst, hade juh inget annat för mig. Vi mötte upp Joni och Sebastian (som också fått körkort precis) så jag tror vi var överallt där man kunde komma i Ronneby.

Bilder ifrån helgen:

Min framtida pose!

Puddingar!



Så mysigt sov vi på Fredagen!

Söndagens bilder:


Hon som är grymmast på att laga köttfärs!





Tjejer kan bäst!


En trött tjej väntar på att få åka hem:)

/M!


Ännu en gång, skärpning!

Jag måste skärpa mig med att skriva i bloggen! Men detta med sommar och dator går inte ihop så vidare bra. Förmodar att det blir bättre nu när skolan drar igång igen..

I torsdags hade Dea och jag bestämt oss för att gå ut och spela golf vid 7. Klockan halv sju, öppnar sig himlen och det vräker ner regn. Det går inte över så vi bestämer att kolla på film ist.

I fredags så åkte jag, Lisa och Andrea in till Karlskrona för att äta middag eftersom Lisa åker tillbaka till Halmstad på tisdag.. Där satt vi i minst tre timmar och bara pratade och skrattade, så mysigt. Efter det gick vi upp till ngr vänner och sedan ut på stan igen. Väl hemma klockan 4  på natten så var vi helt slut och somnade ganska så snabbt i Deas lägenhet i Karlskrona. Vi vaknar alla tre runt klockan 8 och bestämmer oss för att ta det tidigt tåget hem redan vid 10. Det blev frukost på tåget och sen gick Lisa o jag en snabbis ner till stan för att fixa lite saker.

Jag fick skjuts hem och jag la mig så fort jag kom hem och försökte ta igen lite sömn då jag bara sovit 3 h under natten.

Vaknade och vi bestämde att vi skulle laga mat ikv eftersom det regnade. Vi var inte så sugna på att åka in till Karlskrona om det nu skulle regna hela kvällen. Sen när allt var framdukat och klart så kommer Martin, Emil och Anton också. Tur dom kom och kunde hjälpa oss och äta upp all mat.

Bara en liten stund innan vi skulle in till Karlskrona taggade vi upp oss med singstar och jag kan nästan tänka mig att hela mitt kvarté hörde hur fint vi alla 6 sjöng när vi hade tävling mot varandra, haha!

Väl inne i Karlskrona var det inte alls lika skoj som det varit dagen innan så vi blir inte där inne längre än till 1. Vi var fortfarande trötta efter gårdagen och Lisa skulle på dop idag så det var lagom tyckte vi.

Idag måste jag nog ta och börja städa upp mitt rum osen kolla i den nya IKEA katalogen som kommit och se om man får någon inspiration.

Bilderna från i fredags och lördags har Lisa, och hon har lovat mig att jag ska få dom så hoppas dom kommer in här i mon eller på tisdag:)

/M!

Det plingade nyss på dörren och...

..det var mina kort som kommit. Så nu har jag att göra idag. Så mysigt att sitta o kolla på kort och längta tillbaka!




Mer än så får ni inte se, än så länge iaf.. Haha!
/M!

v.33

Usch vad mycket spindlar det finns inne nu för tiden:o Usch för det!

Under dessa dagar har jag hunnit ha en trevlig kväll med gamla gympatjejerna, slutat jobba, umgåtts med kompisar och nu ikv ska jag ha avskedsmiddag för Lisa som åker tillbaka till Halmstad på tisdag.. Vi passar på att vara inne i kna hos Andrea och visar det sen sig att vädret håller i sig och vi orkar går vi kanske ner en runda på sailet också. Brukar inte tycka att det är roligt där nere, men man få iaf ge det EN chans.

Jag har fortfarande ingen kamera och det var tre veckor sedan igår så jag borde kanske ta mig en sväng nerom expert idag och kolla hur läget ligger till. Fick skicka iväg min mobil i veckan också för den la av och min laddare till datorn har varit på lagning hela sommaren. Dessa tekniska saker!! Man lämnar in sakerna och dom säger tiden då allt ska vara klart, men aldrig har jag fått tbk min "sak" på rätt tid.

Om mindre en vecka drar skolan igång. Vart har tiden tagit vägen? Känns som det bara var någon vecka sedan som jag kom hem med alla böckerna och låset ifrån skåpet. Kan juh inte påstå att tiden har gått snabbt för jag gjort mycket, utan jag har gjort mindre detta året än vad jag brukar göra. Vädret har inte varit någon vidare heller så på stranden har man inte ägnat många timmar åt i år.

Ha en bra dag!
/M!

Längtar

Åh jag har längtat hela jobbadagen på att kvällen ska komma. Snart kommer alla gamla gympakompisar hit och ska käka taco och samtidigt kolla på "våran" film som allihopa kan helt utantill, Greveholm. Varför kan ni den, tänker ni säkert? Jo, allt började för ca.4 år sedan då vi var nere i Gran canaria med hela gruppen. Hanna påpekade ngt att, jamen så säger dom ju i greveholm. Och så var vi igång, "ja, men kommer ni ihåg detta?" ",ja eller detta?".. Ja så i hela fyra år har vi hållt på med detta och ännu har vi inte tröttnat. Och efter Gran canaria har vi varit i Tyskland, Sthlm och en massa tävlingar och sjukt många träningar, så det har levt vidare.

Förra året när alla slutade gympan så träffades vi inte lika ofta och det blev inte de där roliga replikerna längre. Så nu när vi träffas såhär en gång i halvåret så har vi såååå mycket att ta igen och dessutom prata om.

Förra gången vi träffades var i vintras och då pratade vi om allas övningskörande. Fastän vi inte alls är lika gamla så har vi alla varit med om att köra bil iaf en gång.

Så nu ska jag fixa och trixa tills dom kommer så tiden går snabbt. För det har den gjort på jobbet idag.

Gran Canaria.

Sthlm.

Ja, ibland undrar jag hur i hela friden man sett ut... haha!

Ha en fin kväll!
/M!

Halv jobbavecka

Nu har Elin åkt härifrån mig precis och vi har haft en dag fylld med skratt och sång. Vi pratade om alla gamla resor vi gjort inom gymnastiken och allt annat vi hittat på under vår tid. Ojojoj, så vi bestämde att i mon skulle vi försöka få hit alla gamla gymnaster för en sista gång innan alla flyttar hit o dit. Hoppas att alla kan iaf.

I mon jobbar jag, men det är bara 3 dagar som jag ska gå upp tidigt så det borde jag nog klara.. Men nu blir det nog film osen sängen:)

/M!


Söndags sol:)

Igår var jag uppe med tuppen. Rean vid klockan nio ringde min väckaklocka. Klockan tio skulle Matilda komma in med tåget så maja och jag skulle hämta upp henne för att sen åka ut till Gökalv. Där var vi från halv elva till halv fyra och hade det riktigt roligt. Var så längesedan vi sågs så vi hade tusen saker att prata om.

När vi sen ska åka hem så visar Matilda upp sin härliga färg som hon fått under dagen. Varken hon eller jag hade smörjt in oss och suttit lite lustigt mot solen. Hennes ena arm var extremt röd medans den andra var hennes normala hudfärg. Halva hennes ben var lika rött som hennes ena arm medans halva bakbenen var i hudfärgen. Asså sådär mkt jag skrattade åt detta har jag inte gjot på evigheter!!

Kom hem och vi fick gäster, vilket betyder god mat och allt. Jag var svinungrig eftersom jag bara ätit en fralla under dagen. Efter det bestämmer jag mig för att ta min moped ut till saxemara där Lisa och Dea väntade på mig. Det blev en riktigt mysig kväll. Vi var alla övertrötta och helt plötsligt satt jag vid pianot och dom sjöng allsånger för fulla halsar. Ja fantasin är det inget fel på oss iaf.

Nu ska jag begé mig utt till saxemara igen för att umgås med lilla Elin. Hon har jag inte heller träffat på hela sommaren. Det är konstigt, man snackar om att man ska göra si o så, sen så blir det aldrig av. Så nu ska vi se vad vi kan hitta på, det brukar alltid sluta med att vi skrattar åt varandra.

Ha den fin dag vännen!
/M!


Arg och frustrerad!

Hela kvällen har jag tillägnat min tid åt att göra en ny fin tavla med en massa kort som jag framkallat. Jag tvingade med mamma ner på Maxi för att köpa svart färg så jag kunde måla ramen och lite så. Väl hemma sätter jag mig och pusslar ihop alla kort så det blir perfekt och jag vet precis hur jag vill ha det. Därefter går jag ut och lägga ner stort jobb på att måla ramen för att det ska bli så jämnt som möjligt. När jag kommer in efter det så ska jag lyfta bort glaset.. Och tror ni inte Malin har den oturen att glasskiten spricker?? Här har jag ägnat hela min kväll åt absolut I N G E N T I N G!!

Så nu nu är agritionerna borta.

Annars har dagen flytit på som vanligt med jobb oså. Var o käkade lunch på Kina. Blir lite smått sur att detta fina vädret ska komma just nu när jag jobbar?

I mon ska jag jobba osen är det helg. Det är efterlängtat att få sova någon timme längre men inte så länge att hela dagen har gått åt ingenting.


Kom tillbaka till mig, jag saknar dig så det gör ont i hela mig! =/

Sov gott!
/M!

Gamla kort!

Idag på lunchen så gick pappa och jag nerom expert. För i fredags så var han nere med min första kamera som jag fick. Den var blå och inte så lite blå heller, om någon ville veta;) Iaf, så vi hämtade korten som blivit framkallade.. Och det var kort ifrån min systers student för 3 år sedan:o De var inte jätte bra kvalité men filmen som legat i min kamera har nog legat där mer än tre år:P Men det var roligt alla kolla på det:)

Har jobbat idag som sagt och dagarna går undan nu faktiskt. Kom hem och såg hur mitt rum skrek efter att få bli städat så jag hade ändå inget annat för mig. Det gick nog på bara några minuter. Sen tog jag mig en tuppalur för det är jobbigt att stiga upp ifrån sängen på morgonarna..

Hörs i mon, då är det torsdag:)

/M!

Har äntligen tagit steget och...

..skrivit in mig på körskolan idag:) Kändes som om det var läge för det nu. För när jag tänker efter så är det typ bara 7 månader kvar tills jag fyller 18 och det är en heeel del saker som ska hinnas med innan:)

När vi var där nere så skrev hon in allt i datorn och jag fick med mig en massa böcker hem som jag ska läsa. Teorikursen börjar i september och det är juh snart:) Målet är att ta körkortet så snabbt som möjligt efter och INTE skjuta på det..

Men när jag började kolla i dessa böckerna var det juh ganska så mycket man skulle kunna. Frågan är bara om allt detta kommer att stanna och lagras i mitt huvud eller om jag ska be pappa köpa en extra hårddisk till mig?? Nästan lika bra att vara på den säkra sidan:)

Idag har jag även jobbat och det har gått fint:) Jag har även hunnit kolla på lite nya höstkläder. Och jag hittade faktiskt en hel del fina och mysiga kläder som jag ville ha:) Men först och främst är det en klänning jag ska köpa, som jag kan ha på mitt kusinbarns dop uppe i Göteborg om ngr helger:)

Shit, jag har verkligen inte insett att sommarlovet snart är slut? Vet inte vart det tagit vägen, känns som jag inte hunnit med allt jag skulle gjort. Men få göra allt sista veckan innan ist^^

Kameran är fortfarande på lagning och på fredag är det två veckor sedan som jag lämnade in den så jag hoppas den kommer snart:)

/M!

Jobbvecka.

Jaha då var man tillbaka på jobbet. Det fanns faktiskt lite o göra idag. De flesta är tillbaka ifrån semestern nu så då rullar allt på:)

Dea var inne en runda också så vi tog lunch tillsammans:) Så längesedan jag träffade henne nu men under lunchen kom vi på att vi skulle damma av våra golfklubbor som stått och dammat i ungefär 8 år:P Vi blev taggade på det tillslut och bestämde dag och tid och allting:) Ser fram emot detta, ser hur mycket som sitter i och hur mycket träningsverk vi kommer har dgen efter för att vi varit ute i skogen eller bunkern och slagit^^

Nu är det Beck som gäller en liten stund innan jag sen ska få somna. Ska bli skönt för det var segt att stiga upp i morse..

/M!

Slut på min semester..

Då var det dags att börja jobba i mon igen..

Under denna veckan hade mamma och pappa sagt till syster och mig att vi inte fick boka in något på hela lördagen för de hade en överraskning till oss. Jag har under veckan gått och funderat på vad det kunde vara och jag kom på det. Jag gissade på att det va Ugglas Revy, men de vägrade säga om det var rätt eller fel. Så när lördagen äntligen kom så åkte vi till Karlshamn och visst hade jag rätt:) En riktigt bra revy!! Har ni inte sett den borde ni boka de sista biljetterna och gå på den, så bra var den!:)

Igårkväll blev det ganska så lugnt. Syrran och jag hyrde en film osen låg vi inne på rummet och kollade på den:) Även den var bra. ^^

Idag sov jag allt förlänge, så kommer ta lång tid innan jag somnar inatt.. Men iaf, vi åkte hem till mormor och morfar och skulle se hur det var med dem. Det var toppen som vanligt!

Efter det åkte mamma och pappa ut och spelade golf och jag tog mig även en långprommenix, måste komma igång med träningen igen. Jag riktigt längtar tills gymmet drar igång passen så man kan få hoppa i sina träningskläder och göra lite nytta:)

I mon så börjar jag jobba igen som sagt. Hoppas vädret inte blir som det varit idag, soligt och varmt. Men det blir det säkert bara för att jag inte vill..

Så denna veckan blir en lugn sådan, tror jag ;)

/M!

RSS 2.0