Längtar

Åh jag har längtat hela jobbadagen på att kvällen ska komma. Snart kommer alla gamla gympakompisar hit och ska käka taco och samtidigt kolla på "våran" film som allihopa kan helt utantill, Greveholm. Varför kan ni den, tänker ni säkert? Jo, allt började för ca.4 år sedan då vi var nere i Gran canaria med hela gruppen. Hanna påpekade ngt att, jamen så säger dom ju i greveholm. Och så var vi igång, "ja, men kommer ni ihåg detta?" ",ja eller detta?".. Ja så i hela fyra år har vi hållt på med detta och ännu har vi inte tröttnat. Och efter Gran canaria har vi varit i Tyskland, Sthlm och en massa tävlingar och sjukt många träningar, så det har levt vidare.

Förra året när alla slutade gympan så träffades vi inte lika ofta och det blev inte de där roliga replikerna längre. Så nu när vi träffas såhär en gång i halvåret så har vi såååå mycket att ta igen och dessutom prata om.

Förra gången vi träffades var i vintras och då pratade vi om allas övningskörande. Fastän vi inte alls är lika gamla så har vi alla varit med om att köra bil iaf en gång.

Så nu ska jag fixa och trixa tills dom kommer så tiden går snabbt. För det har den gjort på jobbet idag.

Gran Canaria.

Sthlm.

Ja, ibland undrar jag hur i hela friden man sett ut... haha!

Ha en fin kväll!
/M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0