Lättnad!

Puuuh, sikken lättnad det va att lämna in de tre uppsattserna idag. Va nästan så jag riktigt slängde ner dom på bordet:P Skön känsla det där^^
Matteprovet var kanske inte en riktigt lika härlig känsla, va mer att man gick ut ur salen med en liten klump i magen.. Trodde inte jag hade missat så vidare mkt, men men. Nya tag!

Idag har det varit en lugn dag.. Och sikken lustigt väder:S Ena stunden skiner solen och sen regnar det som aldrig förr.. Och mörkt är det redan klockan sju på kvällen nu också. Jag säger som Tilde sa idag:
- Nu skulle man vilja att det va vinter och man kunde ligga i soffan med en varm chocklad^^ Hade inte varit fel.. Nästan så man längtar lite till den första snön kommer :)

Jag har tränat barnen ikv också.. Givetvist glömde jag nyckeln hemma så där stod sanna och jag med en bandspelare och redskap och kom inte in i rummet. Bra jobbat malin(Y) Jag menar, man kan juh inte ha allt i huvudet.

Sen jag kommit hem har jag bara tagit det lugnt. Funderar på att krypa ner i sängen och kolla på en riktigt, riktigt rolig film. Skratta, det är min grej det! =D

Nehe jag få se vad som hittas på(:
/M!

Ensam igen..

Nu har min syster åkt ner till malmö igen och nu är det lika tomt som vanligt här hemma:( Tråkigt måste jag erkänna!!

Idag vaknade jag och jag kände mig lättad på något sätt, inte en aning varför jag gjorde det för så mkt som tynger en på axlarna just nu så..
Men iaf, gick upp och åt en snabbisfrukost. För bara någon timme va familjen bjudna på lunch hemma hos mormor och morfar:) Att hon kan laga mat ni^^ Rullade hem sen;)
När jag kom hem efter ngr timmar så satte jag mig ner och gjorde klar spanskan.. Efter det tog jag tag i att avsluta både historian och samhälsskunskapen. Tre saker avbockade utav fem. Ska sätta mig med matten senare eftersom det är matteprov i mon.. och sen kolla lite på engelskan också..

Så idag har det inte blivit någon träning. Fy skäms på mig asså! Blir bara slarvigare och slarvigare med det. MEN denna veckan har jag sagt till mig själv att nu måste det hända något!

Oj, nu ropar mamma att maten är klar. Och jag är fortfarande mätt ifrån mormors goda fläskfilé med potatis och den goda bruna såsen. och efterrätten! Men aja, sitta med som trevligt sällskap är aldrig fel:)

Go kväll!
/M!

PluggisMalin!!

Ahh just det. Helt rätt!

Känner mig ganska klar med historian så nu har jag påbörjat samhällskunskapen.

Idag vaknade jag vid halv tolv och efter en snabb frukost och gjort mig i ordning på sisådär några minuter hoppade famijen in i bilen och drog iväg på släktkalas. Lååångt ute i skogen va vi. Va där i några timmar och va social och tillslut körde vi hem. Såklart kör vi onödiga rundor eftersom pappa "bara" ska kolla lite oså. Mhh, väl hemma satte vi oss framför TV'n och kollade.. Tillslut fick jag ta tag i mina studier och börja^^ Ganska stolt att jag faktiskt tog tag i det helt själv, dock ganska mycket hjälp utav min syster:D

I mon ska vi till mormor och morfar för att bli bjudna på mat och det är alltid lika gott där hemma hos dom! Senare på dagen ska jag ner och träna och sen måste jag börja lite med matten eftersom det är matteprov på måndag:/

Ska också bara passa på att säga grattis till Eline som fyller år idag:))

Men här tänker jag inte sitta mer nu, jag tycker nämligen sängen lockar ganska mkt:)

Så sleep well!
/M!

Trött, tröttare Malin!!

Idag ni, så steg jag upp redan vid klockan 6 =D Stolt som en tupp! Men det va inte lätt gott folk. Va så man bara ville vända på sig och dra täcket upp till öronen för att sedan somna om. Men få se det som att jag kna göra det i mon ist(:

Idag blev det en kortisdag i skolan. Slutade 12.25 och snabbt som attan drog Linn jag och Elin o åt. Hungriga som stora björnar^^ Haha!
Men vi åt snabbt och Line hängde med Mor och mig in till kna. Hon tog tåget hem lika snabbt när hon kom på att hennes mormor skulle komma och fira henne. Sikken koll den där bruden har;)
Men mamma och jag fortsatte och jag som inte tänk att shoppa så mkt eftersom det gick åt ganska mycket pengar uppe i linköping förra helgen så trodde jag feeeeeeel! Tur att mamma är med så jag kan tömma hennes konto också^^ hihi!
det blev:
-Två par byxor
-Ett par träningsbyxor
-Två träningslinnen
-Två skor
-En tröja
-Ett linne
-Ett par mjukisbyxor
-Ett par varma benvarmare



Så nu ska jag välle ändå kunna klara mig i någon vecka till. skojar! Klarar mig nog ett bra tag. Det är bara en jacka som saknas, men det ska man välle kunna fixa på något sätt^^

Rolig fredag dock, naat! Suttit och pluggat tills nu och det känns som att jag har mer än hälften kvar. Så min helg ser bara ut som om jag ska plugga ihjäl mig. Men jag kan iaf kryssa för historian för den har jag gjort ikv och lite på spanskan. Har Engelskan, matten och samhällskunskapen kvar.. pust! Blir aldrig av med skiten.

Morbror Mats och hans sambo Emma kom på ett besök innan idag. Treevligt tkr jag, inte träffat dom sen i somras så det fanns mycket att prata och bråka om;) Haha, att han och jag alltid ska börja tjabba om onödiga saker. Fast bara släktkärleksbråk;) Den ni! Haha!

Och i mon bär det av till farbror som fyllt år. Så då blire god mat, och när jag kommer hem blire plugg, igen!
Ha det kalas gott folk!
/M!

Nytränad

Torsdag idag och i mon är det fredag och det betyder att det är heelg:) Gud vad skönt att få sova en aning längre på morgonen^^ Som igår har jag fortfarande ingen lust att ta upp plugg böckerna så jag hade faktiskt tänkt att skriva ner en berättelse här i min blogg som hamnar om två flickor som träffade för första gången för ungefär exakt tre års sedan. Luta er tbk och njuut :)

Det va en gång två blonda tjejer som hade samma instresse (iaf för några års sedan) nämligen dans. Jag kom som en nykomling till ett dansställe som kallade sig för dansverksta'n som ligger här i Ronneby.
Jag tyckte det va riktigt roligt och jag trivdes bra i gruppen.
Träningarna va roliga men jag tyckte inte att dom gav mig så mkt. För dansen hade jag redan sen gymnastiken som jag också gick på tre gånger i veckan.
Men iaf, på träningarna kände jag att det fanns EN svart blick som stirrade på mig hela tiden, och det va den andra flickans. Vi blängde nog lika surt på varandra och verkligen ogillade varandra!
Uppvisningen kom och efter det slutade denna flickan.. Jag hade ändå velat få lite kontakt med henne för bakom den där svarta blicken kände jag på mig att det fanns något gott också:) Men helt plötsligt va hon bara putts väck!

Åren gick och det va dags för en fotbollstunering bland alla 6orna i Ronneby för att mötas. Förvånad som jag va, så ser jag helt plötsligt denna flickan igen och började att bli fundersam på om hon kom ihåg mig ifrån dansen.. Men det va iaf våran tur att möta dom och bara några minuter in på matchen får jag en spark rakt på vaden som gjorde att jag inte kunde gå på en vecka efter.
Gissa vem den sparken va ifrån? Just det ja, flickan.. Jag tänkte, oj hon ogillar mig verkligen:O
Vi skulle tacka varandra för matchen och efter det kom hon fram och sa faktiskt förlåt.. Och sen försvan hon igen.

Jag började 7an och det va dags för våran första spanskalektion med 7A..
Och där sitter hon IGEN. Som om hon va en ängel och visste precis vart jag skulle och följde mig i varje steg jag tog. Jag undrade fortfarande om hon kände igen mig vilket som visades att hon inte gjorde..
Efter några veckor och att nästan ha platserna bredvid varandra på spanskan började vi koppla varandra och det visade sig att denna flickan va faktiskt ganska trevlig. Det va juh det jag sa, bakom den svarta blicken fanns det något gott..

Efter någon månad i skolan skulle vi för första gången hitta på något.
Hon kom in till stan och jag mötte upp henne på Lindex. Efter en liten, liten, kort runda på stan begav vi oss hem. Allt jag minns ifrån den dagen va att vi slängde oss i en stooor lövhög som fanns på våran baksida.
Det va dags för henne att bli hämtad och jag följde henne ner till vägen..
Det dröjde ungefär till höstlovet och det va min tur att komma hem till henne..
Stelt som det va skulle hon ner och hämta saft och kexchocklad. När hon va påväg upp i den branta trappan hör jag att hon tappar glaset fullt med saft i, och det slutade med att vi fick skura golvet.
Vi satte oss i rummet och det blev en såndär "pinsam" tystnad. Tillslut slänger hon ur sig:
- Dom där speglarna ska upp på väggen.
Jag svarar:
- Jaha, ja det blir nog fint.
Och sen går det över till tystnade igen. Vi bestämmer oss för att åka in till stan och ta oss en fika på contan och det va precis vad vi gjorde. Äppelpaj blev det.

Och under ett och två år kom vi varandra otroligt nära. Vi åkte med varandra på resor hit o dit och ringde nästintill varje dag.

Nu tre år senare, är kontakten fortfarande lika stark och jag är så otroligt lycklig.
De här 3 åren ha varit de bästa åren i mitt liv. För när livet ha varit helt upp o ner så har jag alltid vetat att jag kan vända mig till din sida och veta att du alltid ha något klokt svar på min fråga.
Jag hoppas att du känner att jag finns vid din sida också..

I somras hade vi båda en likadan och tuff period, nämligen att min farmor och din farfar gick bort nästan precis samtidigt. 1 vecka emellan eller något i den stilen och jag kommer ihåg hur vi hjälpte varandra igenom det tillsammans! Du visste vart jag fanns och jag visste vart du fanns.. Nämligen ett telefonsamtal borta och sen va vi på plats hos varandra 10 minuter senare.

Just nu har jag beskrivit världens underbaraste kompis och hur en vänskap ska vara. Och som den ängeln du är visste jag att du någon gång skulle komma tillbaka till mig. Och jag har inga ord som beskriver min kärlek till dig som min bästa vän.
Jag har bara en bästa vän och det är du EMILIA!
Ingen annan kommer att kunna ta den platsen du har i mitt hjärta, för så stark vänskap som vi ha bildat nu i tre år så är det helt omöjligt.
Jag klarar mig inte utan dig, så är det bara!!

Jag älskar dig!
Din vän Malin :)
<3



Där va mitt lilla brev till min bästa kompis.
(Tackar också Oscar som gjorde bilden till mig. Visst är han duktig? Tusen tack (:  )

Nehe klockan tickar iväg och det är snart läggdags:)
I mon går jag bara till 12.25 sen blire K-na med Mor!
Ha det kalas allt folk!
/M!

Grå dag

Sikken grå och trisst dag, fastän solen skinit...
Jag tror jag börja bli lite butter på den här skolan för tillfället och därför drabbas allt annat också.

Men iaf, skolan idag usch på den! Och efter skulle jag ner och träna tjejerna på gympan. Jo tjena, jag kände mig mer som en sjuksyster än en gymnastiklärare. Efter att ha skickat ett barn till sjukhuset och en som trillat och blivit svimfärdig och en som fick ont i knäet efter en krock så kunde vi äntligen börja med dom andra:) Dumt att jag är själv på onsdagarna med dom eftersom jag bara kan vara på ett ställe.. Allt bli så mkt enklare med Sanna på min sida på Måndagarna, tack o lov för det<3

Jag drog vidare ochstack ner för att träna själv, Linn hängde också på. Så nu känner jag mig faktiskt ganska duktig! (: Värd en stor, kall säng och bara lägga mig ner. Tänker inte röra någon pluggbok ikv, för jag har inte sovit gott på flera dagar nu! Så nu jävla rent ut sagt!

God natten!
/M!

Sömnig

Tjollahoppsan sa:D
Gissa vad jag gör? just det, pluggar:/ Usch vad tråkig jag känner mig, men jag säger som min pappa sa. Någon gång i tiden kommer du tacka idg själv för ditt arbete Malin. Tack pappa! ;)

Jaha, idag har vi typ bara varit ute i naturen med skolan. Spanska första och sen hoppade iv på bussen för att åka ut till saxemara där vi skulle kolla allt liv i vattnet och så:P Fröööös gjorde man vill jag lova, och efter bara ngr minuter var manetkriget igång;) Jag sa åt Ludde att lägga en manet i Linns huvud och vipps så gjorde han det =D Hihi, det va lite roligt faktiskt:)
Vi drog oss tillbaka efter två timmar och alla va super hungriga.. Dock inte världens bästa mat så knäckebröd och vatten blev det en hel del.

Dags för orientering på idrotten och herregud vilket äventyr måste jag säga:P HAHA!
Jag är juh så himmelskt rädd för djur, så en kontroll hängde inne i en fårhage, Eline och jag skickade in Linn och Frida för dom skulle hämta den. Men hallå? dom kom aldrig tillbaka?:S
Vi ringde och ringde men inget svar.. vi va nog ifrån varanda i säkert en halv timme:S Det visade sig att dom där två nissarna gått vilse? i brunnsskogen? ja om det nu är möjligt så.. Men vi hittade alla kontroller tillslut och jag va superduper nöjd med min insatts:)

Och nu är jag ganska så sleten, började städa rummet vid 12 igår kväll. Ja, när ska man annars hinna göra det? Har man fullt upp så har man:) Ha en bra natt, för det ska jag ha!!:)

Tjipp!
/M!

Hemma

Äntligen har jag lite tid över att få sätta mig framför datorn.. Full rulle hela tiden och jag är hur stressad som helst över alla läxor och prov som kommer nu.

Men resan upp och hem ifrån Linköping gick kanon!

fredagen åkte vi upp ifrån växjö, lite problem med bussarna vid byterna men efter dom satt in några extrabussar så löste sig allt. När vi väl va framme vid 18.15 satte vi oss inne på en lågprismarknad och väntade på att Basse skulle ringa. Han hade nämligen träning till klockan sju. Klockan blev kvart över sju och han skulle möta upp oss.. Jadu, vi va på ett annat ställe än vad han var så det va lite klurigt att hitta varandra, men det löste sig det också:) Vi gick o gick med våra resväskor kors och tvärs, hit o dit men vi kom fram till hans dörr tillslut.
Vi klev in och gud vilken mysig lägenhet han hade!! (:
Vi satte oss ner och tog det lugnt i någon timma. Magen började lite smått kurra eftersom vi inte ätit mer än frukost, eller iaf jag. Så vi drog oss ner på stan och åt, och på bara något ögonblick såg vi polisbilar. Det är lite skillnad emot vad man gör här hemma^^

Vi gick hem och la oss i soffan och snackade.. Basse körde ner till stationen för att möta upp Rassus medans Milan och jag låg kvar i soffan.. Och vipps så va alla samlade igen =D Oj, vad man va lycklig!!! :D

Blev en runda på fyrmannatecken då killarna vann pga fusk. Vi hade då slagit vad om vem som skulle ha sängen och vem som skulle ha bäddsoffan. Dock höll inte det vi lovat, men jag sov "bra" ändå^^ Blev nog inte så mkt sovande pga att folk ligger och sjunger! men men:)


Lördagen va det dags för shopping;D
Vi kom iof inte ner till stan förens klockan va runt ett, men det gjorde faktiskt ingenting. Hann med det jag skulle hinna med iaf. Dem där två nissarna satte sig på ett café och tog sig en fika medans milan och jag sprang och letade kläder.. Hon hittar dom senare sittandes på en parkbänk och med det tar vi det som att dom är trötta på att springa i affärer.;)
Vi bestämmer oss för att gå o äta. Och efter det va det dags för milan och mig att handla. Vi hade bestämmt att vi skulle stå för maten på kvällen och då blir det förstårs tacos. Jag skär grönsakerna och milan steker köttfärsen;) teamwork kallar jag det där;)
Ja, man blir ganska slut av att vara på stan en hel dag så på kvällen blev det bara ett litet besök inne hos bobbo och sen gick vi hem igen.

Det blev inget fyrmannatecken idag eftersom vi alla skulle sova i bäddsoffan sista natten för rättvisans skull. Vi drog dit sängen och det slutade med att jag intog den! Inte så mkt sömn den natten heller, men lite mer än förra iaf.


Söndagen vaknade vi ganska sent och vi va alla ganska trötta och slitna! Vi åt frukost och sen packade ihop våra saker. Ett snabbesök på hemköp och sen bar det av till stationen.
Usch vad jag inte gillar att säga hej då till dom där. Klarar aldrig att hålla tårarna inne! Detta va faktiskt riktigt jobbigt, att bara gå ifrån varandra sådär igen och veta att man inte kommer ses på jätte länge =/ Tårarna rullade ner hela vägen ifrån Linköping till Jönköping alltså 1 ½ timme.. Kunde inte sluta gråta hur mkt jag än försökte.

Men nu måste man se framåt och dessutom har man något att längta efter nu i några veckor framöver:)



      

Det va lite kort berättat av hela resan.
Ha en underbar kväll allihopa, så hörs vi i veckan(:

/M!

Nu sticker Milan och jag:)



Nu är det inte långt kvar tills vi ska ner till Resecentrum och sätta oss på bussen till växjö, där vi sedan ska byta till bussen som går till Jönköping och till sist ska vi hoppa på bussen till Linköping=D
Tror jag fått ner allt som jag behöver och lite till. La ner kudden nu och det va det sista som skulle ner i min rosa resväska.
Ooops, helt plötsligt blev den svår att stänga:o Och jag som ha kunnat stänga den hur lätt som helst innan.. Men jag fick igen den, dock kommer jag få köpa en slags påse där uppe så jag kan ta med mig allt jag shoppar där uppe, lite tråkigt skulle det juh vara om jag måste lämna lite kläder uppe hos Basse^^

Ja, sådär ska väll min dag se ut i stort sett, sitta på en buss tills klockan blir 18.15.. Då är det sagt att vi ska vara framme, men om man kan lita på det är juh verkligen frågan?

Skönt att jag inte gick till skolan idag, hade verkligen inte orkat det. Helt slut efter de här dagarna och jag som säger att varje vecka går snabbt.. Denna har INTE gått snabbt! Kanske bara för att man längtat efter helgen och att bara få ta det lite lugnt. Och komma ifrån plugget lite..

Nehe ska väll kola så jag inte glömt allt för mkt nu, sen hörs vi på måndag morgon om inte innan;)

Take care!

/M!

En kall tisdag

Usch vad kallt det är idag, stod precis utanför gymet och väntade på att pappa skulle plocka upp mig. Och nej, man kan absolut inte stå i bara en tröja och ett par byxor längre. Får också lägga ballerinaskorna på hyllan nu tror jag och köpa in lite varmare skor.

Har varit stressad precis hela dagen!
Och känns som jag inte fått något gjort alls. Kommer inte kunna lägga mig inatt för ha mkt o göra innan dess.
- Packa
- Plugga (Så jag slipper ha med mig en massa plugg till Linköping)
- Tömma kameran och mobilen också
- Ladda den med ny och härlig musik
- Städa upp ute på rummet, mamma och pappa ha varit där och stökat till det idag eftersom dom ska ner och hälsa på maja och flytta ner lite saker.. Och ser ut som om dom letat efter något pyttelitet för allt är upp o ner! Kan ta sin tid
- Måla naglarna, har inte gjort på det superlänge men nu är det dags!

Ja ser väll ut såhär ungefär..

Va nere på gymet nyss som sagt och körde Body Balance och Core. Skööönt måste jag säga:) Och dessutom blire ingen skola för min del i mon eftersom vi åker "ganska" tidigt så:)

Hörs kanske senare^^
/M!

Snart ledig

Nu är det bara i mon också, sen tar jag heeeeeeeelg:D Helgen tillbringas tillsammans med Milan, Basse och Rassus uppe i Linköping i basses egna 1a^^
Jag tycker detta ska bli spännande att se vem som tar sängen och vem som ge med sig att ta bäddsoffan;) Fight säger jag bara;) Hahaha!

Idag hade jag sviiin ont i min rygg när jag vaknade. Helt lustigt. Men det gick över. Pluggdaaag idag igen. Usch säger jag! Och jag som hade tänkt ta tag i detta nu, men är helt slut på kvällarna. Efter att ha tränat tjejerna så drgo jag ner till gymmet. Tränade ett entimmas pass och nu hemma. Ska börja packa lite smått så hinner inte skriva alls mkt. Men efter denna helgen har jag nog en hel del bilder att lägga upp.
Så sov sött allt folk! =)

/M!

Tiiiiiiiiiisdag

Usch nu är det höst!:( Cyklade till skolan idag och vädret såg juh ändå ganska hyffsat ut, ända tills jag kom utanför dörren. Och inga vantar hade jag heller på mina händer. Så huuu vad jag frös.

Kom till skolan och spanska var det första.. Blää! Så dryg är hon. Sen blev det naturkunskap och historia. Och sen dags för idrott.. Ute i spöregn, blir man inte glad av det där eller? Nej inte jag iaf. Sura miner hela tiden och visst, det hjälpte inte så vidare mkt förutom att jag kommer vara ännu mer förkyld i mon än vad jag redan är. Men sånt är livet^^

Nu har vi bokat biljetter till Linköping från fre-sön. Emilia och jag då alltså och wiiiie vad jag längtar!! =D Ska bli riktigt roligt asså(:

Nu i veckan ska jag bara börja packa och sen trääääna, för det är på tiden att jag börja göra det nu igen. Nahepp plugghögen där ute MÅSTE göras idag eftersom det itne blev något igår.

Så det blev inte så mkt uppdatering, men det jämnar ut sig med tiden sen gott folk=)

Pussokram!
/M!

Måndag



Vaknade mitt i natten idag, hade så nedrans ont i min mage. Trodde först jag skulle behöva spy. Men jag som inte gillar det sväljer och sväljer.. Usch ja, somnade om sen iaf efter ngr timmar.

Jag sov och sov hur skönt som helst ända tills väckaklockan ringde vid 10.40 =/ Låg och drog mig en aning förlänge så det blev stressigt som bara den. Men jag hann. Upp på cykeln och shiet vad kallt det va då. Riktig höst nu typ:S Skolan är juh sådär rolig men den tog slut den också:P Så ner till hallen och träna med brudsen. Körde nästan bara styrka med dom och som belöning fick dom hoppa lite redskap också. Tog cykeln hem och nu va det ännu kallare. Buhuuu!

Sitter just nu och försöker trycka in engelskaglosorna och det gååååår inte!! Blir så trött på mig själv att alltid spara detta till sista sekund. Men får nog sätta mig ute på rummet och verkligen skriva ner dom denna gången.

Veckans planer ser inte så annurlunda ut som vanligt. Förutom att det blir Linköping på Fre-Sön med Milan. Upp och hälsa på dopis och Rassus kommer ner också. Muy trevligt måste jag säga =)) Wiiie!

Annars är det träning som gäller nu i veckan, är fortfarande förkyld. Men måste nu asså!

/M!

Helgen är över..

Och så var det söndag, igen. Tusan vad tiden springer iväg.. Den går så snabbt så jag hinner knappast uppdatera här i bloggen. Men nu har jag tagit mig lite tid att sitta här ngr minuter iaf:)


Lördag:
När man äntligen hade chansen att få sova ut så vaknar man juh givetvist vid tio.
Men upp och hoppa Malin! Yes, jag va klar vid elva och då åkte vi ner för att hämta Maja på stationen. Vi åkte in till Kna då även Eline följde med för att kolla på kläder.
Jag som va genomförkyld och förmodligen hade feber stod i provhyttarna och frös och svettades osv. Men jag klarade mig igenom det. Väl hemma hoppade jag lite snabbt in i duschen och sedan kom det gäster.
Äter o äter o äter o äter...
Men Line kommer in vid sisådär 21.00 och vi drar oss bort till Sebban för att hälsa på honom. Där satt vi nog bara i någon timme.
Vi gick vidare och hamnade hos min syster där dom hade förfest. Vi åkte med dom vidare och ja, jag ångrar ingenting den kvällen. Ett utav bland topp 10, så roligt hade jag:)
Taxi hem vid tre halv fyra någon gång och Milan, Line och jag somnar pang i sängarna hemma hos mig.

 
                                      Påväg ifrån sebban till syrran:) Milan mötte vi upp på mitten av vägen=)




Söndag:
Vaknade upp och där låg vi och pratade om gårdagens händelse i någon timme. Line åkte hem medans milan och jag tog oss en stadig frukost =)
Hon kommer tillbaka nästan lika snabbt som hon åkte hem och vi hämtade upp frida sen var det dags för hockey inne i kna.
Hmm, har väll sett bättre matcher kan jag säga. Men som tur va kom "Broder D" och vi fick åka med honom hem. Wiie vad jag gillar att åka bil =)

Nu är jag hemma, gjorde klart min naturkunskapssak. Så nu är det "bara" engelskan kvar.
Det är som om han inte tror att vi gör något annat på fritiden än att plugga. Pust!
Men ska snart ta tag i det också:)

Hasta luego!
/M!


Spa och hockey (:

Äntligen Freeeedag=D

Idag slutade vi vid 10.10, nedrans guttit! Så som jag sagt tidigare i bloggen så skulle alla tjejerna i klassen dra till spa idag men det slutade med att vi bara va fem kvar.
Men ojojoj, vad härligt! Känner mig extremt avslappnad nu, kanon juh:) Eftersom vi nästan va helt själva blev det plask i poolen och snyggast hopp ifrån kanten. Min kanonkula tyckte jag va finast=D Vet att det är förbjudet att göra det där inne, men lite skoj måste man juh få ha tycker jag allt^^
(Bilder kommer)

Man blir riktigt slö av att bada och händerna är som russin fast 10 gånger värre:P Så hoppa upp på min racecykel och cykla hem. Väl hemma i ngr timmar, gör typ ingenting.. Men sen bär det av på hockey med Pappi och Milan banan. Och efter hockeyn hängde hon med hem hit en liten stund för att kolla lite resetider oså. Wiiiie!!!:D

I mon skulle vi åkt till malmö och hälsat på syrran, men så blev det icke. Och jag som hade sett fram emot att gå där på stan. Men jag får välla nöjja mig med Karlskrona i mon då. För nu kan jag juh åka ner precis när jag vill till malmö:D
Och i mon kommer Sebbanbabe hem, och då ska vi träffa honom och "the old gang" en liten stund på kvällen(:

Annars har jag en hel del plugg att ta tag i nu till helgen och träna, det måste jag göra nu. Har inte tränat sen i Onsdags, icke bra!

Ha det gött!
/M!


Igår, idag och i morgon

Todeloo :)
Kan ju kanske börja med att berätta för er om gårdagen.

Igår:
Utebajsdag va min inställning men jag blev glatt överraskad, för  vi hade ganska roligt faktiskt. Eller ah, vi hade sjukt skoj kanske jag ska säga. Trotts att vädret inte va någon tia så klarade vi oss bra ändå.
Olika stationer med lekar osv ledde till hur många skrattanfall som helst. Ett utav dom största skratten jag fick va när vi skulle bygga pyramid. Kan tyvär inte säga vad som hände förutom att jag låg nere på marken och försökte få i mig lite luft iaf. Men med Eline och Frida som håller mig om en varsin arm och försöker få upp mig är det helt omöjligt.
Alla tre börjar skratta och klassen ställer sig runt oss och undra om jag grät för jag va ledsen. Men nej, det va för jag skrattade så sjukt mkt.
Visst hände andra småsaker också som fick mig att börja skratta bla. Tilde som gjorde "sälen" med Ludde på ryggen och helt plötsligt bara försvann. Nej en riktigt lyckad dag måste jag säga :)
Linn hängde med hem efter och skulle hjälpa mig att träna kidzen. (Y) Efter det blev det gymmet! =)

Idag:
Idag har jag en såndär fete träningsvark i mina armar:S Kunde juh inte borsta håret i morse utan att skrika. Men sånt gillar vi:)
Engelska första, och det ända som verkar finnas i den där gubbens huvud är läxa, läxa, läxa.. Helt sjukt vad han proppar på oss. Men ska väll lösa detta så som jag löste min engelska läxa igår kväll;) Ta upp telefonen, slå fridas nummer och säga som det är^^
Blir dock ingen träning idag:( Eftersom Eline blivit sjuk under natten och Milan va tvungen till att plugga så..
Vill inte träna själv, är sååå boring.

I mon:
I I mon slutar vi lite efter tio. Är det inte härligt?:D Historia första och sen M-tid.
Efter det drar jag och några till ut på spa!!!!!!  Ska riktigt njuta och hoppas på att samla ny energi till nästa vecka;D

Så jag hade faktiskt tänkt att börja med denna nedrans engelskan när jag ändå har tid liksom. Hörs kanske senare!

/M!

Trött

Usch blir inte av med denna nedrans halssaken!
Vaknade i morse och kunde inte ens prata:o Så in och dricka ngt varmt och vipps så fick jag fram något litet ljud iaf. Det är positivt.

Skolan idag var väll ganska slapp och härlig. Iaf, jag trodde jag skulle dö av hunger på de tre lektionerna vi hade innan. Och jag har kommit på att jag äter ganska mycket för att vara Malin nu för tiden. Det måste vara för att jag börjat träna sådär som jag gör. För det va samma sak för Eline:P Haha, man vet aldrig. Det kanske blir två biffar utav oss ;)?

Nej men vi skulle ut och springa på idrotten idag, men eftersom min hals inte tålde det utan att man fick blodsmak i munnen så gick jag rundan iaf. Och ganska tur var väll det, för rätt vad det va så skulle folket springa 2 varv:o Ja, och när jag springer orkar jag bara till fårhagen =)) haha!

Vi slutade och Linn skulle hänga med hem till mig innan vi skulle o truddelutta! Det gick la bra.

Hade inte tänkt vara långvarig eftersom jag inte mår allt för bra. Så detta va väll en kort berättelse om hur min dag sett ut. Och i mon blir det till o träna, om halsen tillåter(:

(Och riktigt sådär ynklig är inte jag som han på bilden, men det kanske kommer. Man vet aldrig, men få hoppas på att jag slipper feber och skit)

Sussa gott! =D
/M!

Ont i halsen.


Ännu en ny vecka och nu är det "bara" 7 veckor kvar till höstlov:) Får hoppas på att det går snabbt, men mycket ska juh hinnas med innan det.

Vaknade upp idag med att ha fruktansvärt ont i halsen:/ Och inte försvann det under dan inte. Så jag får väll leva på halstabletter nu framöver. Får dock ganska ont i magen efter ett tiotal. och inte hjälper det heller.. attans!

Vaknade vid 9 idag, trotts att jag hade sovmorgon till 11.45. Men jaha, där låg jag och försökte att somna om men jag va liksom pigg på något lustigt sätt. Så jag gick upp och tog allt i dubbel tempo för en gångs skull. Cyklade till skolan och matte va då första lektionen. Blev inte mycket gjort där inte. Men det va ganska roligt för när vi skulle till salen så gick Jag, Linn, Hampus och Eline. Så frågar Hampe: men är vi inte här uppe? Jag som trodde mig veta allt sa: Nejnej, vi är här borta! Så vi gick bort i skolans ände och när vi kom dit va det inte en kotte i klassrummet. Och sen fick man höra hela vägen tbk till det rätta klassrummet: vad var det jag sa?^^ Men aja. vi kom rätt till slut iaf.

Efter matten väntade svenska och samhällskunskap. Men efter skolan tagit slut skulle jag ner och träna tjejerna helt själv, eftersom Sanna fått maginfluensan inatt, och usch, det vill vi inte ha!! Men det gick bra iaf.

Sitter här nu med all plugg framför mig och försöker koncentrera mig, och gissa hur det går då? mmh, just det, inte bra! så jag får nog ta ett break i det och återkomma till pluggandet. Men men(:

Veckans planer:

Tisdag:
* träna

Onsdag:
* Utebajsdag i skolan :(  (gillar inte friluftsdagar)
* Träna tjejerna
*Cykla ner till gymmet och träna med Linn och Eline (Aerobic)

Torsdag:
* Sånglektion
* Ner och träna tre pass med Line (BB, Core, Bodystep)

Fredag:
* Har vi tur slutar vi runt tio och isf hade vi tänk att dra ner på spa alla tjejerna i klassen, mysigt! :)

Söndag:
*Träna (Ronaerobic, core)

Mer än detta har jag inte planerat!
/M!

Söndag kväll

Jaha då sitter man här ikv igen efter att ha tränat aerobic en timme och core en halvtimme, löpning på bandet och lite styrka. Ja, helt slut vill jag lova. Men jag är nöjd, både för dagens och veckans träning. Nu är det bara att fortsätta såhär så slutar det kanske som jag vill =D

Jaha, igår kom Elin hem till mig på kvällen för hon skulle sova över. Anledningen till det va att vi skulle vara i Hoby klockan 09.00 idag för att gå en gymnastik-kurs. Usch ja! Det va la det drygaste på länge. Men träning fick man iaf(:

Jag drog mig hem och satte mig för att plugga. Hann inte så vidare mycket förens Eline kom och hämtade upp mig för vi skulle möta Linn och Frida nere på gymmet:)
Ja, det va riktigt roligt asså. Men styrkan är nog något tre av oss behöver jobba på iaf. Linn den muskelknutten!^^

Väl hemma slängde jag i mig en liten bit mat och här blev jag sittades.
Men jag ska snart ta mig i kragen för att gå ut o plugga. För det MÅSTE jag göra idag. Har dessutom en fete sovmorgon i mon så behöver inte tänka på att klockan tickar iväg när jag sitter med böckerna framför mig:)

/M!

Lördag

Kvällen igår slutade med att Eline tog tio tåget in och jag hämtade upp henne vid stationen med moppen. ( inte ofta jag använder den kan jag tala om) Men iaf, jag skulle upp tidigt idag och hon skulle ta tåget hem i morse så vi tog det bara lugnt.
Vi kollade på filmer och snackade samtidigt. Vi berättade saker vi gjorde när vi va små och shit vad vi skrattade=D haha! Men iaf klockan blev efter 1 och vi gick o la oss.

Vaknade upp till detta tråkiga vädret och gjorde oss klara för dagen som väntade. Pappa skjutsade ner Eline till stationen och alltid ska hon glömma ngt:P men men.
Gunilla kom och hämtade mig och det va hon som skulle ta mig till Lyckeby. Klar där inne drog vi till Amiralen och jag bjöd henne på fika(: Vi gick och småkollade i affärerna och jag hittade bara en väska och en halsduk. Men alltid något juh:) Måste hålla i mina money nu om vi ska upp till Linköping snart, eller om jag ska ner till Malmö och shoppa höstnytt(:

Och vipps! Så sitter man här igen.. Försöker få tag på Elin för vi ska på kurs i mon i Hoby. Tidigt som fanken dessutom. Men efter det ska jag ner på gymmet. Och inget nytt att Eline ska hänga med ner men i mon ska även frida också ge sig på att ^^ Få se hur detta ska gå =D

/M!

Spinning

Yes box, då har man gjort sig förtjänt av en helg:) Och det är sjukt vad snabbt denna vecka har gått. Och tur är väll det, för då kan man bara se fram emot höstlovet.

I skolan idag, hade vi först Historia. Och gud bevare mig, våran historialärare är juh bara för skön asså:)
Men iaf, efter det blev det naturkunskap och vi skulle ta oss till Härstorpsjön, där vi skulle leta liv i vattnet. Och det kanske inte är det roligaste precis, men vi fick göra det till en kulig grej och visst va det spännande att ta på sig dom där extremt snygga gröna "byxorna" och plumsa i vattnet UTAN att bli dte minsta blöt.

   
Klassen                        Eline, Linn & Jag                Eline & Linn   


      Linn, Frida & Eline              Tilde & Sara


Vi skulle dra oss tillbaka och eftersom potatisbullar inte är någon favvis hos mig så ringde jag pappa och gick ut o åt med honom ist, trevligt:) Mätt som jag blev rullade jag nästan ner till "andra våningen" där jag skulle fika med alla klassisar. Men usch det va jobbigt att fika eftersom jag va så mätt, så jag gav mitt till frida ist. Och den lille skiten får juh ner hur mkt som helst^^ Men det är bara posetivt, för det syns inte på henne ändå:)

Vi gick tillbaka till skolan och samtidigt pratade vi om saker vi varit med om i vårat långa liv. Och ojojoj, jag skrattade så jag kunde inte fortsätta gå på en liten stund.(: Men efter ngr minuter va vi back in school och förberedde oss på samhällskunskap. Och idag var det inte alls som förra fredagen då hela klassen va extremt övertrötta, men det va ändå inte en jobbig lektion. Ganska skönt på en fredagseftermiddag.

Vi slutade vid 15.40 och jag fick med mig Tilde, och Eline på Cyklingen. Linn kunde inte komma hem på något sett, vilket jag tyckte va tråkigt. Men inte så mkt o göra åt..
Vi satte oss på cyklarna och cyklade på som sjuttan! Det roliga med detta passet va att Tildes cykel började låta förskräckligt mycket. Typ som en rakapparat. Tilde undrade om allas cyklar vibrerade men det gjorde dom inte. Och när musiken plötsligen tysnade, hörde man Tildes cykel. Oj, vad roligt det va:) Och att inte bli svettig på ett spinningpass, det finns absolut inte i mina ögon!! Men det är härligt o veta att träningen gör lite nytta iaf.

Efter passet såg vi alla fram emot att få duscha av oss och sen hoppa in i bastun och sitta där och gotta sig. Men jag klev in i bastun och kom ut nästan lika snabbt, skiiiiiiiiiit kallt! Nästan som om man gick in i en frys. Men vi överlevde ändå^^^

Jaha, sen va det bara att sätta sig på cykeln och cykla hem, snacka om att vara helt slut sen när man kom in innanför dörrarna. Men man va ganska nöjd med sin insatts måste jag säga.

Och nu ikv hade jag hoppats på att åka upp och kolla på hockeyn, men känns ändå som om att det är lite sent. Men äh, får se:)

/M!


Nytränad och nyduschad.

Är de inte det bästa med träningen att slänga sig in i en dusch och bara tvätta av sig? Det tycker iaf jag:)

Skolan idag va inte så vidare jobbig eftersom det bara va engelska, matte och estetisk verksamhet som stod på schemat:) Slutade också en halvtimme tidigare, vilket aldrig är fel.

Efter det skulle jag ner och sjunga en truddelutt och sen skulle jag sticka ner till gymmet för att få mig en träning på 4 pass. Eftersom Eline också skulle hänga på att träna dom passen med mig så fick hon följa med mig hem efter skolan. Mamma körde ner oss till gymmet och där mötte vi upp Emilius.
Hon va med oss på Bodybalance och Core. Och tjaa, balansen kanske är något man ska träna upp, eller vad säger ni tjejer?;) haha!
Efter det tog Eline och jag oss in på dans vilket va ganska tråkigt och förlite utmaning enligt oss. Sen efter det va det dax för bodystep. Och äntligen fick vi svettas!!! =D
Och jag känner redan nu att träningsverken blir jobbig i mon. Men det stoppar inte, för i mon blire dags för cyckling fast med Tilde, Eline och Linn. Muy trevligt måste jag säga:)
Roligt att det finns lite folk som känner för att förbränna lite utav sommarens onyttigheter.


Fick också en beskrivning på min låt som jag fick i sångläxa idag, att den skulle vara ganska fin och hemsk. Och just nu sitter jag och lyssnar på den och den är verkligen helt underbart bra:)
Ny favvis, iaf för veckan;) haha!
Men den är fruktansvärt hemsk! =/



Nej, jag tycker jag ha gjort mig förtjänt av att gå och krypa ner i en kall och skön säng nu efter passen.
Föresten? va det någon som hörde ovädret i natt?:o läskigt!

Sov gott allt folk! :)

/M!

3/9-08

Oj, det va ett tag sedan jag lämnade lite kladd här i bloggen. Men nu är jag här:D

Idag har det varit en kall dag i skolan. Förstår inte varför det alltid ska vara så himmelskt kallt och man ska behöva ha två stycken koftor på sig?
Men iaf, dagen tog slut,  vilket jag aldrig trodde den skulle göra, och jag hade sällskap med Fridus och Eline ner till stan. När jag sedan kom hem skulle jag laga mat eftersom jag skulle ner o träna efter. Det slutade med brända makaroner (: alltid något juh^^
Men jag tog av min förvåning cykeln ner till sporthallen där jag skulle umgås med mina gympatjejer i drygt en timma. Efter det stack jag till stationen för att möta upp Linn och Eline som skulle med mig ner till gymmet:) Haha, ojojoj vilka skratt jag fick när vi stod inne på aerobicen. Det va första gången för båda två också. Men dom va så duktiga sååå:) Vi bestämmde oss för att fortsätta vara duktiga och tog oss upp till löparbanden. Och eftersom jag hade cykeln ner dit, så cyklade jag hem också:)
Ganska stolt över mig själv från att ha varit rent ut sagt skit lat under sommaren.

Och nu hinner jag inte skriva så mycket mer, fick engelskaläxa idag tills i mon. Läsa en engelsk bok. Hurra!
Så det är vad jag ska göra nu.
Krypa ner i sängen läsa boken och sen somnar till "vänner".

/M!


Sådärja

Igår:
Jaha, igår bar det av på en familjetripp till malmö som sagt. Körde väll runt nio och efter bara ngr minuter somnade jag. Men vi kom fram tillslut och skulle kolla på en massa områden och efter en halvtimme hittade vi huset som maja skulle till för upprop. Ja det va inte det enklaste vill jag lova.
Men vi körde henne dit hon ska vara nu de första veckorna nämligen till Lina. När vi kommer dit säger Lina att hon bor på sjunde våningen, och eftersom maja har fullt med packning så tar vi hissen. Tror ni inte hissjäveln stannar mitt i allt? Alla får smått panik kan jag säga! Usch!
Men vi lämnade henne och hon kommer nog ha det kanon bra där nere:)<3
Vi kom hem och jag hade tänkt dra ner och träna men skippade de. Va tvungen till att göra engelskan fastän jag läste den högt för min familj i bilen;) haha!

Idag:
ja här sitter jag nu och skolan börjar inte förens 11.45 då matte är första lektionen..
Dagens planer ser ut som såhär:
* Träna brudarna
* hem och plugga
* Ner till gymmet, (ska bara se om det är någon frivillig som hänger på. är juh inte roligt att träna själv)

Mer tror jag inte att jag hinner.
Men dags att käka frulle nu och sen dra sig ifrån hemmet för dagen:)
/M!


RSS 2.0