Överaskningsfest för Lisa!:)

Igår kom Julia hit på eftermiddagen och vi satte oss ner för att planera våran 18-års fest som vi ska ha tillsammans. Efter vi fått lite planerat bestämde vi oss för att laga mat. Mamma och pappa var i malmö, vilket skulle betyda att jag hade fått laga maten själv annars. Men som tur var hjälpte Julia mig och det blev så gott så!:)

Runt 5 så åkte Dea och jag ut till Saxemara. Vi gick in i huset som jag nästan bodde i förut då jag var hemma hos milan varenda helg. Ett hus fullt med kärlek ifrån alla personer som bor där, blir lika varm och rörd varje gång jag kommer in dit och får kramar av varenda person..

Iaf så hade Milan och Flis dukat upp med kex, ost, meloner och massa gott som vi skulle smaska i oss innan vi skulle gå ner till Lisas syster, Jennie.

Väl därnere mötte Bodil upp oss på övervåningen medans Lisa och Jennie var nere i ett rum i källaren och fotograferades. När Jennies kompisar kom och vi var på plats gick vi försiktigt nerför trappan och satte oss i soffan i väntan på att hon skulle komma ut.

När dörren öppnades så reste vi oss upp och skulle skrika "Grattis!", bara det att innan vi han ta in luft för att kunna säga det så möttes vi av ett skrik som var såhär:

- AAAAAAH!! PANG!
Ja tro det eller ej, men hon blev så rädd att hon stängde dörren. Och där stod vi allihopa och började skratta och såg ut som flera frågetecken allihopa:)

När hon insåg att det var en överaskningsfest så blev hon så glad så. Vi åt, pratade, åt, kollade på melodifestivalen, spelade spel och jag fick äran att vara i lag med födelsedagsbarnet. Hur det gick för oss behöver vi inte ta upp här men roligt hade vi iaf:)

Runt klockan tolv satt vi fortfarande nere i källaren och vi fick höra på Lisas klockrena kommentarer genom åren ifrån hennes syster. Jag trodde jag skulle få kramp i magen så mycket vi skrattade.. Söta, lilla, Lisa!:)

Vi åkte in till stan och släppte av Jennie, jennies kompisar och Lisa vid Natti och sen har jag faktiskt inte hört något mer.. Förmodar att hon hade det skoj igår och förvänta mig att höra händelserna ikväll efter min träning.

Dagen består av plugg, plugg, plugg. Därefter träning, sedan plugg, plugg, plugg.. Blir så när man sparar allt till sista dagen.. Blööö! BARA 5 veckor kvar till påsklovet!(Y)

/M!

25/2-10


Underbara Lisa!:)
Idag är det Lisas daaag:) Wiiiie, idag blir hon 18 och det ska vi fira med lunch på stan om någon timme, trevligt!

Igår jobbade jag hela dagen och seddan åkte till hockeyn. Spelarna var nog inte riiiktigt lika taggade som jag och andrea var.. De spelade lika och med det är det nog nästan kört.

Klockan 6 ringde klockan idag och jag skulle kolla på sverige-slovakien. K A T A S T R O F!! Här har man stigit upp så tidigt för att kolla, sen förlorar dem? Nä usch!

Så nu har jag sovit någon timma och vaknat igen, ska göra mig i ordning och äta lite innan jag sak traska ner till stan:)

Ha en fin dag!
/M!


Monsterhumör!

Igår var jag på ett riiiiktigt dåligt humör. Vaknade av att klockan ringde klockan 6 eftersom det var hockey. Jag var så trött, att jag tom somnade om i pauserna och hade satt klockan på 15 minuters paus. Haha, ja så gjorde jag iaf!

Jag somnade om óch vaknade senare. Var skitarg och sur så jag höll mig på rummet nästan hela dagen..

Idag gick jag upp runt 10 och hade tänkt gå ner till körskolan. Kommer ner dit och, jaha? så har de utbildning så det var bara för mig att vända på klacken och gå igen. Jag gick upp på pappas jobb och jag tänkte att, jag kan juh ändå jobba lite medans jag är här. Jag tog en halvdag och i mon jobbar jag hela dagen.

Jag kom hem och det var bara att hoppa i träningskläderna för vid 5 skulle Linnea och jag komma ännu ett steg närmare beachen 2010. Det var jobbigt idag och i mon måste jag väll ändå få träningsverk??

Klockan ställs 07.00 för att åka direkt till jobbet, ifrån jobbet hem och äta och senare på hockey i kockumhallen, en kanondag med andra ord!:)

Ha det fint gott folk. Här är lite bilder ifrån fredagen!

Bruds!

Såhär taggade jag medans de andra gjorde sig i ordning:)

Sebban och Timmy var på G:)

Antis och Linn!

En liten skara på alla fulla och glada människor som var kvar för att dansa av sig det sista innan man begav sig hemåt:)

Kram på er!
/M!

1 månad!!

Idag är det endast en månad kvar tills jag fyller år:) wiiiehu!

Igår var det då 18 och 19 årsfest för tre utav mina vänner, Emil, Jens och Filip. De hade hyrt en lokal som ligger lite utanför stan och bjudit in en hel del folk. Jag hade det roligt och för första gången på väldigt länge var jag taggad för fest.. Det blev en massa knasigheter, klockrena kommentarer, skratt och dans.

Innan vi åkte dit var vi hemma hos Julia och åt lite. Medans de andra fixade till sig att jag nervöst framför TVn och kollade till första perioden på hockeyn. Efter många "hur lång tid är det kvar???" så var första perioden slut och vi begav oss in i bilen. Mia var chaffis och körde oss ääända fram till dörren, tackar för det:)

Idag blir det en slappadag och ikväll kommer andrea hit en liten stund för att kolla på melodifestivalen. Så nu ska jag börja plocka undan på mitt rum för typ 5e gången denna veckan osen äta lite mat:)

/M!

Jag HATAR snö!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill INTE ha mer snöööööö nu!:( Den ska bara vara borta innan den 1 mars och absolut senaste datumet är 15!

Igår var jag och fick massage. Helt okej, jag hade velat att han skulle trycka ut varenda liten/stor knuta som jag har i ryggen men han sa att det var alldeles för många för att ta på en och samma gång så får väll boka en ny tid..

Efter det var det bara hem och slänga i sig lite mat och sedan vidare upp till kockumhallen där Krif spelade sin första play-off match. Såååå spännande när det blev 1-1 i första, 0-0 i andra och 0-0 i sista. Oavgjort betydde förlängning och jag satt med hjärtat i halsen. När de äntligen fick in pucken i målet studsade och hoppade allt folk på läktaren och skrek som aldrig förr. Tom Dea och jag fick ut oss ett stort vrål av: JAAA! när det blev mål, haha!

Åkte hem och kollade till OS innan jag slumrade till.. Jag hade ställt klockan på 01.30 för att kunna se hockeyn på TV men efter en period gav jag upp och orkade inte vara vaken längre å jag vände mig om och somnade igen.

Idag har jag tränat med Linnea. Stoor besvikelse ifrån oss båda när intruktören lovat nyss pass och sedan inte har gjort någon ny koreografi.. Ist fick vi kolla till tre indier som kom och ville vara med att dansa. Ja, det där var en upplevelse. Fastän de inte hängde med så vidare bra så hoppade och klappade händerna iaf, haha!

Kom hem nu och ska plugga, hade jag tänkt att skriva men det ska jag bannemig inte alls. Jag ska kolla på TV och bara längta ännu mer till lovet:)

Min fina vän Linnea. Bilden är ifrån 8:an någon gång;)

Kram på er mina vänner!
/M!

ajajaj min rygg!!

Vad glad jag blir att mamma bokat en massagetid i mon, för det är precis vad som behövs för tilfället.. Känner hur hela kroppen skriker efter en som är specialist på att trycka ut knutar så jag kan bli en ny människa igen!

Idag i skolan var det helt okej, första tisdagen jag varit på bra humör. Har liksom bestämt mig att hela denna veckan ska jag bara se positivt på allt. Allt blir så mycket roligare och lättare, plus att tiden går snabbare också. Vill ha looooov!

Senare ikv var jag nere på gymmet med min gamla vän Sannapanna. När man ska träna med henne, eller vad man ens gör med henne så blir det alltid lika seriöst.. Tror jag kommer ha träningsverk i magen i mon. Inte ifrån träningen utan ifrån alla skratt man får åt henne. Men jag gillar det och eftersom vi inte umgåtts på väääldigt länge så var det extra roligt att träffa henne.

I mon är det kort dag osen massage.. Därefter så blir det nog hockey för min del och jag hoppas att Dea också är där uppe så blir allt lite roligare:)

Ni undrar säkert vad som gömde sig i mitt paket som jag visade igår.. Här är resultatet:

En spegel! =D
Nu blir det spikmattan en låååång stund innan sängen kallar på mig!
/M!

En bra måndag!

Min mage har fått sig en rejäl omgång idag i skolan.. På något sätt har jag varit sur men samtidigt så får mina klasskompisar mig på ett sånt bra humör att jag kan släppa allt och bara skratta åt det ist:)

Saker som inte alls låter roliga när man berättar det, har gjort att jag legat över borden i skolan och sparkat med benen. Det hela började med att Linnea skulle berätta om sin färd till skolan med Louise och hennes pappa då dem tydligen hade hållt på att krocka. Reaktionerna i bilen var det jag tyckte var roligast och Linneas sätt att berätta det.. Ja, företagsekonomin räddad för min del där.

Sen kom nästa anfall på matten.. Linnea och jag sitter där framme, medans Görre har genomgång så säger han tillslut: "så, då kan ni räkna ut detta på miniräknaren".. Då hör man längst bak i klassrummet; "det blir juh ingen graf på min miniräknaren".

Saken var den att förra gången vi skulle använda miniräknaren så skulle vi rita upp en graf. Men vi hade gått steget längre och skulle räkna ut ett helt vanligt tal ist. Killarna där bak hade alltså suttit och sovit ett bra tag..

Men när Linnea och jag hör det börjar jag skratta till, men slutar ganska så snabbt eftersom jag tyckte det var lite taskigt. Men därefter kommer Linnea med ett fnitter bredvid mig.. Detta gör att jag måste kolla ut igenom fönstret och försöka att inte skratta, men jag kan inte heller hålla mig. Jag skrattar på och gömmer mig i halsduken som jag hade på mig. Under vårat anfall så har Göran fortfarande genomgång och jag kan absolut inte sluta. När jag kollar upp på Linnea nästa gång har mina tårar runnit och magen krampat som fasen.

När jag precis slutat och börjat få tillbaka konventrationen ställer någon frågan: "blir det talet alltid det svaret?" Med en bebisröst och som påminde mig om migsjälv när jag var liten och maja trodde att paketet som jag höll i handen var till henne.. Hon försökte ta det ifrån mig men mamma säger: nej maja, det är till malin fastän det är din födelsedag. Så säger jag med en retfull röst: Nähe!

Den rösten var det på göran och jag fick ta upp halsduken igen. Där satt Linnea och jag och kunde inte sluta och det blev bara värre juh mer vi kollade på varandra..

Denna stod på mitt rum när jag kom hem ikväll.. Vad det är får ni nog se nästa gång:)

Nu ska jag snart ta tag i spanskan eftersom det är prov i det i mon. Sen tar jag fasen lov!!
/M!

Igår var en blandad dag!

Att humöret kan vända på mig så snabbt.. Märkligt!

När jag vaknade igår hade jag åter igen ont i huvudet och bara det gjorde att dagen började dåligt. Har haft ont i runt två veckor nu och det går inte bort. Jag vet att det är spänningsknutar och att jag MÅSTE ha massage så någon kan trycka ut hela min rygg. Är helt bucklig.

Dagen ledde till fler småsaker som gjorde mig på dåligt humör. Internet la av lite när det ville, det var antingen för kallt eller för varmt i mitt rum + att det låg kläder överallt, telefonen ringde hela tiden, det snöade och allt jag ville var att dra täcket över mig, sova och be att mamma väckte mig när våren är som varmast, typ i slutet av april..

Men detta vände när jag åkte till Sussi för att ha en mysig kväll med mina kära klasskompisar. Vi beställde Thaimat och sedan kollade vi på melodifestivalen. Ja, vi var ganska överens om vad vi tyckte om bidragen och artisterna denna gången;)

Därefter tog vi fram spel och hade oss en låååång skrattstund när vi körde det om och om igen. Vi spelade "med andra ord" och det kan nog vara ett utav de roligaste spelen att spela. Vi fick många klockrena kommentarer som gjorde att vi hukade oss för att vi inte fick tillräckligt med luft till våra lungor. Dock så var det Julia som stod för de flesta men vi andra kunde också få till det ibland. Här kommer några exempel:

"Låter nästan som korv" - svaret skulle vara Tjorven 
"sånt du har på mackan, typ en slags korv" - svaret skulle vara Wienekorv (har jag aldrig haft på min macka men det kanske är gott..?)
"åh, detta finns på himlen" - Gud!!
"åh här nere är det jätte kallt, vi har det varmt här uppe men där nere är det kallt" - beskrivningen blev lite misstolkande för Louise som trodde det var Antarktis men svaret skulle vara ett utav våra världshav, Atlanten.
"Sånt killar få på hakan i tonåren" - Målbrott!!
"Åååååååååååh" - skulle vara introt till låten Satellit
"nananananana RUBBET" - skulle vara introt till Byggare Bob

Ja, må tro att vi skrattade åt hur man kan missförstå varandra. Efter att ha kört spelet runt 5 gånger så tackade vi för kvällen och begav oss hemåt.


Idag är det denna meningslösa dagen, alla hjärtans dag. Har aldrig tyckt om den och kommer nog aldrig att göra heller.

Jag ska iaf ha en vanlig söndag, en pluggdag och sedan ner till gymmet och försöka bli lagom snygg till sommaren medans alla andra sitter hemma eller är ute och äter en massa onyttigt. Detta ska jag göra med min valentine-date Linnea Widiiiiing! Som jag brukar säga till henne "det är du o jag Alfred!" :)

Dags att ta tag i spanskan och försöka bli pyttelite smartare!
Tack till Oscar också som har hjälpt mig med min nya header, han är allt för bra han asså! :)
/M!


Inte min dag!

Klockan 9.30 ringde min klocka idag. Trött som jag var vände jag mig om och tänkte att jag kan allt ta det lugnt för jag har all tid i världen. Klockan tjugo i tio ringde pappa på min mobil:
"skulle bara höra om vi bestämde någon tid för idag?"
Vi hade kommit överens om igår att, om det snöade skulle han köra mig till skolan annars skulle jag gå.. Jag svarade:
"jasså, snöar det idag?"
"nej, men.."
"jaha, va snällt av dig. Hmm, ska vi se när jag kan bli klar. Kvart i elva kanske?"
"kvart i elva? Om en timme?"
"Ja, eller vänta lite nu.. Är det torsdag idag?"
"ja, malin!!"
"OOOJDÅ!, DÅ har jag försovit mig, ringer så snabbt, ja eller, när jag är, eller vafan nu blev jag stressad, ringer sen, hej!"

Mmm, härligt att börja dagen på det sättet. En kvart senare ringer jag pappa och be att han kan komma och köra mig till skolan. Väl i skolan möts jag av: jahadu, hur dags somnade du inatt då? eller, är du redan vaken Malin? Eller, hade du egen sovmorgon idag? Ja, som det kan gå..

Dagen ledde till huvudvärk och trötthet.. Så nu ikv har jag tränat extra flitigt och de var en vikarie på gymmet och det betydde nytt pass, riiiiiiiiiktigt roligt sådant iaf:)

Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig och ställa klockan rätt tills i mon.. För i mon är det fredag och det betyder helg!:)

Godnatt alla värdefulla männsikor!
/M!


ångest, ångest och åter ångest!

Snart är det dags för skolan och jag kan inte komma på någon gång jag har haft såhär mycket ångest för ett prov.. Just nu känner jag att jag kan lika gärna strunta i att gå till skolan. Men skjuter jag det framför mig finns risken att jag bryr mig ännu mindre, om detta nu kan gå??

Frukosten kallar!

Ge mig vår/sommar och bort med detta kalla, det gör mig deprimerad!

Håll tummarna!
/M!

endast en tisdag kvar!!

Bara EN ynka lite tisdag kvar sen är det lov i en vecka. Man gör inget annat än att går och väntar på detta sportlov. Fastän man vet att det blir en hård pariod mellan de två loven så är det ändå dags för en vilovecka..

Igår var jag inte alls på hugget. Sovit dåligt under natten och kroppen orkade inte ens bära mig, så det fick bli en hemma dag.

Idag var jag dock i skolan. Det är tisdagarna man vill slippa men är man hemma därifrån missar man allt för mkt och det kan ta en evighet att ta igen allt. Kan tillägga att skolan börjat med lite nya maträtter, idag fick vi "krämig tonfikssås med pasta" den får nog inget betyg alls utav mig. Jag åt pasta, morätter och ketchup!

I morgon är det dags för ännu ett ekonomiprov som jag inte alls är så hundra på. Pålägg hit och dit, marginal lite här o var, formler med förkottningar kors och tvärs.. Ja det bara snurrar i mitt huvud och jag vill bara ha morgondagen avklarad också! När ska man kunna ta det lugnt utan att röra böckerna under tre dagar? Nej, sån lyx ska man väll inte få uppleva under tiden man går samhälle? Eller??

Dags att dyka ner i böckerna innan jag tar och avslutar denna dagen med att gå och lägga mig i min säng som väntar på mig.. Och ja, ja har saknat den redan sen i morse:)

Frid!
/M!

Ännu en vecka avklarad!

Jag ska börja med att säga grattis till min dopis som fyller 18 år idag. Och ett stort lycka till nu när han sa till Vitryssland med landslaget och spela.

I fredags fick jag ett ryck och bestämde att jag skulle åka ner till malmö för att shoppa. Kom på att ajg itne hade gjort det på en evighet. Så jag frågade Emilia om hon ville hänga på och det gjorde hon också. Vi hoppade på 10 tåget och under tiden då vi sitter där kommer vi på att affärerna har ju bara öppet till runt 4-5 så vi bestämde oss för att det var bara att springa på!

Väl inne i första affären gick det åt en timme.. Hmm, båda två sa till varandra att såhär slött får det INTE gå om vi ska hinna med allt!

Ont i fötterna, ont i huvuderna, och hungriga som bara den gick vi till ett ställe och köpte oss en varsin fläskifilé med pommes och sås. Vi tyckte att vi var värda det efter denna dagen.

Vi sprang bort till stationen och det var nära att vi missade tåget. 5 minuter hit och dit gör en ganska så stor skillnad i de sista sekunderna.

Väl på tåget var vi så trötta så vi sa knappt någonting. Musiken flödade i våra öron och det enda vi sa var "kommer du ihåg denna låten" eller "åh denna spelade vi hela tiden när..." osv, så många låtar som det fanns minnen till i min lilla mobil:)

Idag har jag bara tränat, och gjort allt annat än att plugga företagsekonomi. Har tom städat mitt rum, så kan det va!

Nu är det Wallander och jag är inte riktigt van vid att kolla på det själv eftersom jag alltid måste ha någon som kan svara på mina frågor och berätta.. Men så kommer det förbli ett lååångt tag framöver..

Bilder på det nyinköpta:


Det jobbiga med att handal nytt är att jag itne får plats med en ny sak i garderoben. Får helt enkelt bli en rensning där om ngr dagar!

Må väl!
/M!

En 45 minuters lång skoldag..


Nu sitter jag här i min soffa med en filt över mig och har precis duschat. Så skönt att jag hunnit med så mycket idag och klockan är bara 18.00...

Jag har helt klart vaknat på riktigt fel sida idag. Det händer inte ofta men idag har jag verkligen blivit irriterad över allt. Först vaknade jag av väckaklockan och av någon anledning blev jag så arg att jag tog all min kraft och slog till den så den åkte ner i golvet. Rean då tänkte jag, herregud, vad äre med mig?

Jag gick upp och såg att det snöat ännu mera. Jag har inget emot snön, jag tycker det är så fint om solen också står på och jag älskar att vara fyra år igen då man åkte pulka och tryckte ner varandra i snön oså. Men när det är så att gatorna eller cykelvägarna till skolan inte är skottade, så blir jag bara arg/sur/tvär. Och har dem väl skottat gatorna så ligger det stora vallar upp mot början av gång- och cykelvägarna som gör att man får kliva rakt igenom dem. Detta leder till blöta strumpor, en enorm koncentration för att inte trilla och gör man det hoppas man att ingen såg det och fortsätter som om ingeting har hänt.

Kom till skolan och hade EN enda lektion, svenska i 45 min. Redan igår visste vi att det inte skulle vara någon FE idag och vi frågade då om vi kunde få hemmauppgifter ist. Men då kom det där tjatet om att "det är upp till dig, elevens ansvar. Känner du att du kan allt..... bla, bla, blaaaaaa". Så det var bara att gå dit och se glad ut. Nej, det gjorde inte jag. Jag var riktigt sur och allvarlig, klagade på allt och ville bara hem till min säng igen.

Efter lektionen begav jag mig hem igen. Med små, små steg gick jag över alla vallar och på alla isfläckar som fanns och frös som om jag gick naken igenom stan.

Jag kom hem och tänkte att det är dags att skriva över alla mina anteckningar till ett nytt block som jag skulle gjort för sisådär 6 veckor sedan. "Jag vet, jag kan plugga lite företagsekonomi nu när allt är upponer så kanske dagen blir ännu värre" ungefär det där resultatet blev det. Jag såg ut som tusen frågetecken på en och samma gång medans jag flitigt skrev av allt. Det tog mig heeela eftermiddagen, tro mig, det var huuur mycket anteckningar som helst.

När jag var klar med det tänkte jag att nu måste jag vända på denna tråkiga dagen. Så jag bakade klassmuffins och hoppade in i duschen. När jag kommer ut är dem långt ifrån kladdiga och jag blir bara sååååååååååååå trött!!

De senaste dagarna har jag tränat, umgåtts lite med syster för hon var hemma över en dag, skottat, pluggat, ätit, sovit ja allt det där..

Nu är det snart torsdag och det betyder helg. Sen är det bara två veckor kvar till detta efterlängtade lovet. En resa hade inte suttit fel. Så vill någon göra mig glad, överraska mig med en resa till.. jag vet inte vad. Det spelar ingen roll!!

Nu ska jag avsluta där min dag började, dra täcket över huvudet och bara drömma mig bort till en bättre verklighet..
/M!

RSS 2.0