Såhär var mitt år 2008!

Inleder med att säga att det har inte varit mitt år precis. Livet ha varit en jobbig berg och dalbana så man orkar knappt tänka tillbaka på året. Men jag gör det för eran skull:)

Året började med val till gymnasiumet. Visste redan vad jag skulle välja så det behövde jag inte lägga ner så mycket energi på. Samhälle och som inriktning ville jag ha ekonomi och det vill jag fortfarande.
2008 började också med problem om ordet kärlek. Men jag är glad att det blev som det blev och att vi är som bästa kompisar nu ist(:
Det var dags för alla dom här äckliga nationella proven i svenska, mattte och engelska. Jag tog mig igenom alla prov och efter det kunde man pusta ut. och det gör jag nu också, pust!

Den 5 mars gick jag på utbildning för övningskörande. Haha, folk som inte litade på mig bakom ratten blev förtvivlade och höll sig innanför sina dörrar då dom visste att jag skulle ut och köra. Snällt!! :( Men med tiden satte sig det också och jag kände mig mer o mer säker på det. Kolla man på det idag har jag nog bara hunnit köra tre gånger under hela hösten för det varit så mkt. Så jag får väll ta tag i det nu till våren igen.

20 mars fyllde jag 16 år och det firade vi med släktkalas och en massa tårta, mums!

Jag gjorde också mina sista gymnastiktävlingar i mitt liv, tror jag.. Växjö och Nässjö. Dock kommer jag inte ihåg hur dom slutade, men det gick säkert bra som de andra gångerna. Tack alla underbara gymnaster för dessa 14 år inom Ronnebyflickorna för alla roliga minner och stunder man fått dela med er. Alla resor, tävlingar och uppvisningar vi gjort kunde knappast blivit så mycket bättre. Stor kram till er alla!

Det blev valborg och den tillbringades med alla kompisar hemma i Ninas hus, innan vi gick ner till hallarna. Det va sista gången jag drog mig ner dit, det kan jag lova! :)



Samma dag som min syster fyllde 20 år så döptes mitt lilla kusinbarn, Elvira, i Kallinges kyrka tror jag. Det blev ett ståhej kalas här hemma hos oss som jag fortfarande minns alla händelse som hände. Ett riktigt lyckat 20 års kalas för min syster ifrån min sida iaf:)


11 Maj gjorde jag, Tina, Elin och Linn våran sista uppvisning. Jag har inget att vara missnöjd med för det kunde inte gått bättre. Tackar alla mina ledare jag haft under mina år inom gymnastiken, som gjort att jag velat fortsätta med den saken som jag nog älskar mest av allt!.. (Linn fyllde även år denna dagen)


Vårterminen led mot sitt slut och jag skulle även sluta 9an. Och det betyder att alla niorna tar spexfotto och våran klass hade djungeltema med våran klassförståndare, Johan, som Tarzan.

Man har också skolmiddag med alla lärare och alla elever. Man klär upp sig och äter ute på Ronneby brunn, och efter det blir det dans med allt folk. Den kvällen kommer jag ihåg att jag hade grymt kul och jag va nog inte ensam om det heller. Både Fridas och min klänning gick sönder under den kvällen. Och det var nog bara ett bevis på att vi dansande för mycket;) haha!

Klassdagen hade vi bestämt att våran klass, 9B, skulle tälta ute vid hålan. Vilket gick bra.. Ända tills det va dags att sova^^ I Fridas lilla tvåmannatält låg vi helt plötsligt fyra stycken, Ernst, Hugo, Frida och jag, plus fridas och min stora packning;) Jag sov inte mycket den natten vill jag lova. Intryckt emot kanten så man knappast kunde andas, det är grejer det;) Haha, det roliga var att när jag vaknade sen efter någon timme var det inte bara jag som tröttnat utan Hugo var borta?:o Jag väckte ernst och frida för att säga att hugo är borta. Vi springer ut och leta men ingen hittar honom..? Tillslut ser vi någon ligga uppe på en kulle helt ensam. Vi blev alla rädda och trodde det va någon uteliggare eller något i den stilen. Tillslut skickar vi upp Ernst där uppe och när han kommer upp o ser vem det är så börjar han skratta. Vi förstår ingenting när vi bara stå där nere? Tillslut säger han: Det är Hugo! HAHA, oj vad vi skrattade^^ Då hade han också tyckt samma sak som mig att det va trångt i vårat tält. Sen kom Johan på morgonen och vi va tvugna att plocka iordning allt vi ställt till med. Jag mår extremt dåligt ifrån natten eftersom jag inte sovit ngt och sen druckit allt förlite vatten på dagen. Så jag sa till Frida att jag måste bort till campingen och dricka. Jag hade nämligen fått solsting.. Påvägen dit håller jag på att spy tre gånger. Vi får stanna varannan minut och frida är likadan som mig. Vi gillar inte sånt där;) haha.
Men vi kommer bort till campingen och jag tar några ipren och sen är jag på fötterna igen;) Vi kommer tillbaka och då vare frukost och sen badade vi hela klassen hela dagen tills vi fick åka hem. Frida och jag satt i gummibåten och hade det soft och la på brännan lite extra;) haha.


Sen var det skolavslutningen dagen efter och då hade jag sjukt skoj:) Förfest hemma hos Tilde och det kunde inte bli bättre;) Tack folket som var där och gjorde det lyckat!!
På sommarlovet var det jobbigt.. Folk flyttade kors och tvärs och försvann härifrån denna stad.



17 Juni dog min farmor och jag mådde riktigt dåligt pga det. Jag visste att jag aldrig skulle få se henne igen ellerkunna prata med henne. Den 3 Juli var det begravning och det va ännu jobbigare.. Tycker fortfarande att det är jobbigt och jag saknar henne mer o mer för varje dag som går. Hon var liksom allas farmor här på gatan.. Hon kom antingen på sin cykel eller i sin blåa bil och hon kom aldrig tomhänt, alltid något till maja och mig. Men om man ser det ifrån hennes sida så slapp hon att lida ännu mera. Jag vet att hon finns där uppe och hjälper mig ändå:)

Bara tre dagar efter hon gick bort var det midsommarafton. Va kanske inte direkt sugen på att ha roligt men jag tvingade mig ut till Saxemara där hela gänget firade midsommar som om vi aldrig hade gjort något annat;) Haha. En rolig midsommar måste jag erkänna. Även där var det inte så mycket sovande på natten eftersom folket var helt galna på natten.

Dea konfirmerades 6 juli (tre dagar efter farmors begravning) och jag va inte så sugen på att gå o sätta mig i en kyrka och se hur alla bilder kommer fram igen ifrån farmors begravning.. Men jag gjorde det för hennes skull och även hon blev konfirmerad =)

Emilia och jag åkte upp till sthlm och lekte livet i fyra dagar. En helt oförglömlig resa. Det var så mycket som hände där uppe så jag kan nog inte rabbla upp allt för då blir detta inlägget hur långt som helst^^

När vi kom hem därifrån så var det Tosia i Ronneby. Innan vi gick ner dit så var vi här hemma hos mig både fredagen och lördagen. Även där hade jag riktigt roligt. När Lördagen led mot klockan tolv på kvällen så var det dags att säga adjö till Basse och Rassus. Nog med farväl under denna sommarn så va det så jobbigt att lämna dom.. Men vi lovade varandra att vi snart skulle ses igen allihopa:)

Jag jobbade i 3 veckor också på lovet. Känade lite pengar vilket alltid behövs.

Skolan drog igång igen och nu var det ny skola och nytt folk och hela baletten:) Kändes skönt och det va dags att ta nya tag. Ooops, sådär mycket plugg som vi haft denna terminen trodde jag inte det skulle vara.. Helt slut i huvudet och hade jag ansträngt mig så mycket som jag gjort denna terminen på snäck så hade jag haft MVG i alla ämnen;) haha!


Nu när skolan dragit igång så flyttade min syster ner till Malmö för att plugga till fastighetsmäklare. Lite tomt här hemma utan henne men det funkar. Eftersom jag inte är hemma så mkt så löser det sig. Få se det som att jag har ett ställe att åka till när jag behöver fylla på garderoben;)

Emilia och jag tog bussen upp till Linköping för att hälsa på Basse. Även Rassus kom ner ifrån södertälje och det blev tre riktigt händelserika dagar där uppe:)

Eftersom jag nämt mina sista tävlingar och min sista uppvisning så betyder det att nu har jag slutat gymnastiken. Jag har börjat nere på gymmet ist och tycker det är ganska roligt:) 3-4 pass i veckan och man känner att den träningen ger resultat iaf.
Hösten rullade på med plugg, träning och lite sovande.
En helg efter höstlovet svimmade jag bara rakt upponer här hemma när pappa och jag satt med min matteläxa. Jag hann knappast med att andas själv. Så kroppen sa till att det va dags att vila..

Sanna fick sin 18 års present som hon skulle fått i somras då hon fyllde år. Vi åkte iaf till spa och där hände det roliga saker. Haha, hon trillade i trappen påväg ner ifrån bubbelpoolen och det va en rolig syn. Jag skrattade så jag trodde jag skulle behöva lägga mig ner. Men jag hjälpte henne upp ist;) haha! Brukar alltid vara jag som råkar ut för sånt men vad skönt med lite omväxling^^




Det blev Lucia och med det betyder det att det är en massa lussanden hit och dit. Men det lönar sig för man få bra gåvor efter man sjungt och skrattat;)

Andrea och jag jobbade på för att vi skulle hinna slå in alla julkapparna som dom skulle få på jobbet. Det tog oss 16 h totalt att fixa typ 100 paket. Men när vi gjort det fick vi följa med på julfesten och det va också riktigt roligt. Kan inte säga allt för mycket om den heller mer än att det kan nog varit bland de roligaste festerna jag varit på^^

Vi fick lov och det behövdes kan jag säga er! Och det blev julafton som vi firade tre dagar irad med släkten och åt, åt o åt.. Men nu är det över och jag är nöjd med mina klappar som jag fick och gav;)
Och nu kommer vi till sista dagen på detta händelserika år. Ska ut och fira med mina kompisar ikv och hoppas på en lika lyckad nyårsafton detta året som det var förra:)
Tack alla människor som hjälpt mig under detta året och alla människor som jag lärt känna och nu umgås med.
Gott nytt år på er alla!
Mina goaste kramar till er!
/M!

Tisdag

Hej mina sockerdruvor!=D
Usch, idag var det segt att komma upp ur sängen min när mamma kom in vid nio.. Phyja. Men jag hade inget val så det va bara att kliva upp med kisande ögon och håret åt alla håll o kanter^^ haha. Men det blev en snabbfixning med allt och sen for det in till kna med mamma och syster (:
Väl därinne hade jag absolut ingen ork att springa runt och kolla i affärer eller in o ut i provhyttarna så det blev bara en jacka för min del. Det tyckte jag va lagom. Att spara mina pengar blir nog mitt nyårslöfte ^^ Men vi åkte hem efter mycket tjat ifrån min sida och jag la mig i sängen och kollade på vänner..
Efter bara en kvart så kommer dom in och säger att vi ska ner till maxi med mormor=D och henne kan man juh inte missa så upp igen och sen ner till maxi;) Jag hittade mig en ganska så skön stol som jag satt helt stilla på under tiden resten av folket gick o handlade. Oh gud, folk va juh helt galna med sina kundvagnar?:o aldrig sett så mycket folk på maxi. Det va karaballik asså=S Men jag var ganska road så för mig gjorde det inget=)
Sen åkte jag och syster ner till stan för jag skulle se om jag hittade mig en klänning. Men vad är detta för län man bor i? Har juh inte klänningen som jag vill ha någonstans?:| Blir så sur! Så inget för mig på stan heller:)
Kom inte innanför dörren då Milius ringer och frågar om vi ska ner till spa? Oh visst, gärna för mig=DD (hon fick nämligen det i julklapp av mig) Så vi åkte ner dit direkt och det är lite folk som tur väl är. Och den sista kvarten hade vi spa för oss själva. Det var nice för gissa vad vi gjorde då?:D Just det, vi hoppade kanonkula och såg vem som kunde skvätta mest. Sedan satte vi betyg på varandras och hade ganska så skoj^^
När det va färdigbadat så drog vi hem hit och tog ngr matcher på singstar. Och jag säger bara: Oh du milde tid!
Nahe, om man skulle krypa ner under täcket för att slumra till TV'n och sen ta vara på morgondagen som är den sista på detta året?:)
I mon tror jag att det kommer en snabbgenomgång vad som hänt under mitt 2008. Missa inte det;)
/M!

Jobbadag


Hej igen:)
Nu är jag mätt o belåten. Kunde juh inte sitta där och vara otrevlig och inte äta när alla andra åt;) haha. Åh denna kvällen va helt härligt underbart roligt. Har skrattat så mycket och det har jag itne gjort på länge.. Vi har suttit i 4 hela timmar och bara snackat om ALLT möjligt verkligen. Allt ifrån gamalt till nytt och det är så härligt att få umgås med alla brudarna igen:) Fick sånt längtan tillbaka när vi satt där. Tänkte på hur våra resor varit inom gymnastiken och alla träningarna som vi gjorde så roliga som möjligt. Alla knäppa kommentarer som fortfarande sitter kvar som vi kan skratta åt huuur mycket som helst. Åh bara ryser av all denna kärleken som jag har till dom:)
Men klockan tickade iväg och det blev dags att säga adjö igen. Men vi lovade varandra att det måste bli fler sånnahär tillfällen och inte bara en gång per halvår..
Nu ska jag snart hoppa ner i sängen för att sova. I mon blire kna för min och familjens del tror jag:)
God nattis!
/M!


Hej på er alla denna himmelskt kalla måndag:P
Ja det är så kallt att när jag gick hem nu så kände jag inte mina små tår när jag kom innanför dörren min. Buhuu!

Idag ringde klockan vid 7. Jippi! Nej, inte direkt men det va bara att gå upp. Åkte med far ner till jobbet så det var kanon:) Jag mötte upp andrea där nere och hon och jag skulle vara arbetskamrater där idag, IGEN;) haha. Riktigt roligt har vi.
Vi började med att gå ner o handla frallor och huuu vad kallt. Vi gick som två stela pinnar ner dit. Att andas igenom näsan gjorde juh fruktansvärt ont. Och andades man igenom magen så blev man juh helt kall inuti:P Men vi fortsatte med att sortera posten och göra lite pappersarbete för att underlätta all julstök för Annika. Vi trodde hon skulle komma men det visade sig att det var maginfluensa som va påväg in i deras familj så vi tyckte det var bäst att hon stannade hemma för vem vill ha maginfliuensa?
Så då skulle andrea och jag sysselsätta oss ännu mera själva.. Jaha tänkte vi. Vi kan juh alltid se om det finns ngt roligt inne i konferansrummet. Jodå, där hittade vi lådor ifrån alla mp3na som vi slagit in i julklappar till de anstälda. Så det kunde vi få städa upp och sen slänga. Problemet var att det va gjort på tio minuter;)
Vi gick ut i köket för att kolla lite, där hittade vi allt ifrån julkaffet (fikakaffet, som jag sa idag när jag inte tänkte på vad jag sa för jag va så trött) Så då städade vi upp lite där och det tor inte heller så värst lång tid.
Men sen, sen hittar vi godisskålen med alla kolorna i som vi hade på julfikat. Andrea och jag bestämmer oss för att smaka ALLA och sedan ge betyg på dom. Och det där var riktigt skoj!! Såhär blev listan (godast ifrån vänster):



De tre sista var vidriga rent ut sagt!! Usch jag rös i flera minuter efter jag stoppat en sån i munnen. Det va som det va vatten i dom, det bara rann sån äcklig sörja ifrån dom. Andrea trodde jag spydde när jag åt den så hon börjar gapflabba. Men när hon sen få prova själv så sprutar det ut lika mycket som det gjorde på mig. Mina byxor blev helt prickiga och luktade inte hallon:P Så såhär har vi sysselsatt oss idag, satt betyg på kolor;)
 en det är lugnt Annika, vi har gjort en hel del pappersarbete också. En varsin pärm har vi skrivit också:)
Det roliga var att sen kom Linn ner till Elit och både Andrea och jag sa:
- Åh Linn, prova denna kolan. Den är sjukt god!!
Hon svarade:
- Jaha okej.:)
Det tog inte lång tid förens hon också spottade ut den och rös utav vad hon precis ätit. Usch, på sånna kolor borde det stå typ:
Ät inte om du är känslig för rysningar eller ngt i den stilen.

Nu ikv ska jag ner och äta med gamla gympagirls. Eller jag tar mig nog bara en fika, blev så proppmätt när andrea och jag åt lunch idag, så en fika kanske får räcka för min del:) Så nu måste jag ta tag i att göra mig i ordning om jag ska hinna vara där nere vid 6.
Hörs kanske efter:)
/M!

Göra ingentingdag idag

Halloj!
Ja detta lär juh inte bli ett långt inlägg precis. Det kan ni juh räkna ut själva igenom att kolla på rubriken^^ Vaknade vid tolv idag och var helt slut? Förstår mig inte på mig själv ibland. Men iaf jag gick upp och bakade faktiskt. Inte så vanligt för min del men det gick faktiskt ganska bra=D Sen åt jag lite frukost framför TV'n och pratade med dea samtidigt. Film efter film efter film blev det. Familjen var i malmö idag igen så jag hade ingen som kunde säga till mig att jag skulle göra ngt:)
Jaha såhär har min dag sett ut:P Meningslösa dag!
I mon ska jag jobba och sen på tisdag skulle jag behöva åka in till Kna för att byta lite julklappar.
God natten!
/M!

Slappdag!

Hej gullungar:)
Hur mår ni? Bra hoppas jag? Med mig är det okej. Men inte mera än så måste jag erkänna...

Vaknade idag och hade huset för mig själv, skönt:) Resten av familjen hade åkt ner till malmö för att fixa lite i lägenheten oså. Så huset för mig själv, och det äre bästa:)
Andrea kom upp en sväng runt fyra. Vi (hon) lagade mat eftersom jag inte kan.=/ Men jag blev mätt iaf. Vi tog ngr matcher på singstar och vi slutade när vi va på topp;) Ordnade skjuts ut till saxemara där brudarna väntade med film och kladdis.
Dock var dea o jag där inte så länge eftersom vi inte ordnade skjuts men det va trevligt ändå:)
Händer inte så mkt nu på dagarna. Hade varit mysigt med lite snö så man kunde åka pulka eller ngt på dagen men nej bor man här nere så vet man knappt vad snö är..=/
Vet att jag ska jobba på måndag iaf. Och det kan bli jobbigt att gå upp sådär tidigt, inte min grej precis.
Men funderar på att göra samma sak som igår, somna till en undebar kärleksfilm. Det är däremot MIN grej:)
/M!

Annan dag jul

Todeloo!!
Idag var det väckning vid halv tio utav mamsi. Skulle nämligen på såndär "julfrukost" med släkten. Så det var de sista för denna julen. Det sa bara blink och sen va allt över. Jaja, vi åkte upp dit iaf och där satt alla kusiner och deras familjer osv.. Så det var trevligt.
Vi stannade inte så länge eftersom det var Maxi cup idag så där har jag tillbringat hela min dag med min syster. Fick platsen på stentrappan och jag kan säga att rumpan är ganska platt fortfarande;) haha!
Ikv blir det nog en hemmakväll för min del. Ligga i soffan och njuta av att man har lov=D Det är en sån skönt känsla att ha lov:D
Nej ska jag vara ärlig har jag inget mer att berätta så jag avslutar mitt skrivande här för idag och återkommer när jag har något roligt o berätta.. =D
/M!

Juldagen

Vaknade vid halv ett idag.? brukar inte sova så länge men jag var väll extremt trött efter detta julstresset=P haha. Nejmen jag tog det lugnt och slog på TV'n. Såg att Emil i lönneberga gick så jag låg kvar och kände mig liten igen:) Men där fick jag itne ligga länge för vi skulle ha gäster vid 14.00 och jag skulle hinna duscha och göra mig i ordning innan så det va bara att lägga i växeln:)
Hann inte käka frukost så kalkon och potatis fick bli frukosten för idag, och det funkade det också.
Ikv kommer Angelin och Emilia hit och så får vi se vart vi tar vägen när kvällen lider mot sitt slut..

Dagens planer för i mon är att jag ska vara hos släkten i kallinge vid 10!! Hur detta nu kommer att gå får vi se. Och sen hade jag tänkt att kolla på Maxi cup, men frågan är om kroppen orkar det så jag får se:)
Ha en kanon kväll, för det tänker jag ha!
/M!


GOD JUL!

Sådär nu har alla åkt hem till sina egna hem och så var vi bara fyra kvar.. Jag, mamma, pappa och Maja. Kan knappt gå en meter till, är hur mätt som helst efter all mat som mamma lagat.
Känns som vi blir mindre och midre för varje år på julafton. Blir juh så när kusinerna skaffar egna familjer och dom är på annat håll, lite synd tycker jag men sånt är juh livet.. Men jag är nöjd med mina julklappar som jag fått så tack alla :)
Sådär det var det lilla ni skulle få höra ifrån mig denna julafton som nu snart är över. Stanna tiden för guds skull säger jag bara.. Det går för snabbt! =/
Ett sista God Jul ifrån mig här på bloggen:)
/M!



God Jul allihopa =D
Dock har jag ingen julkänsla för fem öre som jag sa igår.. Spelar ingen roll hur mycket jag än spelat julmusik i dag, eller hur mycket jag legat och tjuvkikat på julklapparna under granen. Man brukar iaf ha lite känsla i kroppen när det är jul men nej inte detta året inte. Men det kanske kommer nu när släkten är på ingång eller när man sätter sig för att kolla på lilla Kalle vid tre. För det kan man ju inte missa?:)
Går så bra filmer nu vid jul så det är så svårt att slita sig ifrån TV'n för de kommer juh film efter film. Legat hela morgonen och kollat och helt plötsligt var klockan mer än vad den skulle vara så men tills dess var det mysigt (:
Och jag tyckte det såg ut osm det snöade i ngr minuter nyss. Var jag ensam om det? Kanske såg i syne för det är väll det man längtar efter som mest nu så man kan ut och åka pulkarace. =D haha!
Och tack alla underbara som man fått sms utav där det står att man önskar en God Jul. Hade 25 olästa meddelande i morse när jag vaknade =)
Nahe om man skulle gå in och se om man kan tvinga på sig denna julkänslan nu när det bara är ngr få timmar innan sakerna under granen ska bort;)
Vi hörs senare ikv:)
Ha en bra Julafton nu (:

/M!

Måndag och tisdag!

Nu har vi jul, här i vårt hus tralalala!!
Igår så va jag upptagen hela dagen så därför jag inte skrev ngt. Men nu ska ni få höra:)
Igår jobbade jag och andrea. Vi fixade och donade till julkaffet som vi skulle ha idag. Vilken rolig jobbdag asså. Först skulle vi göra pappersarbeten men efter det skulle vi klä granen=D Den blev så tjusig så. Olika färger på ljusen och alla olika sortes julgranskulor. Kan säga att vi hade lite svårt att få upp själva julslingan. Tillslut kom vi på att vi va tvugna till att lyfta upp granen för att det skulle funka. Smarta som vi är så ropade vi på Annika så hon fick komma och lyfta. Vi riskerar inget här inte;)
Sen skulle vi ha fram en massa stolar. Då hittade jag en kärra som vi sen kom på att vi kunde öra varandra i. Haha, dunderskoj;) Dagen tog slut och när jag kommer hem så åker jag lika snabbt igen. Ska nämligen ut till Milia och lämna julklapparna som mamma o jag köpt till dom:) Vi stannade och fikade och hade det mysigt.. Sen skulle jag vara på stan vid 18.00 för att spela. Och det tog inte mer än 20 minuter så jag gick hem sen efter det. Så jag tog tag i städningen! Dea, Rassus och Basse skulle nämligen komma och kolla på Sunes Jul med mig=D haha!
Vi hade trevligt och pratade om allt möjligt. Så roligt att dom är hemma igen, blir så glad av att umgås med dom!=D Skratta får man iaf göra, det gillar jag^^
Jag gick o la mig direkt efter dom åkt och somnade i en blöt säng efter att dom där två nissarna hade haft vattenkrig med en sprayflaska. Mysigt=D haha.


BRassusarna och jag i Linköping detta året=D


Snyggdea vid våran fina julegran =D


Idag skulle jag upp vid 9 för att hjälpa till med det sista där nere på jobbet.. Idag skulle allt godis och alla kakor fram så det va bra;) Vi blev klara och nu var det bara dags att fika med alla. När vi sedan blivit klara där nere så åkte jag och syrran in till Kna för att handla de sista julklapparna. Tjohoooo vad mina fötter gör ont. Jag går inte en meter till!! Jomen tycker jag inte gjort ngt annat än sprungit idag. Men vi hittade alla julklappar och det va äntligen dags att åka hem.
Vi klädde våran extremt fina gran ikv också. Herregud som den ser ut säger jag bara=P Haha!
Och nu ikv har jag storstädat eller julstädat kanske man ska säga, hela mitt rum och man kan faktiskt se att jag har ett golv också=D Nahe vi hörs i mon på självaste julafton. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen julkänsla alls och det är nästan helt omöjligt att det är julafton i mon...
God Jul!
/M!


Julgran :)

Idag har jag och Dea äntligen gjort färdigt alla julklappar som ska ut på tisdag nere på Elit. Riktigt skönt måste jag erkänna. Och detta tog oss hur många timmar som helst men visst ska inte klaga..
Efter det hämtade syster och far mig så skulle vi åka för att kolla på julegran :) Och jag kan säga att vi har då inte den snyggaste granen i stan. Efter att ha varit på maxi och inte hittat någon åkte vi till snäckebacken. Maja och jag hittade en kanonfin julgran sådär stor och fin. Men den skulle vi inte få plats med enligt pappa. Då hittar han en gran och säger:
- Kolla tjejer, denna var väll fin?
Både Maja och jag blir chockade och börjar skratta när vi ser att han håller i en gran med max 5 grenar. Pappa lilla, att du inte förstår..
Men jag gav upp och lämnade över detta till Maja och Pappa. Dom kommer tillbaka till bilen med en gran i handen och jag är ganska nyfiken på att se hur den ser ut^^
Ikväll har jag varit nere o tränat en liten liten runda. Kände att det behövdes nu när lovet börjat.
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på TV och sen ska jag sova, för i mon ska jag jobba redan vid nio:o Men det är bara en dag på lovet så det kan jag ställa upp med. Dessutom är Dea också där nere så:)
/M!

Karlskrona =)

Hejsan hoppsan gott folk:)
Idag har jag varit i kna med Andrea och Rassus. Fast Rassus var där inne lite innan Andrea och jag kom med tåget vid 12. Trodde faktiskt det skulle vara mer folk än vad det var:) Lite besviken på själva karlskrona också. Hittade inte julklappar så det räcker så måste åka in på tisdag igen.. Har ingen idé heller om vad jag ska köpa till allt folk.
Vi tre gick och åt iaf och då satt vi och bara pratade, mysigt:)
Sen åkte Rassus hem tidigare eftersom han skulle iväg, men Andrea och jag var i stan tills allt stängde. Sedan drog vi upp till Thomas och sen hem hit till mig. Så nu sitter vi och kollar på Sunes Jul=) Min favorit film heöt klart!
Är hur trött som helst så både hon och jag ligger och halvsover i soffan. Vi hörs efter jag jobbat ngr timmar i mon:)

  

/M!

LOOOOOOOOOV!! =))


Jag ska bara ta en snabbis här ikv, glömde säga Grattis till min lilla snäcka på bilden som blir hela 1 år idag =D Har varit hos mormor och morfar en svängom nu ikv också med familjen. Sen hem och lägga sig på soffan och med detta visste jag att jag hade ett lov framför mig:)
Godnatt!
/M!



Wiiiiiiiiie!! Äntligen. Nedräkningen har varit med mig i många veckor och nu är den stora dagen här=D Känslan att få gå hem idag och veta att man inte ska vara där mer på detta året gjorde en så happy:)
Igår hade jag inte tid med att skriva ngt för när jag kom hem så somnade jag. Vaknade sen av att min moster ville prata lite med mig. Så när samtalet va klart så va klockan redan sju och de va dags för att städa upp på rummet en aning. Sen efter de så ringde milia. Då vi snackade i 1 h och 8 min. Haha, slå de om ni kan;) Tur för oss båda att det inte är vi som betalar räkningarna.. haha!

Idag så skulle pappa köra mig till skolan men tror ni bilen startar eller? Nej, just det. Blir så trött på att han alltid ska envisas om att itne sälja den fastän alla andra i familjen tycker att det är dags! Men nejnej...
Men kom sent till skolan och då vare fika. Och efter de var det mat. Kändes som man bara åt hela tiden:P Haha. Sen kollade vi på lärarnas spex och sen slutade vi=D
Jag drog ner till stan med Linnea och Linnea. Kollade runt lite och jag köpte min första julklapp för detta året. Sen mötte vi upp Sandra och Louise så vi tog oss en fika på Andra våningen.
När vi va mätta och belåtna så mötte jag upp mamma på stan och så kollade vi runt lite och skulle se om vi hittade något nödvändigt. Sen kände vi för att ta oss ngt o äta så vi gick upp på andra våningen igen. Tycker jag borde få rabatt eller ngt eftersom jag är där ganska ofta;)
Men nu har jag kommit hem och jag är svin trött. Man blir gansk så sleten av att springa på stan.

I mon ska jag in till Kna med Dea och Rassus som är hemma nu över jul=D Wiiie!! Längesedan jag träffade honom så ska bli kul o se om han förändrats vilket jag itne tror han har men ändå:D
Nej ska slå in lite juleklappar nu!
TjippTjipp!
/M!

6 månader sedan..



När tiden nu fallit in och du stängt dina ögon förevigt för att aldrig öppna dom mer, är det minnerna av dig vi alla lever på.
Att se dig så som du fått lida nu på senare tid, har inte varit rättvist. Det har tagit otroligt mycket på de svaga krafterna jag haft kvar.
Att står där vid din sida för sista gången idag efter att ha lagt en ros på ditt tunna ben till mage, va jobbigt nog. 
Att släppa taget om din kalla, tunna hand och ta farväl efter alla de här underbara 16 åren med dig va ännu jobbigare.
Att resa mig ifrån stolen och lämna dig va jobbigast.
Jag vet inte hur många gånger jag vände blicken tillbaka mot dig för att hoppas att du skulle börja andas igen och komma tillbaka till mig och oss.
Det är så overkligt att du helt plötsligt finns på en annan plats och inte vid den plats du funnits i alla år, nämligen Våran plats.
Men så mkt kärlek du har gett oss alla nära och kära och velat oss mer än väl, det är svårt för någon att slå.
Tack för alla minnen och studer jag fått uppleva med dig farmor. Och fastän du inte längre är vid min sida vet jag att där uppe, som den ängeln du är, vakar du över mig och följer mig i varje steg jag tar.
Jag Älskar dig, föralltid farmor!
<3



Det har nu gått ett halvår sedan som jag skrev denna text till dig. Jag har aldrig slutat hoppats på att du kommer tillbaka till mig. Jag väntar fortfarande...
Det fanns en plats som jag kände mig så välkommen, värdefull och omtyckt av och det va hemma hos dig. Blev alltid bemött av ett härligt skratt och en kram.
Jag kan inte beskriva min saknad till dig idag i ord. Går inte en dag utan att du är med mig i mina tankar! Nästan allt jag gör påminner om sakerna vi gjorde..
<3


Tisdag

ligger just nu i min sköna soffa och ska börja kolla på filmen som går på 5an, the bodyguard. Har sett den hur många gånger som helst, men den är bra ändå(:
I morse när jag kom till skolan så pratade ALLA om jordskalvet som varit i morse. Jag hade själv inte märkt något men Louise och Linnea sa att deras hus skakade. Först trodde jag dom drev med mig som vanligt men nu gjorde dom vekrligen inte de. Dom sa att det hade kommit ifrån Ystad och Malmö där nere och den första tanken va att min syster bor juh där nere. Måste fråga om hon lever, så jag skickade ett sms till henne. Hon svarade: jaa varför skulle jag inte?
Ja, det är som vanligt. Min syster hade inte märkt det utan trodde att det va storm ute. Vi har båda två svårt för att vakna av ljud oså..
Men dagen tog slut och vi fick gå hem. Linn hängde på som vanligt på tisdagarna och denna flickan kan få en att skratta på 2 sek. ;)
Sen skulle jag iväg och jobba en liten stund med Dea. Men de va som sagt en liten stund:)
I morgon ska jag på massage, det är efterlängtat och sen är det inte många dagar kvar till fredag=D
/M!


Sista veckan

Snart är det loooov =D Det 'r de enda som finns i mitt huvud nu. Är så efterlängtat att bara kunna ligga i sängen så himmelskt länge på morgonen och sen gå upp och bara ta dagen som den kommer, me like!!
Idag hade vi information om valet till 2an och sen en riktigt dryg svenska lektion.. Efter det hade våran samhällskunskapslärare lovat oss att leka. Om nu musikfrågor va att leka så.
Cyklade hem för i morse cyklade jag faktiskt. Händer itne allt för ofta nu eftersom det är så fruktansvärt kallt ute och jag är så trött på morgonen att jag inte kommer upp i tid. Men iaf, jag gick hem och pluggade lite på naturkunskapen men känner att min hjärna redan tagit lov så då får det förbli så att hela jag också gör det:)
Har precis satt mig i soffan nu efter att ha varit och sjungt på en såndär minikonsert för ngr sångare. Gick ganska bra faktiskt och jag är inte nervös för att sjunga längre, det är positivt faktiskt (:
Så nu ska jag lägga mig ner och kolla på TV resten av min kväll.
/M!

Söndagsjobb och söndagsträning.

Todeloo:)
Igår när jag gick o la mig somnade jag extremt gott men sen vaknar jag var tredje timme av att jag fryser och är hungrig. Nästa gång jag vaknade upp svettades jag som en gris osv. Undrade vad det var för fel på mig?:P
Men jag vaknade av att Andrea skickade ett sms och frågade om vi skulle jobba nu eller aldrig. Jag tog tag i dagen och steg upp för hennes skull och så satt vi nere på Elit igen och slog in deras julklappar.. Bara hälften kvar nu:) haha!
Därefter åkte jag ner till gymmet och tränade. Har inte tränat på en vecka tror jag.. Och jag lovar, det kändes!! Usch vad man känner att man inte hållt igång som vanligt.
Kom hem och satte mig med naturkunskapen och som vanligt är jag ute i god tid för att hinna med.. Inte direkt. Så tråkigt att sitta o läsa en massa sidor som jag tror inte ens kommer på provet på tisdag. För så var det förra gången, man hade pluggat allt för mkt i onödan.
Men bara en vecka kvar och detta har man längtat till sen man började i slutet av sommarn.
Ha en trevlig kväll!
/M!


Fullt upp!

Tjipp:)
Anledningen till att jag inte har uppdaterat här sen i onsdags är att dagarna har varit fullbokade så jag knappt kunnat andas:P Haha! Men ni får er en ganska så lagom lång lördagsläsning nu iast:)

Torsdag:
Då hade vi först nationellt i matte och frågan är hur detta gick? Usch ja, lite nervös för att få veta resultatet.. Men efter två timmars sittandes och bara låta hjärnan tänka så drog jag hem för de va tre timmar till nästa lektion började. Riktigt ont i huvudet hade jag så hem och slänga i mig alvedon och sedan vila. Vaknade av att pappa ringer och fråga om jag ska följa med och äta ute. Visst, inga problem för mig (då slapp jag laga mat ju). Sen följer med han till jobbet och sätter mig i massagestolen i 20 minuter för att se om huvudvärken släpper då. Men icke sa nicke. Medans jag väntar på att pappa ska köra tbk mig till skolan så hittar jag gamla papper där maja och jag kladdat på när vi va mindre och va med han på jobbet. Här kommer smakprov;)

Är väll ngr blommor eller ngt kanske;)


Här hade jag nog precis lärt mig skriva ngr enstakade bokstäver;)


Lite kladdikludd skulle jag kalla detta=D


HAHA! Jag och pappa skrattade som två idioter när vi såg denna lappen som min syster hade skrivit till mig.. Hörrududu syster, det där va väll lite att ta i med?;)

Men iaf, skolan slutade och jag åkte hem snabbt och på tio minuter skulle jag hem och byta om och åka ner till ekmans där vi skulle lussa med gymnastiken. Gick la sådär. Jag började gapskratta och fick sen med mig hela publiken också. Talet som dom höll sen betonade dom: och ni sprider glädje! Jag såg att han kollade på mig vid just det där tillfället så jag kände hur mitt ansikte förvanlades till en tomat;)
Efter det åkte far och jag ner till Andra våningen och åt oss lite mat innan jag skulle möta Dea på Elit. Där spenderade vi hela kvällen till att slå in julklapparna som dom ska få. Vi hann inte färdigt så vi få ta en runda till.. Men vi hade ganska skoj under hela kvällen måste jag erkänna^^


Andrea bland ngr mp3:er där vi skulle lägga in ngt på. Bara de att det tog 8 min för varje mp3. Så därför vi inte ens hann hälften.
Men jag åkte hem och la mig på sängen och somnade ganska snabbt!



Fredag:
Idag var jag uppe redan klockan 05.50 de ni! Inte dåligt för att heta Malin. Men det va för att vi skulle lussa på djupafors med gymnastiken idag. Och de vare värt för en chokladask och två biobiljetter tackar man inte nej till. Så frågan är om någon vill med på bio nu?;)
Vi åkte hem och Elin följde också med. När vi kommer in i köket lite senare så har pappsi laddat upp med julmusik på högsta volymen. Han tyckte väll de behövdes ^^
Sen åkte vi till skolan och då vare Luciatåg som vi skulle kolla på.
Efter det va dagen seg och jag blev bara tröttare och tröttare eftersom jag varit uppe tidigt den dagen..
Men jag slutade och åkte med David hem och snabbt in i duschen för om två timmar skulle vi på julfest med Elit. Och jag hade inte turen på min sida den dagen. Jag letade igenom hela garderoben men hade tydligen inget som passade just den minuten. Och håret stod åt alla möjliga håll så jag blev bara mer o mer irriterad. Plus att jag va så himmelskt hungrig!! Men hann inte äta så snabbt ner till bussen och sen bar de iväg.
När maten väl kom fram så blev jag och andrea besvikna. Inga köttbullar?:o Haha, vi tog en varsin potatis medans folk hade tallrikarna fulla med allt möjligt gojjs. Kände mig lite som håkan i sunes jul;) Och sen tog jag lax, för det säger dom att det är dyrt i filmen;) haha!
Men sen kom dom:D Lassade upp ngr stycken och vi blev faktiskt ganska mätta..
Sen kom det musik som slutade med att alla va uppe och dansade. Och jag hade riktigt. riktigt roligt=D Tror inte jag var ensam om det heller.
Av mig får kvällen toppbetyg!:)


Far uppe och sjunger:) Typ den enda bilden jag har ifrån kvällen.



Och nu kommer vi till idag. Dagen består av spelning och uppvisning med Rss senare idag. Så nu ska jag börja göra mig i ordning och städa upp alla kläder som jag rotade ur igår;) vi hörs kanske senare annars i mon:)
/M!

10 december vilket tyder på att jag har namnsdag! =)

Idag är det nobeldagen. Och varför i hela friden kan hon det måste ni undra. Jo det är för att jag har namnsdag på denna dag. Ah precis, Malin och Marlena är det idag=D Haha.
Jaja, idag vaknade jag och gick upp, åt mig en lite frukost och kände att magen krampade som fan så jag kunde inte stå riktigt rak för det va ngt som tog emot. Men jag gick ut och klädde på mig och fem minuter innan jag skulle gå ut ur dörren så börjar jag typ kallsvettas och mår riktigt illa.. Så det va bara in och lägga sig på sängen igen och be mamma sjukanmäla. Sånna attacker gillar jag inte.
Nu 6 h efter så mår jag bättre bara det att förkyldningen kommer och sätter sina små spår.. Hoppas jag inte bli sjuk nu för det är juh många som är det..
Så nu har jag precis ätit och sitter med matten. Hmm? detta kommer inte gå bra på nationella i mon. Jag har en känsla av det asså=/
Igår va Linn hemma hos mig en liten stund. Trevligt tycker jag! Hade precis bäddat min säng och så kommer hon och hoppar i den. Blir man inte fantastiskt glad då?;) Jag tog en kudde och slängde den i huvudet på henne och så var kuddkriget igång, igen;)
I skolan hade vi bara historieprov och det kändes väll sådär så vi få se vad resultatet blir, om det är värt något att nämna eller inte;) haha!
Nej tillbaka till matteboken Malin!
/M!






















Stressdag och stressvecka

Stress, stress och åter stress. Ett under att jag fortfarande lever säger jag bara!Håller snart på att stressa ihjäl mig. Historieprov i mon och jag kan inte säga att jag är förbered på det överhuvud taget.
Satt ikv och gjorde den där energiuppgiften med pappa och tror ändå jag har börjat fatta det där. Men inte nog med det, spanskan också. Och ska jag vara ärlig har jag kollat igenom det två gånger så får hoppas att jag har lyckan med mig i mon:) Känner att historieprovet är viktigare så får läsa igenom dom 20 sista sidorna innan jag somnar ikv.
Var nere och tränade med RSS idag också och nu känns det ändå som om vi börja sätta programmet, kul:)
Kollade nyss i min kalender och hela veckan kommer att bestå av stress. Men när jag sedan kollade fram en vecka så såg jag att sista veckan är det inte mycket så då ska jag nog kunna pusta ut! Men det är som sagt en vecka dit och jag få kämpa igenom denna veckan och verkligen ge det sista *pust*.
God natt!
/M!

Tjollahopp!

Söndag idag, igen.. Nu äre bara 2 veckor kvar till lov och innan de ska det hinnar med mycket, prov och inlämningar. Ska inte ha en enda bok hemma hos mig på lovet säger jag bara!!
Men idag har det varit uppvisning. Och för första gången på 14 år satt jag och kollade på. Va riktigt mysigt att göra det. För man fick själv minnen ifrån när man va sådär liten. Att man skulle få göra sitt program inför så mycket folk, det va världens största sak. Och sen att farmor, mamma o pappa satt på läktaren va bara ett stort plus i kanten för då hade man någon att vinka till=D haha!
Men när våra småbrudar hoppade in till "nu är det jul igen" så fick jag tårar i ögonen, stolta tårar. Herregud tänkte jag, har dom redan blivit såhär stora?=O Ja det har dom..
Så det är vad jag gjort idag. Sov inte så mycket inatt så känner att huvudet är ganska så slut. Måste ta tag i historian som vi har prov på på tisdag. Ett stort MÅSTE!
/M!

En lördag som jag verkligen inte kommer att glömma!

Tjena!
Asså jag har så mkt att skriva så jag vet inte om ni kommer fatta vad jag ska berätta så ni får försöka förstå ändå;)

Imorse va det dags för förträning till uppvisningen i mon. Sanna och jag kom ner redan vid 12 för att fixa o dona lite. Det vi mräkte va en stämning som alltid är där nere innan uppvisning nämligen, stressad!
Alla va arga och irriterade. Så dagen började inget vidare. Alla våra underbara tjejer hade sprängfyllda ögon och va så nestämda så jag aldrig sett på maken.. Sanna och jag kom dit som stora frågetecken och vi fick oss tillslut en förklaring på varför de va så. Tjabb med Britta och ngr ifrån stora gruppen. Jag blir så arg, hur i hela friden kan man stå och behandla småtjejer som om dom inte kunde något? Fy fan säger jag bara! Riktigt arg är vad jag är.
Sen drog sanna och jag vidare för att ta oss en runda på spa=D Allt började bra och det va så mysigt ända tills allt hände;) Haha det är så roligt att jag inte kna sluta skratta och nu är det ändå fyra timmar senare.
Vi skulle gå ner ifrån bubbelpoolen och halt som det var så drog sanna dit. Benen rakt upp i vädret och gled ner för trappan. Må tro att jag skrattade eller:o Jag hjälpte henne upp och vi gick in i bastun. Där fick vi båda två stå och skratta av oss. Vi bestämde oss att här kan vi inte stå hela dagen. Så vi gick ut till den stora poolen och va där ett bra tag. När vi sedan skrattat klart åt att hon trillat så kommer nästa händelse:P En man skulle klättra upp ifrån poolen på kanten, och han dra dit han också:P Detta gör oss så skrattnödiga att vi kan inte hålla oss. Sanna blev glad och sa att: jag är inte den enda här;)
Vi var kvar i poolen ett tag till och nu kom den tredje händelsen;) En kille kommer och ska hoppa i poolen. Men han trillar precis vid kanten och fastnar med foten i räcket. Med detta trillar han rakt ner i vattnet med världens magplask.
 Usch skulle inte detta vara en avkopplingsdag? För det va det verkligen inte. Har skrattat så jag behöver inte ha ångers för att jag inte givk på coren i torsdags;)
Nu ikv måste jag verkligen städa rummet för det hinner jag inte i morgon..
/M!

Vad är detta?

Vad i allsin dar?:o Klockan är bara lite över fyra och det är kolsvart ute:o Vad deprimerad jag blir. Fast visst är det mysigt att gå hem igenom stan när det är belysning i träden oså på torget. Men sitter man inne kan man juh tro att klockan är två på natten:o Usch ja, lite snö som fick det att lysa upp lite hade inte varit helt fel:)

Idag så hade vi sovmorgon till 14.20. Men både Linnea och jag bestämde oss för att vara i skolan 12.15 för att plugga lite. Tror ni det blev så eller? Nej, inte direkt. För det första sov jag allt för länge för att jag skulle hinna bli klar till den tiden som vi bestämt och de va jag inte ensam om;) Och för det andra var jag helt slut! Så Linnea fick komma upp hit en stund innan jag lovat mamma att hänga med ner till stan för att handla present till Broder A. Sen körde hon oss vidare till skolan. Enligt Linnea förgyllde hon dagen när hon körde i vattenpölen så det sprutade. Oj vad hon tyckte det va skoj^^ Sen satte vi oss i matsalen för att äta minestronesoppa som vi haft så roligt åt hela veckan. Resultatet va att det inte var gott men vi satt allt för länge i matsaeln för att hinna med ngt plugg. Och när vi väl va duktiga och satte oss ner med böckerna fick vi besök av Ludde och då var det mycket roligare att prata om händelser osånt så ingenting blev gjort.
Ja, tänker man tillbaka så skulle man kunnat sova två timmar längre. Men vi gjorde SH-redovisningen och sen hade jag sällskap med Linnea hem.
Nu sitter jag här och tänkte hoppa in i duschen för att göra mig i ordning inför kvällen:)
Här har vi henne, Linnea;)
/M!

Modevisning.


Idag har det varit modevisning i biografen. En riktigt rolig dag med allt folk. Och tack alla underbara för de fina berömmen jag fått nu timmarna efter. Blir så glad! =)

I morgon är det så att vi haar bara EN lektion och den börjar 14.20 så det är ganska skönt. Men ska ändå försöka komma till skolan runt tolv så man kan plugga lite.

Till helgen är det uppvisning och sen ska sanna och jag till spa på lördag för det behöver båda hon och jag!
Och nu är jag så trött i både mina ben och i mitt huvud så jag vet inte vad jag ska skriva mer.
Vi hörs i mon ist:)
/M!

Hejhejhej!

Nu är jag här. Har tagit mig en paus för att skriva ner lite:) Blev inget igår för jag va så extremt trött och arg, så det hade juh inte varit kul för er att läsa två buttra inlägg i rad;)
Men idag är jag glad och stressad!

Igår vare skola och på idrotten spelade vi innebandy, måste bara säga att jag gjort två mål=D haha! Sen var det avslutning med tjejerna i drillningen så det va lite sådär mysigt på kvällen:) Skönt att jag kan stryka en sak på alla min aktiviteter på fritiden.. Fram till efter nyår iaf.

Idag hade vi nationella på morgonen och jag säger som alla andra sa: det där gick skit! Men vi har en chans till på oss nästa vecka iaf:) Det gynnar! Sen kom jag hem och skulle sätta mig ner för att skriva lappar till tjejerna i gymnastiken. Och när jag gjort klart allt och fixat o donat så funkar juh inte skrivaren såklart. Så då ska jag skicka ner det till pappa på jobbet och så funkar inte de.. Sen helt plötsligt va filen borta:o Så jag fick börja om igen och nu kunde jag skicka ner det till pappa. Han kom och hämtade mig och där fick vi stå och hålla på med kopiatorn ett bra tag också. Kom ner till träningen iaf efter ett tag. Och när Sanna och jag står där nere så kommer vi på att det är sista träningen med tjejerna för år 2008:o Oj tänkte vi, vi måste göra ngt roligt. Så sanna och jag va med och lekte lekar med dom, vilket dom uppskattade, kanske?=S ´haha!
Efter det tränade jag killarna och idag va dom för roliga asså. Jag kan typ inte beskriva men både Terese och jag kan inte hålla oss ibland med deras frågor och kommentarer och rörelse framför allt:) haha.
Gick därifrån vid halv och snabbt som tusan skulle jag vara nere på gymmet eftersom passet började halv. Sprang nästan in och fick mig min träning också:)

Nu ikväll har jag plockat undan hela mitt rum och packat sakerna tills i mon=)
Sådär nu har ni fått uppdatering så ni klarar kvällens underhållning;) haha!


Här har ni världens bästa Sanna =D

Go kväll!
/M!

ButterMalin!

Usch idag är jag butter!
Dagen började riktigt surt, väckaklockan ringde inte och jag flög upp. Ju senare det blev på dagen blev jag bara tröttare o tröttare o tröttare.. Skolan var seg och sen for jag iväg för att träna.
Sitter här ute på rummet just nu, och har pluggat tio sidor matte. Yees, bara tio kvar tills nationella på onsdag.. Sen nu ska jag ta tag i engelskan, hatar verkligen det där språket! Så ingen tid att gå miste om, det har man inte råd med om man går samhälle!
Go kväll!
/M!

RSS 2.0