Skolfotto

Gaah, glad, gladare, MALIN =D


Dopis sa precis att han kommer hem i mon ist för på söndag.
Snacka om tur eftersom jag inte är hemma så mkt i helgen.
Välkommen hem igen, i några dagar :)




Denna tjusiga tandborsten hade Milan med sig till mig på morgonen idag eftersom hon ätit frukost i bilen påväg in till mig. Vilket betyder att hon inte hann borsta sin lilla tand. Men när hon kom med sin "tandborste" idag, undrade jag hur länge och hur mkt hon borstar sina tänder?
Då får man svaret, jag biter på den!

"En tandborste som man använt mer än i en månad är som en diskborste"
Efter den kommentaren slängde hon den i soporna direkt;)


Jaha ist för att kolla på fotbollen igår blev det att leta upp kläder till skolfottot som va idag. Hmm, för lite att välja emellan var det. Hatar att inte bli förberedd på sånt här. En dag innan, jo man tackar!
Fick dock inte se bilden, men ser säkert ut som en ailien iaf;)

Idag kom Emilia upp till mig innan det va dags för schooolish igen. Lika seg och dryg dag idag. Fick våra skåp och jag fick precis utanför matsalen där kön står och hänger. Hurra vad glad jag blev då..
En sak som fick mig på bättre humör efter det var att vi fick reda på att vi slutar elva i mon pga att naturkunskapen är inställd. Wiie!! Hela dagen framför sig och kan göra vad som. Och ännu bättre är att det är fredag;)

Kom hem ifrån skolan och jag blev mega trött.. La mig på sängen men bara efter en lite stund kom jag på att här kan jag juh inte ligga hela dagen. Klockan va då runt två. Så upp och hoppa Malin!
Satte mig vid TV'n (som om det är bättre då?) och hittade en gammal film på familjen när vi va små. Fick också sällskap av min syster och där satt vi och fick oss många goda skratt.
Spola tillbaka, kolla, spola tillbaka och kolla. Sådär höll vi på en stund.;)

Har ont i magen, kanske är det för att den är hungrig eller är det för att jag är mätt? Hmm, få ta och tänka på det lite:) Vi hörs!
/ M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0