Nu är det fredag igen.

Hej alla godingar som läser:)
Shiiet vad veckan har gått fort. Fast tänker jag efter så har jag varit ledig två dagar ifrån denna veckan, så det kan ju faktiskt bero lite på den saken också:)
Igår var jag i malmö med Milan och familjen. Uppe med tuppen va vi efter fem timmars sömn under natten. Låg säkert och pratade i 2 timmar eller ngt. Blir juh lätt så när man inte ses så ofta nu för tiden. Men igår kändes allt som den gammla härliga M&M tiden=D
Vi åkte ner redan vid 7 på morgonen och hämtade upp syster vid halv tio. Snabbt som tusan åker vi till mäklaren och få nycklarna till lägenheten. Vi kollar läget och den kan nog bli fin om man gör om så som dom sa att dom skulle göra=D Helt okej lägenhet fastän man itne gjort om den.
Sen blev Milan och jag uttråkade så dom fick köra in oss till stan så vi kunde gå där en liten stund. Jovisst, från kvart över tio till kvart över fem sprang vi som galningar på gatorna. In o ut ifrån affärerna, upp o ner i trapporna och in o ut i provrummen^^ Men vi hittade saker iaf:)
Dom fick hämta upp oss och vi åkte till lägenheten igen. Nu hade det kommit upp möbler osånt också, bäst av alla möblerna där va sängen! Den kastar Milan och jag oss på när vi kommer innanför dörren. Fötterna värker och vi orkar inte gå en meter till!!
Vi åker hem vid 7 och kör inom McDonalds och äter. Sen var vi hemma runt tio tiden och jag kan säga er att jag somnade gott:)
Aldrig sett så mycket polisbilar som det va i malmö igår. Blåljus exakt hela tiden! Skulle man sattsat på, Polis:) Spännande att komma till jobbet varje dag och inte veta vad som kommer o hända. Fast då ska man juh vara det i någon storstad och inte i en liten stad.

Idag va jag huuur sleten som helst och är fortfarande. Men dagen är iaf över och ikv ska jag ut till Milan. Hade tänkt kolla idol. Vem åker ikv? :)



                                                                                                                                                       
Dagens köp:)
                                                                                
/M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0