MALMÖ!

Vilken malmödag det varit för Julia och mig. Har haft en riktigt rolig och varm dag..

Vi tog tåget vid 9. och under resans gång så hoppade hela tåget till och vi flög ngr cm upp ifrån våra stolar. Ingen fattade någon utan bara skrek till. Vi fortsatte köra och julia sa att, "vi körde nog bra på en sten!" haha jovisst, efter en timme ropar dom ut i högtalarna att, "förmodligen har vi krockat med en älg, och måste därmed byta en vagn på tåget".. Jahaa, då har man gjort det också i sitt liv, krockat med en älg asså. haha!

Vi kom fram och solen lyste så varmt och skönt. In o ut i affärerna och fram och tillbaka på gatorna. När man går en lång stund i ballerinaskor kan det hända att de gör så fötterna inte luktar hallon. Så  25 minuter innan tåget gick fick vi springa in på åhlens city och köpa oss ett par strumpor. Varken Julia eller jag ville lägga pengar på ngt sån t onödigt så vi hittade två likadana i strl. 40-43 på herravdelningen. Det var även rea på dom, 15 spänn och det kunde vi faktiskt lägga ut, haha!

Vi hoppade på tåget och snabbt in på toan för att skölja av fötterna, väl därinne på den trånga toan skrattar jag mig helt fördärvad när julia tar på sig sina fula strumpor. Igenom hela tåget, fullsatt med folk gick vi och fnittrade medans folket kollade på våra fötter..

Ja, det har hänt så mkt under dagen så skulle jag skrivit allt så hade det blivit flera sidor. Så jag laddar upp bilderna och så får ni kolla o njuta av dem ist!

Mitt ute i skogen!


En utav de vidrigaste toaletterna!

En fika tog vi oss tid till!

Här har ni dem! 15-kroners strumporna som man
själv kunde välja om hälen skulle sitta på halva
smalbenet eller om dom skulle vara uppdragna till knäna!

Dagens shopping. Bara nödvändiga saker!

/M!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0