Två kanonroliga dagar!

Nu är jag heeeeeeeeeeelt slut! Blir ett snabbt inlägg med lite bilder och förklaringar:)

Bussen gick 7.00 ifrån skolan och runt halv tio var vi framme i lund. Satt och lyssnade på när några pratade och sedan åkte vi buss till dit vi i klassen skulle, Ekonomicentrum. Väl därinne går vi in i en aula och ska sätta oss ner och lyssna på information. Då går brandlarmet och detta tyckte vi var riktigt skoj. Det slutade men bara efter några minuter började det igen och då brast det för mig, jag började gapskratta! När alla lugnat ner sig så kom mitt anfall tillbaka och Julia som satt bredvid mig fick säga, Malin sluta!, men skratten i halsen!^^

Vi åkte tillbaka och gick på "rundtur". Istället för rundturen i skolan tog vi rundturen på stan. Jag som var iväg i fredags och shoppade hade sagt till mig själv att inte shoppa något mer. Jag klarade mig bra i början och fram till lunch. Det blev ett impulsköp (en klänning) och det fick vara nog!


Vi åt lunch på ett café och eftersom susanna skulle vidare så gick hon tidigare ifrån fiket. Medans hon går ut igenom dörren kommer hon åt strömbrytaren och utan att hon märker något, släcker hon ner hela fiket. Haha, må tro att allt folk där inne skrattade och blev förvånade. Alla kollade upp på lamporna, haha!
 
Vi gick ifrån lunch till stan till fika. Där satt vi resten av tiden tills bussen skulle gå hem. Medans vi fikar på varm choklad så berättas det roliga händelser. Jag sitter med sugröret i munnen och ska precis börja dricka när julia säger ngt roligt som gör att jag bara mååååste skratta. Utan att tänka på att jag har sugröret i munnen så blåser jag med all kraft så hela oboyen flyger upp i knäet på mig. Men jag kunde inte göra ngt annat än o skratta:)

Påväg tillbaka till bussen hittar vi en stor fläkt ifrån marken. Självklart stannar Julia och jag och tycker det är jätte roligt medans folket runt omkring oss undrar vad vi är för sorts människor..;)

I bussen påväg hem så hade vi alla fått sockerkick och var pigga o glada första timmen. In i andra timmen slocknade vi alla och resten som satt i bussen fick lugn och ro.
 

Idag gick bussen vid 8 ifrån skolan och vid halv elva var vi i malmö. Vi kollade på en utställning om city tunneln som var ungefär en timme. Sen fick vi fritt fram tills klockan var tre.

Löftet som jag hade lovat mig själv i lund dagen innan om att itne shoppa mer verkade inte gälla idag. Så medans vi sprang runt på stan där nere så blev vi mer o mer trötta och ville tillslut bara hem för att få sova:)
 

 


Från och med IDAG får jag inte köpa ngt nytt till mig själv fram tills 1 december! Sämst på att ha koll på pengarna..:(

Direkt när jag kom hem så åkte jag ner på lusseträningen och där var jag så trött så jag skrattade åt nästan allt som sas.. Härligt! :)

Nu blire lite spanskaglosor och sen sängen. Får sova till 10 i mon, såååå skönt:)

(fredagens shopping)

/M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0